Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 250

Θέμα: Φωτο απο τα bandit!

Και μία με σαμάρια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	plataria 183_exposureb.jpg 
Προβολές:	921 
Μέγεθος:	75,2 KB 
ID:	209919
    suzuki bandit K8 650s ABS

Παλαιό μέλος
    Σωστό αυτό με τις βάσεις....

αλλά έλα που δεν μου αρέσει η σιδεριά χωρίς τις βαλίτσες!

αν το αποφασίσω θα τα σκάσω κανονικά όλα μαζί και σιδεριά και βαλίτσες! αλλα΄το επόμενο ταξίδι πάει για Αυγουστο 2011...μέχρι τότε άντε άνα ΣΚ το πολύ!

οπότε δεν...!
    http://boomboomaround.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Σωστό αυτό με τις βάσεις....αλλά έλα που δεν μου αρέσει η σιδεριά χωρίς τις βαλίτσες!
    Έλεγα μήπως δε χρειαζόταν να πάρεις τις βάσεις αλλά μόνο το κιτάκι για να μεταφέρεις τα φλας. Δεν ξέρω βέβαια αν πουλιέται μόνο του αλλά δεν αποκλείεται...
    suzuki bandit K8 650s ABS

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakiskoz
    Έλεγα μήπως δε χρειαζόταν να πάρεις τις βάσεις αλλά μόνο το κιτάκι για να μεταφέρεις τα φλας. Δεν ξέρω βέβαια αν πουλιέται μόνο του αλλά δεν αποκλείεται...
    Δε νομίζω να το πουλάνε ξεχωριστά... αλλά σίγουρα μπορείς να φτιάξεις σε ένα σιδηρουργείο.

Έχω ένα ξεχασμένο σε μια ντουλάπα αν το θέλει κανείς το δίνω δωρεάν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Δε νομίζω να το πουλάνε ξεχωριστά... αλλά σίγουρα μπορείς να φτιάξεις σε ένα σιδηρουργείο.

Έχω ένα ξεχασμένο σε μια ντουλάπα αν το θέλει κανείς το δίνω δωρεάν.
    [σπαμ&μπουρδα]

Σιδηρουργείο;;;; :rotflmao: :rotflmao:

[/σπαμ&μπουρδα]
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

τόσο αστείο είναι;

Είναι το λιγότερο απροσδόκητο να έχει κάποιος ένα σιδηρουργείο στη ντουλάπα του.
    Από την άλλη έκανα απολύτως σαφές ότι η συμμετοχή μου στην συζήτηση ήταν σπαμ κ μπούρδα.
    Μην με παρεξηγείς και μην θίγεσαι. Είναι αυτό που λέμε πλακα κάνω.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αν θυμαμαι καλα , καποιο παιδι ειχε ανεβασει φωτογραφιες απο top case σε bandit το οποιο ομως ηταν στερεωμενο με βασεις πάνω στη μηχανη , οχι με ξεχωριστα μπράτσα δηλαδη.

Ξερει κανεις κατι σχετικο με αυτο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Είναι το λιγότερο απροσδόκητο να έχει κάποιος ένα σιδηρουργείο στη ντουλάπα του.
    Από την άλλη έκανα απολύτως σαφές ότι η συμμετοχή μου στην συζήτηση ήταν σπαμ κ μπούρδα.
    Μην με παρεξηγείς και μην θίγεσαι. Είναι αυτό που λέμε πλακα κάνω.
    Δεν θίχτηκα... απλά μέσα στην πρωινή ζαλάδα μου δεν κατάλαβα αν έγραψα κάτι λάθος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Αν θυμαμαι καλα , καποιο παιδι ειχε ανεβασει φωτογραφιες απο top case σε bandit το οποιο ομως ηταν στερεωμενο με βασεις πάνω στη μηχανη , οχι με ξεχωριστα μπράτσα δηλαδη.

Ξερει κανεις κατι σχετικο με αυτο ?
    Έχει τέτοιες βάσεις μια Γερμανική εταιρία, νομίζω η SW Motech αλλά δεν κρατάνε τόσο βάρος όσο οι βάσεις με μπράτσα.

Παλαιό μέλος
    επισης η SW Motech βγάζει πολύ ωραίες βάσεις για βαλίτσες, οι οποίες με βίδα μισής στροφής αφαιρούνται πανεύκολα!

Το μόνο τους κακό ειναι η πολύ υψηλότερη τιμή τους (περιίπου ?200 νομίζω!

Όσο αφορά την βάση για βαλίτσα οι οδηγίες γράφουν μαξ 10κιλά. Στηρίζεται μονο στις 4 βίδες που έχει η χειρολαβή συνεπιβάτη.
    http://boomboomaround.blogspot.com/

Μια που πήγε η συζήτηση στις βαλίτσες, ξέρετε μήπως που μπορώ να βρω πλαστικά για να ακουμπάει η μαμίσια βάση με τη βαλίτσα και να μην πάει πάνω κάτω;
    Είναι κάτι πολύ μικρά πλαστικά, μαλακά, που βρίσκονται πάνω στη βάση για να ακουμπάνε με τη βαλίτσα και να μην αφήνουν περιθώριο ταλάντωσης. Στην προσπάθεια να τοποθετήσω τη βαλίτσα μου έφυγαν τα δύο.

Είσαι αρχηγός!!
    Ευχαριστώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
    ...που μπορώ να βρω πλαστικά για να ακουμπάει η μαμίσια βάση με τη βαλίτσα...
    Μοτομάρκετ

www.motomarket.gr βρες το κατάστημα που σε βολεύει, περνάς και τα παίρνεις, θα χρεωθείς μεταφορικά για 2 λαστιχάκια;

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF