Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 215

Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν ξέρω τι παίχτηκε στην εκδρομή. Εγω διάβασα (από ένα σημείο και μετά) ότι περάσατε super και μακάρι να κανονίζετε τέτοιες βολτίτσες συνέχεια και μακάρι να έχουν όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.
    Και επειδή η εκδρομή ήταν πετυχημένη, και επειδή είδα κάποια άσχετα ποστ που δεν έχουν καμμιά δουλειά εδώ, αυτά έφυγαν για τόπους που δεν ενοχλούν τους άλλους ενώ έριξα και μια προειδοποίηση για να μην ξεχνιόμαστε.

Σαφέστατα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να ποστάρετε ότι θέλετε απ΄την βόλτα σας. Κάθε άλλο βέβαια. Ρίξτε να ζηλέψουμε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ιωάννα οι απόψεις διίστανται. Εξαρτάται το τι ψάχνει κάποιος από την διαδρομή του. Εννοώ ότι είχε κυρίως Εθνική (βαρεμάρα) και ο επαρχιακός πολλά χωριά, ελάχιστη ανοιχτή διαδρομή με ροή και τίγκα στη φουρκέτα, ειδικά η κατάβαση Καλάβρυτα έσπαγε @@ και καρπούς. Είδαμε όμορφα τοπία, αλλά από οδήγηση, δεν ευχαριστήθηκα τίποτα ιδιαίτερα. Σύγκρινε το αυτό με διαδρομές όπως αυτές που κάναμε στην ετήσια (αλλά τότε ήσουν καινούρια με το CBR και δεν μπορούσες να το ανοίξεις και να το χαρείς) ή όπως περσινές εκδρομές Στερεά με Npat, 'ted, Φίλιππο κλπ και θα έβλεπες τη διαφορά. Στροφές με ροή 3η-4η ελάχιστα φρένα, σχεδόν μηδέν χωριά και 100-120 συνέχεια. Εμείς είχαμε 1η-2η, φρένα... Καλά περάσαμε αλλά δεν οδηγήσαμε.

Κοίτα, νομίζω ότι τα παιδιά είχαν πει τι διαδρομή θα ακολουθήσουμε και πώς είναι η διαδρομή! Δε νομίζω ότι μπορούσε να γίνει παρεξήγηση! Μέχρι την Βυτίνα η διαδρομή είναι πολύ ωραία! Εθνική μέχρι το Αρτεμίσιο αλλά εκεί μπορούσες να το ανοίξεις! Όσο για την ετήσια που αναφέρεις, οι δρόμοι σε αρκετά σημεία ήταν πολύ χειρότεροι από αυτούς που περάσαμε τώρα! Για τις περσινές με τους άλλους..... δεν ξέρω! Αλλά αυτή ήταν η διαδρομή! Και στην τελική την βόλτα την κάνεις για την παρέα! όχι για να πας τάπα! Αν θες να πας τάπα διαλέγεις παρέα που πάει έτσι και πας εκεί που πάνε κι αυτοί!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
    Ιωάννα, σου είπα κάτι πήρε το αυτί μου. Και εγώ βέβαια πήγα να κοιμηθώ κάποια στιγμή αλλά για άλλο λόγο (Έχω γυρίσει την Πελοπόνησο τόσο πολύ που το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η παρέα).

Και όσον αφορά την παρέα δεν πρόλαβα να μιλήσω με όλους σας. Ελπίζω στην επόμενη να συστηθούμε κανονικά.

Γιάννη τα μηχανάκια που είχατε ήταν κομμενα και ραμμένα για τέτοιες διαδρομές, και δεν το 'φχαριστηθήκατε ;;;

Τι να σε πω! Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το είχαμε εμείς οι τελευταίοι!!!! Που είχαμε τα τελείως λάθος μηχανάκια για τις φουρκέτες!

Ναι, πράγματι, δεν είπαμε ούτε ονόματα ούτε τίποτα! Και έχω κι ένα πρόβλημα στην μνήμη! Κι αυτούς που γνώρισα δεν θυμάμαι τα ονόματά τους!

Στην επόμενη παιδιά!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ποιός είπε ότι η στερεά είναι μακριά ;

Μην ξεχνάτε ότι στερεά είναι απο Θήβα μέχρι ορεινή Ναυπακτία. Διαλέξτε που θέλετε να συναντήσετε το γρούν και καλώς εχόντων είμαι μέσα.

Μην ξεχνάτε ότι έχω ducati μοτέρ !!!! Μίλα ρε Angeo !!!
    CAGIVA ELEFANT 750

Δεν παίζει να την κάνετε Σαββατο τη βόλτα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Κοίτα, νομίζω ότι τα παιδιά είχαν πει τι διαδρομή θα ακολουθήσουμε και πώς είναι η διαδρομή!...

Και στην τελική την βόλτα την κάνεις για την παρέα! όχι για να πας τάπα! Αν θες να πας τάπα διαλέγεις παρέα που πάει έτσι και πας εκεί που πάνε κι αυτοί!
    Δεν διαφωνούμε ούτε στο ένα ούτε στο άλλο.
    Όμως για τη διαδρομή το μόνο που είχε ειπωθεί ήταν οι προορισμοί και το ότι πιθανόν να είχε λακκούβες που δεν θα βόλευαν τα SS. Είπα ότι θα προτιμούσα κάτι χωρίς τόση φουρκέτα και με λιγότερα χωριά. Αυτό δεν φαινόταν στο χάρτη που είχα ούτε συζητήθηκε/ειπώθηκε από κανέναν. Ίσως βέβαια να ζορίστηκα περισσότερο γιατί πήγαινα διπλός και με σχετικά άγνωστη μοτοσικλέτα. Όπως και να έχει, δικαιούμαι να έχω διαφορετική άποψη και προτίμηση για το οδηγικό κομμάτι.

Μην μπερδεύεις αυτό το παρεάκι με άλλα που έχεις γνωρίσει... Ούτε πέρυσι συμμετείχα σε εκδρομή "τάπας" -που έτσι και αλλιώς γίνονται με πριβέ προσκλήσεις- ούτε φέτος το βλέπω να γίνεται, τουλάχιστον με τη δική μας παρέα. Παρέα και "τάπα" συνήθως μυρίζει τούμπες... Προτιμώ να μυρίζει φαγητό!

Πρόβλεψη για Σάββατο βροχές (ο Τζερόνυμο ήδη ανατρίχιασε στην σκέψη) και Κυριακή συννεφιά. Ας περιμένουμε μιά μέρα ακόμα για να δούμε τι θα κάνουμε... edit: Τώρα κατάλαβα γιατί θα βρέχει το Σάββατο... Ο κάπταιν θέλει να πάει εκδρομή! Πέρα από την πλάκα, εμένα δε με νοιάζει καθόλου. Κάποιοι από την υπόλοιπη παρέα δεν έχουν αδιάβροχα και κάποιοι δεν θέλουν να βρέξουν τη μοτοσικλέτα. Και δεν το λέω για την πλάκα της υποτιθέμενης "κατάρας", την πρόβλεψη την είδα πριν το ποστάκι σου.

zezes για να πας Ναύπακτο κάνεις το τέλειο στροφιλίκι από Αντίρριο... Ζηλεύω ήδη!

[....]και κάποιοι δεν θέλουν να βρέξουν τη μοτοσικλέτα[....]
    έλεος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

[B

zezes για να πας Ναύπακτο κάνεις το τέλειο στροφιλίκι από Αντίρριο... Ζηλεύω ήδη! [/B]
    Έχε υπόψη σου Γιάννη οτι και εκεί έχει φουρκέτες αλλά λιγότερα χωριά και μέτρια άσφαλτο.

'Εχει επίσης καλό αγριογούρουνο και γαλακτομπούρεκο

Να υποθέσω ότι έφτασα τα standar σου ;;;:rotflmao:
    CAGIVA ELEFANT 750

Δεν είπε κανείς ότι ξύνονται Σπύρο, αλλά δεν τους ξέρω εκτός φόρουμ, απλά ακούω ότι πήζουν... ...

κι ετσι ειναι... (εγω προσωπικα, εχω να παω μηνες βολτα)

------------------------------

By the way, ωραία βολτα! Παντα Τετοια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    έλεος
    Αν δεν δεις τσαρούχωμα σε κατηφορική στροφή γιατί έχει νερά από πηγή στην έξοδο και θα πιτσιλιστεί το fairing, δεν έχεις δει τίποτα... Αφού αυτό είναι το βίτσιο του ανθρώπου, να του το χαλάσω; Το δέχομαι ακόμα και αν μου φαίνεται αστείο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
    Έχε υπόψη σου Γιάννη οτι και εκεί έχει φουρκέτες αλλά λιγότερα χωριά και μέτρια άσφαλτο.
    Από εκεί έχω πάει μόνος μου, έστριψα μέχρι που πόνεσαν τα χέρια μου και το καταχάρηκα... Πολύ πιο ανοιχτή διαδρομή και τα χωριά είναι δίπλα στο δρόμο, δεν περνάς από μέσα. Άσε που το σκηνικό βράχια-θάλασσα είναι όνειρο, ειδικά αν το πετύχεις σούρουπο, τα χρώματα είναι μαγικά. Δεν είχα κάτσει για φαγητό όμως!

Μόλις ξεκαθαρίσει η πρόβλεψη, κανονίζουμε και ποστάρουμε!

edit: Φίλιππε ελπίζω σύντομα να καταφέρεις να βρεθούμε και βουνό, όχι μόνο ΔΣ

Αν δεν δεις τσαρούχωμα σε κατηφορική στροφή γιατί έχει νερά από πηγή στην έξοδο και θα πιτσιλιστεί το fairing, δεν έχεις δει τίποτα... Αφού αυτό είναι το βίτσιο του ανθρώπου, να του το χαλάσω; Το δέχομαι ακόμα και αν μου φαίνεται αστείο...
    Ναι, αλλα το βιτσιο δεν είναι κριτήριο για βόλτα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Ρε πακ10 πάλι βόλτες βρέχεις;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Ρε παιδια απο εκει που ηταν ο γυρισμος μονο βολτα δεν ειναι! Πολυ πακετο ο δρομος,γι αυτο δεν πηγα τελικα,σε αυτο κολησα.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Ρε πακ10 πάλι βόλτες βρέχεις;;;

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fridges.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	11,3 KB 
ID:	181434
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1