παιδια, για 400 κυβικα μοντελο 1997 ποσα θα ειναι τα τελη ξερουμε; Τελικα ισχυουν και τα πρασινα στις μηχανες;
παιδια, για 400 κυβικα μοντελο 1997 ποσα θα ειναι τα τελη ξερουμε; Τελικα ισχυουν και τα πρασινα στις μηχανες;
Μάλλον στις μηχανές δεν άλλαξαν τα τέλη κυκλοφορίας!
Μόλις μου ήρθαν τα ειδοποιητήρια και στο παπί είναι 18 ευρώ και στο VFR είναι 46 ευρώ!!!
κάτι γλιτώσαμε...![]()
![]()
![]()
καλο μηνα παιδια!!
οντως τη γλιτωσαμε με τα μοτο
εχω ενα παπι 1992 μοντ και ηρθε το σημα 18
παλι καλα!
αλλα απο την αλλη τωρα επρεπε να το εχουν πει
οτι δεν αφορα τα μοτο το μετρο
τελος καλο ολα καλα...
κατσε να δουμε το 2007 μοντ τι θα μου ερθει.....
Ξέχασα να γράψω ότι το παπί είναι μοντ.1999 και το VFR μοντ.2002!!!
κ εμενα τα ιδια!!!!!!! Λες να ειναι και στα κουτια τα ιδια με περυσι???Αρχικά δημιουργήθηκε από posnightmist
Ξέχασα να γράψω ότι το παπί είναι μοντ.1999 και το VFR μοντ.2002!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
κ εμενα τα ιδια!!!!!!! Λες να ειναι και στα κουτια τα ιδια με περυσι???
Στα αυτοκινητα θα ειναι δυστυχως αυξημενα...
*************** www.motodevils.gr ***************
Μια απο τα ιδια και εγώ 46 στην μοτο ΧΤ 400 '95.
Το μόνο που πρόσεξα είναι οτι στο χαρτάκι πλέον γράφει
"Δίκυκλο ΙΧ, ετος 1ης κυκλοφορίας στην Ελλαδα 1995"
που δεν το εγραφε παλιότερα.
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Μου ήρθαν τα τέλη για το αυτοκίνητο, για τις μηχανές δεν ήρθαν!
Έχω μοντέλο 1995 και η άδεια γράφει 2005 λόγω ότι το αμάξι είναι από Γερμανία...το μέτρησαν σαν καινούργιο και τα τέλη είναι 94 ευρώ.
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
ετσι γινεται,το γρφει και πανω πανω
ημερομηνια πρωτης κυκλοφοριας στην ελλαδα
αν ειναι του 95 αλλα εχει βγαλει πινακιδες το 2009 δε ρυπαινει...
αλλα ειναι μακακες κι εδω φαινεται οτι ειναι καθαρα εισπρακτικο το μετρο
jimtarasxt660x
To ίδιο και σε μένα φίλε.. μοντέλο του 98 tigra 1,4 απο 302 κανονικά ήρθε 184ευρώ.
Απο όσο άκουσα πάντως αυτό θα ισχύσει μόνο για φέτος , αφού του χρόνου θα το αλλάξουν βάση εκπομπών ρύπων.
Θα δώσουν , απο όσο μου είπαν "απο μέσα", ενα κατάλογο στις τράπεζες με εκπομπές ρύπων ταξινομημένες ανά κατηγορία και απο εκεί και πέρα θα πρέπει με κάρτα καυσαερίων να προμηθεύεσαι το σηματάκι.
Αν βέβαια δεν αλλάξει κάτι πάλι στην πορεία για να βγάλουν περισσότερα.
Προς το παρόν απο 302 + 28 περίπου της μηχανής αν θυμάμαι καλά (με την μείωση η μοτό)...
Πάμε στα 184 + 28... μια χαρά για φέτος.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ότι να ναι πάντως...
Αλλά και στις κάρτες καυσαερίων πάλι γίνεται μπινιά άμα θες......άρα και εκεί πάλι λάθος θα γίνεται!
Από την άλλη όμως να πάνε να, δεν το κάνουν για το περιβάλλον αλλά για την τσέπη τους
![]()
Θα θέλουν κάρτα καυσαερίων απο ΚΤΕΟ... θεωρημένη δηλαδή. Στα ΚΤΕΟ μόνο στα δημόσια μπορείς να το παίξεις τρελίτσα αλλά και εκεί η μίζα είναι απο 50€ και πάνω. Οπότε οτι είναι να γλυτώσεις απο τα τέλη θα τα δίνεις εκεί. Δεν συμφέρει...![]()
Γεγονός είναι πάντως μιλώντας για ρύπους, οτι αρκετοί έχουν να αλλάξουν καταλύτη απο τότε που βγήκε το όχημα τους παραγωγή και έχουν κάνει 200.000+ ΚΜ...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
honda bros 398 cc με πρώτη άδεια το 97 μου ήρθε 46 ευρώ
Παιδια μολις ηρθαν τα τελη κυκλοφοριας για honda grand 100 του αδερφου μου και ειναι 18ευρω οπως περισυ δηλαδη.Μαληστα πανω ψηλα γραφει δικυκλο ι.χ ετος 1ης κυκλοφορις στην ελλαδα 1993 οποτε τουλουχηστον τα 0-299 κυβηκα δε δειχνει να αλλαζει κατι ισως και γενικα στις μοτο δε ισχυσει οτι ειναι με τα αυτοκινητα.Αντε να δουμε τοτε θα ερθουν και τα υπολοιπα.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...
Μαγε για το ΧΤ σου ηρθαν?