Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 200

Θέμα: Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτους που υπερασπιζονται τους τροχομπατσους...
    το να λες μαλακα εναν χωρις κρανος ειναι αυτονοητο. αλλα το να τον κανεις να φτυσει αιμα για να πληρωσει το τεραστιο προστιμο
    και δεν θα καταφερεις τιποτα γιατι αμα στη σπαει το κρανος απλα την επομενη φορα θα πηγαινεις απο αλλες διαδρομες ελπιζοντας να μην συναντησεις μπλόκο... και θα του βγαλεις την ψυχη για κατι που στο κατω κατω πρωτα απο ολα ειναι επικινδυνο για αυτον...

αληθεια οσοι το χετε το κρανος για μοστρα και σας εχουν πιασει μετα αλλαξατε συνηθειες????

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace

Δεν ξερω τι γινεται σε αλλες υποαναπτυκτες σαν την ελλαδα χωρες (που μαλλον γινεται το ιδιο), αλλα σε προηγμενες χωρες οπως στην Μ. Βρετανια (και Σκανδιναβικες χωρες) οπου εχω ζησει ο ιδιος (δεν μου ειπαν, ουτε ακουσα!), ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκκατομυριο να συμπεριφερθουν οι μπατσοι ετσι και καλω οποιον εχει ζησει/ζει εκει και εχει αντιθετη γνωμη/εμπειρια να την καταθεσει!

...οχι για τροχαια παραβαση (πταισμα), αλλα ακομα και για το χειροτερο εγκλημα η ανθρωπινη αξιοπρεπεια δεν καταπαταται ΠΟΤΕ απο τις Αρχες!
    δεν ξέρω τι γίνεται στις σκανδιναβικές χώρες αλλά στη μεγάλη βρετανία (επίσης δεν μου είπαν και δεν άκουσα) αν δεν σε θεωρήσουν ύποπτο για κάτι δεν τρέχει τίποτα δεν πα να φοράς ό,τι να ναι
    αν σε θεωρήσουν ύποπτο σε τσουβαλιάζουν κανονικότατα, και σου τη λένε και πολύ χειρότερα.

Αυτό που δεν παίζει να γίνει είναι να σε σταματήσει και να σου πουλήσει τσαμπούκα στο ξεκάρφωτο γιατί έχεις ταουάζ πχ

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Κατ' αρχην πιστευω οτι κατι τετοιο ειναι λαθος και νομιζω οτι κι εσυ οπως κι ολοι μας συμφωνουμε σ' αυτο!
    Δεν κανει το ρασσο τον παπα...

Το να λες ομως οτι κατι τετοιο γινεται σε ΟΛΕΣ τις χωρες ειναι εντελως ασοβαρο!
    Δηλαδη τι λωζανη, τι κοζανη...

Δεν ξερω τι γινεται σε αλλες υποαναπτυκτες σαν την ελλαδα χωρες (που μαλλον γινεται το ιδιο), αλλα σε προηγμενες χωρες οπως στην Μ. Βρετανια (και Σκανδιναβικες χωρες) οπου εχω ζησει ο ιδιος (δεν μου ειπαν, ουτε ακουσα!), ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκκατομυριο να συμπεριφερθουν οι μπατσοι ετσι και καλω οποιον εχει ζησει/ζει εκει και εχει αντιθετη γνωμη/εμπειρια να την καταθεσει!

...οχι για τροχαια παραβαση (πταισμα), αλλα ακομα και για το χειροτερο εγκλημα η ανθρωπινη αξιοπρεπεια δεν καταπαταται ΠΟΤΕ απο τις Αρχες!

Ειναι λοιπον θεμα νοοτροπιας λαων και οχι παγκοσμιο φαινομενο...

Φιλε η συμπεριφορά δέν είναι ίδια γιατί η νοοτροπία της χώρας δέν είναι ίδια. Εγώ αυτή την περίοδο αγγλία είμαι. Γιά τόλμα να υπερβείς το όριο ταχύτητας(σε πολύ λιγότερο βαθμό απ'ότι στην ελλάδα) με τόσες κάμερες και ραντάρ και σε χώσανε μέσα. Τους τελευταίους μήνες έχουνε μπαγλαρώσει πολύ κοσμάκη για υπέρβαση ορίου με μηχανή. Άμα διαβάζει κανένας τακτικά το site MCN, θα δεί ότι μέχρι προόσφατα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας προτείνανε μέχρι και την απαγόρευση των μηχανών στους δημόσιους δρόμους!!!(κάντε search για ACPO στο MCN)
    Oι μηχανόβιοι εδώ είναι ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΟΣ. Ας ήμασταν κι εμείς(και δέ βγάζω τον εαυτό μου) τόσο τυπικοί και δέ νομίζω να υπήρχε τέτοιο πρόβλημα με την αστυνομία.

Όσον αφορά το θέμα της αξιοπρέπειας ακόμα και για το χειρότερο έγκλημα, μήν παίρνεις και όρκο. Γιά ρώτα κάτι μουσουλμάνους που θεωρήσανε υπόπτους για τρομοκρατία ή δέν ξέρω κι εγώ τί άλλο και τους είχανε μπαγλαρωμένους επί μήνες ατελείωτους χωρίς δίκη σε κάτι χώρους ασφυκτικά γεμάτους.... Είχε γίνει θέμα αυτό και άν ήσουν τα τελευταία 4-5 χρόνια θα το ήξερες. Στην Αγγλία υποψία και μόνο να έχουν ότι είσαι επικίνδυνος για τρομοκρατία, σε μαζέψανε και μήν είδατε τον παναή.

Το θέμα είναι πόσες ελευθερίες είμαστε πρόθυμοι να θυσιάσουμε ώστε να μήν έχουμε προβλήματα με την αστυνομία. Πιστεύεις ότι είναι πρόθυμος ένας μηχανόβιος εδώ προκειμένου να μήν του μιλήσει άσχημα ο μπάτσος, να έχει το υπερτούμπανο και να πηγαίνει με 30-50 στην πόλη και 120 στην Ε.Ο, να φοράει κράνος μπουφάν χειμώνα καλοκαίρι, να έχει απο πίσω το ταψί(πινακίδα) πεντακάθαρο και φωτισμένο και να βγάζει φλάς στην κάθε στροφή; Εσύ προσωπικά είσαι τόσο τύπος και υπογραμμός που δέν έχεις παρανομήσει ποτέ;
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

παλι HONDA ρε παιδια??
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
    εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτους που υπερασπιζονται τους τροχομπατσους...
    το να λες μαλακα εναν χωρις κρανος ειναι αυτονοητο..........

αληθεια οσοι το χετε το κρανος για μοστρα και σας εχουν πιασει μετα αλλαξατε συνηθειες????
    τελικα τι ισχυει ρε φιλε?
    αν ειναι αυτονοητο----γιατι δεν το φοραει καποιος??
    και αφου δεν το φοραει και ειναι μαλακας κατα τα λεγομενα σου τι πρεπει να γινει---τον αφηνεις ετσι??----τοτε δεν υπαρχει νομος

τελος αν σε πιασει και σε γραψει δυο φορες συνεχομενες-----να εισαι σιγουρος πως θα το φορας κι οταν κοιμασαι----γιατι οταν πονεσει η τσεπη αστα
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Μόνο εγώ κατάλαβα οτι η συμπεριφορά του μπάτσου ήταν άριστη και συναδελφική (ως προς τη μηχανή εννοώ) ;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ποδαράτο μέλος
    και εγώ το ίδιο κατάλαβα.

Αν ήταν αντισυναδελφικός και επαγγελματίας θα έκοβε την κλήση και θα μίλαγε στον πληθυντικό. (και θα έκανα έρανο να βρώ τα χχχ euro)

Επειδή ήταν βλάχος- αμόρφωτος-αγενής-βοσκός- και κωλοεξουσιαστής, δεν έκοψε την κλήση και προτίμησε να τον θίξει μήπως και συνετιστεί...

τι μ****ας μπάτσος- δεν τον γουστάρω

κούνια που σας κούναγε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αντι να λες ευχαριστώ που δε σου έκοψε το 700αρακι ευρώ για το κράνος κάθεσαι και τρώγεσαι γιατι δε σΕ μίλησε με το "σεις" και το "σας"

Θα προτιμουσες πληθυντικό ευγενείας και να 'τρεχες να μαζέψεις τα 700 ευρουδάκια;

tha mporoyse na ginei mynhsh sto astynomiko giati apla den ton xairetise. opote mallon o astinomikos tha eprepe na pei ena eyxaristo se ayton ton politi.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    και γιαυτο

αλλα κυριως επειδη δεν κανεις συζητηση αλλα πετας ποστ και δεν εχει νοημα

αν γραψεις κατι σαν αποψη μπορω να το σχολιασω
    λευτερακη δε με νοιαζει ο σχολιασμος σου.

το θεμα ειναι να κριτικαρεις αυτο που πρεπει και εσυ δεν ξερεις απο που σε βαραινει.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

δηλαδη αν ειναι απο δω μεσα, και αν το κανει για να βγαλει το ψωμι του τι εχει να λεει αυτο?
    οποιος ειναι απο το φορουμ και δουλευει για να βγαλει το ψωμι του συμπεριφερεται οπως θελει σε οποιον θελει χωρις σεβασμο?
    αλλα ξεχασα..δεν φοραμε στολη..

ναι ναι υποδειξεις του κανε για τα ματια του κοσμου:

"φιλε σκουπισε και εκει, γιατι μας βλεπουνε"

ελεος ρε παιδια.. πατεραδες σας ειναι οι μπατσοι και τα λετε αυτα ή ειστε οι ιδιοι?
    επειδη βαριεμαι να διαβαζω παπαριες ξερεις ποσες φορες εχω παρακαλεσει αλλους με μηχανη να βγαλουνε το γαμημενο απο τον αγκωνα και να το βαλουνε στο κεφαλι τους?θες να ακουσεις και τις απαντησεις?

καλα τα λες...μαλλον επειδη δεν φοραω στολη.αν φορουσα στολη και παρακαλουσα το ιδιο,απλα δεν θα επερνα τις απαντησεις που εχω παρει,αλλα μαλλον θα με γραφανε.οποτε...τι μενει πες μου εσυ πονηριδη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mpompas
    εγώ πάλι κι ας με κράξετε, όσες φορές με σταματάνε και μου μιλάνε νταβατζιλίκι κι έτσι καρφώνω πρώτη και φεύγω και ότι ακολουθήσει
    απο την άλλη άμα είναι σοβαροί απέναντί μου είμαι κι εγώ και ας έχω κάνει μαλακία και μου κόψουνε όσα ευρώ να ναι
    ηλίθια λογική αλλά δε μπορώ αλλιως γιατί βιδώνω
    στα ισα και ομορφα.γουσταρω.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    λευτερακη δε με νοιαζει ο σχολιασμος σου.
    γιωργο, αν δεν σε νοιαζει ο σχολιασμος, κατα συνεπεια δεν θες να συζητησεις, μην πετας ποστ χωρις νοημα ("το χεις καψει) που παρεμβαλουν και χαλανε την συζητηση.

αν παλι θες να επικοινωνησεις και μονο ετσι μπορεις, εγω δεν θα σου κανω την χαρη

επειδη βαριεμαι να διαβαζω παπαριες ξερεις ποσες φορες εχω παρακαλεσει αλλους με μηχανη να βγαλουνε το γαμημενο απο τον αγκωνα και να το βαλουνε στο κεφαλι τους?θες να ακουσεις και τις απαντησεις?

καλα τα λες...μαλλον επειδη δεν φοραω στολη.αν φορουσα στολη και παρακαλουσα το ιδιο,απλα δεν θα επερνα τις απαντησεις που εχω παρει,αλλα μαλλον θα με γραφανε.οποτε...τι μενει πες μου εσυ πονηριδη.
    εσυ κυριε σοφιστιδη,
    βγαζεις ενα εξαισιο συμπερασμα,
    αφου δεν σε ακουνε με το καλο που τους το ζητας ως πολιτης και μηχανοβιος, δεν θα σε ακουγαν αν ησουν με στολη και παρακαλουσες.. Αυτο το δεχομαι και εγω..

το συμπερασμα οτι αν φορας στολη και τους βριζεις θα σε ακουσουνε απο που το βγαλες?

επειδη λοιπον εγω λεω παπαριες και δεν σου μιλαω στα ισια σε αφηνω να συνομιλησεις με τους ντομπρους..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

γιωργο, αν δεν σε νοιαζει ο σχολιασμος, κατα συνεπεια δεν θες να συζητησεις, μην πετας ποστ χωρις νοημα ("το χεις καψει) που παρεμβαλουν και χαλανε την συζητηση.

αν παλι θες να επικοινωνησεις και μονο ετσι μπορεις, εγω δεν θα σου κανω την χαρη

εσυ κυριε σοφιστιδη,
    βγαζεις ενα εξαισιο συμπερασμα,
    αφου σε ακουνε με το καλο που τους το ζητας ως πολιτης και μηχανοβιος, δεν θα σε ακουγαν αν ησουν με στολη και παρακαλουσες.. Αυτο το δεχομαι και εγω..

το συμπερασμα οτι αν φορας στολη και τους βριζεις θα σε ακουσουνε απο που το βγαλες?

επειδη λοιπον εγω λεω παπαριες και δεν σου μιλαω στα ισια σε αφηνω να συνομιλησεις με τους ντομπρους..
    τρικυμια εν κρανιο.

ακου λευτερη.

εχω μακρυ μαλι,ειμαι αξυριστος και αν εχεις διαβασει και κανα αλλο θρεντακι θα δεις οτι δεν γουσταρω και τους μπατσους (με λογο οχι επειδη καποιοι το ειπανε και το υιοθετησα.αλλωστε δεν ειμαι 20 χρονων).
    απο κει και περα:
    1.δεν του ειπε τπτ προσβλητικο (μην κανετε σαν αδερφες)
    2.αν ξεχασεις οτι ητανε μπατσος, ητανε μηχανοβιος και μιλησε πιο ''μπρουταλ''.αμα θελετε να συμπεριφερομαστε συμφωνα με τις αρχες του σαβουαρ βιβρ εμενα δε μου κανετε.
    3.να γαυγιζεις αλλα να ξερεις ποτε και που να γαυγιζεις.
    4.βαρεθηκα να ασχολουμαι με φλωριες.ξεκολατε και γινετε αντρες.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

4.βαρεθηκα να ασχολουμαι με φλωριες.ξεκολατε και γινετε αντρες.

Ψιτ παιδί, άμα θες να γίνεις άντρας έλα εδώ......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όχι δεν το λεει, αλλά κάπου λέει ότι αν το όχημα δεν είναι όπως προβλέπεται μπορεί να στο ακινητοποιήσει και να καλέσεις γερανό (με δικά σου έξοδα) να το πας κάπου όπου θα κάνεις το όχημα όπως προβλέπει ο ΚΟΚ.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μπα σε καλο σου..

εχω να πλυνω το μηχανακι κανα 2μηνο..

ωρα ειναι να πληρωνω γερανο να το μεταφερει σε μαντρα της αστυνομιας κ μετα ειδικα εξοπλισμενο κ κατρτισμενο συνεργειο καθαρισμου να μου καθαρισει την πινακιδα ωστε να ειναι ορατη εκτου μακρόθεν, ενιοτε δε κ εκ του κοντοθεν.

ερωτας με τη νομοτυπια οσο δεν παει.αυτο θα πει ανοιχτομυαλος ανθρωπος!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από extreme13
    tha mporoyse na ginei mynhsh sto astynomiko giati apla den ton xairetise. opote mallon o astinomikos tha eprepe na pei ena eyxaristo se ayton ton politi.
    Μάλιστα ...

και για πες μας,
    βάσει ποιου άρθρου του Ποινικού Κώδικα ή άλλου ποινικού νόμου θα μπορούσε να γίνει η ... μήνυσή που λες;;;

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα δεν ειμαι μονος πια...
    από Pitsakos στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 21:21
  2. Δε Τους ΑντεΧω Αλλο!!!!!!
    από Ora_Nihil στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:38
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 23:11
  4. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ