Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 276

Θέμα: Ολα Εναντιων Τησ Honda!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εγώ βλέπω οτι κολήσατε με τον αντιπρόσωπο που μπορεί να σας δυσκολέψει 2 ώρες στα 5 χρόνια και δεν ακούω τίποτα για τα προιόντα.
    Εκτός αν έχετε σκοπό να πέφτεται σε κάθε στροφή, ή να αλλάζεται τον κινητήρα καθε μήνα.
    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΥΖΥΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, 1 ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η HONDARA ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΚΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ INNOVA) MEXΡΙ ΤΟ 1000RR ΟΙ HONDA ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΟΔΗΓΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ RCV 211 ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 250hp.

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εγώ βλέπω οτι κολήσατε με τον αντιπρόσωπο που μπορεί να σας δυσκολέψει 2 ώρες στα 5 χρόνια και δεν ακούω τίποτα για τα προιόντα.
    Εκτός αν έχετε σκοπό να πέφτεται σε κάθε στροφή, ή να αλλάζεται τον κινητήρα καθε μήνα.

περι προιόντων κάθε εταιρεία έχει τα υπέρ και τα κατά ανάλογα το μοντέλο και την κατηγορία στεφανε. Άλλωστε εδώ είναι διαμάχες και κάνουμε χαβαλέ. εμείς το σοβαρέψαμε πολύ το θέμα και το γ@μίσαμε.

μην μου πεις πάντως οτι το XR 250 αξίζει τα λεφτά του.

Ή οτι το FMX με τον κινητήρα του dominator είναι το καλύτερο στην κατηγορία του....

Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι ο καθένας έχει την άποψη του, και καλά κάνει, και προσπαθεί να την στηρίξει. Δεν αλλάζει εύκολα αυτή η άποψη. (καλός ή κακός δεν ξέρω) Το καλό είναι οτι όλες οι απόψεις περιστρέφονται γύρω από το ίδιο αντικείμενο: Την μοτοσυκλέτα.... Άλλωστε αν υπήρχαν μόνο Honda ή μόνο Yamaha για σκέψου ΠΟΣΟ βαρετά θα ήταν........

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΥΖΥΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, 1 ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η HONDARA ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΚΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ INNOVA) MEXΡΙ ΤΟ 1000RR ΟΙ HONDA ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΟΔΗΓΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ RCV 211 ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 250hp.
    Για κάτσε ρε SCBR δηλαδή αν είχες ένα R1 και έκανες την χρήση που κάνεις με το CBR σε τι θα υστερούσε σε αξιοπιστία???? Πάλι αυτή η καραμέλα περι αξιοπιστίας...

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
    Πάω για σμυρνέικα σουτζουκάκια μαζί με τη μπύρα
    Άσπλαχνε Σαδιστή!!!!

Τα λένε αυτά τέτοια ώρα???? υπομονή μέχρι να σχολάσω

Η ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΜΑΤΟ ΧΤ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΩ ΚΙΝΗΣΑΙ, Η ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΜΑΤΟ GSX-R K5 ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΨΙΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ.

ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ HONDA

Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    Για κάτσε ρε SCBR δηλαδή αν είχες ένα R1 και έκανες την χρήση που κάνεις με το CBR σε τι θα υστερούσε σε αξιοπιστία???? Πάλι αυτή η καραμέλα περι αξιοπιστίας...
    ΤΟ CBR ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ.

1.ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ
    2.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ HIGH TECΗ ΧΙΛΙΑΡΙ
    3.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΙΛΙΑΡΙ
    4.ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΡΕΝΑ

ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΙΑΣΕΣ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ R1 ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ R1.

ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ YAMAHA ΟΧΙ ΓΙΑ TO R1.

είδα φως και μπήκα
    έγραψες για το ΧΤ για το οποίο

1) εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα

2) ο κινητήρας δεν είναι YAMAHA αλλά minarelli

3) είναι τόσο νέο μοντέλο με τόσο νέο κινητήρα που κάποια μικροπροβληματα νεότητας δικαιολογούνται

δεν είπες όμως τίποτα για την τιμή του σε σχέση με το fmx που είναι ξαναζεσταμένο φαγητό δεκαετίας με απαράδεκτα αδύναμο κινητήρα, και απαράδεκτα όργανα

επίσης είπες για το TDM και σου εξήγησα οτι είναι το πάιρνουν άσχετοι, οι οποίοι δεν ξέρουν καν γιατί το πήραν,νομίζοντας οτι πήραν SB κάνοντας ένα σωρό μαλακίες και χωρίς να το προσέχουν κιόλας (συνντήρηση κλπ.) σε 5 άτομα που ξέρω εγώ και έχουν οργώσει την ευρώπη γιατί δεν έχει κάνειο τσικ???

όσο για τα άλλα δημοφιλή μοντέλα της honda μην ξεχνάς οτι ένας κινητήρας (αυτός του afrika 650, γαμω τα εργαλεία π[ερπιμπτώντος) τέρας αξιοπιστίας, μεγάλωσε στα 750 cc ή μειώθηκε στα 400 cc έχοντας απράδεκτες επιδόσεις (ο 750) και φορέθηκε σε ένα κάρο μοντέλα

ΑΦΡΙΚΑ 750
    ΤΡΑΝΣΑΛΠ 650
    ΣΤΙΝΤ 400
    ΣΤΙΝΤ 600
    ΝΤΟΥΝΤΕΒΙΛ (άυτή η μαλακία) 650
    ΤΡΑΝΣΑΛΠ 400
    ....
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ (ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΟ)

ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟΣΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΚ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

έγραψες για το ΧΤ για το οποίο
    1) εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα
    2) ο κινητήρας δεν είναι YAMAHA αλλά minarelli
    3) είναι τόσο νέο μοντέλο με τόσο νέο κινητήρα που κάποια μικροπροβληματα νεότητας δικαιολογούνται
    δεν είπες όμως τίποτα για την τιμή του σε σχέση με το fmx που είναι ξαναζεσταμένο φαγητό δεκαετίας με απαράδεκτα αδύναμο κινητήρα, και απαράδεκτα όργανα
    επίσης είπες για το TDM και σου εξήγησα οτι είναι το πάιρνουν άσχετοι, οι οποίοι δεν ξέρουν καν γιατί το πήραν,νομίζοντας οτι πήραν SB κάνοντας ένα σωρό μαλακίες και χωρίς να το προσέχουν κιόλας (συνντήρηση κλπ.) σε 5 άτομα που ξέρω εγώ και έχουν οργώσει την ευρώπη γιατί δεν έχει κάνειο τσικ???
    όσο για τα άλλα δημοφιλή μοντέλα της honda μην ξεχνάς οτι ένας κινητήρας (αυτός του afrika 650, γαμω τα εργαλεία π[ερπιμπτώντος) τέρας αξιοπιστίας, μεγάλωσε στα 750 cc ή μειώθηκε στα 400 cc έχοντας απράδεκτες επιδόσεις (ο 750) και φορέθηκε σε ένα κάρο μοντέλα
    ΑΦΡΙΚΑ 750
    ΤΡΑΝΣΑΛΠ 650
    ΣΤΙΝΤ 400
    ΣΤΙΝΤ 600
    ΝΤΟΥΝΤΕΒΙΛ (άυτή η μαλακία) 650
    ΤΡΑΝΣΑΛΠ 400
    ....
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ (ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΟ)

ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟΣΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΚ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ
    1.ΤΟ ΧΤ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
    2.ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ YAMAHA.
    3.ΤΟ FMX EINAI FUN MOTO ΚΑΙ ΟΧΙ SM ΟΠΩΣ ΤΟ XT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ SM.
    Η ΗΟΝDA ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ SM Η ΙΤΑΛΙΚΗ DALLARA ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΜΑΤΟ XT ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΜ.
    4.ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ON-OFF ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟ AFRICA.ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΧΩΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΧΩΜΑΤΕΡΟ ΑΝΑΒΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ TRANSALP 650.
    ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ V-STROM EINAI ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΑΠΟ TO HONDA ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΑ ΗΤΑΝ ,ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΕΝΑ V-STROM ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
    ΤO V-STROM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ,’’ ΜΕ ΤΟ TRANSALP ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΜΕ ΤΟ SUZUKI ΘΑ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙΣ ΑΣΗΣΤΟΛΑ’’.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

είδα φως και μπήκα
    Επίσης σε συνέχεια αυτού που είπες "ουτε κιαυτό δεν ξέρει τι είναι"
    για το tdm, να συμπληρώσω σε αυτά που σου είπα σε προηγούμενο ποστ, οτι τα περιοδικά κάνουν την δουλειά τους. Και μιλάω για τα συγκριτικά με On-off τύπου VARADERO,BMW 1200GS κτλ. Αυτοί καλά κάνουν και το συγκρίνουν για να γεμίσουν σελίδες, αν ο άλλος είναι άσχετος και νομίζει οτι το tdm είναι on-off κακό του κεφαλιού του. Μόνο ένα συγκριτικό ήταν σωστό. Αυτό με το Multistrada. Και εκεί φάνηκε ολοκάθαρα η ανωτερότητα της Yamaha (πλην σπορ συμπεριφοράς). Αν υπολογίσεις και τα κοντά 3000 ευρώ λιγότερα που κάνει το tdm και με αυτά του βλετιώσεις αναρτήσεις, εξατμίσεις, φίλτρο και ένα power commander (και παίρνεις και ρέστα) τότε τα ξαναλέμε.

΄Κοίτα μόνο μην βγάλει η HONDA κανα αντίστοιχο μοντέλο για να το χτυπήσει και τότε να σε δω....

Επίσης σε συνέχεια αυτού που είπες "ουτε κιαυτό δεν ξέρει τι είναι"
    για το tdm, να συμπληρώσω σε αυτά που σου είπα σε προηγούμενο ποστ, οτι τα περιοδικά κάνουν την δουλειά τους. Και μιλάω για τα συγκριτικά με On-off τύπου VARADERO,BMW 1200GS κτλ. Αυτοί καλά κάνουν και το συγκρίνουν για να γεμίσουν σελίδες, αν ο άλλος είναι άσχετος και νομίζει οτι το tdm είναι on-off κακό του κεφαλιού του. Μόνο ένα συγκριτικό ήταν σωστό. Αυτό με το Multistrada. Και εκεί φάνηκε ολοκάθαρα η ανωτερότητα της Yamaha (πλην σπορ συμπεριφοράς). Αν υπολογίσεις και τα κοντά 3000 ευρώ λιγότερα που κάνει το tdm και με αυτά του βλετιώσεις αναρτήσεις, εξατμίσεις, φίλτρο και ένα power commander (και παίρνεις και ρέστα) τότε τα ξαναλέμε.

΄Κοίτα μόνο μην βγάλει η HONDA κανα αντίστοιχο μοντέλο για να το χτυπήσει και τότε να σε δω....
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ CBF600

είδα φως και μπήκα
    1.ΤΟ ΧΤ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
    2.ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ YAMAHA.
    3.ΤΟ FMX EINAI FUN MOTO ΚΑΙ ΟΧΙ SM ΟΠΩΣ ΤΟ XT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ SM.
    Η ΗΟΝDA ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ SM Η ΙΤΑΛΙΚΗ DALLARA ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΜΑΤΟ XT ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΜ.
    4.ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ON-OFF ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟ AFRICA.ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΧΩΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΧΩΜΑΤΕΡΟ ΑΝΑΒΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ TRANSALP 650.
    ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ V-STROM EINAI ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ ΑΠΟ TO HONDA ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΑ ΗΤΑΝ ,ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΕΝΑ V-STROM ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
    ΤO V-STROM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ,’’ ΜΕ ΤΟ TRANSALP ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΜΕ ΤΟ SUZUKI ΘΑ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙΣ ΑΣΗΣΤΟΛΑ’’.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

Να είμαστε σοβαροί και να συγκρίνουμε όμοια πράγματα
    το V-strom είναι 90% on & 10% off
    το transalp είναι 70% on & 30% off

το V-strom φοράει (νομίζω) 19" τροχό μπροστά
    το Transalp φοράει 21" τροχό μπροστά

Λογικό το V-strom με τον κινητήρα που έχει να γ@μαει στην άσφαλτο, εκεί δηλαδή που πάει και το 95% αυτόν που έχουνε transalp

Αντίθετα το transalp λογικό είναι να είναι καλύτερο στο χώμα.

σχετικά με όλα τα προηγούμενα: Για την Yamaha δεν σε ενδιαφέρει από που είναι ο κινητήρας ενώ για την Honda τις βελτιώσεις τις κάνει η dallara (δύο μέτρα και 2 σταθμά)

1 έτους μηχανάκι δεν είναι καινούργιο???? μήπως ήταν μεμονωμένα περιστατικά αυτά τα σβησίματα??? γιατί αλλιώς νομίζω οτι θα γινόταν ανάκληση ή θα είχε βοήξει λίγο ο τόπος.

το xt ναι συνεχίζει να τον πίνει από τα ktm αλλά μόνο από αυτά πλέον...πιο αντίστοιχο μονοκύλιδρο είπες οτι έχει η Honda στην κατηγορία

είδα φως και μπήκα
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ CBF600
    πάλι ανόμοια πράγματα....δικύλινδρο με τετρακύλινδρο????

Να είμαστε σοβαροί και να συγκρίνουμε όμοια πράγματα
    το V-strom είναι 90% on & 10% off
    το transalp είναι 70% on & 30% off

το V-strom φοράει (νομίζω) 19" τροχό μπροστά
    το Transalp φοράει 21" τροχό μπροστά

Λογικό το V-strom με τον κινητήρα που έχει να γ@μαει στην άσφαλτο, εκεί δηλαδή που πάει και το 95% αυτόν που έχουνε transalp

Αντίθετα το transalp λογικό είναι να είναι καλύτερο στο χώμα.

σχετικά με όλα τα προηγούμενα: Για την Yamaha δεν σε ενδιαφέρει από που είναι ο κινητήρας ενώ για την Honda τις βελτιώσεις τις κάνει η dallara (δύο μέτρα και 2 σταθμά)

1 έτους μηχανάκι δεν είναι καινούργιο???? μήπως ήταν μεμονωμένα περιστατικά αυτά τα σβησίματα??? γιατί αλλιώς νομίζω οτι θα γινόταν ανάκληση ή θα είχε βοήξει λίγο ο τόπος.

το xt ναι συνεχίζει να τον πίνει από τα ktm αλλά μόνο από αυτά πλέον...πιο αντίστοιχο μονοκύλιδρο είπες οτι έχει η Honda στην κατηγορία
    ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΝ -OFF ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ TRANSALP ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ.
    Η DALLARA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΖΥΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΟ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ YAMAΗΑΚΙΔΕΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ , ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η HONDA ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩΗ HONDA ΔΕΝ ΕΧΕΙ SM ΥΔΡΟΨΥΚΤΟ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Η YAMAHA ΚΑΙ Η ΚΤΜ .

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    ΠΑΡΤΑΛΟΧΟΝΤΑ FOREVERRRRRR

:a015: :a015: XONTAAAAaaa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το FMX δεν κατάλαβα τι μειωνεκτήματα έχει επειδή φοράει τον παλιό 650.
    Μια χαρά είναι για τα λεφτά του.
    Αν νομίζεται οτι μπορείται να πάτε γρηγορότερα πάρτε το XR650.
    Χρειαζόταν δηλαδή ένα νέο κινητήρα για να γίνει τι?
    Το μηχανάκι όπως και το νεο ΧΤ είναι ένα φτηνό τίμιο μηχανάκι απλής και αργής βόλτας-μόστρας.Η YAMAHA έβαλε άλλο μοτέρ νέο ,που το πληρώνεται επιπλέον,αλλά δεν κατάλαβα τι θα σας χάλαγε το παλιό.
    Μπας και το υπόλοιπο XT τα πάει αυτά τα άλογα?
    Απο τα 2 το FMX υπερτερεί ακριβώς επειδή έχει το παλιό μοτέρ ώστε να μείνει σε αυτά τα λεφτά.
    Γενικά το καλό με την Honda είναι και αυτό.
    Βγάζει ισοροπημένα μηχανάκια.
    Σε όλα.
    Οι αναρτήσεις είναι ανάλογες του μοτέρ, τα φρένα το ίδιο.
    Κορυφή μηχανάκι κορυφή όλα?
    Μετριο μηχανάκι μέτριά όλα.
    Μηχανάκι της πλάκας?όλα της πλάκας.
    Το FMX είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ισοροπίας.

Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Honda
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2006, 16:31
  2. ΕΝΑ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ Honda
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2006, 13:35
  3. ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Honda!!!
    από GTZ750 στο forum Αντιπαραθέσεις