Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 189 από 189

Θέμα: Θα ξαναπερνατε Ktm ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δηλ ... Μην μπερδευεις εντουρο κα ΜΧ ΚΤΜ με τα υπολοιπα......

Το οτι οι γιαπωνεζοι εχουν μεινει δεκαετιες πισω ( με εξαιρεση την yamaha- και την honda να κανει θετικα βηματα τα τελευταια 2 χρονια ) στο χωμα ειναι γνωστο σε ολους.....

Το τι προβληματα και αν εχουν βγαλει τα yamaha ειναι και αυτο (μερικως) γνωστο σε ολους....

Απο τα 426 που μετα απο την καθε χαζοτουμπα ηθελαν πανω απο 50 μανιβελιες να παρουν μπροστα...

Μεχρι καποια 4μιση που προσπαθουσε να δραπετευσει η μπιελα απο το καρτερ....

δεν ευλογησα τα γενεια κανενος ... και τα κιβωτια των γιαμαπα ειναι γνωστο ποσο μπουρδελα ειναι ... και μπιελες εδρες βαλβιδων των χοντα ποσο μπουρδελο ειναι εξισου γνωστο ... σουζουκι και καβα ειναι γνωστο ποσο χαλια αξιοπιστια εχουν ΑΛΛΑ ... πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι ΔΕΝ μπερδευω το ΜΧ με το εντουρο ,οπως κανει φιλος παραπανω ... και για αυτο δεν αναφερω τα ελληνικα βουνα ...

μετα δεν πηρα καποια σοβαρη απαντηση στο μονοπωλιο της ΚΤΜ οσο επισης αφορα το εντουρο το οποιο καλως η κακως ειναι ενα γεγονος ...και αρκετος κοσμος εχει οδηγηθει εκει επειδη το θεμα ειναι μονοδρομος ...

με λιγα λογια πιστευω -οχι ακραδαντα, ειμαι ανοιχτος σε αντιλογο ο οποιος ομως δεν υπηρξε μεχρι στιγμης- οτι για μεγαλο μεριδιο των πωλησεων ευθυνεται το hype και to marketing ΠΑΡΑ η ανωτεροτητα τους σαν κατασκευες ... που κατ'εμε δεν υφισταται ... ειναι παρα πολυ αξιολογα μηχανακια τα οποια ομως κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με των ανταγωνιστων ... και ειναι απλα θεμα γουστου η επιλογη και οχι ιδιατερα αντικειμενικων κριτηριων ...
    PROzacRIDER

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    δεν ευλογησα τα γενεια κανενος ... και τα κιβωτια των γιαμαπα ειναι γνωστο ποσο μπουρδελα ειναι ... και μπιελες εδρες βαλβιδων των χοντα ποσο μπουρδελο ειναι εξισου γνωστο ... σουζουκι και καβα ειναι γνωστο ποσο χαλια αξιοπιστια εχουν ΑΛΛΑ ... πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι ΔΕΝ μπερδευω το ΜΧ με το εντουρο ,οπως κανει φιλος παραπανω ... και για αυτο δεν αναφερω τα ελληνικα βουνα ...

μετα δεν πηρα καποια σοβαρη απαντηση στο μονοπωλιο της ΚΤΜ οσο επισης αφορα το εντουρο το οποιο καλως η κακως ειναι ενα γεγονος ...και αρκετος κοσμος εχει οδηγηθει εκει επειδη το θεμα ειναι μονοδρομος ...

με λιγα λογια πιστευω -οχι ακραδαντα, ειμαι ανοιχτος σε αντιλογο ο οποιος ομως δεν υπηρξε μεχρι στιγμης- οτι για μεγαλο μεριδιο των πωλησεων ευθυνεται το hype και to marketing ΠΑΡΑ η ανωτεροτητα τους σαν κατασκευες ... που κατ'εμε δεν υφισταται ... ειναι παρα πολυ αξιολογα μηχανακια τα οποια ομως κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με των ανταγωνιστων ... και ειναι απλα θεμα γουστου η επιλογη και οχι ιδιατερα αντικειμενικων κριτηριων ...
    o antilogos poy epizitas tha mporoyse na ginei me basi kapoia dedomena.
    ta dedomena ayti ti stigmi einai opos sta pa.oloi pernoyn ktm.

esy to ermineyse oti den exei alli eteria eduro.ok paso kane koybenta me ti parti soy.varethika.

ante soy dosa kai idea..

ti mas kanei kalyteroys anabates..to mixanaki to kalytero..i i kathimerini exaskisi me oti kai an odigoyme?

δλδ ???????????????????????????????????
    δηλαδη ρε Νίκο, ότι και να'παιρνα τα ίδια πάνω κάτω θα έκανα.

μετα δεν πηρα καποια σοβαρη απαντηση στο μονοπωλιο της ΚΤΜ οσο επισης αφορα το εντουρο το οποιο καλως η κακως ειναι ενα γεγονος ...και αρκετος κοσμος εχει οδηγηθει εκει επειδη το θεμα ειναι μονοδρομος
    Και μιας που -σωστά- εξειδικεύουμε τη συζήτηση σε κατηγορίες μοτό, διαφωνώ με το παραπάνω.

Εάν ήθελα enduro 4T, μάλλον η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το νέο 'Berg (που εκτός της ριζοσπαστικής του σχεδίασης έχει αποδειχθεί ΚΑΙ αξιόπιστο όπως και όλα τα σύγχρονα 4Τ ΚΤΜ) και επίσης θα κοίταζα και το ΚΤΜ και το Honda και το Υamaha.

Όπως επίσης στα 2Τ υπάρχουν και τα GAS GAS και τα Husqy, αμφότερα αξιόλογα μηχανάκια. Το ότι εγώ δεν πήρα ένα από αυτά, δεν έχει να κάνει με το ότι... ακολούθησα την μόδα αλλά με άλλα κριτήρια και γούστα. Σύμφωνοι, πολλοί -μάλλον οι πιο άπειροι...- το θεωρούν μονόδρομο να πάρουν ΚΤΜ αλλά δεν νομίζω ότι είναι η πλειοψηφία.

ειναι παρα πολυ αξιολογα μηχανακια τα οποια ομως κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με των ανταγωνιστων ... και ειναι απλα θεμα γουστου η επιλογη και οχι ιδιατερα αντικειμενικων κριτηριων ...
    Και εν μέρει συμφωνώ με το παραπάνω.
    Είναι τελικά θέμα γούστου, απο εκεί και πέρα το ένα είναι καλυτερο εδώ, το άλλο εκεί...

Πάντως ειδικά στο enduro, ειναι μάλλον τα πιο αξιόπιστα και λιγότερο δαπανηρά στη συντήρηση τους είτε γιατί δεν ζητάνε, είτε γιατί οι τιμές των ανταλλακτικών είναι συνήθως πολύ καλές (σίγουρα καλύτερες από των Ιαπωνικών).

You BETA believe...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

O dirtbird με καλυψε απολυτα με την απαντηση του.... !!!!

Νικολα... Παρολο που μετα απο 10 χρονια και τρια μηχανακια αποφασισα να ξεκολησω απο τα ΚΤΜ εν μερη καπου το μετανιωσα.....

Οχι ως προς την οδικη συμπεριφορα της μοτο ( μικρες οι διαφορες υπερ του γκας ) οσο κυριως με τα περιφερειακα της που πραγματικα με τα απο ενα χρονο και 1300 κμ η κατασταση τους εχει ξεπερασει προς το χειροτερο του ΚΤΜ μου 400 (7ετιας παρακαλω...)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	03082008.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	55,3 KB 
ID:	166345

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    και να συμπληρωσω οτι επειδη οι γιαπωνεζοι δεν ασχολουνται πλεον με τα 2Τ,και ασχολουνται οι ευρωπαιοι,δεν σημαινει οτι η ΚΤΜ ειναι μονοπολιο.το λεω γιατι αναφερθηκες σε κατι 300 exc,125 exc κτλ...αν η ΚΤΜ,gas gas, TM,Husqvarna συνεχιζουν να εξελισουν διχρονους κινητηρες ειναι προς τιμην τους και αν θελουν και η γιαπωνεζοι να πιασουν κανα πελατη προς τα κει ας ξαναδουλεψουν με διχρονους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    δηλαδη ρε Νίκο, ότι και να'παιρνα τα ίδια πάνω κάτω θα έκανα.

Και μιας που -σωστά- εξειδικεύουμε τη συζήτηση σε κατηγορίες μοτό, διαφωνώ με το παραπάνω.

Εάν ήθελα enduro 4T, μάλλον η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το νέο 'Berg (που εκτός της ριζοσπαστικής του σχεδίασης έχει αποδειχθεί ΚΑΙ αξιόπιστο όπως και όλα τα σύγχρονα 4Τ ΚΤΜ) και επίσης θα κοίταζα και το ΚΤΜ και το Honda και το Υamaha.

Όπως επίσης στα 2Τ υπάρχουν και τα GAS GAS και τα Husqy, αμφότερα αξιόλογα μηχανάκια. Το ότι εγώ δεν πήρα ένα από αυτά, δεν έχει να κάνει με το ότι... ακολούθησα την μόδα αλλά με άλλα κριτήρια και γούστα. Σύμφωνοι, πολλοί -μάλλον οι πιο άπειροι...- το θεωρούν μονόδρομο να πάρουν ΚΤΜ αλλά δεν νομίζω ότι είναι η πλειοψηφία.

μιας και στο ενα απο τα δυο θεματα που μου κουοταρες συμφωνουμε εν μερη ας παμε σε αυτο που εν μερη δεν συμφωνουμε ...

σε ποιο πανω απαντηση ειδικα απο την πλευρα των διχρονων επελεξα να αφησω τα υπολοιπα ευρωπαικα διχρονα απ'εξω ...ο λογος ... θεωρω οτι και τα gas και τα husq και τα TM παροτι ειναι οντως πολυ ΑΞΙΟΛΟΓΑ μηχανακια σε πολλα σημεια κοντραρουν στα ισια και με αξιωσεις τα κτμ ,παραταυτα εχουν χασει το παιχνιδι απο πριν ... τα μεν gas λογω ελλειπους μαρκετιν (δυστηχως στους χαλεπους καιρους που ζουμε ειναι ενα μειζον ζητημα επι των πωλησεων) τα μεν husq λογω μιας ανασυγκροτησης της εταιριας που διαρκει χρονια με θυματα τους πελατες και τα ΤΜ λογω μιας ιδιαιτερης δηθεν εξειδίκευσης και φημης περι αξιοπιστιας που τα εχει πληξει εξισου ...

...κλεινωντας , μιας και το θεμα θεωρω οτι εχει καλυφτει (για μενα) δεν εχω τπτ με την κτμ και την καθε κτμ ... απλα προσωπικα θεωρω οτι καθε εταιρια εχει αδυναμιες και δεν μου αρεσει η γενικευση ''θα ξαναεπαιρνα ΚΤΜ γιατι ειναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ '' για αυτο εγραψα οτι εγραψα ...

εμενα προσωπικα με χαλαει στα ΚΤΜ η χοντα λογικη που ακολουθει ολο και πιο πιστα τελευταια ...FOR THE MASSES ...
    καθαρα προσωπικη αποψη ...

τα BERG EINAI ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :rotflmao: ...το πιστευω ...
    PROzacRIDER

για την for the masses λογικη σου δεν εχεις πολυ αδικο...
    αλλα εχει κατι που η χοντα δεν το χει.το παθος...

οσων αφορα τα husaberg για μενα ειναι ενα σκαλι ποιο κατω απο τα ΚΤΜ,γιατι αφου πλεον τα φτιαχνει η ΚΤΜ ειναι λιγο δυσκολο να "ριξει" τα δικα της μηχανακια.ασε που φοραν τα ιδια περιφερειακα...

μιας και στο ενα απο τα δυο θεματα που μου κουοταρες συμφωνουμε εν μερη ας παμε σε αυτο που εν μερη δεν συμφωνουμε ...

σε ποιο πανω απαντηση ειδικα απο την πλευρα των διχρονων επελεξα να αφησω τα υπολοιπα ευρωπαικα διχρονα απ'εξω ...ο λογος ... θεωρω οτι και τα gas και τα husq και τα TM παροτι ειναι οντως πολυ ΑΞΙΟΛΟΓΑ μηχανακια σε πολλα σημεια κοντραρουν στα ισια και με αξιωσεις τα κτμ ,παραταυτα εχουν χασει το παιχνιδι απο πριν ... τα μεν gas λογω ελλειπους μαρκετιν (δυστηχως στους χαλεπους καιρους που ζουμε ειναι ενα μειζον ζητημα επι των πωλησεων) τα μεν husq λογω μιας ανασυγκροτησης της εταιριας που διαρκει χρονια με θυματα τους πελατες και τα ΤΜ λογω μιας ιδιαιτερης δηθεν εξειδίκευσης και φημης περι αξιοπιστιας που τα εχει πληξει εξισου ...

...κλεινωντας , μιας και το θεμα θεωρω οτι εχει καλυφτει (για μενα) δεν εχω τπτ με την κτμ και την καθε κτμ ... απλα προσωπικα θεωρω οτι καθε εταιρια εχει αδυναμιες και δεν μου αρεσει η γενικευση ''θα ξαναεπαιρνα ΚΤΜ γιατι ειναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ '' για αυτο εγραψα οτι εγραψα ...

εμενα προσωπικα με χαλαει στα ΚΤΜ η χοντα λογικη που ακολουθει ολο και πιο πιστα τελευταια ...FOR THE MASSES ...
    καθαρα προσωπικη αποψη ...

τα BERG EINAI ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :rotflmao: ...το πιστευω ...
    μα ειναι δυνατον να εχεις ευρωπαικο μηχανακι ,να καιγεσαι για αυτο και να διαφωνουμε(οχι εμεις οι δυο συγκεκριμενα,ολοι εμεις που αγαπαμε τα ΚΤΜ εννοω)?
    θα μας τρελανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    γ
    οσων αφορα τα husaberg για μενα ειναι ενα σκαλι ποιο κατω απο τα ΚΤΜ,γιατι αφου πλεον τα φτιαχνει η ΚΤΜ ειναι λιγο δυσκολο να "ριξει" τα δικα της μηχανακια.ασε που φοραν τα ιδια περιφερειακα...
    τα berg ειναι to divne bike ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν μπορω να κανω κουβεντα επι τουτου ... τα αγαπαω τα μπεργκερ ...ΧΑΧαχχΑ
    PROzacRIDER

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  2. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16
  3. Έετσι θα ειμαστε μετα απο 50 χρονια!!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 19:36
  4. Καλό θα ήταν
    από superfour στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 17:46
  5. Ζητηση για KTM 525
    από ale στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων