Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 242

Θέμα: Ελληνικα Vs Greeklish

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Κανείς δεν σου ζήτησε να γράφεις με τόνους και ορθογραφημένα. Γράψε όμως ελληνικά, χωρίς χρήση word, κατευθείαν στην ιστοσελίδα.

Ακόμη και στα αγγληνικά, όμως, βλέπω ότι κρατάς συχνά το "ει" και το "αι", π.χ. στο "einai". Άρα δεν γλιτώνεις σχεδόν τίποτε σε σύγκριση με άτονα ελληνικά.
    ετσι ετσι
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Κανείς δεν σου ζήτησε να γράφεις με τόνους και ορθογραφημένα. Γράψε όμως ελληνικά, χωρίς χρήση word, κατευθείαν στην ιστοσελίδα.

Ακόμη και στα αγγληνικά, όμως, βλέπω ότι κρατάς συχνά το "ει" και το "αι", π.χ. στο "einai". Άρα δεν γλιτώνεις σχεδόν τίποτε σε σύγκριση με άτονα ελληνικά.

"an eggrafa sta ellinika tha eprepe na grafw swsta ellinika wste na mathenoun kai oi neoteroi kai na min berdeuete o eggefalos me anorthografa keimena.."

den tin misw tin glwssa kai den ftinw se osous tin xrisimopoioun swsta..

isa isa thelw kati i na xrisimopoiite swsta i na min xrisimopoiite

apla einai pera apo tis dinameis mou na grapsw orthografika swsta se ola ta keimena stour rithmous pu grafw...

edw kanw lathei sta greeklish kai den vgenei noima...

fandasou na dei kanena "κε" sta keimena mou(logo viasinis pada..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    signomi alla den thelw na to pexw exipnos...

apla gia tin orthotita tu logou..

no one=kanenas
    nobody=asswmatos i estw kanena swma

an kai asswmatos einai pio wreo e?

Και πότε θα γιορτάζω ρε φίλε των άγιων ασωμάτων?

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Κάτσε σε λίγο θα βάλω την συνταγή της αρχαίας ελληνικής μπύρας και θα πέσει πολύ γλέντι, άσε άμα αναλύσουμε την λέξη κερνάω, θα κερνάνε όλοι
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΖΕ Η ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΛΕΜΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΖΕ Η ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΛΕΜΕ
    Ε όχι και ξεροσφύρι
    Εδώ μιλάμε για αρχαίων γεύσεις

den leei i arxaia bira...

xeneroti tha itan kaliteri!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Ε όχι και ξεροσφύρι
    NA AKOYSV TO MENOY PLEASE ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
    ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΑΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ
    1-ΤΡΙΜΗΝΟ 9
    2- ΤΡΙΜΗΝΟ 9
    3- ΤΡΙΜΗΝΟ 9
    ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ R

:rotflmao: :rotflmao:

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    giati grafw se greeklish..

stelnw 25 minimata tin mera ... polla apo auta mesa se roi sizitisis
    o xronos einai xrima!! an mou pernei 1 lepto parapanw to kathe minima katastrafika...

sta greeklish den xriazete na skeutomai orthografia. apla grafw opws akugonte...
    Δηλαδή ο δικός μου χρόνος, που κάνω 2-3 λεπτά παραπάνω να διαβάσω ένα μήνυμα σε greeklish απ'ότι σε ελληνικά, μεταφράζετε ση λιγότερο χρήμα? Ο δικόςμου χρόνος, δεν είναι χρήμα?

an eggrafa sta ellinika tha eprepe na grafw swsta ellinika wste na mathenoun kai oi neoteroi kai na min berdeuete o eggefalos me anorthografa keimena..
    Βρε ας έγραφες εσύ, και οι όποιες ανορθογραφίες, θα βελτιώνονταν με τον καιρό. Ουδείς άσφαλτος, όπως είπε και η εκπληκτική λαίδη!

ara moni epilogi to Word.. alla na vazw kai tonous re pedia??? parapaei!! kai me kefalea para einai asximo to kimeno...
    Ας έγραφες και χωρίς τόνους.

auta...
    Και άλλα πολλά...

osoi exete na odigisete na min piite ales bires...
    Φέρνε εσύ και θα πάρουμε ταξί.

kai na plirwsete stin exodo parakalw..
    Εγώ θα βγώ από την είσοδο τότε!Νόου άδερ κόμεντ
    πλιζ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	biglol.gif 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	756 Bytes 
ID:	16450
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

den leei i arxaia bira...

xeneroti tha itan kaliteri!!

Τι λες βρε Ορέστη όταν οι έλληνες φτιάχνανε μπύρα, οι ευρωπεοι δεν είχανε ανακαλύψει, ούτε πως κατεβαίνουν από τα δένδρα

Πάρε ένα ανεκδοτο από τον Αδαμάντιο Ζντοϊνγκ! (ακα Adam tsouk)
    Μετά το τέλος του Μεγάλου Φεστιβάλ Μπύρας στην Γερμανία, όλοι οι πρόεδροι των εταιριών Ζυθοποιίας αποφάσισαν να βγουν έξω για . . μια μπύρα.
    Το αφεντικό της Corona κάθεται στο μπαρ και λέει:
    "Θα ήθελα την καλύτερη μπύρα στον κόσμο, Μια Corona, παρακαλώ." Ο μπάρμαν πιάνει ένα μπουκάλι από το ράφι και του το δίνει.
    To αφεντικό της Βudweiser λέει:
    "Θά ήθελα την καλύτερη μπύρα στον κόσμο! The King of Beers!! Μια Budweiser, παρακαλώ!" Ο μπάρμαν του δίνει μία.
    Ο τύπος από την Coors: "Θα ήθελα την μόνη μπύρα που είναι φτιαγμένη με πραγματικό νερό πηγής από τα Βραχώδη Όρη. Δώσε μου μια Coors!!" Παίρνει κι αυτός την μπύρα του!! Ο τύπος από την Μύθος κάθεται και λέει: "Δώστε μου μια Κόκα Κόλα" Ο μπάρμαν ξαφνιάζεται λίγο, αλλά του δίνει ό,τι παράγγειλε. Οι άλλοι όμως ζυθοπαραγωγοί τον κοιτάζουν περίεργα και ρωτάνε γιατί δεν πήρε Μύθος! Kι εκείνος: "Να, σκέφτηκα αφού δεν πίνετε εσείς μπύρα, γιατί να πιω εγώ?"

"an eggrafa sta ellinika tha eprepe na grafw swsta ellinika wste na mathenoun kai oi neoteroi kai na min berdeuete o eggefalos me anorthografa keimena.."
    Δεν περιμένει ΚΑΝΕΙΣ (ούτε ο ΚΑΝΕΝΑΣ!) να μάθει ελληνικά διαβάζοντας μηνύματα στο μοτο-φόρουμ. Για μηχανές μαθαίνουμε και για τη συντήρηση και οδήγησή τους. Και σ' αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ ένας ιδιαίτερα ανορθόγραφος άνθρωπος, ο Γιαγιάς Αρκούδας, αν αυτό σου λέει κάτι. Και γι' αυτό ο άνθρωπος αυτός χαίρει εξαιρετικού σεβασμού στο φόρουμ.

Ο εγκέφαλος μπερδεύεται ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερο με τα αγγληνικά από ό,τι με ένα ελληνικό κείμενο που έχει μερικά ορθογραφικά λάθη. Αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση.

Αν αγαπάς τη γλώσσα και θέλεις όταν γράφεις ελληνικά να γράφεις σωστά ελληνικά, ο χειρότερος τρόπος να προσεγγίσεις αυτό το στόχο είναι να γράφεις αγγληνικά, αφού έτσι δεν εξασκείσαι στα ελληνικά και σιγά-σιγά θα ξεχάσεις την ορθογραφία σου. Όταν έλθει η ώρα να γράψεις ελληνικά θα το θυμηθείς αυτό, αν βέβαια συνεχίσεις έτσι για μερικά χρόνια ακόμη.

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    επειδη μου πηρε καποια ωρα για να φτασω στο τελος του ποστ ....το μονο συμπερασμα που εβγαλα χωρις να αναφερομε σε καποιον συγκεκριμενα ειναι οτι αμα λες μαλακιες ειτε σε ελληνικα ειτε σε αγγλοελληνικα ειναι το ιδιο πραγμα.......το θεμα ειναι το τι λες και οχι πως το αποτυπωνεις.....καταλαβαινω τις ευαισθησιες που μπορει να εχει καποιος ως προς αυτα τα θεματα .....απλα δεν μπορει να αναγκασει κανεναν να συμπεριφερετε βαση των δικο του θελω....αυτα ....εγω προσωπικα διαβαζω οσους εχουν αποψη ασχετος σε τι γλωσσα την εκφραζουν...εδω ειναι ενα φορουμ μοτοσυκλετας και δεν νομιζω οτι πρεπει να επεκταθουμε περισσοτερο σε τετοια θεματα γιατι δεν οδηγουμαστε πουθενα.....
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Ε όχι και ξεροσφύρι
    Όχι άλλο φαί.
    περιμένετε να χάσω κανένα κιλό πρώτα.
    Χθές σε καφετέρια, δύο παιδάκια από την παρέα, μου είπαν να τους δώσω την μπάλα που έχω στο πουκάμισο, για να παίξουν μέχρι να τελειώσουμε τον καφέ!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Banned
    Γιατί δε γράφετε με την υσηχία σας... με τα ελληνικά σας... δώξα τω θεώ, δεν είστε ανάπηρα. Εδώ εμένα μου λείπουν οι άκρες από τα δύο δάχτυλα του δεξιού χεριού και γράφω κανονικά με τόνους με όλα.

Το να γράφεις δεν είναι κάτι το οποίο διατίθεται προς πετσοκόψιμο προκειμένου να κάνεις πιο γρήγορα...

giati ama htan akna kanw grthgia 8a egrapfa etsi ka ianeta meta ana epme katalabeis kanekis as.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    επειδη μου πηρε καποια ωρα για να φτασω στο τελος του ποστ ....το μονο συμπερασμα που εβγαλα χωρις να αναφερομε σε καποιον συγκεκριμενα ειναι οτι αμα λες μαλακιες ειτε σε ελληνικα ειτε σε αγγλοελληνικα ειναι το ιδιο πραγμα.......το θεμα ειναι το τι λες και οχι πως το αποτυπωνεις.....καταλαβαινω τις ευαισθησιες που μπορει να εχει καποιος ως προς αυτα τα θεματα .....απλα δεν μπορει να αναγκασει κανεναν να συμπεριφερετε βαση των δικο του θελω....αυτα ....εγω προσωπικα διαβαζω οσους εχουν αποψη ασχετος σε τι γλωσσα την εκφραζουν...εδω ειναι ενα φορουμ μοτοσυκλετας και δεν νομιζω οτι πρεπει να επεκταθουμε περισσοτερο σε τετοια θεματα γιατι δεν οδηγουμαστε πουθενα.....
    Από κάποια σελίδα κι έπειτα αυτού του thread και ειδικά στις τελευταίες σελίδες, πιστεύω ότι απλά έχουμε μία υγειέστατη αντιπαράθεση απόψεων.
    Απλά συζητάμε.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί το γεγονός ότι είμαστε σ'ένα forum μοτοσυκλέτας να αποκλείει την περίπτωση να συζητάμε κι άλλα θέματα?
    Δηλαδή , αν πάμε εκδρομή με μοτοσυκλέτες, και καθήσουμε για φαγητό,( πάλι στο φαγητό το μυαλό μου) πρέπει, μεταξύ τύρου και αχλαδίου , να συζητάμε μόνο για το πόσο έξυσε ο τάδε και πόσα χτύπησε στην ευθεία ο δείνα?
    Κι επειδή , εγώ τώρα είμαι στο εξωτερικό και δεν μπορώ να σας ακολουθήσω σε βόλτες, το κάνω μέσω του νετ.
    Αυτά.
    Δεν τσακωνόμαστε. Απλά ανταλλάσουμε απόψεις
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    Παρατηρώ ότι υπάρχει η τάση να νομίζουν διάφοροι ότι πρόκειται για το δικό μου θέλω, όταν ζητάω από τον άλλον να κάνει το σωστό. Σαν ένα φίλο μου που του λέω "πιές νερό..." γιατί δεν πίνει καθόλου, και αυτός, αντί να πει "α! καλή ιδέα" και να πιεί νερό μου πετάει "μη με πιέζεις!!!"... μου θυμίζει τον παρακάτω διάλογο...

- Θα πέσω σε ένα λάκο σκατα!
    - Όχι, να μην πέσεις στο λάκο με τα σκατά...
    - Ναι, θα πέσω!!
    - Ρε μη πέσεις σου λέω!!
    - ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙΣ!!!
    - ...

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13