Μονο ετσι θα εβγαινε,ετσι ακριβως το βγαλα κι εγω απο το 660.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αυτο με ταλαιπωρησε.γ@μημενο...![]()
Μονο ετσι θα εβγαινε,ετσι ακριβως το βγαλα κι εγω απο το 660.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αυτο με ταλαιπωρησε.γ@μημενο...![]()
μπραβο ρε εσυ!
συνεχισε την καλη δουλεια...
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
βγάλ'τ'αυτοκόλλητα. η τουλ. μετέτρεψε το γαλάζιο σε μπλέ.![]()
Tι χάλια ρε??? Πλάκα κάνεις??? Μια χαρά είναι. Μόνος είπες τα έφτιαξες? Πλαστικά είναι? Έχεις εξοπλισμό για κάτι τέτοιο Σπύρο?Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
τοσο χαλια?κατι θα κανω...![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
δουλευω σε ψηφιακες εκτυπωσεις,εχω ploter.οτι αυτοκολλητο θελω το σχεδιαζω και το βγαζω σε οτι ποιοτητα θελω,βινυλιο-ακαυτο-σμαλτακι κτλ,κτλ.παρ ολα αυτα ετοιμαζω ηδη αλλα σχεδια και με νεα χρωματα...θα χαρω να σε εξυπηρετησω και σαν ανταλλαγμα ολο και σε καποια αγγαρεια θα σε χωσω...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Tι χάλια ρε??? Πλάκα κάνεις??? Μια χαρά είναι. Μόνος είπες τα έφτιαξες? Πλαστικά είναι? Έχεις εξοπλισμό για κάτι τέτοιο Σπύρο?![]()