Σελίδα 13 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 404

Θέμα: Συζήτηση για το χωμάτινο τριήμερο 2010

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρω το κτήνος στα χιόνια. Είναι πολλά το κιλά "Άρη". Θέλω να έρθω στα βουνά σας να παίξω με την λάσπη και ν' απολαύσω οδήγηση κι όχι να γίνω πρωταθλητής στο αγώνισμα "Αρση BMW". Αφού υπάρχει η εναλλακτική θα την προτιμήσω. Εύχομαι να είναι ο καιρός τέτοιος που να μας αφήσει να κάνουμε τη βολτούλα μας και μη στεναχωριέσαι θα βρεθούμε από κοντά και θ' αντιδικίσουμε φάτσα μόστρα για να έχει και ενδιαφέρον. Τώρα όσο για τον Θωμά, άστον να πηδιέται από τους καταράχτες δεν έχει ανάγκη....
    Λοιπόν επειδή εκτιμώ ότι οι "καταυλακιώτες" είναι πρακτικοί άνθρωποι και με υποψίασες κομμάτι, σκέφτομαι για την αναγνώριση, τέλη του Μάρτη, να συνδράμω τους συνοδοιπόρους Καβαλιώτες με το έτερο εργαλείο, του ξάδελφου...μπας και φτάσουμε παραπάνω...Μιλάμε για EXC 450, του 2005...και από λάστιχα έχει FIM Μichelin, αβάδιστα.....
    Το κακό είναι ότι του το είχα πουλήσει σχετικά ακριβά πέρσι ( ισχυρίζεται και καλά) και τώρα μου το νοικιάζει με ντ@β@τζήδικη τιμή ανά μέρα, ο Εβραίος.
    Πάντως φίλε vaska, με αυτό σε πάω και μία ανάποδα την διαδρομή όταν τελειώσουμε στο Βορεινό, για να δέσει το ρυζόγαλο...
    Και από σήκωμα-σπρώξιμο, όση βοήθεια θέλεις (αχρείαστος να είμαι)...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Λοιπόν επειδή εκτιμώ ότι οι "καταυλακιώτες" είναι πρακτικοί άνθρωποι και με υποψίασες κομμάτι, σκέφτομαι για την αναγνώριση, τέλη του Μάρτη, να συνδράμω τους συνοδοιπόρους Καβαλιώτες με το έτερο εργαλείο, του ξάδελφου...μπας και φτάσουμε παραπάνω...Μιλάμε για EXC 450, του 2005...και από λάστιχα έχει FIM Μichelin, αβάδιστα.....
    Το κακό είναι ότι του το είχα πουλήσει σχετικά ακριβά πέρσι ( ισχυρίζεται και καλά) και τώρα μου το νοικιάζει με ντ@β@τζήδικη τιμή ανά μέρα, ο Εβραίος.
    Πάντως φίλε vaska, με αυτό σε πάω και μία ανάποδα την διαδρομή όταν τελειώσουμε στο Βορεινό, για να δέσει το ρυζόγαλο...
    Και από σήκωμα-σπρώξιμο, όση βοήθεια θέλεις (αχρείαστος να είμαι)...
    Καλημέρες. Δεν ξέρω κάτι για "υποψιασμένους" τύπους σαν κι εσένα. Θέλω πολύ να ξαναβγώ βόλτες στα βουνά. Λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων είμαι πολύ πιεσμενος από χρόνο, έχω πράγματι μια GS 1200, αλλά κρατάω για το βουνό ένα DR650 με χωμάτινα, για να ξεκαυλ@νω. Το αριστερό μου πόδι μετά από ένα άσχημο τροχαίο πριν από 5 χρόνια είναι ακόμα τόσο πρησμένο που από τώρα κάνω προσπάθειες να βάλω μπότα. την βάζω για 1-2 ώρες την ημέρα έτσι ώστα όταν τελικά βρεθούμε, να την φοράω χωρίς πρόβλημα. Όσο για την ανάποδη διαδρομή και το ρυζόγαλο, πάμε όπου θέλετε. Αν η μηχανή μπαίνει να είσαι σίγουρος θα την βάλω, όχι για να αποδείξω κάτι σε σας (που δεν είναι έτσι κι αλλιώς του χαρακτήρα μου), αλλά γιατί από πολύ παλιά την πήγαινα όπου πήγαινε. Όσο γαι σήκωμα σπρώξιμο φαντάζομαι θα υπάρξει μπόλικο. Εκεί να δεις ρυζόγαλο

Τα λέμε πα στα βουνά λεβέντες.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλημέρες. Δεν ξέρω κάτι για "υποψιασμένους" τύπους σαν κι εσένα. Θέλω πολύ να ξαναβγώ βόλτες στα βουνά. Λόγω δουλεις και υποχρεώσεων είμαι πολύ πιεσμενος από χρόνο, έχω πράγματι μια GS 1200, αλλά κρατάω για το βουνό ένα DR650 με χωμάτινα, για να ξεκαυλ@νω. Το αριστερό μου πόδι μετά από ένα άσχημο τροχαίο πριν από 5 χρόνια είναι ακόμα τόσο πρησμένο που από τώρα κάνω προσπάθειες να βάλω μπότα. την βάζω για 1-2 ώρες την ημέρα έτσι ώστα όταν τελικά βρεθούμε, να την φοράω χωρίς πρόβλημα. Όσο για την ανάποδη διαδρομή και το ρυζόγαλο, πάμε όπου θέλετε. Αν η μηχανή μπαίνει να είσαι σίγουρος θα την βάλω, όχι για να αποδείξω κάτι σε σας (που δεν είναι έτσι κι αλλιώς του χαρακτήρα μου), αλλά γιατί από πολύ παλιά την πήγαινα όπου πήγαινε. Όσο γαι σήκωμα σπρώξιμο φαντάζομαι θα υπάρξει μπόλικο. Εκεί να δεις ρυζόγαλο

Τα λέμε πα στα βουνά λεβέντες.
    Φίλτατε, όλοι από πήξιμο είμαστε "σαλεμένοι" και για ξεγκ@βλωμα την βρίσκουμε στα βουνά. Είμαστε όλοι μια ομάδα, άρα μην παίρνεις την "προβοκάτσια" μου στα σοβαρά....
    Παραθέτω τα λόγια κάποιου τρισμέγιστου, που αποδεχόμαστε, πιστεύω και οι δύο :

Ελπίζω να έγινε αντιληπτή η χιουμοριστική πλευρά του σχολίου μου. Δεν είχα - έχω καμία προθεση να προσβάλω κανέναν και για κανένα λόγο. Γενικότερα δεν ξέρω τους περισσότερους εδω μέσα, αλλά τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν. Τεσπα φίλε μου αν σε προσβαλα ζητώ συγνώμη και θα επανορθώσω έμπρακτα όταν θα πάμε τη βόλτα που λέμε, θα σε αφήνω να με βοηθάς να ξεκολάω το μηχανάκι μου από τις λάσπες.
    Πάντα φιλικά χιουμοριστικά

Ευχαριστώ,
    Γρηγόρης

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Ειρηνη(κι αμα λαχει και Μαρια,Ελενη κλπ) υμιν!
    Ηρεμια,προσευχη και χωματινα λαστιχα συστηνω!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Γιάννη μου, αρχηγέ μου, θα πάμε μάτια μου τελικά στο βουνό να μου αποδείξης ότι πήρες το KTM για τους σωστούς λόγους? Θα καταφέρεις ρε θηρίο να μάθεις εμένα τον παππού ν' ανεβαίνει σε κανένα βουνό ή θα περιοριστούμε Πάτρα- Βραχνέικα - Ρίο για καφέδες? Ρε μπας και είσαι γιαλαντζή Εντουράς?
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Γιάννη μου, αρχηγέ μου, θα πάμε μάτια μου τελικά στο βουνό να μου αποδείξης ότι πήρες το KTM για τους σωστούς λόγους? Θα καταφέρεις ρε θηρίο να μάθεις εμένα τον παππού ν' ανεβαίνει σε κανένα βουνό ή θα περιοριστούμε Πάτρα- Βραχνέικα - Ρίο για καφέδες? Ρε μπας και είσαι γιαλαντζή Εντουράς?
    Δει δη χρηματων και ως εκ τουτου αν θελουμε βολτες τον αλλο μηνα θα πρεπει για το αμεσως προσεχες διαστημα να εφαρμοσουμε αυστηρα νηστεια,εργασια και προσευχη...
    Διοτι λαστιχα,προετοιμασια και πραγματοποιηση εκδρομης απαιτουν...μαρουλι
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Του Κυρίου δεηθώμεν, δια επίσωτρα μετά ελαστικών εκβλαστήσεων και καταλλήλου καιρού επιτρέποντος !!!

Αντε να ζεσταινομαστε σιγα-σιγα...
    Και το χιονι επεσε αβερτα απο οτι βλεπω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Άμα πουληθεί το beverly...-------------DONE
    Άμα βρω να πάρω άλλο μηχανάκι...-----------DONE
    Άμα βρω άτομο να αφήσω στο μαγαζί εκείνες τις μέρες...-------------DONE
    Και άμα πάρω την έγκριση από τη γυναίκα..------DONE

Τότε είμαι ΜΕΣΑ.

---Dum spiro, spero---

Ελα,να αυξανομεθα σιγα-σιγα...
    Πρεπει και οι ταβερνες περιξ των περιοχων Εδεσσης-Βεροιας να κανουν τζιρο!
    Α,και να αυγατιζει το κλιμακιο original21 της εκδρομης!

Βρήκες άλλο μπεβερλυ?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

... Το avatar του/της dimzab
    Κοίτα τώρα που θα με βάλλεις να παίρνω κι εγώ άδειες!!!

Για πότε είπαμε τελικά?

ps: Μήπως πρέπει να αλλάξεις και το avatar σιγα-σιγα?
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πήραμε 950 adv?

... Το avatar του/της dimzab
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Πήραμε 950 adv?
    Κατέβα λίγο...
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab