Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 192 από 192

Θέμα: Πάει... (σχετικά με την υπόθεση Φοιτητής-Ζαρτινιέρα)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εχεις δικιο εν μερη.
    Εγω θα ελεγα πως ο αστυνομικος εχει μεγαλυτερη ευθυνη οχι ομως οτι εχει μονο αυτος αλλα σιγουρα μεγαλυτερη απο του πολιτη.
    Στην πραξη ομως οταν εισαι μονος σου εναντι σε ολους θα πεις αντε γαμηθειτε, δε θα το φτιαξω εγω...
    Οπως λεμε ολοι σε διαφορα που δε θα επρεπε και συνεχιζουμε το δρομο μας....
    ....και να δουμε που θα φτασουμε.

Δεν είσαι μόνος, είναι ολόκληρες διμοιρίες μπροστά, μαζί με τους τύπους με τις κουκούλες, οι οποίες δε κάνουν τίποτα.

Αν είχα κάποιον υπάλληλο εγώ και τον πλήρωνα για να κάνει κάτι & έλεγε δε πά να γαμηθεί, σιγά μη το φτιάξω εγώ, θα τον απέλυα αμέσως, όπως γίνεται χρόνια τώρα στον ιδιωτικό τομέα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ας κάνω μια προσπάθεια ακόμα.

Δε θέλω να με καταγράφουν. Είναι απλό. Ας βρουν άλλους τρόπους να μειωθεί η εγκληματικότητα, όχι εις βάρος όλων.

Όσο για τη τελευταία σου ερώτηση, δε προτιμώ τίποτα από τα δύο. Προτιμώ κάτι άλλο. Ερωτώ, γιατί πχ στη Σουηδία που ξέρω δεν ισχύει τίποτα από τα 2? Μήπως όπως έγραψε κάποιος είναι θέμα Παιδείας? Θέλω λοιπόν, να δωθεί βάση στη παιδεία με την ευρύτερη έννοια, και διάλογος και προσπάθειες πάνω σε αυτή τη κατεύθυνση, & όχι στις κάμερες ή στους μπάτσους που βολεύει (πολιτικά & οικονομικά) κάποιους.
    Ναι ρε αδερφέ, αλλά δεν μπορείς να επιχειρματολογείς λέγοντας απλά ότι "δεν θέλω". Πρέπει να το αιτιολογήσεις για να μην πεθάνει άδοξα ο διάλογος. Αν οι κοινωνίες βασίζοντας μόνο στα "θέλω" και τα "δεν θέλω" θα ήμασταν ακόμα πάνω στα δέντρα.

Με τη δεύτερή σου παράγραφο δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω. Ούτε εγώ προτιμώ μια κοινωνία γεμάτη κάμερες από μία κοινωνία που η παιδεία της την προστατεύει από την εγκληματικότητα. Όμως η παιδεία δεν δημιουργείται μέσα σε μία μέρα. Θέλει δεκάδες χρόνια για να αποκτήσει ένας λαός παιδεία. Και αυτο εφόσον γίνουν προσπάθειες. Εδώ όμως δεν γίνεται αυτό. Μάλλον το αντιθετο γίνεται.

Συνεπώς παιδεία δεν έχουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για την εγκληματικότητα μέχρι να την αποκτήσουμε?
    Μην φέρνεις παραδείγματα τώρα όπως η Σουηδία. Συγκρίνεις ένα από τα πιο προηγμένα κράτη με ένα κράτος, ένα κλίκ πάνω από τον τρίτο κόσμο. Είναι αφελές να ζητάς να υιοθετήσουμε μερικώς τα πρότυπα της Σουηδίας, ενώ στο σύνολο θα παραμείνουμε Ελλάδα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    menelaos46... αυτο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αντιληπτό καθώς δεν είναι σε απόσταση απτή και ορατή.. μόνο οτι είναι μπροστά μας... όπως είπε και ο MikeG... το δέντρο.. οχι το δάσος.

MikeG..

Ο αστυνομικός πληρώνεται από εμάς για να διατηρεί και να εφαρμόζει το νόμο. Ο ακροαριστερός και ο κάθε ένας πολίτης, δεν πληρώνεται γι'αυτο.
    Πληρώνεται για να είναι αστυνομικός και οχι να ανέχεται την κάθε επίθεση με στωικότητα. Πληρώνεται για να διατηρεί την τάξη εφαρμόζοντας την απαραίτητη βία... ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ... και κάθε κατάχρηση πρέπει να τιμωρείται. Και εδώ είσαι ΣΩΣΤΟΣ.

Ο ακροαριστερός δεν πληρώνεται ,σίγουρα αλλά σπάει και ρημάζει και πρέπει να περιοριστεί.

Πως ακριβώς προτείνεις να γίνει αυτό απο την ΕΛ.ΑΣ χωρίς την χρήση απαραίτητης και το υπογράφω το απαραίτητη ... βία;

Εγώ συμφωνώ οτι οι επίορκοι αστυνομικοί... --γιατί επίορκοι είναι--- πρέπει να τιμωρηθούν γιατί έχουν ευθύνη. Η απέναντι πλευρά είναι έτοιμη να δεχτεί οτι εκείνον που κρατάει λοστό και μολότωφ ο όποιος αστυνομικός θα ασκήσει ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ βία εναντίον του μέχρι να τον σταματήσει;

Και πέρα τούτου... το οτι πρέπει να τιμωρηθεί είμαστε έτοιμοι να το αποδεχτούμε;.. ή θα λέμε οτι τα παιδιά τι έκαναν και τι φταίνε;...

MikeG.. επειδή φίλε νιώθω οτι αυτή η συζήτηση δεν θα τελειώσει ποτέ για τον λόγο που είπα και πιο πάνω, θεωρώ οτι πρέπει να σταματήσω και θα το είχα κάνει αν δεν με είχες ρωτήσει απευθείας. Προσωπικά λέω όποιος θέλει να το συνεχίσουμε ώς άκρως ενδιαφέρον αντίλογο στον άλλο χώρο που έχει και περίοπτη θέση , θα φροντίσω να προστατευθεί και αυτός και τα λεγόμενα του εφόσον δεν περάσει τα εσκαμμένα φυσικά.

Το σταματώ εδώ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ναι ρε αδερφέ, αλλά δεν μπορείς να επιχειρματολογείς λέγοντας απλά ότι "δεν θέλω". Πρέπει να το αιτιολογήσεις για να μην πεθάνει άδοξα ο διάλογος. Αν οι κοινωνίες βασίζοντας μόνο στα "θέλω" και τα "δεν θέλω" θα ήμασταν ακόμα πάνω στα δέντρα.

Με τη δεύτερή σου παράγραφο δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω. Ούτε εγώ προτιμώ μια κοινωνία γεμάτη κάμερες από μία κοινωνία που η παιδεία της την προστατεύει από την εγκληματικότητα. Όμως η παιδεία δεν δημιουργείται μέσα σε μία μέρα. Θέλει δεκάδες χρόνια για να αποκτήσει ένας λαός παιδεία. Και αυτο εφόσον γίνουν προσπάθειες. Εδώ όμως δεν γίνεται αυτό. Μάλλον το αντιθετο γίνεται.

Συνεπώς παιδεία δεν έχουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για την εγκληματικότητα μέχρι να την αποκτήσουμε?
    Μην φέρνεις παραδείγματα τώρα όπως η Σουηδία. Συγκρίνεις ένα από τα πιο προηγμένα κράτη με ένα κράτος, ένα κλίκ πάνω από τον τρίτο κόσμο. Είναι αφελές να ζητάς να υιοθετήσουμε μερικώς τα πρότυπα της Σουηδίας, ενώ στο σύνολο θα παραμείνουμε Ελλάδα.

Το να μη θέλω να μου επιβληθεί κάτι το οποίο είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου, δε χρειάζεται εξήγηση κατ'εμε και επιχειρηματολογία. Είναι ακριβώς το ίδιο με το δε θέλω να φάω, παράδειγμα.

& να ξαναγράψω, επειδή κάποιοι είναι ανίκανοι, δε θα πρέπει να επιβληθούν σε όλους τους πολίτες κάποια πράγματα (πχ κάμερες). Ας βρουν άλλους να τους οργανώσουν, ας τους απολύσουν, ας οτιδήποτε. Δεν είναι δική μου δουλειά. Αν ήταν, θα έκανα κάτι.
    Επίσης δε θεωρώ ότι δε μπορούν πολλές φορές να κάνουν πράγματα. Θεωρώ ότι τουλάχιστον το 50% της εγκληματικότητας στην Ελλάδα μπορεί άνετα να μειωθεί με τα μέσα που ήδη έχουν.

Απλά είτε δε θέλουν, είτε δε τους συμφέρει, είτε βαριούνται & απλά τα ξύνουν.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Και λοιπον καθομαστε τοση ωρα και ασχολουμαστε με το αν φταιει ο μπατσος η ο μαλακας που τα σπαει, στην πραγματικοτητα φταιν αυτοι που ψηφιζουμε.

Αρχαιοτατη συνταγη, διαιρει και βασιλευε η και αλλιως αρτος και θεαματα....
    Και τα νομοσχεδια περνανε απο πισω....
    Και ποτε καταδικη για μιζες...
    Ποτε για ομολογα.... κλπ κλπ κλπ
    Και καθε 4 ετια τα ιδια και τα ιδια....

ειδες που αμα θελεις τα πιανεις ολα ρε τσακαλι;;; να γιατι κουκουλες, να γιατι επεισοδια...

για να τη βγαζουν λαδι οι 300 κ οι αυλικοι τους κ να σκοτωνομαστε εμεις εδω μεσα...

Σου γράφω πολύ απλά & κατανοητά. & κάνω μεγάλη προσπάθεια να επικοινωνήσω.

Πολύ έπαρση έχεις για τον εαυτό σου....Ασε να κρίνουν οι άλλοι πόσο έξυπνος είσαι...

Δε θέλω να με καταγράφουν. Είναι απλό. Ας βρουν άλλους τρόπους να μειωθεί η εγκληματικότητα, όχι εις βάρος όλων.
    Οκ...Τότε να δεχτείς τους τρόπους που ισχύουν εώς τώρα...Αρα για να λένε τόσοι μάρτυρες ότι ο φοιτητής έσπαγε και έκαιγε έιναι αρκετό....Είχε προκαλέσει,είχε παρανομήσει συνελήφθει...Για΄αυτά να τιμωρηθεί....Για την ζαρτινιέρα να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ????

Αν δεν σε καλύπτει και αυτό....τι να σου πώ......Μήπως να σκεφτόσουν την Σουηδία????

Παλαιό μέλος
    Δεν είσαι μόνος, είναι ολόκληρες διμοιρίες μπροστά, μαζί με τους τύπους με τις κουκούλες, οι οποίες δε κάνουν τίποτα. Αν είχα κάποιον υπάλληλο εγώ και τον πλήρωνα για να κάνει κάτι & έλεγε δε πά να γαμηθεί, σιγά μη το φτιάξω εγώ, θα τον απέλυα αμέσως, όπως γίνεται χρόνια τώρα στον ιδιωτικό τομέα.
    Οντως δεν εισαι μονος σου εκεινη τη στιγμη, μονος σου θα εισαι στο δικαστηριο που θα πας σαν μαρτυρας οπως επισης κι οταν θα γυρνας σπιτι σου με την κοπελα σου η μονο του θα ειναι το μηχανακι σου το βραδυ εκει που ειναι.
    Και ενω οι κακοποιοι του κοινου ποινικου ποτε δεν ασχολουνται μαζι σου γιατι ακομη κι αυτοι αν και σε καταργιουνται καταλαβαινουν οτι κανεις τη δουλεια σου καποιοι αλλοι που απλως πεταξαν μια μολοτωφ περιεργος βρισκουν αμεσως που μενεις και σε πολλες περιπτωσεις και το κινητο σου τηλεφωνο για μαντεψε απο που???
    Οπως ειπα αν εχεις πλατη βουλευτη μερικα πραγματα ειναι ευκολα και αυτος που ηρθε απο την επαρχια να κανει μια δουλεια δε κοστιζει και πολυ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Οσο για καποιον
    ουγκ.. μη θυμωνεις που εισαι ασχημουλης ...ουγκ
    (αν παρεξηγηθηκες να ξερεις οτι κανω πλακα)

δεν παρεξηγουμαι.... αφου δεν εχω δει την δικια σου φατσα...μπορει να εισαι ο κουασιμοδος ο ιδιος...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απλά είτε δε θέλουν, είτε δε τους συμφέρει, είτε βαριούνται & απλά τα ξύνουν.
    Είτε δεν θέλουν οι 300......και δεν τους αφήνουν.....

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Πολύ έπαρση έχεις για τον εαυτό σου....Ασε να κρίνουν οι άλλοι πόσο έξυπνος είσαι...

Οκ...Τότε να δεχτείς τους τρόπους που ισχύουν εώς τώρα...Αρα για να λένε τόσοι μάρτυρες ότι ο φοιτητής έσπαγε και έκαιγε έιναι αρκετό....Είχε προκαλέσει,είχε παρανομήσει συνελήφθει...Για΄αυτά να τιμωρηθεί....Για την ζαρτινιέρα να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ????

Αν δεν σε καλύπτει και αυτό....τι να σου πώ......Μήπως να σκεφτόσουν την Σουηδία????
    ποιοι μαρτυρες;;;

Α, ναι αυτοι που το σηκωσαν απ τη ζαρντινιερα...

Παλαιό μέλος
    δεν παρεξηγουμαι.... αφου δεν εχω δει την δικια σου φατσα...μπορει να εισαι ο κουασιμοδος ο ιδιος...
    Η ελπιδα πεθαινει τελευταια......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτοι junkier τουλάχιστον ήταν εκει.......Οχι σαν τους βουλευτες που πάνε μαρτυρες υπεράσπισης.....

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. σχετικά με την δυνατότητα "εύρεση"
    από zzr2005 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 10:26
  2. Απαντηση σχετικα με την εμπειρια 600cc
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 18:57
  3. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας