Σωστό αυτό με τις βάσεις....
αλλά έλα που δεν μου αρέσει η σιδεριά χωρίς τις βαλίτσες!
αν το αποφασίσω θα τα σκάσω κανονικά όλα μαζί και σιδεριά και βαλίτσες! αλλα΄το επόμενο ταξίδι πάει για Αυγουστο 2011...μέχρι τότε άντε άνα ΣΚ το πολύ!
οπότε δεν...!
http://boomboomaround.blogspot.com/
Έλεγα μήπως δε χρειαζόταν να πάρεις τις βάσεις αλλά μόνο το κιτάκι για να μεταφέρεις τα φλας. Δεν ξέρω βέβαια αν πουλιέται μόνο του αλλά δεν αποκλείεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Σωστό αυτό με τις βάσεις....αλλά έλα που δεν μου αρέσει η σιδεριά χωρίς τις βαλίτσες!
suzuki bandit K8 650s ABS
Δε νομίζω να το πουλάνε ξεχωριστά... αλλά σίγουρα μπορείς να φτιάξεις σε ένα σιδηρουργείο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakiskoz
Έλεγα μήπως δε χρειαζόταν να πάρεις τις βάσεις αλλά μόνο το κιτάκι για να μεταφέρεις τα φλας. Δεν ξέρω βέβαια αν πουλιέται μόνο του αλλά δεν αποκλείεται...
Έχω ένα ξεχασμένο σε μια ντουλάπα αν το θέλει κανείς το δίνω δωρεάν.
[σπαμ&μπουρδα]Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Δε νομίζω να το πουλάνε ξεχωριστά... αλλά σίγουρα μπορείς να φτιάξεις σε ένα σιδηρουργείο.
Έχω ένα ξεχασμένο σε μια ντουλάπα αν το θέλει κανείς το δίνω δωρεάν.
Σιδηρουργείο;;;;:rotflmao:
:rotflmao:
[/σπαμ&μπουρδα]
Inochi, ρε!
Για οσο.
Είναι το λιγότερο απροσδόκητο να έχει κάποιος ένα σιδηρουργείο στη ντουλάπα του.
Από την άλλη έκανα απολύτως σαφές ότι η συμμετοχή μου στην συζήτηση ήταν σπαμ κ μπούρδα.
Μην με παρεξηγείς και μην θίγεσαι. Είναι αυτό που λέμε πλακα κάνω.![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Αν θυμαμαι καλα , καποιο παιδι ειχε ανεβασει φωτογραφιες απο top case σε bandit το οποιο ομως ηταν στερεωμενο με βασεις πάνω στη μηχανη , οχι με ξεχωριστα μπράτσα δηλαδη.
Ξερει κανεις κατι σχετικο με αυτο ?
Δεν θίχτηκα... απλά μέσα στην πρωινή ζαλάδα μου δεν κατάλαβα αν έγραψα κάτι λάθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Είναι το λιγότερο απροσδόκητο να έχει κάποιος ένα σιδηρουργείο στη ντουλάπα του.
Από την άλλη έκανα απολύτως σαφές ότι η συμμετοχή μου στην συζήτηση ήταν σπαμ κ μπούρδα.
Μην με παρεξηγείς και μην θίγεσαι. Είναι αυτό που λέμε πλακα κάνω.![]()
![]()
Έχει τέτοιες βάσεις μια Γερμανική εταιρία, νομίζω η SW Motech αλλά δεν κρατάνε τόσο βάρος όσο οι βάσεις με μπράτσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αν θυμαμαι καλα , καποιο παιδι ειχε ανεβασει φωτογραφιες απο top case σε bandit το οποιο ομως ηταν στερεωμενο με βασεις πάνω στη μηχανη , οχι με ξεχωριστα μπράτσα δηλαδη.
Ξερει κανεις κατι σχετικο με αυτο ?
επισης η SW Motech βγάζει πολύ ωραίες βάσεις για βαλίτσες, οι οποίες με βίδα μισής στροφής αφαιρούνται πανεύκολα!
Το μόνο τους κακό ειναι η πολύ υψηλότερη τιμή τους (περιίπου ?200 νομίζω!
Όσο αφορά την βάση για βαλίτσα οι οδηγίες γράφουν μαξ 10κιλά. Στηρίζεται μονο στις 4 βίδες που έχει η χειρολαβή συνεπιβάτη.
http://boomboomaround.blogspot.com/
Μια που πήγε η συζήτηση στις βαλίτσες, ξέρετε μήπως που μπορώ να βρω πλαστικά για να ακουμπάει η μαμίσια βάση με τη βαλίτσα και να μην πάει πάνω κάτω;
Είναι κάτι πολύ μικρά πλαστικά, μαλακά, που βρίσκονται πάνω στη βάση για να ακουμπάνε με τη βαλίτσα και να μην αφήνουν περιθώριο ταλάντωσης. Στην προσπάθεια να τοποθετήσω τη βαλίτσα μου έφυγαν τα δύο.
Είσαι αρχηγός!!
Ευχαριστώ!![]()
ΜοτομάρκετΑρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
...που μπορώ να βρω πλαστικά για να ακουμπάει η μαμίσια βάση με τη βαλίτσα...
www.motomarket.gr βρες το κατάστημα που σε βολεύει, περνάς και τα παίρνεις, θα χρεωθείς μεταφορικά για 2 λαστιχάκια;