Απλά να ενημερώσω ότι το σπρέι κάνει δουλειά. Χθες έκανα γύρω στα 20 φσιιιιτ.
Σήμερα και το Σάββατο είναι τα 2 μεγάλα τεστ.
Σήμερα που θα πάμε άντρο-παρέα να δούμε το παιχνίδι με μπύρες και μεζέδες και το Σάββατο που παντρεύεται ο κολλητός.
Πρέπει να είμαι 3 χρόνια στο ηλεκτρονικό.
Πρίν κανα δίμηνο λόγω ατυχήματος στην καλή μου μπαταρία και capital control έμεινα ουσιαστικά από ηλεκτρονικό και το έριξα στο
camel.
Ούτε μήνα δεν άντεξα να καπνίζω (ο 2 πακέτα καρέλια κασετίνα ημερησίως από τα 16).
Πήρα άλλο.
Το ηλεκτρονικό είναι ο ευκολότερος τρόπος να το κόψεις, μειώνεις νικοτίνη σταδιακά και τα κόβεις όλα (αν θέλεις).
ο καφετζής ειχς five pawns σημερα που του αδειασε καθοδον.1 ευρώ το ml και του αδειασεαμπαλεεεεεεε!!!
Φίου φίου φι φι φίου
ρε παλουκαρια για να ρωτησω και εγω δυο πραγματακια γιατι εσεις το εχετε κανει επιστημη εδω μεσα
1.Βλεπετε καμια διαφορα στης αντοχες σας σκαλες τρεξιμο τσιγαροβηχας κτλ απο τοτε που κανατε κανονικα τσιγαρα?
2.τελικα το οικονομικο εχει διαφορα η τα ιδια χαλατε?
3.οτιδηποτε αρνητικο η θετικο καλοδεχουμενο..ψηνομαι καιρο και εγω για ηλεκτρονικο αλλα εχω μαυρα μεσανυχτα και οι 130 σελιδες εδω μαλλον με μπερδεψανε περισοτερο![]()
Lost on purpose..again
1. δεν έχει πισσα. ολα οσα ανεφερες σταδιακα θα εξαφανιστουν. καπνιστες χρόνων πλέον τρέχουν χιλιομετρα χωρις να λαχανιαζουν.
2.μπορεις να την δεις πολύ οικονομικα και να χαλας πολύ λιγοτερα απο τα τσιγαρα. ειδικα αν κανεις ετοιμα πακετα θα εισαι πολύ κατω. ΟΜΩΣ το ητ για να σε κρατησει θα γινει λιγο χομπυ. οι περισσοτεροι απο εμας χαλαμε τα ιδια και παραπανω γιατι αλλαζουμε εξοπλισμο σαν τα πουκαμισα (πρεπει να αλλαξει αυτη η ατακα, κανενας πλεον δεν φοραει πουκαμισα)
3. ενα σταρτερ κιτ κανει περιπου 80 ευρω. πες τι θες και θα σου προτεινουμε κατι ενδιαφερον και Value for money.
ναι το σταρτερ κιτ με ενδιαφερει και πολυ ευχαριστω
τωρα το τι θελω δεν ξερω..ισως κατι διακριτικο σε μεγεθος και οχι κατι κλαρινα που βλεπω σε διαφορους![]()
Lost on purpose..again
το καλύτερο μοντ, δηλαδη ολο το κάτω κομματι που περιεχει την μπαταρια και το κυκλωμα διαχειρησης, ειναι το vtc mini. παίζει στα 65 ελλαδα και 35 εξωτερικο aka κινα. ατμοποιητες με αντιστασεις έτοιμες (εφοσον εισαι νεοπας) παίζουν περίπου 10 αξιολογοι. οι διαφορες τους ειναι κυριως το airflow (σφιχτη τζουρα η αερατη τζουρα). απο 15 έως 40 ευρω ελλαδα και απο 10 έως 25 κινα. έχεις δοκιμάσει ποτε ητ? το χεις με τις παραγγελιες απο εξωτερικο?
Mετά από ένα μισό τανκάκι, δε ξέρω ακόμα αν είναι το υγρό(τι είπαμε ότι είναι; ), το mesh ή ο ίδιος ο ατμο (smoktech rsst-c) που είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα...
Kindly donated for a review by 7Tolis...
Θα επανέλθω..
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 21/02/2016 στις 21:41.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εχω δοκιμασει πριν απο αρκετα χρονια ενα εκο-τ με μια κουμπαν γευση λαδακι για καμια βδομαδα..μετα χαλασε και το επεστρεψα στο παιδι που μου το δανεισε.
με παραγγελιες απο εξω ναι πριν καπιταλ κοντρολς της τιμουσα δεοντως..απο το καλοκαιρι δεν εχω ασχοληθει
Lost on purpose..again
αυτο που δοκιμασες ξεχασε το. δεν υπάρχει καμια μα καμια σχεση πλεον με αυτα. το κιτάκι που σου προτεινω ειναι αυτο http://www.ecig.gr/hlektronika-tsiga...-full-kit.html αλλα ο ατμοποιητης μπορει να ειναι αυτος http://www.replacesmoke.com/%CE%B1%C...ni-detail.html η αυτος http://www.aspirecig.com/products/cleito/236.html
μην τρομαζει με τις τιμες. απο κοντα δεν ειναι τοσο αγριες...