Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 231

Θέμα: για Θρησκους και ΜΗ ....Αφιερωμενο...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Ειναι καθαρα για νομικους λογους, η ορθοδοξια τα εχει κανει κουλουβαχατα εκει περα
    καθόλου κουλουβάχατα, έχει εξασφαλίσει ότι το μωράκι παίρνει τη στάμπα, κι αν έχει @@, ας την ξεκολλήσει αργότερα

και το κυριώτερο, φτιάχνει τα νούμερα "πόσοι έλληνες είναι Χ.Ο."

άψογα το έχει χειριστεί το θέμα

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    έχει εξασφαλίσει ότι το μωράκι παίρνει τη στάμπα, κι αν έχει @@, ας την ξεκολλήσει αργότερα

και το κυριώτερο, φτιάχνει τα νούμερα "πόσοι έλληνες είναι Χ.Ο."

άψογα το έχει χειριστεί το θέμα
    Σταμπα;;;;;
    Συγνωμη δηλαδη, αλλα αυτη την σταμπα την εχω ξεκολλησει απο το 1991 απο πανω μου
    Σιγα τα @@ που θελει!
    Και ποια εναι τα νουμερα των X.O, οταν ο καθενας μας ανα πασα στιγμη αλλαξει θρησκευμα θα τρεχει στο αστυνομικο τμημα να αλλαξει την ταυτοτητα του;; αλλη δουλεια δεν ειχαμε, να περναμε τα πιστευω μας σε ενα κομματι χαρτι πλαστικοποιημενο
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Σταμπα;;;;;
    Συγνωμη δηλαδη, αλλα αυτη την σταμπα την εχω ξεκολλησει απο το 1991 απο πανω μου
    Σιγα τα @@ που θελει!
    γνωρίζει ΟΛΗ σου η οικογένεια γι' αυτό; πώς αντέδρασαν;

ή μήπως έχεις ΑΠΟΦΥΓΕΙ να το κουβεντιάσεις με όλους/ολες;

Και ποια εναι τα νουμερα των X.O, οταν ο καθενας μας ανα πασα στιγμη αλλαξει θρησκευμα θα τρεχει στο αστυνομικο τμημα να αλλαξει την ταυτοτητα του;; αλλη δουλεια δεν ειχαμε, να περναμε τα πιστευω μας σε ενα κομματι χαρτι πλαστικοποιημενο
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αυτό ακριβώς σου λέω, μπαίνει το Χ.Ο. στην ταυτότητα, μπαίνει και στα κατάστιχα της εκκλησίας, και έγινες κουκί

δεν μπεις στον κόπο να το αλλάξεις, ή μάλλον ούτε καν μπορείς να τις νέες ταυτότητες, και σίγουρα δεν θα το κάνεις και στα κατάστιχα της εκκλησίας, άρα ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ κουκί για πάντα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Απο που λοιπον ενα μωρο εχει αμαρτια επανω του και πως να πιστεψει σε κατι περα απο τους γονεις που μολις ανακαλυπτει;;;;
    εχει και παραεχει, το προπατορικο αμαρτημα!

...αυτο που συμφωνα με τις διδαχες του χριστιανισμου φορτωνομαστε ολοι απο τη στιγμη που ενα σπερματοζωαριο κολησει σε ενα ωαριο...

και εγω δηλάδη τι φταιω επειδη η Ευα ηταν λιγουρω και ο Αδαμ ο τρομπας δεν τη προσεχε; ας την εγραφε στα Gilli Diet τη μοσχαρω!!!

γνωρίζει ΟΛΗ σου η οικογένεια γι' αυτό; πώς αντέδρασαν;

ή μήπως έχεις ΑΠΟΦΥΓΕΙ να το κουβεντιάσεις με όλους/ολες;

αυτό ακριβώς σου λέω, μπαίνει το Χ.Ο. στην ταυτότητα, μπαίνει και στα κατάστιχα της εκκλησίας, και έγινες κουκί

δεν μπεις στον κόπο να το αλλάξεις, ή μάλλον ούτε καν μπορείς να τις νέες ταυτότητες, και σίγουρα δεν θα το κάνεις και στα κατάστιχα της εκκλησίας, άρα ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ κουκί για πάντα
    Οι γονεις μου οχι μονο το γνωριζουν, αλλα πριν 8 χρονια περιπου εβγαλαν και οι ιδιοι την σταμπα απο πανω τους, μονο η μανα μου πηγε στην αστυνομια και αλλαξε την ταυτοτητα!
    Και οσο αφορα τα καταστιχα της Ορθοδοξης Εκκλησιας..... την ημερα της κρισης (που εμεις οι Χριστιανοι πιστευουμε) ο Θεος θα ζητησει ψυχες, οχι εκκαθαριστικο της ενοριας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    εχει και παραεχει, το προπατορικο αμαρτημα!

...αυτο που συμφωνα με τις διδαχες του χριστιανισμου φορτωνομαστε ολοι απο τη στιγμη που ενα σπερματοζωαριο κολησει σε ενα ωαριο...

και εγω δηλάδη τι φταιω επειδη η Ευα ηταν λιγουρω και ο Αδαμ ο τρομπας δεν τη προσεχε; ας την εγραφε στα Gilli Diet τη μοσχαρω!!!
    Γεννιομαστε με την αμαρτια της σαρκας, οχι του νου και των προσωπικων μας αποφασεων,
    Πιστεψε με φιλε μου, οσο Τρομπας και να ηταν ο Αδαμ, δεν θα εκανε οτι κανουμε εμεις τις μερες μας. Και τωρα που πηραμε τη θεση του, ειδες πως καταντησαμε την Γη.

Ιωαννης 3:19-21
    Κι αυτή είναι η κρίση, ότι το φως ήρθε στον κόσμο, και οι άνθρωποι αγάπησαν το σκοτάδι περισσότερο παρά το φως· για τον λόγο ότι, τα έργα τους ήσαν πονηρά.
    20 Επειδή, όποιος πράττει τα φαύλα, μισεί το φως, και δεν έρχεται στο φως, για να μη έρθουν σε έλεγχο τα έργα του.
    21 Όποιος, όμως, πράττει την αλήθεια, έρχεται στο φως, για να φανερωθούν τα έργα του, ότι έγιναν σύμφωνα με τον Θεό.

Παλαιό μέλος

Και οσο αφορα τα καταστιχα της Ορθοδοξης Εκκλησιας..... την ημερα της κρισης (που εμεις οι Χριστιανοι πιστευουμε) ο Θεος θα ζητησει ψυχες, οχι εκκαθαριστικο της ενοριας..

η ημέρα της κρίσης κάτι μου λέει πως θα αργήσει... πρώτα λέει θα αποκτήσουν μετρό τα Καλάβρυτα :rotflmao:

πάντως σύμφωνα με τα όσα ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ παρέθεσες παραπάνω, ο θεός απαιτεί ΚΑΙ τη στάμπα φίλε μου!!!

ως τότε πάντως, τα νούμερα βοηθούν και θα βοηθούν την ιεραρχία με πλειάδα τρόπων που δεν χρειάζεται να σου απαριθμήσω

Παλαιό μέλος
    Γεννιομαστε με την αμαρτια της σαρκας,
    απίστευτη παρατήρηση...

για εξήγησέ μου αν θες, πώς γίνεται να "γεννιομαστε με την αμαρτια της σαρκας", όταν είμαστε πλασμένοι "κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν";

πάντως σύμφωνα με τα όσα ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ παρέθεσες παραπάνω, ο θεός απαιτεί ΚΑΙ τη στάμπα φίλε μου!!!
    Την σταμπα της πιστης μας, οχι την σταμπα της ταυτοτητας που εχουμε στο πορτοφολι

Γεννιομαστε με την αμαρτια της σαρκας, οχι του νου και των προσωπικων μας αποφασεων,
    Μα η σαρκα απο μονη της ειναι ιστος, αν ειναι να "αμαρτανει" θα υποκινηθει απο το νου και τις προσωπικες αποφασεις...

απο οσο ξερω δεν εφαγε το δερμα της Ευας το μηλο, η ιδια αποφασισε να το φαει...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάμε σε άλλα θέματα παιδιά και χανόμαστε ... μην πάμε σε θεωρίες του στυλ γιατί αυτό και γιατί εκείνο.. δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Ο καθείς έχει μια θεωρία..δεν νομίζω οτι χρήζει ειδικής ανάλυσης και υποστήριξης. Είναι αυτό που έλεγα περί προσωπικών πιστεύω.

Η ουσία είναι να αποδεχτούμε με ίσες αποστάσεις το τι πιστεύει ο καθένας ώς σωστό για εκείνον χωρίς κρίση δική μας στα "γιατί του". Εφόσον βέβαια δεν προσπαθεί να "κατηχήσει" πάντα.

Ποσώς με ενδιαφέρει στην τελική αν είναι κάποιος Ιεχωβάς, Χριστιανός, Μουσουλμάνος, Βουδιστής, Σαιεντολόγος, Παγανιστής, Μυστικιστής, Ινδουιστής, Δωδεκαθειστής, άθεος , μηδενιστής.

Καλός άνθρωπος με την έννοια του να μην θέλει το κακό άλλων μπορεί να είναι; Αυτό με νοιάζει εδώ. Η πίστη του είναι προσωπική και ώς τέτοια δεν θέλω να την κρίνω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

απίστευτη παρατήρηση...

για εξήγησέ μου αν θες, πώς γίνεται να "γεννιομαστε με την αμαρτια της σαρκας", όταν είμαστε πλασμένοι "κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν";
    Η "Γενεσις", το πρωτο απο τα 66 βιβλια της Αγιας Γραφης, θα σου δωσει την απαντηση με το πιο απλο και συγχρονως περιληπτικο τροπο, φτανει να την μελετησεις λιγακι.
    Σε καμμια περιπτωση δεν θα προσποιηθω τον θεολογο εδω μεσα, αν εχεις ερωτηματα για τον Θεο, σου αφησε μια Διαθηκη 66 βιβλιων με απαντησεις!
    Αν τωρα εσυ με την δικαιολογια οτι, "Λειπουν βιβλια, λειπουν αληθειες, λειπουν εδαφια, το εγραψε ο ταδε, η δεν το εγραψε ο ταδε" συνεχισεις την συζητηση, προφανως δεν εχεις διαθεση για την Αληθεια.

Ιωαννης 8:32
    και θα γνωρίσετε την αλήθεια, και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει.

Παλαιό μέλος

Ιωαννης 8:32
    και θα γνωρίσετε την αλήθεια, και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει.
    ευτυχώς που ήλθε ο χριστιανισμός και μίλησε στην οικουμένη για την αξία της αλήθειας...

και με ενδιαφέρει να δω πως ΕΣΥ συμβιβάζεις τα δύο που σε ρώτησα, όχι η Γένεσις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μα η σαρκα απο μονη της ειναι ιστος, αν ειναι να "αμαρτανει" θα υποκινηθει απο το νου και τις προσωπικες αποφασεις...

απο οσο ξερω δεν εφαγε το δερμα της Ευας το μηλο, η ιδια αποφασισε να το φαει...
    Μεχρι την στιγμη που εφαγε το μηλο, η σαρκα δεν ειχε αμαρτια

Γενεσις 1:31
    Και είδε ο Θεός όλα όσα δημιούργησε· και να, ήσαν πολύ καλά. Και έγινε εσπέρα, και έγινε πρωί, ημέρα έκτη.
    Ως εδω δεν υπηρχε αμαρτια

Γενεσις 2:25
    Και ήσαν και οι δύο γυμνοί, ο Αδάμ και η γυναίκα του, και δεν ντρέπονταν.
    Η αμαρτια ακομη δεν υπηρχε

Γενεσις 3:2-14
    ΤΟ φίδι, μάλιστα, ήταν το φρονιμότερο από όλα τα ζώα τού χωραφιού, που έκανε ο Κύριος ο Θεός· και το φίδι είπε στη γυναίκα: Στ' αλήθεια, είπε ο Θεός: Μη φάτε από κάθε δέντρο τού παραδείσου;
    2 Και η γυναίκα είπε στο φίδι: Από τον καρπό των δέντρων τού παραδείσου μπορούμε να φάμε·
    3 από τον καρπό, όμως, του δέντρου, που είναι στο μέσον του παραδείσου, ο Θεός είπε: Μη φάτε απ' αυτόν, μήτε να τον αγγίξετε, για να μη πεθάνετε.
    4 Και το φίδι είπε στη γυναίκα: Σίγουρα δεν θα πεθάνετε,
    5 αλλ' ο Θεός ξέρει ότι την ίδια ημέρα που θα φάτε απ' αυτόν, τα μάτια σας θα ανοιχτούν, και θα είστε σαν θεοί, γνωρίζοντας το καλό και το κακό.
    6 Και η γυναίκα είδε ότι το δέντρο ήταν καλό για τροφή, και ότι ήταν αρεστό στα μάτια, και το δέντρο ήταν επιθυμητό στο να δίνει γνώση· και αφού πήρε από τον καρπό του, έφαγε· και έδωσε και στον άνδρα της μαζί της, κι αυτός έφαγε.
    7 Κι ανοίχτηκαν τα μάτια και των δύο και γνώρισαν ότι ήσαν γυμνοί· και αφού έρραψαν φύλλα συκιάς, έφτιαξαν για τον εαυτό τους περιζώματα.
    8 Και άκουσαν τη φωνή τού Κυρίου τού Θεού, να περπατάει στον παράδεισο προς το δειλινό· και ο Αδάμ και η γυναίκα του κρύφτηκαν από το πρόσωπο του Κυρίου τού Θεού, ανάμεσα στα δέντρα τού παραδείσου.
    9 Και ο Κύριος ο Θεός κάλεσε τον Αδάμ, και του είπε: Πού είσαι;
    10 Κι εκείνος είπε: Άκουσα τη φωνή σου στον παράδεισο, και φοβήθηκα, επειδή είμαι γυμνός· και κρύφτηκα.
    11 Και ο Θεός τού είπε: Ποιος σου φανέρωσε ότι είσαι γυμνός; Μήπως έφαγες από το δέντρο, από το οποίο σε πρόσταξα να μη φας;
    12 Και ο Αδάμ είπε: Η γυναίκα που μου έδωσες για να είναι μαζί μου, αυτή μου έδωσε από το δέντρο και έφαγα.
    13 Και ο Κύριος ο Θεός είπε στη γυναίκα: Τι είναι τούτο που έκανες; Και η γυναίκα είπε: Το φίδι με εξαπάτησε, και έφαγα.
    14 Και ο Κύριος ο Θεός είπε στο φίδι: Επειδή έκανες τούτο, επικατάρατο να είσαι ανάμεσα σε όλα τα κτήνη, και όλα τα ζώα τού χωραφιού· επάνω στην κοιλιά σου θα περπατάς, και θα τρως χώμα, όλες τις ημέρες τής ζωής σου·

Στο εδαφιο 7 (παραπανω) γεννηθηκε η αμαρτια...

Μεχρι την στιγμη που εφαγε το μηλο, η σαρκα δεν ειχε αμαρτια

Γενεσις 1:31
    Και είδε ο Θεός όλα όσα δημιούργησε· και να, ήσαν πολύ καλά. Και έγινε εσπέρα, και έγινε πρωί, ημέρα έκτη.
    Ως εδω δεν υπηρχε αμαρτια

Γενεσις 2:25
    Και ήσαν και οι δύο γυμνοί, ο Αδάμ και η γυναίκα του, και δεν ντρέπονταν.
    Η αμαρτια ακομη δεν υπηρχε

Γενεσις 3:2-14
    ΤΟ φίδι, μάλιστα, ήταν το φρονιμότερο από όλα τα ζώα τού χωραφιού, που έκανε ο Κύριος ο Θεός· και το φίδι είπε στη γυναίκα: Στ' αλήθεια, είπε ο Θεός: Μη φάτε από κάθε δέντρο τού παραδείσου;
    2 Και η γυναίκα είπε στο φίδι: Από τον καρπό των δέντρων τού παραδείσου μπορούμε να φάμε·
    3 από τον καρπό, όμως, του δέντρου, που είναι στο μέσον του παραδείσου, ο Θεός είπε: Μη φάτε απ' αυτόν, μήτε να τον αγγίξετε, για να μη πεθάνετε.
    4 Και το φίδι είπε στη γυναίκα: Σίγουρα δεν θα πεθάνετε,
    5 αλλ' ο Θεός ξέρει ότι την ίδια ημέρα που θα φάτε απ' αυτόν, τα μάτια σας θα ανοιχτούν, και θα είστε σαν θεοί, γνωρίζοντας το καλό και το κακό.
    6 Και η γυναίκα είδε ότι το δέντρο ήταν καλό για τροφή, και ότι ήταν αρεστό στα μάτια, και το δέντρο ήταν επιθυμητό στο να δίνει γνώση· και αφού πήρε από τον καρπό του, έφαγε· και έδωσε και στον άνδρα της μαζί της, κι αυτός έφαγε.
    7 Κι ανοίχτηκαν τα μάτια και των δύο και γνώρισαν ότι ήσαν γυμνοί· και αφού έρραψαν φύλλα συκιάς, έφτιαξαν για τον εαυτό τους περιζώματα.
    8 Και άκουσαν τη φωνή τού Κυρίου τού Θεού, να περπατάει στον παράδεισο προς το δειλινό· και ο Αδάμ και η γυναίκα του κρύφτηκαν από το πρόσωπο του Κυρίου τού Θεού, ανάμεσα στα δέντρα τού παραδείσου.
    9 Και ο Κύριος ο Θεός κάλεσε τον Αδάμ, και του είπε: Πού είσαι;
    10 Κι εκείνος είπε: Άκουσα τη φωνή σου στον παράδεισο, και φοβήθηκα, επειδή είμαι γυμνός· και κρύφτηκα.
    11 Και ο Θεός τού είπε: Ποιος σου φανέρωσε ότι είσαι γυμνός; Μήπως έφαγες από το δέντρο, από το οποίο σε πρόσταξα να μη φας;
    12 Και ο Αδάμ είπε: Η γυναίκα που μου έδωσες για να είναι μαζί μου, αυτή μου έδωσε από το δέντρο και έφαγα.
    13 Και ο Κύριος ο Θεός είπε στη γυναίκα: Τι είναι τούτο που έκανες; Και η γυναίκα είπε: Το φίδι με εξαπάτησε, και έφαγα.
    14 Και ο Κύριος ο Θεός είπε στο φίδι: Επειδή έκανες τούτο, επικατάρατο να είσαι ανάμεσα σε όλα τα κτήνη, και όλα τα ζώα τού χωραφιού· επάνω στην κοιλιά σου θα περπατάς, και θα τρως χώμα, όλες τις ημέρες τής ζωής σου·

Στο εδαφιο 7 (παραπανω) γεννηθηκε η αμαρτια...

ενα μηλο την ημερα το Θεο τον κανει περα δηλαδη...

Σελίδα 13 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καφες για νεοσύστατους και μη...προς Πλ. Βαρυμπόμπης???
    από spade ace στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2011, 18:12
  2. Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:35
  3. Για φοιτητές και μη....
    από alxdem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 00:40
  4. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ After ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ Ζ750
    από zoropatra στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 15:00
  5. Απαντήσεις: 0