προχθες ειδα το τελευταιο επεισοδιο της σειρας black sails. Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ασε που στον τελευταιο κυκλο το τραβουσαν με το ζορι. πολυ μπλα μπλα καθολου δραση ηρθε και το τελος και εδεσε το γλυκο.![]()
προχθες ειδα το τελευταιο επεισοδιο της σειρας black sails. Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ασε που στον τελευταιο κυκλο το τραβουσαν με το ζορι. πολυ μπλα μπλα καθολου δραση ηρθε και το τελος και εδεσε το γλυκο.![]()
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Τελειωσα πριν λιγο το Legion. Σε κάποια φάση είχα το βλέμμα" Τι στον μπουτσο γίνεται ρε παιδια" αλλα μετα τα κατάλαβα ολα. Παω γιγια εγκλεισμό στο Δαφνι το απόγευμα!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Τελικά ξιζει ή όχι?
Ρίξτε σε spolier ποιος είναι, αν κατάλαβε κάνεις. Θα υπάρξει και συνέχεια με δεύτερη season?
Του fargo η τρίτη είναι η τελευταία? Γιατί ήταν να το ξεκινήσω μεσα στο 2016 ,αρχες 2017 αλλά προτιμάω να τελειώσει πρώτα.
Καλά, κανένας δεν βλέπει το into the badlands; http://www.imdb.com/title/tt3865236/
Πολύ επική σειρά με τρομερές σκηνές μάχης. Βέβαια είναι στα όρια του σπλάτερ αλλά δεν με ενοχλεί, το αντίθετο. Καλοί και πολλοί χαρακτήρες, δεν με κουράζει καθόλου. Παίζεται τώρα ο δεύτερος κύκλος και περιμένω το κάθε επεισόδιο σαν πρεζάκι![]()
Τελευταία τροποποίηση από Dimos35; 24/04/2017 στις 06:16.
Τι κάψιμο είναι το man seeking woman. Τανάκα Τανάκα. Δε ξέρω τι καπνίζει ο σεναριογραφος αλλά καίει κύτταρα.
Είδα τρία μεσιέ Τόλη. ΟΚ, θυμίζει το "πάρτι για λουκάνικα" -ή ίσως το ανάποδο μιά που η σειρά είναι προγενέστερη αλλά εγώ την είδα μετά- πάντως μου φαίνεται ότι προσπαθεί πολύ να βγάλει γέλιο. Και στην υπερπροσπάθεια κάπου το χάνει. Το κόνσεπτ είναι καλό πάντως.
Καλό είναι αυτό το colony. Κλισέ, αμερικανιές μεν αλλά αρκετή αγωνία και κλιφχάνγκερς που τρώγονται.
Ωραίες (σπάνιες όμως) ατάκες για το τι γίγνεσθαι των "κακών" (π.χ. they percieve time differently κλπ)
Η πρώτη σαιζόν τουλάχιστον.
Τώρα είμαι προς το τέλος, αν και με χάλασε λίγο ο "εξανθρωπισμός" που βλέπω να έχουν - για να δούμε αν κάνω λάθος ή παίζει κάτι άλλο.
Λένε ότι είναι μπουνια στο στομάχι οπότε μη το χάσετε.
https://youtu.be/PJTonrzXTJs