Σελίδα 13 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 403

Θέμα: πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    εμενα παντως γραφει τυνισια, πρεπει να ειναι απο τα τελευταια, μετα τραβηξαν προς απω ανατολη!

Και το δικό μου Tυνησία λέει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    13 σελίδες για το αδιάβροχο... :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
    Ωραία του λέω μέχρι εδώ. Γιατί όμως γράφει made in china..... Oπότε μου φέρνει ένα ίδιο σαν το δικό μου, το ρίχνει πάνω στον πάγκο, βγάζει λίγο την επένδυση, και τι να δώ....... made in china..:hypnotize Μου έκοψε όλη τη φόρα.......γαμώτο.. Aυτά τα μέχρι τώρα πορίσματα..
    Διαβάζεις καθόλου τα ποστ, ή τζάμπα τα γράφουμε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    2. Τα περισσότερα προϊόντα πλέον (ειδικά τα επώνυμα) φτιάχνονται σε Κίνα, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ κλπ. Βασικά εάν δεις Dainese Made in Italy ειναι μάλλον μαϊμού
    Μου κάνει εντύπωση που το αγνοείς.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Διαβάζεις καθόλου τα ποστ, ή τζάμπα τα γράφουμε;
    Nαί, διαβάζει. Τα δικά του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    [B]
    Καλησπέρα.... Λοιπόν σήμερα πήγα στην dainese στην Μιχαλακοπούλου.

Αφού τα είπαμε, βγάζω το μπουφάν, το ρίχνει πάνω στον πάγκο, κοιτάει σε κάτι περίεργα σημεία κοιτάει απο δώ κοιτάει απο κεί, το φέρνει τούμπα, κοιτάει τις προστασίες κοιτάει κάτι γαζιά κάτι σούπα κάτι μούπες, και το πόρισμα του καταστήματος είναι οτι το μπουφανάκι είναι γνήσιο 100%...

Ωραία του λέω μέχρι εδώ. Γιατί όμως γράφει made in china..... Oπότε μου φέρνει ένα ίδιο σαν το δικό μου, το ρίχνει πάνω στον πάγκο, βγάζει λίγο την επένδυση, και τι να δώ....... made in china..:hypnotize Μου έκοψε όλη τη φόρα.......γαμώτο.. Aυτά τα μέχρι τώρα πορίσματα..

Συγγνώμη, στο είπαν και παραπάνω αλλά δεν ακούς...ο άλλος στο είπε ξεκάθαρα,αν έγραφε made in italy τότε να ανησυχούσες!!!! Τί περίμενες, ότι τα δέρματα τα έφτιαχνε ο Lino Dainese και τα έραβαν παρθένες από την Vincenza???

Αν αυτές που τα ράβουν δεν είναι παρθένες και εάν ... και αν.... και αν.. τότε αδερφέ τι είναι αυτό που αγοράζεις με τα κατοστάρικα που δίνεις (εντάξει εκτός από κάνα 50 άρικο μεταφορικά)?
    Γιατί το ταπεινό μου κολορι που είναι εντόπιο και έχει και ένα σκασμό πινακίδες της dypont πάνω του και οχι μαιμουδιές κατεργασίες και υφάσματα, είναι φτηνότερο.

Παλαιό μέλος
    Παιδιά καλησπέρα. Νά πώ δύο πραγματάκια, γιατί επιμένω ότι με έχετε παρεξηγήσει...
    Ζητώ συγνώμη για τις 13 σελίδες που "έφαγε" ένα μπουφανάκι.

Εχω διαβάσει και ξαναδιαβάσει όλα τα πόστ απο όλους σας. Ειλικρινά δεν έχω βγάλει άκρη...

Ξαναδιαβάστε τα απο περιέργεια, να δείτε πόσοι φίλοι είναι απολύτως σίγουροι ότι το μπουφανάκι τους δεν έχει μπάσει σταγόνα, και πόσοι φίλοι είναι απολύτως σίγουροι ότι δεν υπάρχει αδιάβροχο μπουφανάκι.

Οπως είπα σε προηγούμενο post, βρήκα κάποια γάντια όχι απλά αδιάβροχα, αλλά για καταιγίδες, τα οποία θα τα προμηθευτώ απο εβδομάδα. Είναι πιο μακριά, έτσι ώστε να γίνουν και οι πλέον σωστές δοκιμές με τα μανίκια του μπουφάν, μια και επιμένετε ότι φταίει ο λάθος τρόπος που φοράω το σετάκι.

Οταν λοιπόν πάρω τα γαντάκια, θα φορέσω το ένα απέξω απο το μανίκι και το άλλο απο μέσα, για να δώ πιο μανίκι θα μπάσει περισσότερο.... Γιατί το σίγουρο είναι ότι θα μπάσει....

Και αυτή θα είναι και η τελευταία δοκιμή, πρίν επισκεφτώ το κατάστημα όπου προμηθεύτηκα το μπουφάν.... Νά δω μετά τί δικαιολογία θα βρεί.... Σωστοοοοοός.

Φίλε Tpap, εκτός του ότι "δεν" διαβάζω μόνο τα δικά μου post, βλέπω οτι υπάρχουν και άλλες ενότητες εδώ, όπου αναφέρονται παρόμοιοι προβληματισμοί.
    Νά είσαι σίγουρος ότι παρακολουθώ τα πάντα, αλλά προσπαθώ πρίν ποστάρω, να έχω κάτι να πώ, και όχι αερολογίες όπως πιστεύετε ότι λέω μέχρι σήμερα....

Πόσοι απο εσάς (εμάς) όταν στρώσαμε το μηχανάκι μας, δεν το πλακώσαμε στήν ευθεία, ώστε να διαπιστώσουμε αφενώς πόσα πιάνει, αφετέρου να δούμε άν συμφωνούν τα νούμερα που μας πλασάρουν οι αντιπροσωπείες με την πραγματικότητα.. Και άλλα πολλά................

Γιατί σας κάνει εντύπωση επειδή βούτηξα τα δάχτυλα απο ένα γάντι σε ένα νιπτήρα...
    Γιατί σας κάνει εντύπωση επειδή έριξα λίγο νερό με το μπουκάλι πάνω σε ένα μανίκι....

Θεωρήστε απλά.........ότι μόνο έτσι μπορώ εγώ να καταλάβω μερικά πράγματα...

Ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση.

Οπως είπα σε προηγούμενο post, βρήκα κάποια γάντια όχι απλά αδιάβροχα, αλλά για καταιγίδες, τα οποία θα τα προμηθευτώ απο εβδομάδα. Είναι πιο μακριά, έτσι ώστε να γίνουν και οι πλέον σωστές δοκιμές με τα μανίκια του μπουφάν, μια και επιμένετε ότι φταίει ο λάθος τρόπος που φοράω το σετάκι.

Οταν λοιπόν πάρω τα γαντάκια, θα φορέσω το ένα απέξω απο το μανίκι και το άλλο απο μέσα, για να δώ πιο μανίκι θα μπάσει περισσότερο.... Γιατί το σίγουρο είναι ότι θα μπάσει....

Και αυτή θα είναι και η τελευταία δοκιμή, πρίν επισκεφτώ το κατάστημα όπου προμηθεύτηκα το μπουφάν.... Νά δω μετά τί δικαιολογία θα βρεί.... Σωστοοοοοός.
    Εξακολουθείς να κυνηγάς ανεμόμυλους... Εδώ πρέπει να σου πω οτι τα πολύ αδιάβροχα και ζεστά γάντια (δεν ξέρω ποιά είδες - ΔΕΝ μας λες ουτε μαρκα, ουτε μοντέλο), είναι συνήθως πολύ άβολα για καταστάσεις πολης, τα φοράνε συνήθως σε μεγάλα ταξίδια όταν το χέρι δεν κάνει πολλες κινήσεις. Εαν είναι όπως τα φαντάζομαι και πρόκειται να τα φοράς στην πόλη με συνθηκες φρένο - συμπλέκτη, σε λίγο θα ψάχνεις φάρμακο για τενοντίτιδα...

Να υποθέσω λοιπόν οτι θα περιμένεις να ρίξει τη βροχή που έριξε πριν 2 εβδομάδες, ωστε η δοκιμή σου να έχει νόημα...

Και μετά θα επισκεφτείς το κατάστημα, οπλισμένος με τα αποτελέσματα. Πρόσεξε μονο μην απογοητευθείς όπως με το made in china

Καλημέρα (και καλά ξεμπερδέματα...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

φιλε rizlaa καλημερα και καλο μηνα
    Ειμαι κατοχος ενος dainese gt-500 d-dry
    Πριν κανα δυο εβδομαδες επαθα κατι αναλογο με αυτο που επαθες και εσυ.
    Βραχηκαν τα μανικια, ο λαιμος και το ''τελειωμα'' του μπουφαν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82
    συνεχεια απο το προηγουμενο μηνυμα
    Οι λογοι που το επαθα ειναι οι εξης:
    1)δεν φοραγα γαντια αλλα ουτε ειχα σφιξει τα μανικια με αποτελεσμα το νερο που επεφτε στα χερια μου με την δυναμη του αερα να προχωραει προς το εσωτερικο των μανικιων
    2)το 'τελειωμα'' του μπουφαν βραχηκε απο το τζην γιατι τα νερα που ετρεχαν σχηματισαν ενα δαχτυλιδι γυρω απο το τζην, λιγο πιο κατω απο την ζωνη και καθως το νερο εβρισκε στεγνο υφασμα ''προχωραγε'' προς ολες τις κατευθυνσεις
    3)τα νερα απο το κρανος, ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ, εσταζαν πανω στον λαιμο που αν τον ειχα σφιξει και αυτον ειμαι σιγουρος 110% οτι θα τον γλυτωνα
    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ
    Τον καπνο μου, τα χαρτακια, τα φιλτρακια και το κινητο τα ειχα στις ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ τσεπες και δεν επαθαν απολυτως τιποτα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82
    Οπ.........καλημέρα. Τί έχουμε εδώ....:smilea:
    Υπάρχει δυνατότητα να δώσεις κάποια πληροφορία παραπάνω, πως - τι - και γιατί...

Οπ.........καλημέρα. Τί έχουμε εδώ....:smilea:
    Υπάρχει δυνατότητα να δώσεις κάποια πληροφορία παραπάνω, πως - τι - και γιατί...
    Ελπίζω να διαβάσεις το δεύτερο ποστ του και να καταλάβεις επιτέλους τι φταίει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Εξακολουθείς να κυνηγάς ανεμόμυλους... Εδώ πρέπει να σου πω οτι τα πολύ αδιάβροχα και ζεστά γάντια (δεν ξέρω ποιά είδες - ΔΕΝ μας λες ουτε μαρκα, ουτε μοντέλο), είναι συνήθως πολύ άβολα για καταστάσεις πολης, τα φοράνε συνήθως σε μεγάλα ταξίδια όταν το χέρι δεν κάνει πολλες κινήσεις. Εαν είναι όπως τα φαντάζομαι και πρόκειται να τα φοράς στην πόλη με συνθηκες φρένο - συμπλέκτη, σε λίγο θα ψάχνεις φάρμακο για τενοντίτιδα...

Να υποθέσω λοιπόν οτι θα περιμένεις να ρίξει τη βροχή που έριξε πριν 2 εβδομάδες, ωστε η δοκιμή σου να έχει νόημα...

Και μετά θα επισκεφτείς το κατάστημα, οπλισμένος με τα αποτελέσματα. Πρόσεξε μονο μην απογοητευθείς όπως με το made in china

Καλημέρα (και καλά ξεμπερδέματα...)
    Οντως.......τα γάντια που βρήκα είναι για ταξίδια. Αλλά βρήκα και πόλης, με εγγύηση για 2 ώρες βροχής... Νομίζω ότι με καλύπτουν (άν ισχύει).

Παρόλα αυτά, γιατί τα ταξιδιάρικα θα δημιουργήσουν πρόβλημα; Μια χαρά μαλακά τα είδα, και με καλή αίσθηση. Δέν θυμάμαι την μάρκα. Οταν θα πάρω ένα απο τα δύο, θα σου πώ.

Εχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης, και είμαι απολύτος σίγουρος ότι δεν θα βρώ άκρη.
    Απαξ και φύγανε τα λεφτά απο την τσέπη μου και πήγαν στο κατάστημα, η υπόθεση έχει ήδη τελειώσει..... Οφείλω όμως να κάνω τις προσπάθειές μου..

Παλαιό μέλος
    Ελπίζω να διαβάσεις το δεύτερο ποστ του και να καταλάβεις επιτέλους τι φταίει
    Συμπέσανε και τα δύο πόστ στον ίδιο χρόνο. Αλλά δεν βρήκα κάπου "διαγραφή" και το άφησα.

Καλύτερα ζήτα πληροφορίες για το πως θα ντύνεσαι σωστά και πως θα εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του εξοπλισμού σου. 13 σελίδες είναι πολλές για να μάθεις εσύ να ντύνεσαι σωστά και να μην χρεώνεις επώνυμες και καταξιωμένες εταιρίες για ανικανότητα προστασίας από βροχή. Μάθε λοιπόν για τελευταία φορά.

Η Cordura δεν είναι αδιάβροχο υλικό, είναι η εξωτερική πλέξη του μπουφάν της οποίας η πυκνότητα αλλάζει ανάλογα με την εταιρία.
    Το υλικό αδιαροχοποίησης είναι εσωτερικό, και μπορεί να είναι είτε μεμβράνη goretex, είτε D Dry στην περίπτωση της Dainese.
    Το νερό θα διαπεράσει την Cordura μετά από κάποια λεπτά, ανάλογα την ηλικία του μπουφάν και θα σταματήσει στην αδιαβροχοποίηση.
    Η αδιαβροχοποίηση στα περισσότερα μπουφάν δεν φτάνει τέρμα στα μανίκια γιατί εκεί, υποτίθεται, φοράς τα γάντια εσωτερικά ή εξωτερικά ανάλογα την στάση σώματος.
    Τα αδιάβροχα γάντια δεν είναι για να τα βάζεις-βγάζεις 37 φορές την ημέρα σε κάθε στάση για πληρωμές και δουλειές, ότι και να φορέσεις θα μπάσει.
    Κουμπώνεις μία φορά σωστά τον εξοπλισμό σου και ότι και να ρίχνει, δεν θα περάσει σταγόνα.
    Δέκα χρόνια χρησιμοποιώ Dainese, ποτέ δεν έχουν περάσει νερό. Και ότι άλλα αδιάβροχα είχα όμως, δεν περνούσαν. Όλα καλά είναι στην εποχή μας. Πάντα όμως χρησιμοποιώ αδιάβροχο από πάνω αφενός για να μην φορτώνω με λίτρα νερού το μπουφάν/παντελόνι, αφετέρου για να μην λερώνονται από το βρώμικο νερό που φτάνει πάνω μου από το δρόμο και τα προπορευόμενα αυτοκίνητα.

Καλό χειμώνα

Οντως.......τα γάντια που βρήκα είναι για ταξίδια. Αλλά βρήκα και πόλης, με εγγύηση για 2 ώρες βροχής... Νομίζω ότι με καλύπτουν (άν ισχύει).

Παρόλα αυτά, γιατί τα ταξιδιάρικα θα δημιουργήσουν πρόβλημα; Μια χαρά μαλακά τα είδα, και με καλή αίσθηση. Δέν θυμάμαι την μάρκα. Οταν θα πάρω ένα απο τα δύο, θα σου πώ.
    Εαν είναι για ταξίδια, μην τα πάρεις. Μπορεί να φάινονται μαλακά, αλλα μετά απο μια ώρα συμπλεκτη/φρένο θα αρχίσει να πονάει το πραμα...

Πριν τα πάρεις δες τι μαρκα κ μοντέλο είναι και βάλε εδώ μια φωτό. Μην τρέχουμε πάλι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 13 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59
  2. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία