Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Κατηγορείς το Ελληνικό πανεπιστήμιο για το ψώνιο των σπουδών του Ελληνα?
Αυτό είναι κοινονικό φαινόμενο φίλε μου.
Οταν μπήκα στο πολυτεχνείο όλοι είμασταν σίγουροι οτι μας περιμένει μια ζωή στην ανεργία (το 86 όλα αυτά) και κλαίγαμε πρίν ακόμα πάρουμε πτυχίο.
Παρόλα αυτά δεν είδα κανένα να τα παρατήσει.
Δεν τα παρατάμε ποτέ και έτσι πρέπει να είναι........ Άλλο όμως αυτό και άλλο να λέμε ότι τα ελλήνικά δημόσια ιδρύματα είναι τόσο καλά που όλος ο κόσμος περιμένει τους πτυχιούχους τους για να τους προσλάβει με βασιλικούς μισθούς......
Επίσης δεν ήμουν εγώ που μίλησα για τα ιδιωτικά κολλέγια και αυτούς που δεν καταφέρνουν να περάσουν στις πανελλήνιες...... άλλος είπε με πλάγιο τρόπο ότι όσοι δεν πέρασαν στις πανελλήνιες πάνε στα ιδιωτικά και για αυτό δεν δικαιούνται να έχουν ίδια επαγγελματικά δικαιώματα....
Να γίνει ο έλεγχος στα ιδιωτικά και όσα αξίζουν να αναγνωριστούν τα πτυχία τους............ Να γίνει ο έλεγχος στα δημόσια και όσα δεν αξίζουν να καταργηθούν τα πτυχία τους............ Πόσα θα απομείνουν; Θα βγουν μετά οι γνωστοί και θα πουν: ΟΧΙ.........
Όσο για το τελευταίο σου σχόλιο για τη δουλειά στην Ευρώπη με ελληνικό πτυχίο: συμφωνώ, είναι κοροϊδία να γίνεται αυτό....... το βλέπω εδώ που είμαι.......... κάποτε τσατιζόμουν με αυτούς που έφερναν πτυχία από τη Βουλγαρία...... τώρα, κάνω το ίδιο (με διαφορετικές χώρες).....
Δεν μπορώ να δεχτώ γιατί ο,τιδήποτε είναι ελληνικό είναι αυτομάτως και καλύτερο............ Το ίδιο ισχύει και στην αντίστροφη περίπτωση......... μόνο που είναι οι ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαίωνουν τον κανόνα........