Σελίδα 13 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 414

Θέμα: Τι θα γινει με την ΕΡΤ; Πρεπει να τους παρουμε με τις πετρες;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Και να ΄ταν μόνο η ΕΡΤ....
    Τώρα μου λύθηκε η απορία γιατί ένας γνωστός μου (εντυπωσιακά καλοπληρωμένο στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας) τα παράτησε το 2004 για να γίνει διευθυντής σε γραφείο του ΕΟΤ στο εξωτερικό....
    Για 2,5 μύρια τον χρόνο και μαιευτική στις φώκιες της Ανταρκτικής θα έκανα. Κουφάλες....

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...&pubid=9074839
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Οι μη εχοντες προσβαση στο internet, εχουν πληρη αγνοια για το θεμα, καθως ολες οι κοτουλες που σφαζονται και διαρηγνυουν τα ιματια τους για να υπηρετησουν την ενημερωση πανω απ' ολα, μολις ενα θεμα αγγιξει το μασωνικο λομπι τους, σφυριζουν αδιαφορα. :a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Για καποιους που λενε "τι σας νοιαζει ποσα παιρνουν κ.λ.π."
    Ρε ?
    Συνελθετε !
    Δεν μας νοιαζει ποσα παιρνει ο Μπαμπης Βωβος ο ιδιώτης με τις κατασκευες του και ο Διευθυνων Συμβουλος του ΑΚΤΩΡΑ.
    Μιλαμε για λεφτα που μας παιρνουν με το στανιο μεσα απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ.

Παρεχόμενη υπηρεσια απο το Κρατος "επι πληρωμη" και αναγκαστική...κατα τ'αλλα εχουμε Δημοκρατια και μας απασχολει αν θα καταργηθει το ασυλο στο Πανεπηστημιο ή οχι...νταξ.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Και να ΄ταν μόνο η ΕΡΤ....
    Τώρα μου λύθηκε η απορία γιατί ένας γνωστός μου (εντυπωσιακά καλοπληρωμένο στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας) τα παράτησε το 2004 για να γίνει διευθυντής σε γραφείο του ΕΟΤ στο εξωτερικό....
    Για 2,5 μύρια τον χρόνο και μαιευτική στις φώκιες της Ανταρκτικής θα έκανα. Κουφάλες....

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...&pubid=9074839
    Ετσι ειναι ρε Βυρωνα.Εδω ο αλλος απο παικτης του βολευ βρεθηκε γενικος διευθυντης στην ΕΤ1.Κι εμεις οι ασχετοι τρεχαμε στη Χατζικου,στον Παπαντωνοπουλο και στον Σταυρακο ( ο θεος να τον αναπαυει) .
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Οι δικαστικοί επιμελητές παίρνουν κουστούμι 80-100€ προκειμένου για κοινοποπιήσεις.
    Γάματα δλδ. Πας να γλυτώσεις 60€ το χρόνο ΕΡΤ και θα πρέπει σε κάθε λογαριασμό που αρνείσαι να πληρώσεις ΕΡΤ να δίδεις 80€ στους επιελητές!
    Ρε όμορφα που τα έχουν μαγερέψει!
    Επειδή είμαι Δικαστικός Επιμελητής, τα ποσά που αναφέρεις πιο πάνω για μας δεν ισχύουν.Συγκεκριμένα αν θες για παράδειγμα να κοινοποιήσεις οτιδήποτε στο ΤΠΔ Δικαστικός Επιμελητής με έδρα την Αθήνα θα πάρει βάσει του ΦΕΚ 25 euro.
    Οι τιμές μας διαμορφώνονται από 25 euro το ελάχιστο.Από κει & πέρα προστίθεται & 1 euro ανα χιλιόμετρο (εξαρτάται σε πιο Δήμο της Αττικής θα επιδώσεις) & εξαρτάται & τι είδους επίδοση είναι δλδ με παράδοση ή θυροκόλληση.
    Συγνώμη για το ύφος, αλλά κατά καιρούς έχουν υποθεί πολλά για τον κλάδο μου, από τηλεόραση, ραδιόφωνο κλπ.Το ότι κάποιος λέει τη γνώμη του δεν σημαίνει ότι είναι κι έτσι.
    Καλές γιορτές σε όλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Για καποιους που λενε "τι σας νοιαζει ποσα παιρνουν κ.λ.π."
    Ρε ?
    Συνελθετε !
    Δεν μας νοιαζει ποσα παιρνει ο Μπαμπης Βωβος ο ιδιώτης με τις κατασκευες του και ο Διευθυνων Συμβουλος του ΑΚΤΩΡΑ.
    Μιλαμε για λεφτα που μας παιρνουν με το στανιο μεσα απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ.

Παρεχόμενη υπηρεσια απο το Κρατος "επι πληρωμη" και αναγκαστική...κατα τ'αλλα εχουμε Δημοκρατια και μας απασχολει αν θα καταργηθει το ασυλο στο Πανεπηστημιο ή οχι...νταξ.
    Οι εκπομπες της ΕΡΤ ξεκινανε απο 11 Ιανουαριου 2010.Παγκοσμια πρωτια της ΕΡΤ να ξεκιναει το "καινουριο" προγραμμα 3 μηνες μετα απο τα ιδιωτικα.Μαλλον θαχει να κανει με τον ανταγωνισμο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
    Επειδή είμαι Δικαστικός Επιμελητής, τα ποσά που αναφέρεις πιο πάνω για μας δεν ισχύουν.Συγκεκριμένα αν θες για παράδειγμα να κοινοποιήσεις οτιδήποτε στο ΤΠΔ Δικαστικός Επιμελητής με έδρα την Αθήνα θα πάρει βάσει του ΦΕΚ 25 euro.
    Οι τιμές μας διαμορφώνονται από 25 euro το ελάχιστο.Από κει & πέρα προστίθεται & 1 euro ανα χιλιόμετρο (εξαρτάται σε πιο Δήμο της Αττικής θα επιδώσεις) & εξαρτάται & τι είδους επίδοση είναι δλδ με παράδοση ή θυροκόλληση.
    Συγνώμη για το ύφος, αλλά κατά καιρούς έχουν υποθεί πολλά για τον κλάδο μου, από τηλεόραση, ραδιόφωνο κλπ.Το ότι κάποιος λέει τη γνώμη του δεν σημαίνει ότι είναι κι έτσι.
    Καλές γιορτές σε όλους
    Για τον κλάδο σου?

Για τα τιμολόγια που αναφέρεις προφανώς ξέρεις καλύτερα. Και εκεί που διάβασα το θέμα της επίδοσης του λογαριασμού, για 30? ανέφερε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δηλαδή εσύ θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό να πληρώνουμε υποχρεωτικά όλοι μας από 2 έως 6 ευρώ το κάθε 2μηνο σε κάθε ρολόι της Δεη, ακόμα σε αυτό που είναι στην κοινόχρηστη σκάλα μόνο για το ασανσέρ ή σε αυτό που είναι στο καλυβόσπιτο στο χωριό που δεν διαθέτει τηλεόραση και κατοικείται 20 ημέρες τον χρόνο, για να εισπράτουν μερικες δεκάδες ημέτεροι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο ο καθένας, πετυχαίνοντας μονοψήφιες τηλεθεάσεις με πρόσχημα το "άλλοθι" της ποιότητας και της δήθεν "διαφορετικότητας"...ΟΚ ...πάσο...
    Εδω πληρωνεις φιλε μου τα μαλλια της κεφαλης σου στο ΙΚΑ και παιρνεις υπηρεσιες επιεπδου οχι ΕΤ1 & ΝΕΤ αλλα απο ΤΗΛΕΦΩΣ και κατω...

δε λεω οτι ειναι σωστο, δε λεω οτι ειναι λογικο, αλλα πραγματικα, τα ποσα που αναφερεις οτι μου κλεβουν μεσω του λογαριασμου της ΔΕΗ, ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολει...2,90 Χ 2 πληρωενεις χαρατσι για να περασεις πανω - κατω τον υπεροχο δρομο Κορινθου - Πατρων, τι να λεμε τωρα...

στη τελικη, αν εξαιρεσεις τη μαλακια της Eurovision, που εμεις οι ηλιθιοι ζητησαμε και απιτησαμε εμμεσως πλην σαφως να γινεται σε επιεπεδο υπερπαραγωγης, τα κρατικα καναλια μπορουν να θυμιζουν κατι απο ΥΕΝΕΔ, αλλα ειναι τα μοναδικα μαζι με το ΣΚΑΙ που μπορειε να παρακολουθησεις χωρις να σου ερθει αναγουλα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Και Γάλλο...και Γάλλο:rotflmao:
    ti mlks :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ας πληρώνουμε μόνο τη ΔΕΗ (καταβάλλοντας το αναλογούν για το ρεύμα ποσό στο Ταμείο Παρακαταθηκών). Ετσι, δε μπορεί να μας κόψει το ρεύμα.
    Κώστας.
    "Το ταξιδεύειν εστί φιλοσοφείν"

Αρχικά δημιουργήθηκε από αιγαιοπλόος
    Ας πληρώνουμε μόνο τη ΔΕΗ (καταβάλλοντας το αναλογούν για το ρεύμα ποσό στο Ταμείο Παρακαταθηκών). Ετσι, δε μπορεί να μας κόψει το ρεύμα.
    Διάβασε μια δυο απ΄τις προηγούμενες σελίδες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

BBC = 800 "μόνιμοι" εργαζόμενοι, ΕΡΤ = 5500:smilea: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ti mlks :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Λιγα με το φιλο μου. ( τριμλκς επρεπε να γραψεις κι οχι απλος μλκς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    BBC = 800 "μόνιμοι" εργαζόμενοι, ΕΡΤ = 5500:smilea: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .
    Δεν ισχυει.Αυτα που παιρνουν οι εξωτερικοι συνεργατες του BBC αρκουν για να καλυψουμε τη μαυρη τρυπα της οικονομιας μας.Οχι οτι οι χιλιαδες των "εργαζομενων" της ΕΡΤ ειναι λιγοι αλλα με 800 ανθρωπους το BBC δεν θα εβγαζε ουτε ενα δελτιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
    Καλές γιορτές σε όλους
    Δεν ξέρω τι είσαι αλλά εγώ έκανα πριν 2 εβδομάδες μια κοινοποίηση μέσω του Στέλιου Χ δικαστικού επιμελητή στα Χανιά (δνση και όνομα στη διάθεσή σου με πμ αν θες) και μου πήρε 80€. Η κοινοποίηση που έκανε ήταν 10χλμ από το κέντρο των Χανίων και έκανε επίδοση με παράδοση (βρήκε και έλαβε την υπογραφή αυτού που έπρεπε).
    Για να σε ακούσω τώρα; A, και που 'σαι, ΜΑΥΡΑ, έτσι; Άνευ απόδειξης!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 13 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:17
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •