Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 242

Θέμα: drz 400

Νέο μέλος
    alo ena drz 400 sm mpeike sthn parea sas. h mhxanh mou einai montalo 2007 me k&n filtro , mod 3x3, dynojet state 2, olosomh exatmish fmf Q4 me power bomb. vida thelo na shzhthsoume kati pragmatakia gia thn trofodosia ths mhxanhs mia kai eisai o idikos pano sta drz kai oti exei sxesh me ayta, me liga logia kyrio zigler exo balei 155 kai thn belona apo to dynojet kai sthn 2 theseis apo pano pros ta kato. den exo problhma alla thelo na mou peis pos tha katalabo an prepei na allaxo thesei sthn velona h na allaxo zigler gia na petixo thn kalhterh rithmisi ths trofodosias? ayto einai to mhxanaki mou

Νέο μέλος
    νατο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00159.jpg 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	192534

αρχηγε ωραιο το εχεις και επειδη εισαι αλανι για ψαξε στο ebay.com και δες λιγο αφου ψαξεις για drz400 κατι αυτοκολητακια για τα μοτερια μας.Η εταιρια που τα βαζει στο ebay (ποιο φτηνα λογο στοκ μαλλον) ειναι η www.amrracing.com
    Eχει κατι τρομερα σετ για τα DRZ Γα@@σετα.Αμα δειςκαι γω απο εκει τα πηρα για το δικο μου,αλλα επειδη εχεις και το κιτρινο εχει κατι πολυ τρομερα σετ για το δικο σου χρωμα

Νέο μέλος
    ο.κ αρχηγε εγινε αν και για την ωρα σκεφτομαι να παλεψω την τροφοδοσια γιατι κατι δεν μου παει καλα. το προηγουμενο μου μηχανακι ηταν rmx 250 αλλα με κερδισε το SM.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
    αρχηγε ωραιο το εχεις και επειδη εισαι αλανι για ψαξε στο ebay.com και δες λιγο αφου ψαξεις για drz400 κατι αυτοκολητακια για τα μοτερια μας.Η εταιρια που τα βαζει στο ebay (ποιο φτηνα λογο στοκ μαλλον) ειναι η www.amrracing.com
    Eχει κατι τρομερα σετ για τα DRZ Γα@@σετα.Αμα δειςκαι γω απο εκει τα πηρα για το δικο μου,αλλα επειδη εχεις και το κιτρινο εχει κατι πολυ τρομερα σετ για το δικο σου χρωμα
    Πρεπει να σου φαινεται ερπετο σε σχεση με το rmx250 που ειχες αλλα θα τ'αγαπησεις!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Νέο μέλος
    αστα αρχηγε... ποτε δεν το χαρηκα αυτο το μηχανακι, καθε χρονο και ζημια στον κινητηρα, ποτε ξανα δυχρονο... οσο για της fmf εχω ακουσει καλα λογια. αν ερθεις κρητη θα με ενοιμερωσεις

τα διχρονα μας εχουν πικρανει....αλλα εχει ο καιρος γυρισματα και η εξελιξη τρεχει.Εμενα με βλεπω συντομα προς την διχρονη πλευρα με κανα ΚΤΜ H TM.

Γεια σας παιδια.Λεω να αλλαξω φελα στον συμπλεκτη μου (δεν μου παρουσιασε κατι),Μηπως ξερετε ποσο παει το μαλι.Στο ebay νομιζω οτι τα βρισκω λιγο τσιμπιμενα.

εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, άμα βγάλω το κοντέρ θα συνεχίσει να μετράει τα χιλιόμετρα? γιατί θέλω να βάλω μια άλλη μάσκα και δε μου αρέσει με το κοντέρ πάνω αλλά θέλω που και που να το κουμπώνω για να βλέπω τα χιλιόμετρα που έχω κάνει για να κάνω τα service

Εδω, κατι special ακια για το μοτοσακο.
    Εσεις ξεκινηστε απο την αρχη το search.

http://www.wheelingcyclesupply.com/s...d=96&offset=70

Όνομα:	drz aaaaa-071060.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	80,2 KB 
ID:	194501
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

και ενα προστυχο, αλλα δεν εχω link

Όνομα:	9-24-20070110.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	63,8 KB 
ID:	194502

για τα αυτοκολλητα το λινκ ειναι επανω τους

Όνομα:	9-24-20070160.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	84,0 KB 
ID:	194503

και

Όνομα:	9-24-20070130.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	68,4 KB 
ID:	194504

αμα βγαλεις το κοντερ φυσικα και δεν θα γραφεις χιλιομετρα αφου ειναι με κλασικη ντιζα.Βαλε κοντερ ποδηλατου ηλεκτρονικο.Κανει δουλεια και βλεπεις ποσα χιλιομετρα κανεις

δεν το βγάζω τότε γιατί μετά όταν το πουλήσω θα έχω πρόβλημα με τα συνολικά χιλιόμετρα που θα ναι λίγα
    παράξενο μου φαίνεται που δεν τα κρατάει πουθενά, δηλαδή όταν βάζεις καινούριο κοντέρ πχ vapor που βάζουνε μηδενίζονται?
    δε μου φαίνεται λογικό

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF