Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 197

Θέμα: Windows 7

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Τα ultimate ομως εχουν το πακετο γλωσσων το οποιο ειναι παρα πολυ βολικο αν θες ταυτοχρονα να παιζεις και με μια αλλη γλωσσα στο λειτουργικο.Πολυ χρησιμο και μονο στα ultimate

δηλαδη μπορεις ανα πασα στιγμη απο ελληνικα να το γυρισεις στα γερμανικα ας πουμε?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Η Ultimate είναι περιττή για το 99% των home users. BitLocker και VHD booting είναι τα 2 σημαντικότερα features τους, κατά τη γνώμη μου και πιθανότατα οι μισοί χρήστες Ultimate δεν έχουν καν ιδέα τι είναι VHD.

Home Premium φαντάζομαι θα επιλέξει ο μέσος χρήστης και είναι υπεραρκετή. Οι λίγο πιο "δικτυωμένοι" μπορούν να προχωρήσουν στην Pro (που υποστηρίζει domains και 1-2 βλακειούλες ακόμα).
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Η Ultimate είναι περιττή για το 99% των home users. BitLocker και VHD booting είναι τα 2 σημαντικότερα features τους, κατά τη γνώμη μου και πιθανότατα οι μισοί χρήστες Ultimate δεν έχουν καν ιδέα τι είναι VHD.

Home Premium φαντάζομαι θα επιλέξει ο μέσος χρήστης και είναι υπεραρκετή. Οι λίγο πιο "δικτυωμένοι" μπορούν να προχωρήσουν στην Pro (που υποστηρίζει domains και 1-2 βλακειούλες ακόμα).

home premium λοιπον.. κι αφου εχω τα xp να παρω την εκδοση upgrade retail ε? κι οχι την full, σωστα?

Παλαιό μέλος
    αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Soft...pricedesc).htm ειναι απο το πλαισιο.. οπως βλεπετε εχει πολλες εκδοσεις.. αν γινεται πειτε μου συγκεκριμενα ποια μιας και μαλλον απ το πλαισιο θα το αγορασω (αρκει κι αν εχετε καπου καλυτερα-φθηνοτερα) να μου προτεινετε..

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
    δηλαδη μπορεις ανα πασα στιγμη απο ελληνικα να το γυρισεις στα γερμανικα ας πουμε?
    Nαι,κατεβαζοντας το αντιστοιχο πακετο γλωσσας
    Στην Ελλαδα ειναι μαλλον ακριβα ακομα,εγω θα την εψαχνα να τα αγορασω απο εξω και να παιξω με Ελληνικο πακετο γλωσσας
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    καλα αυτο δεν το κοβω να μου χρειαζεται

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
    home premium λοιπον.. κι αφου εχω τα xp να παρω την εκδοση upgrade retail ε? κι οχι την full, σωστα?
    Δική σου είναι η τσέπη, αλλά κάθε φορά που θα θες να εγκαταστήσεις την upgrade έκδοση (μετά από format), θα πρέπει πρώτα να περνάς τα - αγορασμένα - XP/Vista (μπορεί να αποφευχθεί αυτό, αλλά όχι πάντα).

Οι DSP εκδόσεις, οι οποίες είναι στη μισή τιμή, συνοδεύονται από νέο υπολογιστή. Δεν πρόκειται να τις βρείτε στα ράφια των καταστημάτων.
    Life begins at 45°.

Αόρατο Μέλος Το avatar του/της dark1n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙ...

Ακόμα και το Mac που μου τσαμπουνάνε όλοι τελευταία, αν συνδέσεις ενα πολυμηχάνημα με scanner-fax και δεν συμμαζεύεται θα πάρουν όλοι οι απλοί χρήστες τα @@@@@... διότι πολύ απλά θα πρέπει να μπούν με root δικαιώματα σε console terminal και να παίξουν με τον Darwin πυρήνα του UNIX.

Gandalf
    Φίλε Gandalf έχω ακριβώς ένα τέτοιο πολυμηχάνημα που αναφέρεις..σε iMac..
    και δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα από όσα αναφέρεις..απλά plug and play..

Λοπον χτες ηρθε ενα φιλαρακι σπιτι για καφε κτλ.Καταληξαμε να ασχολουμαστε με το λαπτοπ μου.Περασαμε τα windows 7 και ολα καλα(Απο XP).Σημερα ειδα στον σκληρο οτι 34GB ειναι κατηλημενα.Πως γινεται αυτο?Μονο το nero9 και antivirus ειναι περασμενα.Τιποτα αλλο.
    Καμια ιδεα?Μου ειπαν οτι εχει κρατησει αρχεια απο το παλιο λειτουργικο.Αν ισχυει αυτο πως μπορω να τα διαγραψω?Και τι θα γινει αν τα διαγραψω.Θα παιζει μετα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από libertine
    Λοπον χτες ηρθε ενα φιλαρακι σπιτι για καφε κτλ.Καταληξαμε να ασχολουμαστε με το λαπτοπ μου.Περασαμε τα windows 7 και ολα καλα(Απο XP).Σημερα ειδα στον σκληρο οτι 34GB ειναι κατηλημενα.Πως γινεται αυτο?Μονο το nero9 και antivirus ειναι περασμενα.Τιποτα αλλο.
    Καμια ιδεα?Μου ειπαν οτι εχει κρατησει αρχεια απο το παλιο λειτουργικο.Αν ισχυει αυτο πως μπορω να τα διαγραψω?Και τι θα γινει αν τα διαγραψω.Θα παιζει μετα?
    Σωσε καπου τα παλια σου εγγραφα,φωτο,βιντεο,ταινιες κλπ,
    Σβησε ολον τον δισκο κι ασε τον χωρις διαμορφωση(unallocated)
    Εγκατεστησε τα 7αρια κι ασε τα να κανουν διαμορφωση αυτα(κρατουν καποια 100ΜΒ για την εκκινηση τους)
    Μετα μπες στο site της εταιριας κατασκευης του laptop κατεβασε και εγκατεστησε drivers και εφαρμογες για Windows 7,
    Αν δεν κανεις κατι λαθος θα εγκατασταθουν μια χαρα...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Οι DSP εκδόσεις, οι οποίες είναι στη μισή τιμή, συνοδεύονται από νέο υπολογιστή. Δεν πρόκειται να τις βρείτε στα ράφια των καταστημάτων.
    το αντίστροφο,οι OEM δίνονται με καινούργιο Η/Υ,ενώ οι DSP είναι αυτές που είναι οι retail εκδόσεις δηλαδή "κούτα" με το κουτί τους κτλ,
    είναι κατά τι λίγο πιο ακριβές και τις βρίσκεις στο ράφι.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Σωσε καπου τα παλια σου εγγραφα,φωτο,βιντεο,ταινιες κλπ,
    Σβησε ολον τον δισκο κι ασε τον χωρις διαμορφωση(unallocated)
    Εγκατεστησε τα 7αρια κι ασε τα να κανουν διαμορφωση αυτα(κρατουν καποια 100ΜΒ για την εκκινηση τους)
    Μετα μπες στο site της εταιριας κατασκευης του laptop κατεβασε και εγκατεστησε drivers και εφαρμογες για Windows 7,
    Αν δεν κανεις κατι λαθος θα εγκατασταθουν μια χαρα...
    Ευχαριστω για την συμβουλη.Αλλη μια ερωτηση ετσι για να μαθαινω.Υποτιθεται οτι καναμε clean installation πανω στα XP αφου βεβαια πρωτα πηρα τα αρχεια μου σε αλλο δισκο.Δεν εγινε Format.Απλα βαλαμε το cd μεσα και εκανε boot απο εκει.Ολα τα αλλα εγιναν μονα τους.Ο λογος που εμειναν αυτα τα 32GB μεσα στον σκληρο ειναι αυτος?Δηλαδη πραγματι εχει κρατησει πραγματα απο το παλιο λειτουργικο?Υπαρχει γιατρικο χωρις να χρειαστω το cd των windows παλι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από libertine
    Ευχαριστω για την συμβουλη.Αλλη μια ερωτηση ετσι για να μαθαινω.Υποτιθεται οτι καναμε clean installation πανω στα XP αφου βεβαια πρωτα πηρα τα αρχεια μου σε αλλο δισκο.Δεν εγινε Format.Απλα βαλαμε το cd μεσα και εκανε boot απο εκει.Ολα τα αλλα εγιναν μονα τους.Ο λογος που εμειναν αυτα τα 32GB μεσα στον σκληρο ειναι αυτος?Δηλαδη πραγματι εχει κρατησει πραγματα απο το παλιο λειτουργικο?Υπαρχει γιατρικο χωρις να χρειαστω το cd των windows παλι?
    Θα μπλεξεις χωρις λογο(κι εχεις και παλια σκουπιδια στην εγκατασταση) γιατι τα 7 απλα εγκατασταθηκαν μαζι με τα ΧΡ απο οτι καταλαβαινω.
    Παιξε με καθαρη καινουργια εγκατασταση,θα γλυτωσεις πολυ χρονο

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    το αντίστροφο,οι OEM δίνονται με καινούργιο Η/Υ,ενώ οι DSP είναι αυτές που είναι οι retail εκδόσεις δηλαδή "κούτα" με το κουτί τους κτλ,
    είναι κατά τι λίγο πιο ακριβές και τις βρίσκεις στο ράφι.
    DSP και retail δεν είναι το ίδιο. Τη retail, την κάνεις ό,τι θέλεις. Απ'όσο ξέρω η άδεια χρήσης DSP απαιτεί ότι το λογισμικό θα αγοραστεί είτε με καινούργιο υπολογιστή, είτε με βασικά εξαρτήματα για την κατασκευή υπολογιστή και δεν επιτρέπεται να μεταφερθεί σε άλλο υλικό μετά την εγκατάσταση.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Καλησπέρα κι από εμένα,
    Εδώ και μία εβδομάδα αγόρασα καινούριο laptop και δουλεύω τα Windows 7...Μία ερώτηση για τους γνώστες: Παλιά υπήρχε η εντολή move για τις μετακινήσεις αρχείων,η οποία βόλευε πολύ,πλέον στα windows 7 δεν βλέπω να υπάρχει υπάρχει,παρά μόνο το copy paste...;;;;

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νέα windows
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2005, 15:18
  2. ΝΕΑ Windows Χp.
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2005, 17:45
  3. η χρησιμότερη λειτουργια των windows
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ