Λοιπόν επειδή εκτιμώ ότι οι "καταυλακιώτες" είναι πρακτικοί άνθρωποι και με υποψίασες κομμάτι, σκέφτομαι για την αναγνώριση, τέλη του Μάρτη, να συνδράμω τους συνοδοιπόρους Καβαλιώτες με το έτερο εργαλείο, του ξάδελφου...μπας και φτάσουμε παραπάνω...Μιλάμε για EXC 450, του 2005...και από λάστιχα έχει FIM Μichelin, αβάδιστα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρω το κτήνος στα χιόνια. Είναι πολλά το κιλά "Άρη". Θέλω να έρθω στα βουνά σας να παίξω με την λάσπη και ν' απολαύσω οδήγηση κι όχι να γίνω πρωταθλητής στο αγώνισμα "Αρση BMW". Αφού υπάρχει η εναλλακτική θα την προτιμήσω. Εύχομαι να είναι ο καιρός τέτοιος που να μας αφήσει να κάνουμε τη βολτούλα μας και μη στεναχωριέσαι θα βρεθούμε από κοντά και θ' αντιδικίσουμε φάτσα μόστρα για να έχει και ενδιαφέρον. Τώρα όσο για τον Θωμά, άστον να πηδιέται από τους καταράχτες δεν έχει ανάγκη....
![]()
![]()
![]()
Το κακό είναι ότι του το είχα πουλήσει σχετικά ακριβά πέρσι ( ισχυρίζεται και καλά) και τώρα μου το νοικιάζει με ντ@β@τζήδικη τιμή ανά μέρα, ο Εβραίος.
Πάντως φίλε vaska, με αυτό σε πάω και μία ανάποδα την διαδρομή όταν τελειώσουμε στο Βορεινό, για να δέσει το ρυζόγαλο...
Και από σήκωμα-σπρώξιμο, όση βοήθεια θέλεις (αχρείαστος να είμαι)...![]()