Σελίδα 13 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 306

Θέμα: BMW S 1000 RR - Ξεκίνησε η διάθεση του στην Ελλάδα

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Kινητήρας: Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγει ο οδηγός κάθε στιγμή, μπορεί να γίνεται σταδιακά ευκολοοδήγητο ή άμεσο στην απόκριση του γκαζιού, από 150 έως 190 ίππους. Έτσι χαμηλά έχει ικανοποιητική ροπή, αν θέλει να κινηθεί κάποιος γρήγορα θα κρατήσει τις στροφές του κινητήρα πάνω από τις 7000. Από εκεί και πάνω εξαρτάται από τον αναβάτη πόσο θα ανοίξει το γκάζι ιδίως μετά τις 11000 στροφές μέχρι και τον κόφτη γιατί η δύναμη είναι πρωτόγνωρη και τα χιλιόμετρα που μαζεύει δεν έχουν προηγούμενο για την κατηγορία.

Κράτημα: Σταθερό, ακλόνητο και σίγουρο με πολύ καλή πληροφόρηση κάθε στιγμή. Τα φρένα δικαιολογημένα είναι πολύ δυνατά, θέλουν ακριβώς γι αυτό προσοχή σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, αν η μοτοσυκλέτα δεν είναι εξοπλισμένη με ABS. Σε οδήγηση στην πίστα σχετικά αργή είσοδος αλλά ουδέτερο παντού. Η πληροφόρηση είναι κι εδώ πολύ καλή, ενώ προσφέρει αντίστοιχη σιγουριά.

Άλλα σχόλια: Οι δυνάμεις στην επιτάχυνση κι επιβράδυνση που έχει να διαχειριστεί ο οδηγός της μηχανής είναι πολύ μεγάλες. Άν κι ακριβότερη, για το δρόμο προτείνεται η έκδοση με όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια, ώστε η μηχανή από λιοντάρι να γίνει λίγο πιο φιλική, σαν μια αγριόγατα.

διαβαζω τα σχολια σας για την αποδοση του και μου δινετε την αισθηση οτι οδηγησατε διαστημοπλοιο...

εχω οδηγησει καμποσα 1000αρια με πανω εως πολυ πανω απο 180 ροδα και δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι τοσο εντυπωσιακο ...

τι να πω...η ειστε υπερβολικοι η εγω δεν νιωθω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    διαβαζω τα σχολια σας για την αποδοση του και μου δινετε την αισθηση οτι οδηγησατε διαστημοπλοιο...

εχω οδηγησει καμποσα 1000αρια με πανω εως πολυ πανω απο 180 ροδα και δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι τοσο εντυπωσιακο ...

Δεν..... δεν είναι αυτά μηχανάκια για σένα. Αυτά είναι για να πίνεις χαλαρά το καφεδάκι σου εσύ όπως έχουμε πει.
    Dura lex, sed lex.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

και δλδ εσύ τι πρέπει να οδηγήσεις για να εντυπωσιαστείς;

Αν δεν νιώθεις ρε φιλαράκι, άντε κάνε παρέα με την Τζουλια να μην νοιώθετε μαζί....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    το εχω ξαναγραψει...

καποιος πρεπει επειγοντως να του το δωσει μια βολτα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	columbia_sts50.jpg 
Προβολές:	322 
Μέγεθος:	41,3 KB 
ID:	193991

Το εντυπωσιακό έγκειται στο ότι είναι το μοναδικό στην κατηγορία 1000cc(και μεγαλύτερα του λίτρου)παραγωγής με 180 ρόδα στοκ,out of the box κτλ.
    180 ρόδα,μαμά και με πολύ καλή αναλογία κιλών/ίππο.Ούτε αέρα στα λάστιχα δεν θέλει.Στρώνεις τα πρώτα 1000 χλμ και έχει 180 τροχό.
    Απλά και φιλικά προς τον τελικό χρήστη.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    το εχω ξαναγραψει...

καποιος πρεπει επειγοντως να του το δωσει μια βολτα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    MΗν του βαζεις ιδεες λεμεεεεε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	columbia_sts50.jpg 
Προβολές:	313 
Μέγεθος:	38,8 KB 
ID:	193992

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis

Απλά και φιλικά προς τον τελικό χρήστη.
    α γεια σου...τωρα συνεννοουμαστε...

αυτο λεω...πως ειναι δυνατον με μονο 180 ροδα να βλεπω τετοια σχολια εντυπωσιασμου...

υ.γ. οι υπολοιποι ειστε κακοι ανθρωποι που με βρηκατε γλυκο κι αθωο αγορι και με δουλευετε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .....

αυτο λεω...πως ειναι δυνατον με μονο 180 ροδα να βλεπω τετοια σχολια εντυπωσιασμου...

....

Γιατί συνήθως τα BMW με τόσα άλογα τα βλέπεις πάνω σε Οδική..... αν αυτό κινείται χρησιμοποιώντας τον δικό του κινητήρα, εσύ δεν εντυπωσιάζεσαι;

(Σχόλια για τα CBR σε άλλο ποστ παρακαλώ - του Rea εκλασε προχθες οπότε τι να λέμε..... )
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

να λυγανε τα σκελετα...
    Oπως και να το δεις η BMW ανεβασε το πηχη, τουλαχιστον οσο αναφορα την ιπποδυναμη. Τωρα για το handling θα δειξει, αλλα οι κηδειες που κανει στα stocksport ειναι μνημειωδεις.
    Οποτε μαλλον θα δουμε και ιαπωνικη απαντηση σε ενα δυο χρονακια. Η τεχνολογια υπαρχει και υπο το βαρος των εξελιξεων θα προσφερθει και απο αλλους κατασκευαστες.
    Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
    Oπως και να το δεις η BMW ανεβασε το πηχη, τουλαχιστον οσο αναφορα την ιπποδυναμη. Τωρα για το handling θα δειξει, αλλα οι κηδειες που κανει στα stocksport ειναι μνημειωδεις.
    Οποτε μαλλον θα δουμε και ιαπωνικη απαντηση σε ενα δυο χρονακια. Η τεχνολογια υπαρχει και υπο το βαρος των εξελιξεων θα προσφερθει και απο αλλους κατασκευαστες.

στα superstock διαπρέπει επειδή οι βελτιώσεις είναι πολύ περιορισμένες. Στη μεγάλη κατηγορία που τα πράγματα σοβαρεύουν, τον πίνει μονορούφι ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

να λυγανε τα σκελετα...
    Εμεις μηχανακια στοκ ή πολυ κοντα στα στοκ οδηγουμε, δεν ειδα κανα 1000αρι με αφτερ ψαλιδι, ολινς FG των 10Κ, κατω απο 165κιλα και φρενα brembo των 5Κ ευρω σε καμια πιστα...ουτε με traction των 100κ+ ευρω...

Οτι στα stocksport διαπρεπει δειχνει οτι ειναι πολυ καλη μοτοσυκλετα out of the box.
    Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

...πως ειναι δυνατον με μονο 180 ροδα να βλεπω τετοια σχολια εντυπωσιασμου...
    Για στοκ μηχανακι μιλαμε αν καταλαβα καλα ή για φτιαγμενα;
    Ποσα ss1000 βγαζουν 180 αλογα τροχο απο το εργοστασιο;
    Τα φτιαγμενα που βγαζουν 180 αλογα, ποσα ? δαπανηθηκαν;
    16.000? για 184 (για την ακριβεια) τροχο οπως βγαινει απο τη γραμμη παραγωγης ειναι ακριβοτερο απο φτιαγμενο japan;

Υ.Γ. Η φωτο με το busaShuttle τα σπαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    Για στοκ μηχανακι μιλαμε αν καταλαβα καλα ή για φτιαγμενα;
    Ποσα ss1000 βγαζουν 180 αλογα τροχο απο το εργοστασιο;
    Τα φτιαγμενα που βγαζουν 180 αλογα, ποσα ? δαπανηθηκαν;
    16.000? για 184 (για την ακριβεια) τροχο οπως βγαινει απο τη γραμμη παραγωγης ειναι ακριβοτερο απο φτιαγμενο japan;

Υ.Γ. Η φωτο με το busaShuttle τα σπαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    η ενσταση μου δεν ειναι στον εντυπωσιασμο που πηγαζει απο την υπαρξη 180 εργοστασιακων ιππων, αλλα απο τον αντιστοιχο που πηγαζει απο την οδηγηση τους...

για να βγαλει ενα gsxr 1000 κ7-8-9, 180 ροδα,χρειαζεται ενα σετ εκκεντροφορους , μια φλαντζα κι ενα παπαρακι για ρυθμιση...κοστος ανταλλακτικων απο 800-1500 ,αναλογως σετ απ (reprofile η yosh)...

α...και εχει την στοκ αξιοπιστια...

εν τω μεταξυ,σταματηστε να πιπιλατε την καραμελα των 180 στοκ ιππων...δεν λεει τιποτα για τις δυνατοτητες του συγκεκριμενου μοτερ...το οτι στο παγκοσμιο δεν μπορει να δουλεψει ομως ,λεει πολλα...

επρεπε οι γερμανοι να κανουν κατι μπας και ξεχωρισουν και πουλησουν κανα κομματι...

βιαστηκαν ομως και γι αυτο πηραν τα @@ μου...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    η ενσταση μου δεν ειναι στον εντυπωσιασμο που πηγαζει απο την υπαρξη 180 εργοστασιακων ιππων, αλλα απο τον αντιστοιχο που πηγαζει απο την οδηγηση τους...

για να βγαλει ενα gsxr 1000 κ7-8-9, 180 ροδα,χρειαζεται ενα σετ εκκεντροφορους , μια φλαντζα κι ενα παπαρακι για ρυθμιση...κοστος ανταλλακτικων απο 800-1500 ,αναλογως σετ απ (reprofile η yosh)...

α...και εχει την στοκ αξιοπιστια...

εν τω μεταξυ,σταματηστε να πιπιλατε την καραμελα των 180 στοκ ιππων...δεν λεει τιποτα για τις δυνατοτητες του συγκεκριμενου μοτερ...το οτι στο παγκοσμιο δεν μπορει να δουλεψει ομως ,λεει πολλα...

επρεπε οι γερμανοι να κανουν κατι μπας και ξεχωρισουν και πουλησουν κανα κομματι...

βιαστηκαν ομως και γι αυτο πηραν τα @@ μου...
    Ρε μαστορα σε ποιο παγκοσμιο δε μπορει να δουλεψει?

τι κανει λεει το κ7?με ενα σετ εκεντροφορους περνει 20 αλογα...!
    στα παπαρια μας..
    το bmv ενα σετ εκεντροφορουσ να μη παρει κ αυτο τιποτα?

επειδη ολα περνουν κανουν δειχνουν ..για αυτο λεμε οτι οπως βγαινουν απο το εργοστασιο..το κ ταδε ουτε να το κοιταξει δε μπορει..

Σελίδα 13 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF