Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω φωτό, θέλω επιδώσεις...![]()
Honda CB 400 Super Four
Honda CBR 400 RR
Honda CB 250 Classic
Yamaha Super Tennere
Kawasaki ZZR 600
Yamaha TDM 850
Honda Bros 400
Honda Transalp 650
Yamaha TDM 850
...and So Must Go On...
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Έλα να μαζευόμαστε!
Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόλις είδα το μήνυμα σου την πρώτη φορά αυτή ακριβώς η φωτο μου ήρθε στο μυαλό...!
Και μπαίνω τώρα και τη βλέπω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Παρακαλείται ο αγαπητός συνάδελφος "sernodas2" να μας δώσει πληροφορίες για το project του!
Και οι μπύρες δικές μας!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to diskolo komati einai na brethei ena kalo africa(apo moter)na exei ta hlekrika touk karpmilater na doueleuei dld,alla thelei psaximo na brethei,(18 mhnes epsaxna)k otan brethei prepei na eimaste sigouri oti einai katharo,opos k dipote prepei na pareis h timologio an einai apo epagelmatia,h dilosi an einai opo idioti pou tha leei pws pouleise to tade moto me ar plaisiou.... k ar kinitira...an to akouseis kiolas na douleieuei..akoma kalhtera
to moteraki
mpenei kouti akribos to idio einai den thelei kamia metatropi stis baseis tou
oi exatmiseis
tou bros exoun megaliteri diametro ap to africa(oi laimoi)ara pane k oi exatmiseis k to teliko einai thema tou kathenos
psigio menei to idio tou bros(einai 30tis ekato mikrotero alla logo theseis pou briskete se kalipti)
psigio ladio egw den bazw akoma na dw thermokrasies k blepoume(an k den tha xreiastei)
filrokouti, ekei thelei ligo pantentoula afou to mono pou se kola einai pws ta karp tis africa exoun megaliteri diametro,e ligo rapse ligo xilo mpenei k ayto(mporeis k na baleis xoanes alla tha exeis baboura)
reumata.. perneis oti exeis h africa(polaplasiastes,hlekroniki,rele mizas) k oti thes ap to bros(fota flas korna)kathese katw san to kinezo k ftiaxneis mia wraia kainourgia plexouda sta metra sou
2 lastixakia malakoulia
kabalas k den fantazese ti patheneis.......xerese pou den eskases ena karo leyta na pareis kati allo,den lew kalo k to allo,alla to moter ayto tis honda den spaei, den xalaei,den koudounaei,ektos k eisai koukou k den kaneis pote etsi na deis ta ladia tou....elege o alos aaaa to servis einai se 3000km ara exei,aaa to diko mou den kaei ladia...k xekina gia taxidi....meta sou leei mixanobioi....
mpas k exoun apla xrhma k xefilizontas ena periodiko lene aaaa wraio ayto!!
ax ston epomeno pou tha petixo sto fanari me tis acrabov exatmiseis k xwris kranos tha ton kanw na
tespa
kales boltes na xoume k to kranos sto kefali mas!!!!
http://www.hawkgtforum.com/forum/sho...t=14486&page=2
exaristw therma k gris k georgio gia tis plirofories!!!!
re su gris exeis balei ayto to maskaki sto diko sou?an nai steile kamia foto na to dw pw tou paei,giati tha anebw athina na to parw alla oxi me to moto....k xereis xwris na to probaro tha exw tis amfibolies mou![]()
Εγώ είμαι ο gris?Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
re su gris exeis balei ayto to maskaki sto diko sou?an nai steile kamia foto na to dw pw tou paei,giati tha anebw athina na to parw alla oxi me to moto....k xereis xwris na to probaro tha exw tis amfibolies mou![]()
πλάκα κάνω...
Λοιπόν αν λες για το πρώτο από αυτά που σου έστειλα στο pm ναι το έχω βάλει και είναι το κλασσικό μασκάκι που μπαίνει σε όλες τις μοτο με στρογγυλό φανάρι....
Μια γρήγορη φωτο θα δεις στην 5η σελίδα του thread αυτού, το τέρμα αριστερά μηχανάκι στην πρώτη φωτο....
Αλλη φωτο δεν μπορώ να βγάλω γιατί σήμερα το πρωί δεν εβαλα καλά το σταντ (που είναι και λίγο στραβό) σε ανηφορικό δρόμο και έσκασε κάτω το μηχανάκι και έγινε το μασκάκι 10 κομμάτια, μαζί και με άλλες 2-3 ζημιές(καθρέπτης, μασπιε αριστερό, φλας)
![]()
Μαλακία...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Στην κούτα με τα ανταλλακτικά που έχει ο κάθε κάτοχος BROS () βρέθηκε ένα μασπιε και ήταν και για τη σωστή πλευρά!
Και εκεί που βλέπω τον διαλυμένο καθρέπτη και λέω ευκαιρία να βάλω τους άλλους και καλύτερους που έχω, βλέπω κι αυτό![]()
![]()
και έτσι όπως τα 'χω τα πράγματα τώρα δεν μπορώ να δω κι εγώ αν έχω. Έχω ένα σπασμένο σαν αυτό πάνω στο μηχανάκι προς αλλαγή με ένα καλό που είχα πάρει. Για τρίτο δε θυμάμαι... πάντως είναι ίδιο με sf και hornet, ίσως και με άλλα.
Μου έκατσε και εμένα μια μαλακιούλα. Έχω λύσει το μπροστινό για ελατήρια, λάδια και revalving...![]()
Οι βίδες που κρατάνε το damping rod δεν είχαν αλλαχτεί όταν έγινε παλιότερα σέρβις με αποτέλεσμα η μια να μου βγάλει την παναγία για να βγει (είχε κλωτσήσει το κεφάλι και δεν έπιανε το allen, έβαλα από μλκ μου μικρότερο κολαούζο από ότι έπρεπε και έσπασε μέσα...και τελικά την ξεκ0λιασα με τρυπάνι -βλέπε φωτο).
Πήγα σήμερα να πάρω διάφορες βίδες και ροδέλες αλλά η εν λόγω βίδα είχε κοντό κεφάλι (4mm, 6mm το κανονικό). Με κοντό κεφάλι βρήκα αλλά με 4άρι allen αντί για 6άρι, και δεν με έπειθε ότι μπορώ να τη σφίξω με 17Nm που λέει το manual, οπότε πήρα με κανονικό κεφάλι. Αλλά ενώ στην δεξιά μπότα που μπαίνει το λεπτό μέρος του άξονα όλα καλά, στην αριστερή που μπαίνει το χοντρό περισσεύει λίγο (περίπου 1mm) και δεν μπαίνει ο άξονας...![]()
![]()
Τι κάνουμε τώρα;; Μάλλον θα "φάω" λίγο το κεφάλι της βίδας. Μια δουλειά μπαμ-μπαμ δεν μπορεί να γίνει, όλο κάτι χρειάζεται...
![]()
Σ' έφτιαξα αγορίνα! Βρήκα άλλο ένα που έχω. Έχει δυο γδαρσίματα και ένα πολυ μικρό ράγισμα στο σημείο που σου έσπασε κι εσένα αλλά είναι γερό και λειτουργικό.
Πέρνα να το πάρεις!! Έχεις το τηλέφωνο μου ε;
Τι κάνουμε τώρα;; Μάλλον θα "φάω" λίγο το κεφάλι της βίδας. Μια δουλειά μπαμ-μπαμ δεν μπορεί να γίνει, όλο κάτι χρειάζεται...
Ατυχία... κι εγώ όταν άλλαξα τσιμούχες είχα ανησυχία αν θα λυθούν αλλά ευτυχώς όλα οκ...
Μην βιαστείς να κάνεις πατέντα... αν θυμάμαι καλά κάποιος εδώ χάριζε ένα στραβό καλάμι και λογικά η βίδα του θα είναι οκ... (ο anritsu ή ο κελευτής πρέπει να ήταν...)
Σ' έφτιαξα αγορίνα! Βρήκα άλλο ένα που έχω. Έχει δυο γδαρσίματα και ένα πολυ μικρό ράγισμα στο σημείο που σου έσπασε κι εσένα αλλά είναι γερό και λειτουργικό.
Πέρνα να το πάρεις!! Έχεις το τηλέφωνο μου ε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά νομίζω η honda λέει να τα αντικαταστήσεις αν τις βγάλεις, ακριβώς για να μην έχεις πρόβλημα όταν τις ξαναβγάλεις. Η απλούστερη λύση είναι να βάλω την μια "μαμά" και καλή βίδα που έχω στη μπότα που έχω πρόβλημα αλλά δεν μου πολυαρέσει σαν ιδέα. Οι καινούγιες ανοξείδωτες που πήρα μου εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη... ο λόγος που εξαρχής χάλασε το κεφάλι της βίδας είναι επειδή ήταν κοντό και δεν έμπαινε αρκετά μέσα το κλειδί για να την λύσει. Θα δω τι θα κάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Ατυχία... κι εγώ όταν άλλαξα τσιμούχες είχα ανησυχία αν θα λυθούν αλλά ευτυχώς όλα οκ...
Μην βιαστείς να κάνεις πατέντα... αν θυμάμαι καλά κάποιος εδώ χάριζε ένα στραβό καλάμι και λογικά η βίδα του θα είναι οκ... (ο anritsu ή ο κελευτής πρέπει να ήταν...)![]()
Υ.Γ.: τα καλάμια του KeLeYTiS τα έχω εδώ και καιρό και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο μηχανάκι για να το κρατάνε όρθιο, μην το έχω σε τούβλα και γρύλους και το πετάξει κανένας κάτω και έχουμε μετά στεναχώριες...![]()
Τωρα που ανοιγει ο καιρος, δεν κανονιζουμε καποια συναντηση?Και για μας που δεν ειχαμε ερθει στην πρωτη φορα, 2μιση μηνες πριν..
Τι λετε?
Θα ξαναζηλέψω...![]()