Σελίδα 13 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 565

Θέμα: Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    20+ χρονια υποσχεσεων...

Ποτε κανενας δεν εκανε κατι για τα ενυδρεια, ειμασταν παντα ο τελευταιος τροχος της αμαξης...

οταν ειχαμε προεκλογικη περιοδο, οι πολιτικοι υποσχονταν δωρεαν φιλτρα, αποχες και γατοψαρα για να καθαριζουν το πυθμενα...τους ψηφιαζεμε σαν βλακες και μετα μας αφηναν στα κρυα του λουτρου...

το ξερεις φιλε μου οτι προσπαθω να πουλησω ενα ενυδρειο εδω και 2 χρονια; και μην μου πεις οτι φταει μονο η ΝΔ για αυτο!

με το προσωπικο μου υστερημα το συντηρω, γιατι δεν μου παει η καρδια να πεταξω τα ψαρακια στην τουταλετα! Ποιος απο αυτους ασχοληθηκε μαζι μου; ποιος νοιαστηκε για το ph του νερου; ποιος;

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τι αντιμετώπιση περιμένεις δηλαδή φίλε μου?

Η δουλειά σου σε στιγματίζει δεν το καταλαβαίνεις αυτό?
    Πως θες να σε αντιμετωπίσουω δηλαδή οι συμφορουμίτες όταν ξέρουν (συμφωνα με αυτά που εσύ δήλωσες ) ότι:

1. Είσαι ένα μη παραγωγικό άτομο που ζει με τα λεφτά των φορολογουμένων, χωρίς να προσφέρει έργο στη χώρα.
    2. Προφανώς έχεις αυτη τη θέση λόγω μέσου.
    3. Είτε άμεσα είτε έμμεσα συμβάλεις στην διαιώνιση του ρουσφετιού. Γιατί ένα βουλευτικό γραφείο με 2 πράγματα καταπιάνεται. Να οργανώνει προεκλογικές καμπάνιες και να κάνει ρουσφέτια.

Φυσικά και έχει σημασία το τι κάνει κανεις for a living.
    Τώρα εσένα τι να σου πώ που έχεις απόλυτα δίκιο?

Είμαι δημόσιος υπάλληλος που αναγκάστηκα (όχι οτι με δέρνανε κιόλας) να αποσπαστώ σε βουλευτικό γραφείο προκειμένου να παρακάμψω την έτσι ή αλλιώς κομματική διαδικασία των μεταθέσεων η οποία δεν μου επέτρεπε να γυρίσω στο τόπο μου μετά απο 5 χρόνια παραμονής μακριά και αφού απέκτησα παιδί το οποίο χρειαζόταν ειδική ιατρική μεταχείρηση την οποία δεν μου την παρείχε ο τόπος οπου δούλευα.
    Απο τότε όμως που άρχισα τη δουλειά στο βουλευτικό γραφείο έχουν δει τα μάτια μου πολλά που με κάνουν να έχω τις απόψεις που εκφράζω εδώ περι ατομικής ευθύνης αλλά και για τις ευθύνες μας ώς πολίτες.

Πάντως και εγώ επιθυμώ το συντομότερο να επιστρέψω στην υπηρεσία μου στο τόπο καταγωγής μου.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Το γελοίο του πράγματος το είδα Δευτέρα το πρωί στο Νοσοκομείο που είχα πάει... Υποψήφιος βουλευτής με ύφος 100 καρδιναλίων μαζί με 2 γκομενίτσες βαμένες (πατσαβούρες γμτ...) που κρατούσαν φυλλάδια και άλλους 3 νοματαίους, γυρνούσε και σύστηνε εαυτόν σε όλους με τη μέθοδο της χειραψίας... Περνώντας από δίπλα μου άρχισα να ξύνω τα @@ μου... με είδε και άλλαξε δρόμο! Κρίμα γιατί ήμουν έτοιμος να του δώσω το χέρι.... και να του πω καλή επιτυχία!!!

:rotflmao:

Ασε ρε μακακα τον κόσμο στον πόνο του... πήγες στο νοσοκομείο για ψήφους.... καραγκιόζη!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Το γελοίο του πράγματος το είδα Δευτέρα το πρωί στο Νοσοκομείο που είχα πάει... Υποψήφιος βουλευτής με ύφος 100 καρδιναλίων μαζί με 2 γκομενίτσες βαμένες (πατσαβούρες γμτ...) που κρατούσαν φυλλάδια και άλλους 3 νοματαίους, γυρνούσε και σύστηνε εαυτόν σε όλους με τη μέθοδο της χειραψίας... Περνώντας από δίπλα μου άρχισα να ξύνω τα @@ μου... με είδε και άλλαξε δρόμο! Κρίμα γιατί ήμουν έτοιμος να του δώσω το χέρι.... και να του πω καλή επιτυχία!!!

Ασε ρε μακακα τον κόσμο στον πόνο του... πήγες στο νοσοκομείο για ψήφους.... καραγκιόζη!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Αυτο το "ανηκω" φιλε μου ειναι το προβλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

πόσο γελοίοι είναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2

Είμαι δημόσιος υπάλληλος που αναγκάστηκα (όχι οτι με δέρνανε κιόλας) να αποσπαστώ σε βουλευτικό γραφείο προκειμένου να παρακάμψω την έτσι ή αλλιώς κομματική διαδικασία των μεταθέσεων η οποία δεν μου επέτρεπε να γυρίσω στο τόπο μου μετά απο 5 χρόνια παραμονής μακριά και αφού απέκτησα παιδί το οποίο χρειαζόταν ειδική ιατρική μεταχείρηση την οποία δεν μου την παρείχε ο τόπος οπου δούλευα.
    Απο τότε όμως που άρχισα τη δουλειά στο βουλευτικό γραφείο έχουν δει τα μάτια μου πολλά που με κάνουν να έχω τις απόψεις που εκφράζω εδώ περι ατομικής ευθύνης αλλά και για τις ευθύνες μας ώς πολίτες.

Πάντως και εγώ επιθυμώ το συντομότερο να επιστρέψω στην υπηρεσία μου στο τόπο καταγωγής μου.
    Μολις ειπες οτι υποστηριζεις ενα κομμα, σε πηραμε απο τα μουτρα γιατι σε θεωρησαμε εκπροσωπο αυτων που μας πηδανε τοσα χρονια.
    Ανεξαρτητα απο αυτα που πιστευουμε, δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν θα ηθελε την δουλεια σου, γιατι θα αισθανοταν βολεμενος.

Οσον αφορα τον χωρο που ανηκεις, για'μενα δεν υπαρχει χωρος.Υπαρχουν ''κριμα'' και ''θα''.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Μολις ειπες οτι υποστηριζεις ενα κομμα, σε πηραμε απο τα μουτρα γιατι σε θεωρησαμε εκπροσωπο αυτων που μας πηδανε τοσα χρονια.
    Ανεξαρτητα απο αυτα που πιστευουμε, δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν θα ηθελε την δουλεια σου, γιατι θα αισθανοταν βολεμενος.

Οσον αφορα τον χωρο που ανηκεις, για'μενα δεν υπαρχει χωρος.Υπαρχουν ''κριμα'' και ''θα''.
    Μπορεί να μη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όμως πρέπει να πώ το εξής για να το ακούσουν(διαβάσουν) και οι υπόλοιποι στο forum.

Αν το ΚΚΕ πάρει 12% θα τους ενοχλήσει
    ΑΝ μπεί κάποιο 6 κόμμα στη βουλή θα τους ενοχλήσει
    Αν συρθούν στη διαδικασία των συνεργασιών με άλλα κόματα θα τους ενοχλήσει

ΟΜΩΣ η αποχή τους βολεύει.

όταν ψηφίζεις παραχωρείς το δικαίωμά σου στην έκφραση των απόψεων σου ενώ όταν δεν ψηφίζεις παραχωρείς ακόμα και αυτό το δικαίωμα της ψήφου και μάλιστα στο πρώτο κόμμα.

οσο για το αν θα θέλατε τη δουλειά μου, σαν δημόσιο υπάλληλο το καταλαβαίνω(πέρασα με τον γραπτό του 2004) αλλά σαν υπάλληλο βουλευτή πιστέψτεμε λίγοι την θέλουν αμα τη γνωρίσουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2

Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα. Εγώ απλά σου εξήγησα γιατί κάποιος μπορεί να ειναι προκατειλλημένος απέναντί σου κρίνοντά σε μόνο από το επάγγελμά σου. Και γιατί έχει και δίκιο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Φίλε μου τσουβαλιάζεις τους πάντες. Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν πολλοί συμπολίτες σου, οι οποίοι γυρνάνε την πλάτη σε τέτοιου είδους βόλεμα ακόμα και όταν τους προσφέρεται απλόχερα. Δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Φίλε μου τσουβαλιάζεις τους πάντες. Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν πολλοί συμπολίτες σου, οι οποίοι γυρνάνε την πλάτη σε τέτοιου είδους βόλεμα ακόμα και όταν τους προσφέρεται απλόχερα. Δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
    Γι'αυτο εγραψα ''δεν νομιζω'', για να καλυψω και τις εξαιρεσεις.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

παντως ειναι δεδομενο οτι θα βγει το πασοκ.
    κριμα παντως που τωρα στα σαρανταμ ειχα σκοπο να ψηφισω για πρωτη φορα
    κ μου πεταξαν εξω τον ψινακη,..
    νιαου

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    20+ χρονια υποσχεσεων...

Ποτε κανενας δεν εκανε κατι για τα ενυδρεια, ειμασταν παντα ο τελευταιος τροχος της αμαξης...

οταν ειχαμε προεκλογικη περιοδο, οι πολιτικοι υποσχονταν δωρεαν φιλτρα, αποχες και γατοψαρα για να καθαριζουν το πυθμενα...τους ψηφιαζεμε σαν βλακες και μετα μας αφηναν στα κρυα του λουτρου...

το ξερεις φιλε μου οτι προσπαθω να πουλησω ενα ενυδρειο εδω και 2 χρονια; και μην μου πεις οτι φταει μονο η ΝΔ για αυτο!

με το προσωπικο μου υστερημα το συντηρω, γιατι δεν μου παει η καρδια να πεταξω τα ψαρακια στην τουταλετα! Ποιος απο αυτους ασχοληθηκε μαζι μου; ποιος νοιαστηκε για το ph του νερου; ποιος;

GODLIKE!
    Fortis Fortuna Adiuvat

Με γεια μας η νεα μας κυβερνηση

Με λυπη αποχωριζομαστε τη παλια, θα μας λειψει

Ειμαστε Γ.Τ.Π. λαος...

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!!
    Εβίβα !!

Ειχα ενα Yamaha XT 550, μου αρεσε, αλλα αρχισε κατι ψιλοπροβληματα, το βαρεθηκα μετα απο λιγο καιρο...

Μετα πηρα το πρωτο Transalp με το ταμπουρο πισω, γαματο ηταν, γουσταρα, αλλα υστερα απο λιγο βαρεθηκα και πηρα ενα...

ΧΤ600! τουπανο!...ειχα προτερη εμπειρια σε ΧΤ και σκεφτηκα οτι αυτο ειναι το μηχανακι μου, αφου εχα δοκιμασει και το 550 και μου αρεσε...αλλα τι τα θες, μετα βγηκε το Transalp με το δισκοφρενο πισω και...

Ψηθηκα!....το αγορασα, δεν ενθουσιαστηκα βεβαια , αλλα σκεφτηκα Honda ειναι μωρα τι θα παθει;....anyway, κουστα-στραβα με αυτο πορευπομουν μεχρι που εβγαλε η Yamaha το XT660!

ε, τι περιμενατε; πουλησα το Transalp και πηρα το XT660 αλλα μεσα μου σκεφτομουν μηπως ειμαι μαλακας...

με αυτη τη σκεψη να με βασανιζει πηρα το Transalp το 650, αλλα υστερα απο λιγο παρ' ολο το φοβο μου εκανα το μεγαλο βημα και πηρα....

το XT το motard!....το κρατησα βεβαια μεχρι που βγηκε το Transalp 700...

...οι φιλοι μου ελεγαν ξεκολα ρε μαλακα (μεσα μου ηξερα οτι ημουν μαλακας), παρε κατι αλλο ρε κολημενε ολο ΧΤ και Transalp!!!

...δε ξερω ρε παιδια...εχω σκεφτει να παρω κατι εκτος των δυο αυτων μοντελων, αλλα τελευταια στιγμη ψυχαναγκαζομαι, φοβαμαι και επιλεγω μονο XT η Transalp...

ειλικρινα τωρα απαντηστε μου....μηπως ειμαι μαλακας;

Σελίδα 13 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ψήφος των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές
    από Ichigo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2011, 21:59
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 06:32
  3. Στις εκλογες ψηφισα......
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 28