βρε την καρολινα εχει γινει φιρμα
βρε την καρολινα εχει γινει φιρμα
Κερνάω μπύρα όποιον βρεί φωτό της καρολίνας την στιγμή που ανοίγει το outlook το πρωί!![]()
Παιδιά μόλις μου στειλε η Κάρολ ένα tracking number, αλλά δεν μπορώ να βρω που το βάζω στο bikersbargain!
...
Δε το βάζεις στο bikersbargain, αλλά στην εταιρία με την οποία σου έστειλε το δέμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Παιδιά μόλις μου στειλε η Κάρολ ένα tracking number, αλλά δεν μπορώ να βρω που το βάζω στο bikersbargain!
Ερώτηση : Με Paypal πλήρωσες ή με κάρτα?![]()
Υποχρεωτικά με paypal. Κάρτες δέχονται μόνο τις αγγλικές.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δε το βάζεις στο bikersbargain, αλλά στην εταιρία με την οποία σου έστειλε το δέμα.
Ερώτηση : Με Paypal πλήρωσες ή με κάρτα?![]()
Επίσης, δεν μου είπαν με ποια εταιρία θα το στείλουν για να ξέρω![]()
...
Μου απάντησαν τελικά... Είναι μέσω TNT. (αν και δεν μου βρίσκει το tracking number)
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
μπες εδώ στο site της Αγγλίας
TNT
και βάλε το tracking no ως εξής: (μετά το παρακολουθείς από το εληνικό site
![]()
Μόλις μίλησα με Αγγλία για να πάρω 2 κράνη shoei από bikers bargain. Επειδη δεν έχω paypal μου είπε να στείλω τραπεζική επιταγή. Η αλήθεια είναι πως το φοβάμαι λίγο. Το έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα ? Είναι ασφαλές?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasm
Μόλις μίλησα με Αγγλία για να πάρω 2 κράνη shoei από bikers bargain. Επειδη δεν έχω paypal μου είπε να στείλω τραπεζική επιταγή. Η αλήθεια είναι πως το φοβάμαι λίγο. Το έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα ? Είναι ασφαλές?
Ίσως καλύτερα είναι να κάνεις Paypal, ή να βρεις κάποιο φίλο που να έχει.
![]()
Βρήκα αλλα επειδή είναι από Γερμανία μου είπε πως δεν γίνεται και πως στέλνουν μόνο στη διεύθυνση αυτού που έχει το λογαριασμό. Δεν έχω αλλόν γνωστό γι'αυτό ρωτάω αν κάποιος το έχει κάνει γιατί είναι πολύ καλή η τιμή που τα δίνει. Εχω δει ότι έχει γίνει από fc-moto.de αλλά δεν έχω δει για bikers bargain
4/2 έγινε η παραγγελία
11/2 ήρθαν σπίτι!
Shoei XR-1000 Black με το pinlock του
και δωράκι κράνος KBC μαύρο, όπως το ζήτησα... είναι αξιότιμο κρανάκι και το 2ο!
σύνολο με μεταφορικά κλπ κλπ κλπ 280 ευρώ ακριβώς! Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές ελλάδα!
...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
4/2 έγινε η παραγγελία
11/2 ήρθαν σπίτι!
Shoei XR-1000 Black με το pinlock του
και δωράκι κράνος KBC μαύρο, όπως το ζήτησα... είναι αξιότιμο κρανάκι και το 2ο!
σύνολο με μεταφορικά κλπ κλπ κλπ 280 ευρώ ακριβώς! Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές ελλάδα! [/QU
καλοφορετα
Ρε παιδιά, έχω στείλει mail, μήνυμα από ebay, μήνυμα από το site τους κ δεν πήρα καμία απάντηση.
Ξέρει κανείς αν κάτι που υπάρχει στο bikersbargains, αλλά δεν υπάρχει στο gearchangeonline.com, αν παίζει να υπάρχει stock? Μην ταλαιπωρούμαι τζάμπα δηλαδις...
![]()
στείλε email εδώ gearchangeonline@btconnect.com και μιλάς με την Carol.Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
Ρε παιδιά, έχω στείλει mail, μήνυμα από ebay, μήνυμα από το site τους κ δεν πήρα καμία απάντηση.
Ξέρει κανείς αν κάτι που υπάρχει στο bikersbargains, αλλά δεν υπάρχει στο gearchangeonline.com, αν παίζει να υπάρχει stock? Μην ταλαιπωρούμαι τζάμπα δηλαδις...
![]()
Έχω κάνει την 3η παραγγελία και επικοινωνώ μαζί της με αυτό το mail.
Την έχω ενημερώσει για το φόρουμ και μου ζήτησε και της έστειλα το θρέντ
που γράφουμε για να κάνει μετάφραση. Χτές που μίλησα μαζί της το είδε το
φόρουμ και το ξέρει. Εάν της γράψεις από moto.gr θα καταλάβει![]()
Thanx ρε συ...
θα τους πρήξω κ εκει από αύριο :a5: