Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    @byron: Μιλάς σωστά γενικά, σε παρακολουθώ. Με έχεις παρεξηγήσει (αναμενόμενο μάλλον, γιατί συνηθίζω να υπερβάλλω σε τέτοιους χώρους), αλλά δε θα κάτσω να δικαιολογηθώ. Κάποιοι με γνωρίζουν. Απλά μείνε σε αυτό. ΚΑΜΙΑ σχέση
    Πιθανόν ρε BliTzeRR γιατί αυτό με τις αδελφές που έγραψες με έστειλε λίγο...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το θεμα εχει ξεφυγει απο την στιγμη που πιασανε καποιοι το πραγματικο νοημα του θρεντ.......εγω και καποιοι αλλοι το ξεραμε απο πριν....επισης το ποσο ψευτικο ειναι φαινεται οπως διαπιστωσε και ο βυρωνας γιατι ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ!

.....απο την καυστικοτατη καταγγελια του μακροζαν ,η οποια δεν ηταν καταγγελια , αλλα ενας τροπος αναζητησης καποιας λυσης για να μην χανονται αλλα παλικαρια τζαμπα , αλλα τελικα ηταν λαικο δικαστηριο για το κλεισιμο των δολοφονικων φορουμ , αλλα και παλι λαθος......μετα κατεληξε ως μια παντελως φιλικη κινηση αφυπνισης των απανταχου δικυκλιστων.....
    ......παντα συμφωνα με τα λεγομενα του αρχιποστουχου μακροζαν που αλλαζει τοποθετηση σαν υαλοκαθαριστηρας και βαζοντας +700 800 900 φτου-και-βγαινω κοκοκοψαρα σε οποιον ''κλινει'' εστω και λιγο προς μια υποψια συμφωνιας μαζι του , απλα και μονο για να μας τονισει ποσοι πολλοι χιλιαδες συμφωνουν ακραδαντα και αντιπροσωπευει την κοινη μοτοσυκλετιστικη γνωμη.....εδω θελω να σημειωσω και εγω κατι...αν οι περισσοτεροι ειχαν δει τον γιωργο να οδηγαει δεν θα συμφωνουσαν πουθενα μαζι του (αλλα αυτο ας παει ασχολιαστο γιατι αποτελει προσωπικη αποψη απο καποιον -εμενα- που πιστευει οτι αν αγοραζεις GS800 και δεν μπορεις να το κρατησεις ουτε σταματημενο κινδυνευεις πραγματικα και ασε τους καγκουρες αλλα κοιτα να ψηλωσεις λιγο ή κοιτα να παρεις αλλο μηχανακι...)

....επισης αξιοσημειωτες ειναι οι επικλισεις σε δημοκρατικα δικαιωματα (αχ τι θυμηθηκα τωρα) ...δηλαδη αφου δημιουργησε μια πλαστη και κατα φαντασια πλειοψηφια (η εστω μια ισχυρη μειονοτητα-κατι σαν τους πομακους στην θρακη) ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΥΒΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ=ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ.....(!)......δημοκρατικοτατο ακουγεται.....

...τελος παντων ειδα πολλους να μιλανε σε αυτο το θρεντ....και αναμεσα σε ξενους και γνωστους ειδα και ατομα με πραγματικα μεγαλο ''ειδικο βαρος'' να κανουν τον κοπο να γραψουν δυο λεξεις και να τοποθετηθουν....ειδα τον θεο NKTR που γνωριζω (τιμη μου) προσωπικα να μας λεει μια αποψη....ειδα τον mctala (σκοπελιτης εσυ δεν εισαι?) που δεν γνωριζω αλλα προηγειται η φημη του...ειδα τον reimeister να παραθετει το μοναδικο χειροπιαστο επιχειρημα σε ολη την φαση αλλα και παλι να αντικρουεται με ρεσιταλ αρλουμπολογιας.....

...οδηγαρες!πιλοτοι!στον δρομο και στην πιστα!...τον NKTR αυτοι που μπορουν να τα βαλουν μαζι του στον αγιο (μεγαλη η χαρη του που λεει και ο pissaman) ειναι μετρημενοι στα δακτυλα...το ιδιο ακουγεται και για τον σκοπελιτη στην πιστα....

τωρα αν καποιος θελει να χαρακτηρισει την παραπανω συνθεση ''καγκουρια'' ειναι τουλαχιστον μακαριος (ο πτωχος τω πνευματι)...

Εγω θα ελεγα να ανοιγαμε τα αυτια μας και να ακουγαμε μπας και μαθαιναμε και τιποτα...αν οχι απο οδηγικης αποψης (γιατι παιζουν και κουλαδια που δεν πα να οδηγανε 40 χρονια μια ζωη με 70 θα πηγαινουνε-και θα ειναι και επικινδυνοι και αστους να τραγουδανε!)....τουλαχιστον ας μαθουμε τιποτα απο ηθικοδεοντολογικης πλευρας μπας και ξυπνησουμε κανα πρωι λιγο καλυτεροι σαν ανθρωποι.....καποιος εθεσε το υποθετικο ερωτημα ενος πιτσιρικα για την γραμμη που του ανοιγει στην στροφη και παλι ακουσαμε τα ανηκουστα.....και για να απαντησω δηλωνω οτι θα εξηγουσα (οσο μπορω γιατι και εγω κουλαδι ειμαι-τουλαχιστον μπροστα σε αλλους) στον μικρο οτι οταν παταει μπροστινα φρενα η μηχανη τεινει να σηκωθει , οταν ανοιγει το γκαζι τεινει να ανοιξει , οταν κλεινει το γκαζι η γραμμη κλεινει (ουτε αυτο ειναι πολυ καλο) και τελος παντων να πειραματιστει με το γυροσκοπικο για να δει αποτελεσμα......
    ....τι να κανω δηλαδης?να μην του πω για να μην τον παρω στον λαιμο μου?αφου πιτσιρικας ειναι και κακα τα ψεματα θα παει και θα δοκιμασει διαφορα κομπογιαννιλικια ετσι και αλλιως...οποιος θεωρει τον εαυτο του μοτοσυκλετιστη εδω μεσα (και εκει εξω) και πιστευει το αντιθετο ειναι τουλαχιστον υποκριτης....ναι οκ ειναι μερικοι πιτσιρικαδες που το ''εχουν'' και καποιοι που οχι....καποιοι που κανουν τρελες και αλλοι που παρα το νεαρο της ηλικιας τους ειναι σοβαροτεροι.Γνωριζει κανεις ποιοι ειναι ποιοι?
    ...αν του γυρισω την πλατη του πιτσιρικου κερδιζω το δικαιωμα να τον κατηγορω αν σκοτωθει?

...η πλακα ειναι οτι κανεις δεν αναφερει οτι με μια σωστη συμβουλη μπορει να σωθει εστω και μια ζωη οπως αναφερθηκε ηδη απο τον μακροζαν αλλα υπο την μορφη κατηχησης σε νεους οδηγους που ευελπιστει να ευνουχισει κοβωντας τους τις τοτεστερονες και τις μεταστερονες αγνοοντας τις ορμες του νεαρου της ηλικιας φορωντας παρωπιδες και μιλωντας σαν καποιον ασχετο που μολις σου πεταξε την μηχανη ξεπαρκαροντας με απορια για τις φωνες σου για την σπασμενη μασκα....''ελα μωρα πλαστικο ειναι-ψευτικο πραγμα...ποσο να κοστιζει?''

Φοβερο πραγμα η αγνοια και ειδικα απο μεριας μας....καλα τα track day ακομα πιο καλα τα css και αποδεδειγμενα αποτελεσματικα......αγνοια για τον πιτσιρικο που δουλευει για 650? το μηνα και χρωσταει την μηχανη , το κρανος και τα δερματινα να του λες οτι η λυση στο προβλημα του κοστιζει 1200? για 4 level.......

Μπορεις παλι να του πεις οτι δεν υπαρχει οδηγικη παιδεια και ας το ξεχασει καλυτερα , και αν πιστευεις οτι μετα απο 15 λεπτα , δυο τζουρες φραπε και δυο περαστικες ξανθες θα θυμαται τι του ειπες εισαι πραγματικα γελασμενος.

Ασχημα περιστατικα συμβαινουν και μακαρι να μπορουσε να βρεθει μια λυση ωστε να παψουν μια και καλη...ολοι εχουμε χασει φιλους και ειπαμε το γ@μημενο ''γιατι''.......αλλα και παλι αυτο το θρεντ δεν αποσκοπει σε κατι τετοιο....σχημα οξυμωρο γιατι γραφουμε με ζηλο σε ενα θεμα που δεν πιστευουμε οτι εχει καποια ουσια , περαν απο καποιους που καποια στιγμη γραψανε ''αυτα απο εμενα-δεν συνεχιζω''

...οι περισοτεροι εχουμε νοιωσει την μοναδικη αισθηση της δυναμης και παρεκτραπηκαμε , οταν πεσαμε το βραδυ να κοιμηθουμε σκεφτηκαμε ''ωρε γαμτ τι εκανα ο τρελος σημερα...αμα κατι πηγαινε στραβα?''....εγω προσωπικα εχω αναρωτηθει παμπολες φορες.

...το σιγουρο ειναι οτι θα συνεχισω να καβαλαω.....τωρα αν ο τροπος που κινουμαι σε δημοσιο δρομο για καποιους ειναι χαρακτηρισμενος δεν με ενδιαφερει και πολυ.....γιατι ο χαρακτηρισμος χαρακτηριζεται απο αυτον που τον δινει......

τωρα αυτο με τα φορουμ (καποια-οχι ολα) οτι παρακινουν την επικινδυνη οδηγηση με αποτελεσμα τον θανατο , πιστευω οτι καποια στιγμη θα γινει ανεκδοτο οπως την ''αποχωρηση αλα φωσκολος'' που ακομα γελαμε.....

...αυτα και απο εμενα και παω σε αλλο thread να κατανοησω την πεμπτουσια του μοτοσυκλετισμου γιατι εδω τζιφος!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    ..... σκοπός δεν είναι η καταγγελία (που θα μπορούσε να γίνει στο εν λόγο φόρουμ) αλλά οι ανοιχτοί λογαριασμοί που συμπτωματικά έχει ο macrozan με κανα δυο μέλη (και του moto.gr και του άλλου φόρουμ) απ΄τη στιγμή που τους κατηγόρησε ότι πήραν κάποιο παλληκάρι στο λαιμό τους.

Το να βγαίνει να καταγγέλει κάτι τέτοιο απ΄τη στιγμή που δεν ήταν μπροστά και να κατηγορεί τους φίλους του νεκρού ως ψεύτες θέλει κάτι παραπάνω απ΄τη μαρτυρία του μανάβη και τα 10 μέτρα ξύσιμο. Και προφανώς το moto.gr δεν είναι και ο χώρος που θα επιτρέψει το ξεκατίνιασμα (παλαιότερων διαφορών) πάνω απ΄τον τάφο ενός 28χρονου συναδέλφου.
    .....

Το επίμαχο θέμα που ξεκινάει η κόντρα είναι αυτό...

-> BliTzeRR : Ούτε οι διδαχές μ΄αρέσουν ούτε τίποτα έχω να συμβουλέψω. Μιας και είσαι νέος στο άθλημα φρόντισε να κατέβεις απ΄το RR καλάμι γιατί reload κάνεις μόνο στο playstation.

byr0n
    Αγαπητέ Βύρωνα (παρόλο που δεν σε γνωρίζω από κοντά) επίτρεψέ μου να σού πω ότι κατά τη γνώμη μου, έχεις λάθος στα εξής σημεία :

1/ Καμία προϋπάρχουσα κόντρα δεν υπήρχε μεταξύ εμένα και τού BlITZeRR και τού Zefos1100XX (αν αυτόν εννοείς). με τον Μπλίτζερ έχουμε πιεί 2-3 μπίρες στο παρελθόν σε βόλτες του Πίτστοπ και τον κ.ΖέφοΧΧ τον συνάντησα επί 5 λεπτα μιά φορά στη ζωή μου όταν συναντηθήκαμε στον Πειραιά γιά να αγοράσω ένα παντελόνι που πουλούσε. Έκτοτε δεν τον έχω δεί ή μιλήσει μαζί του ξανά, μιά που μπαναρίστηκα αμέσως μετά από το Πίτστοπ.

2/ Επομένως.
    Αφού προηγούμενα μεταξύ εμένα Μπλίτσερ και Ζέφου ΔΕΝ υπήρχαν, όλες οι υποψίες και οι επιφυλάξεις που είχες από την αρχή ήταν παντελώς ΑΒΑΣΙΜΕΣ.

3/ Όσον αφορά στις συνθήκες τού τραγικού ατυχήματος οι πληροφορίες μας, ανταποκρινόμενοι ίσως στον τίτλο τού θρεντ σου 'Μήπως ξέρει κανείς τίποτα ;' προέρχονται απο τους μπλίτζερ και ζεφοΧΧ.

Είτε θέλετε να το πιστέψετε, είτε όχι, ούτε το στροφιλίκι έφταιγε, ούτε κάποια μαλακία, ούτε η υπερβολική ταχύτητα. Δεν έχουμε ιδέα τι πήγε στραβά, αλλά σίγουρα δεν ήταν κάτι από τα προαναφερθέντα. Η ταχύτητα ήταν αστεία. Βγαίναμε εκτός δρόμου για να ανασυνταχθούμε και να πάμε για καφέ. Τελευταία στροφή, τελευταίο άτομο...

Η ροή πληροφοριών αρχίζει από μόνη της χωρίς να τους έχει ρωτήσει κανένας.

Τί μας είπε ο BlitzeRR ;

Ότι πηγαίνανε με ΑΣΤΕΙΑ ταχύτητα ΕΚΤΟΣ δρόμου κάμποσες μηχανές για να ανασυνταχθούνε και ο εκλιπών πήγαινε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

Τώρα, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ δύο μηνών αναβάτης με την πρώτη του Super Sport μηχανή και δεν υπήρχε κάποιος έμπειρος γιά ΣΚΟΥΠΑ, αυτό μένει αναπάντητο.

Πάμε παρακάτω. Ακολουθούν καμιά δεκαριά ποστ ακόμα και μπαίνει ξαφνικά ο Zefos1100XX και γράφει :

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    +998

.....εγω πηγαινα μπροστα απο τον nickcbr και τον blitzer με 30 χλμ και ο συγχωρεμενος ΔΕΝ με προσπερασε ουτε εμενα ουτε τον γιωργο....οποτε το ''γρηγορα'' και οι ''γρηγορες βολτες'' παει περιπατο....επισης το ποσο αργα πηγαινε και προσεκρουσε φαινεται και απο το κρανος του , το οποιο κοιταζω αυτη τη στιγμη και δεν παρουσιαζει χτυπηματα που να μαρτυρουν το μεγεθος της ζημιας στον νικολακη μας (τουλαχιστον εξωτερικα).....
    Καταλάβατε τι έγινε ; Μόνοι τους γράφουν τις συνθήκες τού ατυχήματος χωρίς κανένας να τούς ρωτάει (εγώ συνεχίζω να μην ποστάρω ακόμα).

Αν υποθέσουμε ότι ήσαν 10 μηχανές

Κατά το ποστ τού Μπλίτσερ και τού ΖεφουΧΧ1100 η σειρά από το τέλος είναι

10) NickCBR
    9) BlitzeRR
    8) Zefos1100XX
    7).....

και η ταχύτητά τους 'ΑΣΤΕΙΑ' ('' μικρότερη από 30 χλμ/ώρα'')

(εγώ ακόμα δεν έχω μπεί στην κουβέντα σοκαρισμένος από όσα διαβάζω) Ακολουθούν καμιά 20αριά συλληπητήρια ποστ, λέω κι εγώ τα δικά μου και η κουβέντα κλείνει ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .

Την 1η Ιουνίου 2009, έχοντας μάθει από πρώτο χέρι αντίθετες προς αυτά όλα πληροφορίες, ποστάρω το παρακάτω κείμενο όσο μπορώ ευγενικώτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    Τά πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ έμαθα από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (κι αυτό θα παρακαλούσα να γίνει ΣΕΒΑΣΤΟ από όλους μας) τού άτυχου Νίκου ότι η ταχύτητα που συνέβη το δυστύχημα ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα 30χλμ/ώρα που διαβάσαμε.

Αυτό αποδείχθηκε όταν τα συρσίματα που βρέθηκαν από τα μαρσπιέ της μηχανής έφταναν τα 10 μέτρα ! Επίσης είναι σχεδόν αδύνατο να πάθει κανείς βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φορώντας ένα πρώτης γραμμής κράνος όπως το Shoei XR1000 μόνο με 30 χλμ/ώρα που λογικά με την πτώση θα επιβραδύνεται. Ένας μανάβης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία ότι η ταχύτητα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη.

Και γιά να μην φθάσουμε στο σημείο να διασυρθεί ένα ολόκληρο φόρουμ από ένα τόσο τραγικό γεγονός, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η επίσημη διαχείριση τού Pitstop είχε, από ό,τι έμαθα, διαχωρίσει τη θέση της από καιρό από τις 'σβέλτες' βόλτες που οργάνωνε τελευταία μιά ομάδα μελών τού Φόρουμ σε δημόσιους δρόμους με συχνούς τραυματισμούς, και γιά αυτό, άλλωστε, η ομάδα αυτή αποχώρησε από το Pitstop μετά το τραγικό δυστύχημα και σχημάτισε νέο δικό της ανεξάρτητο μοτο-φόρουμ.

Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ Νίκο.

Ο μοτσοσυκλετικός κόσμος σού είναι ευγνώμων, γιατί πέρα από τη ζωή που χάρισες με τον χαμό σου σε άλλους συνανθρώπους μας που έλαβαν τα όργανά σου, ΙΣΩΣ χαρίσεις ΖΩΗ αποθαρρύνοντας και άλλα ενθουσιώδη παιδιά που είναι νέα και άψητα στον χώρο τής μοτοσυκλέτας από το να συμμετέχουν σε 'γρήγορες' βόλτες σε δημόσιους και επικίνδυνους δρόμους (όπως είναι η Επίδαυρος) ΠΡΟΤΟΥ αποκτήσουν και την απαιτούμενη εμπειρία.
    Ώπα, έκανα λάθος ! Αντί γιά σημάδι φρεναρίσματος 10 μέτρων έγραψα σημάδι μαρσπιέ 10 μέτρων.

Αλλάζει κάτι ;

Τότε μπαίνει ο BlitzeRR και λέει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ότι,

.... Η ταχύτητά του, κατ'εκτίμησή μου, ήταν 60-70 χλμ/ώρα. Δεν ήμουν πάνω στο μηχανάκι του, για να βλέπω το κοντέρ, αλλά ήμουν μπροστά του και σίγουρα ξέρω περισσότερα από την οικογένειά του και τον κάθε πολυξερόλα ειδήμονα.
    60-70 ? Σόρρυ, αλλά άλλο τα 30 κι άλλο τα 70 μέσα σε παρκινγκ με 30 μέτρα αφύλακτο γκρεμό !!!

Ξαφνικά ο BlitzeRR επιβεβαιώνει ΜΟΝΟΣ του τον αυτόπτη μάρτυρα που λέει ότι πήγαιναν γρηγορότερα.

Άρα ποιός διαψεύδει τις μαρτυρίες τους ; Ο μακροζάν ή οι ίδιοι;

Ή μήπως ο ένας διαψεύδει τον άλλο ; (εν προκειμένω ο Μπλίτσερ τον Ζέφο ενώ και τους δύο ο αυτόπτης μάρτυρας -μανάβης

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ :

Κατά τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ πάντα δηλώσεις χωρίς καμία διαστρέβλωση άλλου ή παρέμβαση τρίτου μας είπανε ότι:

ΣΤΡΙΨΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΑΦΥΛΑΧΤΟ ΓΚΡΕΜΟ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟ ΝΙΚΟ , ΜΕ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ (ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΣΗ) ΜΕ 70 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΥΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Τα λένε μόνοι τους ή τα είπε ο μακροζάν ?

Και γιά να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα, αντί να σωπάνε, έστω από θλίψη, αφού ενοχή δεν νοιώθουνε, μάς είπαν ότι ....

Σταματήστε πλέον αυτή την αηδία. ΚΑΝΕΙΣ δε θέλει να σκοτωθεί. Συμβαίνει, ναι, αλλά είναι το ρίσκο που παίρνουμε για να απολαμβάνουμε ότι έχει να προσφέρει αυτό το καταραμένο το δίκυκλο. Δε θα ρισκάρω τη ζωή μου καθημερινά για να οδηγάω σαν αδερφή. Όχι. Θα πηγαίνω όπως γουστάρω, είτε αυτό σημαίνει 80, είτε 300. Το δικό μου κεφάλι παίζω και κανενός άλλου. Υποθετικές μαλακίες τύπου "κι αν πέσεις σε πεζό?" "κι αν σκοτώσεις καμιά καρέτα καρέτα?" δεν αποτελούν επιχείρημα. Μάθετε να οδηγείτε και να περιμένετε τα πάντα, αν θέλετε να επιζήσετε. Δε σας ανήκει ο δρόμος. Κυκλοφορούσαν, κυκλοφορούν και θα κυκλοφορούν ΚΑΙ κάγκουρες ΚΑΙ επικίνδυνοι. Ζήστε με αυτό.

και

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx

...το σιγουρο ειναι οτι θα συνεχισω να καβαλαω.....τωρα αν ο τροπος που κινουμαι σε δημοσιο δρομο για καποιους ειναι χαρακτηρισμενος δεν με ενδιαφερει και πολυ.....γιατι ο χαρακτηρισμος χαρακτηριζεται απο αυτον που τον δινει......

Δεν θα πω τίποτε άλλο.

Στις συνεχιζόμενες βρισιές τού Zefos1100XX θα συνεχίσω να μην απαντώ σεβόμενος τη μνήμη τού Νίκου και την επιθυμία τού ξααδέρφου του VaggelisV4. Τού εύχομαι καλά χιλιόμετρα .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vaggelis V4
    Καλησπέρα...

είμαι ο ξάδερφος του Νικου για όσους δεν με γνωρίζουν.
    Κατ αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετέχουν στην κίνηση... ειλικρινά είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις ανθρώπους που ούτε καν γνώριζαν το Νικο να είναι κοντα στην οικογένειά του αυτή τη στιγμή...

θέλω όμως να κάνω και μιά θερμότατη παράκληση...
    οι στιγμές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες τόσο για μενα όσο και για τους γονείς του Νικου.
    Κρατήστε χαμηλά τους τόνους και μη ψάχνετε να βρείτε τα τι και τα πως... δεν είναι της στιγμής τουλάχιστον...
    Ο Νικολής ήταν πάντα με το χαμόγελο... δεν θα ευχαριστηθεί αν δει ορισμένα από τα παραπάνω ποστ και σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε εγω...

είναι δύσκολες οι στιγμές... ας μην τις κάνουμε πιο δύσκολες.

Ευχαριστω....

zefos1100xx

+1
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo
    @ Μακροζαν

Το κακό είναι ότι ούτε τα νούμερα ,ούτε τα συμπεράσματα σου θα φέρουν τον φίλο μας πίσω , γιαυτό καλύτερα να σταματήσεις να κάνεις αυτό που κάνεις , που δεν θέλω να το χαρακτηρίσω για να μην νομίσεις ότι σου εχθρεύομαι.

@ Όλους.

Ένα μεγάλο respect σε όσα άτομα κατάλαβαν με την μια τις προθέσεις αυτού του τοπικ από την αρχή και την ανοιχτή κατακραυγή του , λυπάμαι για όσους δεν γνώριζαν για τυχών παρασκήνιο και πέσαν στην παγίδα να συμφωνήσουν με τον δημιουργό του τοπικ.
    I make good milkshake !!!

υπάρχουν καποια πραγματα που δεν ειναι για συζητηση και το συγκεκριμενο θεμα ανηκει σ αυτα..

*ειμαι απο αυτους που πιστευουν στη "κακια στιγμη"...

@BlitzeRR

Ρε φιλαράκι, ξαναδιάβασε σε παρακαλώ το ποστ σου.
    Δεν έχω καμιά διάθεση να αντιπαρατεθώ μαζί σου.
    Αλλά ξαναδιάβασέ το και βγάλε συμπέρασμα.

Μακάρι να είμαι λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι μόνο εγώ "παρεξήγησα" τα λεγόμενά σου.

Τέλος από μένα.

Να χαίρεσαι τη 13χρονη αδερφή σου!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

μόνοι οι ίδιοι ξέρουν το πως έγινε....
    όσοι είναι εντάξει με τη συνείδησή τους,
    μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και χωρίς εφιάλτες

Ο μικρός δεν ξαναγυρίζει.-

τουλάχιστον προς γνώση και συμόρφωση για το μέλλον

Συλληπητήρια για το χαμό του παιδιού
    και για τις οποιοδήποτε νοοτροπίες,
    λογικές του παραλόγου και κακεντρεχή
    θρέντ και πόστ του Marcozan που τελικά
    φάνηκε από το τελευταίο τόστ που αποσκοπούσε....καλώς ή κακώς....κρίνετε

Ανοικτά μυαλά και όχι κρανία
    ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
    γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια

...τουλαχιστον μακροζαν εθεσες τους πραγματικους λογους που αρχισες και εγραφες....τωρα αφου αντιπαραθεσες ολα τα ποστ που σε ενοχλησαν πανω στον χαμο του νικολακη και τις πληροφοριες που δωσαμε (οχι για τους φιλους που μπορει να ενδιαφεροντουσαν-αλλα κουτσομπολιο να γινεται) , αν μπορεις πες μας κατι......τοσο κειμενο για τα φορουμ του θανατου και τον γ' αναβατη που τρομαξε απο την α' και τον β' τι ρολο βαραει....πες μας τωρα τι θες , αλλα πες την αληθεια....μεχρι στιγμης εχεις πεις μονο την μιση....ελα πες και την υπολοιπη τωρα.....
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν θα πω τίποτε άλλο.
    Αντί να προσπαθήσεις να διαλύσεις τις υποψίες που υπάρχουν για τον σκοπό του θέματος, αναλώνεις όλο το πόστ σου στο να αποδείξεις ότι υπάρχουν αντιφάσεις στις "καταθέσεις" των ατόμων που ΗΤΑΝ μαζί. Και πατάς στο ότι έτρεχαν με 70 (!!) άρα όχι με 30 επομένως κάτι πάνε να συγκαλύψουν....
    Και για τη τον προβληματισμό του θέματος σου μούγκα...

Προσωπικά όλο αυτό το στήσιμο που έκανες το θεωρώ αισχρό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ειστε ολοι "τυφλοι"
    Κανεις δεν εχει καταλαβει το νοημα.
    Μετα απο 13 σελιδες εγω αναρωτιεμαι....πως και δεν εχουμε καμια 30αρια ,ελληνες αναβατες στα MotoGp ?
    Μιλαμε οτι εδω πανε ταλεντα χαμενα.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ειστε ολοι "τυφλοι"
    Μετα απο 13 σελιδες εγω αναρωτιεμαι....πως και δεν εχουμε καμια 30αρια ,ελληνες αναβατες στα MotoGp ?
    Εχουμε παραπανω απο 30 απλα στο αλλο πλευρο εχει γουεστερν.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ειστε ολοι "τυφλοι"
    +OSA THES....

Ωραία τα ευχολόγια , άσχημα τα μοιρολόγια , άκαρπες αντιπαραθέσεις μεταξύ μας πάνω από τους τάφους των φίλων μας .

Εγώ λέω να προτείνουμε δράσεις και να βγάλουμε εκεί την οργή , την πικρά , και την αγανάκτηση μας

Ξεκινάω κάνοντας μια πρόταση

Στην επόμενη έκθεση μοτοσικλέτας , προτείνω να κράξουμε ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ τα περίπτερα που δείχνουν βίντεο με «γλήγορους» να πηγαίνουν «τάγμα θανάτου» μέσα στην κίνηση .
    Εκτός από τον Σουηδό «γλήγορο» (Black Knight (?) ) που τον προβάλει ΜΕΓΑΛΟ μοτοπεριοδικο και δίνει και DVDs για να το εμπεδώσουμε , στις τελευταίες εκθέσεις εμφανίσθηκε και Ελληνικό «φρούτο» με λευκή busa να κάνει τα ίδια στο Αθήνα – Κόρινθος ….

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ρε μακροζάν αγόρι μου, σταμάτα να λες ότι να ναι. Κατ'αρχάς ποιος ο λόγος να μιλάμε ακόμα για το συγκεκριμένο δυστύχημα? Δε θα κάτσω να σου απαντάω για πολύ ακόμα. Ο μόνος λόγος που το κάνω είναι επειδή παραπληροφορείς τον άσχετο κόσμο. Το καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση ΚΑΝΕΙΣ σε όλο τον κόσμο να τα ξέρει καλύτερα από εμάς, έτσι?

Ότι πηγαίνανε με ΑΣΤΕΙΑ ταχύτητα ΕΚΤΟΣ δρόμου κάμποσες μηχανές για να ανασυνταχθούνε και ο εκλιπών πήγαινε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

Τώρα, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ δύο μηνών αναβάτης με την πρώτη του Super Sport μηχανή και δεν υπήρχε κάποιος έμπειρος γιά ΣΚΟΥΠΑ, αυτό μένει αναπάντητο.
    Δεν πηγαίναμε εκδρομή. Πηγαινοερχόμασταν μεταξύ 2 σημείων που απείχαν μεταξύ τους ένα χιλιόμετρο το πολύ. Η ταχύτητα ήταν όντως αστεία τη συγκεκριμένη στιγμή γιατί βγαίναμε, σταματούσαμε, αράζαμε στο πάρκιν για να πάμε για καφέ σαν άνθρωποι.. Εγώ είμαι νεότερος στα SS, με πολύ μικρότερη εμπειρία στα μηχανάκια γενικά. Υπήρχαν κι άλλοι νέοι οδηγοί. Τι σχέση έχει? Τι θα άλλαζε αν υπήρχε σκούπα?

Κατά το ποστ τού Μπλίτσερ και τού ΖεφουΧΧ1100 η σειρά από το τέλος είναι
    10) NickCBR
    9) BlitzeRR
    8) Zefos1100XX
    7).....
    και η ταχύτητά τους 'ΑΣΤΕΙΑ' ('' μικρότερη από 30 χλμ/ώρα'')
    Ώπα, έκανα λάθος ! Αντί γιά σημάδι φρεναρίσματος 10 μέτρων έγραψα σημάδι μαρσπιέ 10 μέτρων.
    Αλλάζει κάτι ;
    Τότε μπαίνει ο BlitzeRR και λέει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ότι,
    60-70 ? Σόρρυ, αλλά άλλο τα 30 κι άλλο τα 70 μέσα σε παρκινγκ με 30 μέτρα αφύλακτο γκρεμό !!!
    Ξαφνικά ο BlitzeRR επιβεβαιώνει ΜΟΝΟΣ του τον αυτόπτη μάρτυρα που λέει ότι πήγαιναν γρηγορότερα.
    Η σειρά σωστή. Η ταχύτητα είναι κάτι σχετικό. Η ταχύτητα στην είσοδο της στροφής? Κατά την έξοδο στο πάρκιν? Μέσα στο πάρκιν? Εγώ σίγουρα μπήκα στη στροφή με πάνω από 30, αλλά σίγουρα δεν είχα περισσότερα όταν μπήκα στο πάρκιν. ΠΙΣΤΕΥΩ (γιατί όλα αυτά αποτελούν προσωπική εκτίμηση δική μου και του Ζέφου. ΔΕ βλέπαμε το κοντέρ του. Σταμάτα να προσπαθείς να μας βγάλεις ψεύτες) ότι όσο ήταν ακόμα στην άσφαλτο είχε 50-70 χλμ/ώρα. Σίγουρα έκοψε βγαίνοντας. Ή θα πρεπε..

ΣΤΡΙΨΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΑΦΥΛΑΧΤΟ ΓΚΡΕΜΟ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟ ΝΙΚΟ , ΜΕ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ (ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΣΗ) ΜΕ 70 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΥΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Κατ'αρχάς το πάρκιν κάθε άλλο παρά στενό είναι. Έχει 5-6 μέτρα πλάτος και καμιά 50ρια μήκος. Έχουμε βρεθεί δεκάδες φορές εκεί, ήμασταν τόσα άτομα και ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.

Και σταματάω εδώ. Σταμάτα να το σκαλίζεις. Εμείς χάσαμε ένα φίλο, όχι εσύ ή διάφοροι άλλοι που έσπευσαν να κλάψουν και να πενθήσουν.

@ΧΤ και byron: Δεκτό. Είναι η φύση τον φόρα τέτοια. Δύσκολα βγαίνει ακριβώς αυτό που θες να πεις. Ειδικά όταν συνηθίζεις να είσαι εριστικός. Γι'αυτό και εγώ δεν παρεξηγώ, δεν κρατάω κακία σε κανέναν. No worries.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF