Σελίδα 130 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 3080120125126127128129130131132133134135 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.936 έως 1.950 από 2083

Θέμα: AFRICA!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    [QUOTE=Specialized;2722521
    Πιστεύω ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με το ηλεκτρονικό γκάζι του Άφρικα σε συνδυασμό με αισθητήρα (μπορεί να έκαναν πατατιά στην αλλαγή του φίλτρου και να παίρνει λάθος ενδείξεις πίεσης λαδιού στη μετάδοση) και όχι με τον επιλογέα γιατί ανεβάζει και στροφές όπως αναφέρει ο άτυχος ιδιοκτήτης.[/QUOTE]

Νομίζω απλή ντίζα είναι το γκάζι

Δεν έχει rbw γκάζι το Αφρικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    καπου 18 χιλιαρικα με τα εξτρα της η φουλ κυρια, δεν θα βελτιώσεις σελα με τζελ η και να αλλαξεις αναρτηση με μια νεα της προκοπης; τς 19 χιλιαρικα για μια μηχανή που δεν ξεπερνα σε ταχυητα τα 200, είναι σιγουρα..σορρυ...μουλτι και παλι μουλτι..η κτμ 1190..η τιμολογιακη πολιτικη της χοντα είναι απαραδεκτη και θυμιζει τις σοιμπλε..Δεν τα αξιζει αυτά τα χρηματα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    η και να αλλαξεις αναρτηση με μια νεα της προκοπης;
    Για το μακαρίτη το Meoni φαντάζομαι θα είναι το σχόλιο....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    τς 19 χιλιαρικα για μια μηχανή που δεν ξεπερνα σε ταχυητα τα 200, είναι σιγουρα..σορρυ.
    H αξία μιας μηχανής μετριέται με την τελική της?

Το είχα πει στην αρχή! Ή θα το κάνεις 1000αρι να σπέρνει στην άσφαλτο και να πατάει και λίγο χώμα ή θα το κάνεις ον-οφφ!
    Ον-οφφ προσπάθησε να φτιάξει η χοντα και κατά πόσο θυσίασε ή όχι το οτιδήποτε για τις λίγες ή τις πολλές δυνατότητες στο χώμα και πόσο αυτές χρειάζονται σε ένα 1000αρι, θα το κρίνουν οι ιδιοκτήτες.

Απ' τη στιγμή πάντως που μιλάμε για ον-οφφ τα 200+ τα ξεχνάμε αυτομάτως. Όχι επειδή δεν μπορεί αλλά επειδή δεν υπάρχει λόγος. Επειδή άλλος είναι ο σκοπός και άλλες οι επιδιώξεις.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ον-οφφ σημαίνει συμβιβασμός. Δε γίνεται να παντρέψεις δυο εκ διαμέτρου αντίθετους κόσμους χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς. Ον-οφφ σημαίνει μετριότητα και στα δύο!

Την τιμολογιακή πολιτική της χοντα να την κρίνεις με βάση την τιμή που έχει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Και πριν γκρινιάξεις και πάλι να σου θυμίσω ότι δεν γίνεται να το θέλεις και ποιοτικό και ελαφρύ και φθηνό! Εντάξει ελαφρύ δεν είναι αλλά για 1000αρι δεν είναι ούτε βαρύ, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε σε τι μας έχει συνηθίσει η κατηγορία.

Ζοπα με τα ίδια φρένα που θα την σταματήσεις απ' τα 200+ θα την σταματήσεις και στο χώμα!
    Οι αναρτήσεις που θα διαχειριστούν τον αέρα στα 200+ είναι αυτές που θα πρέπει να αποσβέσουν και το κοτρόνι που δεν είδες στην χωματάδα.
    Και με τι λάστιχα θα την πας 200+ με 21 και 18" τροχούς?

Τελικά όλα θα τα κάνει αυτό το αφρικα εκτός από κόντρες!

Αυτό με την ανάρτηση πολύ μου άρεσε πάντως!

Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    καπου 18 χιλιαρικα με τα εξτρα της η φουλ κυρια, δεν θα βελτιώσεις σελα με τζελ η και να αλλαξεις αναρτηση με μια νεα της προκοπης; τς 19 χιλιαρικα για μια μηχανή που δεν ξεπερνα σε ταχυητα τα 200, είναι σιγουρα..σορρυ...μουλτι και παλι μουλτι..η κτμ 1190..η τιμολογιακη πολιτικη της χοντα είναι απαραδεκτη και θυμιζει τις σοιμπλε..Δεν τα αξιζει αυτά τα χρηματα..
    Αλλά ντα άλλων. ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    H αξία μιας μηχανής μετριέται με την τελική της?
    Θα συμφωνησω απολυτως .Εκαστο στο ειδος του..

https://youtu.be/sSU7xK7GmQU ..
    κουκουρουκουκου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    ...
    Και με τι λάστιχα θα την πας 200+ με 21 και 18" τροχούς? ...
    Στα πιο πολλά με βρίσκεις σύμφωνο, εδώ διαφωνώ. Όπως δείχνει το 1190R πας 200+ με αυτούς τους τροχούς, απλά ξεχνάς το σκληρό χώμα (νομίζω δηλαδή) με τα tubeless. Δεν ξέρω αν τα νέα Anakee Wild και λοιπά για μαστοδοντοειδή καταφέρουν να κάνουν τα ασυμβίβαστα πράξη. Τα 200+ όντως είναι "άχρηστα", είναι bragging rights όμως που λένε και οι κουτόφραγκοι, πως θα έχεις το κεφάλι ψηλά στον ντεκαφεϊνέ-εσπρεσο-φρέντο-με-μαύρη-ζάχαρη με την παρέα;

Πάντως στα 16200 για ένα ABSάτο με "ειδικό" χρώμα με ψηλή ζελατίνα, τριβάλιτσο και κεντρικό σταντ δεν το λες και απολύτως πανάκριβο, όταν το 1190 έχει λίγα παραπάνω χωρίς μπαγκάζια, το 1200GS είναι στα 20500 χωρίς μπαγκάζια και ο ντούκος 1200 enduro θα βγει στα 25000, πιθανολογώ χωρίς μπαγκάζια.

Αν ειδα καλα, αν δε με γελαει το ματι μου, το απλο φουζουρου (χωρις ηλεκτρονικες αναρτησεις και απσαιντ νταουν) εχει 15.5.....

Οκ, δεν ειναι αντβ (μη χεσω) αλλα ειναι ενδεικτικο της διαφορετικης τιμολογιακης πολιτικης των εταιρειων
    πουτσ@@@@@@@@@

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αν ειδα καλα, αν δε με γελαει το ματι μου, το απλο φουζουρου (χωρις ηλεκτρονικες αναρτησεις και απσαιντ νταουν) εχει 15.5.....

Οκ, δεν ειναι αντβ (μη χεσω) αλλα ειναι ενδεικτικο της διαφορετικης τιμολογιακης πολιτικης των εταιρειων
    Χωρίς ανάποδα περουνια είναι νομίζω μοντέλο '12;
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ρε σεις πλακα μου κανετε; δηλαδή το 1190 που συνδυαζει ταχύτητες στην εθνικη (270 ΤΕΛΙΚΗ) και επιδοσεις ντακαρ σε νεροφαγώματα και κοστιζει λιγοτερο από μια αφρικανα, τι είναι;;; η μηπως πρεπει να βαλω βιντεακια που να αποδεικνυει του λογου το αληθες;;

δηλαδή το 1190 δεν είναι ον-οφ επειδή οι αυστριακοι βρηκαν την φορμουλα να τα κανουν όλα καλα;; μηπως σε ταξίδια στην εθνικη δεν μας εχει πιασει πρεμουρα να οδηγήσουμε πολύ γρηγορα; σορρυ προσωπικα όταν εχω το χωρο μπροστα μου και την διαθεση τα 210 τελικη που εχω μου φαινεται-παλι λεω προσωπικη αποψη-λιγα, θα ηθελα σε καποιες στιγμες λιγη αδρεναλινη και υπαρχει μηχανή που να τα κανει όλα..για ποιους συμβιβσμους λοιπον μιλαμε;;

Προσωπικα χωμα δεν με ενδιαφερει καθολου, εξακολουθώ να είμαι χοντακιας αλλα δεν παραμυθιάζομαι...σε αυτή τη τιμη των 19 χιλιαρικων, σορρυ το ΚΤΜ υπερτερει παντου και πιο δυνατο και πιο ελαφρυ είναι και κανει τα παντα καλυτερα ΧΩΡΙΣ συμβιβασμούς, τα στατιστικα, οι μετρήσεις και οι αριθμοι είναι αμείλικτοι..

Την μονη εκδοση της αφρικανας που μπορω να παραδεχτω είναι η φθηνη στα 13 χιλιαρικα, εκει ναι τα αξιζει..αλλα μεχρι εκει..μια μηχανή για χωμα, για αξιοπρεπείς επιδοσεις στην εθνικη, για ευκολη μετακινηση στην πολη στα 220 κιλα και φυσικα με ντιζα..ακου εκει 19 χιλιαρικα και με συμβιβασμούς...μην τελλαθουμε..

και μετα λεμε εμεις οι χοντακηδες για τις τζι ες..

σορρυ το ΚΤΜ υπερτερει παντου και πιο δυνατο και πιο ελαφρυ είναι και κανει τα παντα καλυτερα ΧΩΡΙΣ συμβιβασμούς, τα στατιστικα, οι μετρήσεις και οι αριθμοι είναι αμείλικτοι..
    Θέλει όμως σέρβις από "γνώστη" κλπ κλπ φαντάζομαι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    τουλάχιστον από το θρεντ της ΚΤΜ εδώ μεσα τα παιδια εχουν δωσει πληροφοριες για τους καλους, κακους και ασχημους μαστορες...

Φιλε μου..αν εχει καποιος μπικικινια για σκοτωμα που του περισσευουν τα αλλα βρίσκονται...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Επίσης θέλει άλλο φιλτροκουτι και θερμομονωση. Παντως σε σχέση με το 990 μάλλον βελτιώθηκε....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Φιλε μου..αν εχει καποιος μπικικινια για σκοτωμα που του περισσευουν τα αλλα βρίσκονται...
    Απο εκει ξεκιναμε και παμε στα γουστα και την κ@υλα που σου βγαζει ενα μηχανακι.

Ολα καλα ειναι, αρκει να τα γουσταρε ο ιδιοκτητης και να φτιαχνεται μαζι τους.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19