Έτσι είχα πει κι εγώ πρίν από κανα μήνα αλλά με κράξανε...
By the way, πιστεύω ότι αυτό είναι !
Έτσι είχα πει κι εγώ πρίν από κανα μήνα αλλά με κράξανε...
By the way, πιστεύω ότι αυτό είναι !
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new
Albert Einstein
κι εμένα στο συνεργείο της suzuki αυτό μου είπανε και ότι δεν τρέχει τίποτε,αλλά δεν πάυει να μου την σπάει.
Καλά, μπορείς να πάρεις μία ηλεκτροκόληση και να τα κολήσεις ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
![]()
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new
Albert Einstein
Μια ερωτηση
Υπαρχει καποιος που αποδεδειγμενα εχει τη λυση στο προβλημα;Τεκμηριωμενα ομως.Να λυθηκε τελειως το θεμα.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11![]()
Στις ωραιες βολτες.
Ποιό πρόβλημα;Αρχικά δημιουργήθηκε από KORFU
Μια ερωτηση
Υπαρχει καποιος που αποδεδειγμενα εχει τη λυση στο προβλημα;Τεκμηριωμενα ομως.Να λυθηκε τελειως το θεμα.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11![]()
Tου θορυβου απο το μπροστινο my friend RESPECT.YOY KNOW ABOUT IT DONT YOY;!!!!!!!!!!!!!!!
Δε σε βλεπω να απαντας ομως και με στενοχωρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εξυπνακια!!![]()
Στις ωραιες βολτες.
Αν είναι να στεναχωριέσαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από KORFU
Tου θορυβου απο το μπροστινο my friend RESPECT.YOY KNOW ABOUT IT DONT YOY;!!!!!!!!!!!!!!!
Δε σε βλεπω να απαντας ομως και με στενοχωρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εξυπνακια!!![]()
YOY KNOW ABOUT IT DONT YOY;!!!!!!!!!!!!!!! :a53: :a53:
Translation: YOU KNOW ABOUT IT, DON'T YOU? !!!!!!!!!!!!!!!
Μας γκάβωσες!!![]()
Εγω αγορι μου μπορει να σε γκαβωσα οπως λες και εχεις απολυτο δικιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Αν είναι να στεναχωριέσαι..
YOY KNOW ABOUT IT DONT YOY;!!!!!!!!!!!!!!! :a53: :a53:
Translation: YOU KNOW ABOUT IT, DON'T YOU? !!!!!!!!!!!!!!!
Μας γκάβωσες!!![]()
Σε ρωταω ομως για αλλη μια φορα
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
![]()
Στις ωραιες βολτες.
Κατ'αρχήν μη με λες "αγόρι μου" γιατί με ερεθίζεις και θα στη πέσω!!! (και θα'χω πάλι δίκιοΑρχικά δημιουργήθηκε από KORFU
Εγω αγορι μου μπορει να σε γκαβωσα οπως λες και εχεις απολυτο δικιο.
Σε ρωταω ομως για αλλη μια φορα
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
![]()
)
Από 'κει και πέρα.. ναι έχω και την έγραψα πριν αρχίσεις να ζορίζεσαι.
Εκδηλωθηκες βλεπω εξυπνακια!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Κατ'αρχήν μη με λες "αγόρι μου" γιατί με ερεθίζεις και θα στη πέσω!!! (και θα'χω πάλι δίκιο)
Από 'κει και πέρα.. ναι έχω και την έγραψα πριν αρχίσεις να ζορίζεσαι.
:a36:
Στις ωραιες βολτες.
Τελικά τα κατάφερες και θα με κάνεις να γράψω πάνω από τρεις γραμμές για τα αυτονόητα!Αρχικά δημιουργήθηκε από KORFU
Εκδηλωθηκες βλεπω εξυπνακια!!!!!!!!!!!
:a36:
Καταρχήν, όσον αφορά τις προτιμήσεις μου σίγουρα δεν είσαι του γούστου μου αλλά προφανώς " εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια"! (TRANSLATION: "Χωριό που φαίνεται-σαι κολαούζο δεν χρειάζεται..) Βέβαια ο "καθείς" με τα γούστα του..Με τις υγείες σου!)
Επιπλέον, η φαιά ουσία που διαθέτεις σου στερεί την ικανότητα να αντιληφθείς οτι ο "ερεθισμός " μου δεν είχε στόχο την αποπλάνηση σουαλλά την συνέχεια της λεκτικής μας αψιμαχίας σε ένα topic που αξίζει κανείς να διαβάσει παρόλο τις parole σου.
Trully and always yours,
Εξυπνάκιας!!
Φαια ουσια μαλλον απο σενα λειπει αγορι μου, γιατι για ενα προβλημα μιας μηχανης οπως το ΣΤΡΟΜ , που το εχει αγορασει η μιση Ελλαδα και κανεις δεν εχει δωσει οριστικη λυση για το χτυπημα στο μπροστινο,και ολα τα συνεργεια που παμε κανουν την παπια ,οταν απο μενα εγινε μια ερωτηση για το αν υπαρχουν νεοτερα ,γιατι εμενα με απασχολει και με στεναχωρει πολυ αυτος ο θορυβος, εσυ το μονο που σκεφτηκες να γραψεις ειναι μια μεγαλη "εξυπναδα".Κανενας αλλος δεν απαντησε οπως εσυ με τοση ειρωνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Τελικά τα κατάφερες και θα με κάνεις να γράψω πάνω από τρεις γραμμές για τα αυτονόητα!
Καταρχήν, όσον αφορά τις προτιμήσεις μου σίγουρα δεν είσαι του γούστου μου αλλά προφανώς " εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια"! (TRANSLATION: "Χωριό που φαίνεται-σαι κολαούζο δεν χρειάζεται..) Βέβαια ο "καθείς" με τα γούστα του..Με τις υγείες σου!)
Επιπλέον, η φαιά ουσία που διαθέτεις σου στερεί την ικανότητα να αντιληφθείς οτι ο "ερεθισμός " μου δεν είχε στόχο την αποπλάνηση σουαλλά την συνέχεια της λεκτικής μας αψιμαχίας σε ένα topic που αξίζει κανείς να διαβάσει παρόλο τις parole σου.
Trully and always yours,
Εξυπνάκιας!!
Προφανως εσυ το προβλημα το εχεις λυμενο.ΟΚ.Απο μενα παντως καλη καρδια.
![]()
Στις ωραιες βολτες.
Δηλ.εγω που θελω να παρω ενα 650 σε δυο μηνες να μην το παρω αν ειναι να εχω τετοιο προβλημα και καινουργιο μηχανημα τρχω στο συνεργειο για να ψαχνουν το προβλημα και αν δεν παρω αυτο τι να παρω;
Πάρτο με κλειστά μάτια. Το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι θέμα σε διάφορες moto.. (διάφορες μάρκες) Προσωπικά το θεωρώ "ανύπαρκτο πρόβλημα".Αρχικά δημιουργήθηκε από leonidasm
Δηλ.εγω που θελω να παρω ενα 650 σε δυο μηνες να μην το παρω αν ειναι να εχω τετοιο προβλημα και καινουργιο μηχανημα τρχω στο συνεργειο για να ψαχνουν το προβλημα και αν δεν παρω αυτο τι να παρω;
ΣΩΣΤΟΣ "ανύπαρκτος ο θόρυβος δεν είναι, αλλά δεν είναι πρόβλημα" ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 20000ΚΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ . ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Πάρτο με κλειστά μάτια. Το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι θέμα σε διάφορες moto.. (διάφορες μάρκες) Προσωπικά το θεωρώ "ανύπαρκτο πρόβλημα".
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----