Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 189 από 189

Θέμα: CBF-1000 2010

καλησπερα cbf-ίστες
    58.000 χλμ πλεον, μετα το ταξιδι του μαιου σε σερβια-ουγγαρια-αυστρια-σλοβακια-τσεχια-ρουμανια με λαστιχα pirelli rosso ΙΙ και δεικτη Η.
    κοστος ταξιδιου 1.000 ευρω (καραβια,βενζινες,ξενοδοχεια κλπ και 11 διανυκτερευσεις)
    και μετα λοιπον απο 58.000 χλμ και τοσα ταξιδια, σημερα το απογευμα, σε μια απλη διαδρομη ρεθυμνο-χανια-ρεθυμνο, η εργοστασιακη μπαγκαζιερα της χοντα, εμεινε καπου στο δρομο της επιστροφης.
    δεν την ακουσα καν να πεφτει μεσα απ το σουμπερθ και με τη μουσικη υποκρουση των σενα-γκαρμιν.
    ηταν σχεδον αδεια. και λεω σχεδον, διοτι για πρωτη φορα βαρεθηκα να βαλω στη μεση μου το τσαντακι της γκιβι.
    το οποιο τσαντακι ομως, ειχε μεσα το διπλωμα, την ταυτοτητα, μια καρτα αναληψης ΑΤΜ και το κινητο μου.
    οταν το πηρα χαμπαρι ηταν πλεον αργα. γυρισα πισω ψαχνοντας αλλα τπτ μεχρι που εφτασα παλι στα χανια και τηλεφωνησα απο το τηλ του φιλου μου να δουμε αν καλει το κινητο μου.
    δυστυχως αυτος που μαζεψε τη βαλιτσα το ειχε απενεργοποιηση δειχνοντας σαφως τις προθεσεις του.
    το κινητο δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισει μονο του, εφοσον εκτος απ τη βαλιτσα που ηταν σιγουρα κλειδωμενη οταν επεσε (τσεκαρισμενη, αλλα κι εκτος αυτου δε βγαινει το κλειδι αν δεν ασφαλιση) ειχε και την προστασια χοντρης δερματινης θηκης δικης του, αλλα και ηταν και μεσα στο σκληρο τσαντακι (μεσης-μηρου) της γκιβι.
    επιπλεον μεσα στη βαλιτσα, υπηρχε το τσαντακι μεταφορας του γκαρμιν καθως και το καπακι της τροφοδοσιας του στο τιμονι,για να καλυπτει τις γυμνες επαφες.
    το μονο που γλυτωσε, ειναι το ιδιο το gps, κι αυτο κατα τυχη, διοτι σκεφτηκα αρχικα να το αφησω στη βαλιτσα.
    η ταλαιπωρια μου μολις ξεκινησε.
    εχασα ολες τις επαφες του τηλ μου, επρεπε να ειδοποιησω με καποιο τροπο τους δικους μου και τους φιλους μου για να μην ανησυχουν, σταθερο τηλ δεν εχω και χωρις ταυτοτητα κινητο δεν περνεις. τουλαχιστον καταφερα να μπλοκαρω την καρτα ΑΤΜ μη τυχον και καμουν συναλλαγες μεσω ιντερνετ (μιας και το πιν της ειναι στο μυαλο μου και με αλλον τροπο δε μπορουν να τη χρησιμοποιησουν)
    τα μετρητα ευτυχως τα εχω παντα στο παντελονι, κατι ειναι κι αυτο.
    αλλη μεγαλη ταλαιπωρια θα χρειαστω για να εκδοθουν νεα ταυτοτητα κ διπλωμα.
    να σημειωσω οτι τη μπαγκαζιερα την ειχα αγορασει απο ιντερνετικο μαγαζι. της χοντα μεν, αλλα αγγλιας...οποτε τον ηπια.
    το γελοιο ειναι οτι τις πλαινες που δεν εχουν ανακληση τις ειχα αγορασει απ τον τοπικο χοντα. αμα δε σε θελει...

στα του cbf τωρα, ναι το ρελαντι κανει καποια σκαμπανεβασματα μικρα (εννοω το στροφομετρο), αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα σκορτσαρισματος χαμηλα ή σβυσιμο κινητηρα.
    αν εχετε βαλει τελικο ή ολοσωμη αφτερμαρκετ εξατμιση, ναι δικαιολογουνται και ειναι απολυτα φυσιολογικο. αν ειστε μαμα εξατμιση, αυτο μπορει να γινει μονο αν εχει χαλασει το μοτερακι που ρυθμιζει το υψος της εξαγωγης ή κολλαει η πεταλουδα του.
    τον μηχανισμο αυτον, τον εχει εκει που αρχιζει το τελικο της εξατμισης, απο τη μεσα πλευρα. αν σκυψετε κατω απ την εξατμιση, θα τον εντοπισετε.
    η αληθεια ειναι οτι αυτος αν τα φτυσει τελειως, αναβει ενδεικτικο λαμπακι στο καντραν και το μηχανακι σερνεται. αν απλα κολλαει ποτε ποτε η πεταλουδα ομως, ειδικα στην πανω θεση της, αμφιβαλω αν αναψει λαμπακι.
    ασφαλως δε λεω οτι απο εκει ειναι το προβλημα, απλα μια σκεψη κανω. διοτι στις χαμηλες στροφες του κινητηρα, το λαμακι αυτο ειναι κατω, βοηθωντας στη ροπη. οσο ανεβαινουν οι στροφες, τοσο ανοιγει, μεχρι τελικα να αφησει ολοκληρη τη διαμετρο της εξατμισης ελευθερη για να φυγουν τα καυσαερια.
    αν λοιπον μερικες φορες μενει για λιγο επανω,(φουλ ανοιχτος λαιμος δηλ) τοτε σκορτσαρισματα ή και σβυσιμο μπορουν να εξηγηθουν.
    επισης, νομιζω οτι ρυθμιζεται κι ολας, οποτε δεν αποκλειω να χρειαζεται μια απλη ρυθμιση. μαλιστα αν ειναι θεμα ρυθμισης, τοτε σιγουρα δεν αναβει λαμπακι καντραν.
    ολα αυτα υποθετικα, αλλα ειναι μια πολυ ευκολη και γρηγορη δουλεια το τσεκαρισμα της λειτουργιας της βαλβιδας απο εξουσιοδοτημενο
    Τελευταία τροποποίηση από harisdei; 16/07/2013 στις 23:52.
    Cbf 1000 2010

επισης η τρομπα βενζινης ειναι ενα θεμα που απασχολει πολλους ιδιοκτητες μηχανων, αλλα και αυτοκινητων. https://www.google.gr/search?q=april...w=1360&bih=629
    ειναι κινεζια τα μοτερακια τους και τα φτυνουν. στα Tmax της γιαμαχα, αν και δεν υπαρχει επισημη ανακληση, ακομα και σε μηχανακια εκτος εγγυησης, η τρομπα αλλαζεται δωρεαν. http://forum.scooterclubhellas.gr/vi...p?f=80&t=24840 και http://tmaxclub.gr/index.php/forum.h...layout=default
    καποιοι, μονοι τους ή ο μηχανικος τους, αλλαζουν μονο το μοτερακι με ενα ιδιο. κοστος περιπου 80 ευρω. το μοτερακι ειναι φθηνο. στην ουσια αυτο δημιουργει το προβλημα κι οχι ολο το σωμα της τρομπας, την οποια τρομπα ομως οι αντιπροσωποι τη δινουν φιξ μαζι με το μοτερακι, οποτε φυσικα το κοστος παει πολυ ψηλα. τωρα ξερετε. αλλαγη μονο το μοτερακι της τρομπας. απο ελληνικο μαγαζι ή απο ebay.
    σκρολαρετε λιγο προς τα κατω και διαβαστε
    http://www.apriliabikers.gr/portal/i...topic=9769.125
    http://www.apriliabikers.gr/portal/i...5&topic=9769.0
    Τελευταία τροποποίηση από harisdei; 17/07/2013 στις 00:52.
    Cbf 1000 2010

Μεγαλη ατυχια ρε Χαρη...

....παντως αν αυτο σε παρηγορει, εμεις ΔΕΝ σε πηραμε τηλεφωνο.....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Κριμα ρε φιλε τετοια ταλαιπωρια μετα απο ενα πολυ ομορφο ταξιδι.Το να ευχηθω να τα βρεις ολα θα ειναι ουτοπια.Τουλαχιστον να ειναι η τελευταια απογοητευση.
    Για το σβησιμο και το λαμακι μου το ειχε πει ο μηχανικος μου αλλα μου ειπε οτι ειναι θεμα ροπης.Τωρα εαν ειναι αιτια (ισως ειναι αιτια οπως λες) για τα σβησιματα τι να πω; Παντως προσωπικα δεν μου εχει ξανα σβυσει και δεν εχει κανει κιχ για αρκετο καιρο μετα το σβησιμο στο ρελαντι του.
    Ιδωμεν στην πορεια!
    HONDA SH300i R Sport-HONDA CBF1000FA C-ABS

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ

ευχαριστω κωστα!
    να επισημανω ξανα, οτι η γνησια μπαγκαζιερα της honda εχει ανακληση απο το 2008 εως σημερα, οποτε οσοι εχετε τετοια, φροντιστε να περαστει στην ανακληση αν δεν το εχετε κανει ηδη.
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=117394
    σ εμενα που δε μπορουσα να καμω τπτ, εφυγε μετα απο τοσα χλμ, οποτε ποτε δεν ειναι αργα...
    να 'σαι καλα νικο μου!
    θα λογαριαστουμε το βραδυ στη συναντηση βρε καγκουρα
    Cbf 1000 2010

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harisdei Προβολή μηνύματος

θα λογαριαστουμε το βραδυ στη συναντηση βρε καγκουρα

...σκισω....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Μπαγκαζιερα δεν εχω βαλει ακομα στη μηχανη και θα δουμε ποοοτε θα βαλω (αν βαλω).
    HONDA SH300i R Sport-HONDA CBF1000FA C-ABS

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ

ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΕΙ
    Εφυγε και σε εμένα,περίπου άδεια,μου την αντικατέστησε ο Σαρακακης και μάλιστα όχι μόνο το κάτω μέρος και την πιαστρα, αλλα ολόκληρη επειδή είχε χτυπηθεί.ειχε θέμα το κουμπωμα στις πρώτες πιαστρες.
    stay hungry stay foolish!!!!

Νέο μέλος
    Καλησπέρα έχει κανείς άλλος θέμα με συντονισμό στα πλαστικά (πλαϊνά φεριγκ) σε CBF 1000; Και αν ναι τι έκανε

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. CBF 600s ABS vs CBF 1000 ABS
    από franki26gr στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2008, 09:28
  2. Cbf 1000 Honda 2006
    από pass στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:31
  3. CBF-1000
    από CrazyGreek στο forum Honda CBF's