Σελίδα 130 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 3080120125126127128129130131132133134135140180 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.936 έως 1.950 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    μόλις μια εταιρία που γουστάρετε βγάλει κάτι δυνατό (άσχετα αν κοστίζει μια περιουσία, δεν στρίβει κ.τ.λ) μας το κοπανάτε εδώ μέσα!!

Νόμιζα σας χαλούσαν τα υπερκυβισμένα Japan και μάλιστα σχολιάζετε τους κοντράκιδες ότι τα στήνουν με μηχανές των 150 αλόγων και των 12000 ευρώ! Εσύ ο ίδιος κατηγορείς του ιδιοκτήτες busa ότι τα στήνουν με 16χρονα στα φανάρια, και τώρα τους προκαλείς!!
    Δεν κοπάνησα τίποτα. Εγώ απλά υπερασπίστηκα την μηχανή μου ενάντια σε επιθέσεις τύπου "για κάτσε ρε φίλε...σαν πέρα με το τσαγερό..." που νομίζουν ότι η μηχανή κάνει 0-100 σε 9 δευτερόλεπτα.
    Ούτε προκάλεσα τίποτα.

Και άμα καρφώσω κομπρέσορα δεν θα το κάνω γιατί το γκάζι της μου φαίνεται λίγο. Αλλά γιατί αγαπαώ την μηχανή μου και θέλω να την κάνω τούμπανο. Όταν της βάζεις καλύτερο μπροστινό το κάνεις γιατί θέλεις καλύτερο έλεγχο στο όριο? Όχι, το κάνεις γιατί αγαπάς την μηχανή και θέλεις ότι καλύτερο για αυτήν.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Δεν κοπάνησα τίποτα. Εγώ απλά υπερασπίστηκα την μηχανή μου ενάντια σε επιθέσεις τύπου "για κάτσε ρε φίλε...σαν πέρα με το τσαγερό..." που νομίζουν ότι η μηχανή κάνει 0-100 σε 9 δευτερόλεπτα.
    Ούτε προκάλεσα τίποτα.

Και άμα καρφώσω κομπρέσορα δεν θα το κάνω γιατί το γκάζι της μου φαίνεται λίγο. Αλλά γιατί αγαπαώ την μηχανή μου και θέλω να την κάνω τούμπανο. Όταν της βάζεις καλύτερο μπροστινό το κάνεις γιατί θέλεις καλύτερο έλεγχο στο όριο? Όχι, το κάνεις γιατί αγαπάς την μηχανή και θέλεις ότι καλύτερο για αυτήν.

κιαλο!!!!!κιαλο!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

ρε νικκεπ θες να πεις δλδ οτι το μηχανακι σου κανει 0-100 3 δευτερολεπτα? και 0-200 8??

τι πηραμε εμεις τα SS τοτε ρε γμτ να μας περνανε τα χαρλευ |?

Για τα 3+ δευτερόλεπτα είμαι σίγουρος.
    Για το 0-200 σε 8 πιθανό να κάνω λάθος. Αφού είναι γυμνή και μόνο δύο φορές όλες και όλες άγγιξα το 230. Πάντως μέχρι τα 160 φτάνω εκρηκτικά.
    Μέχρι τα 140 η μηχανή τραβάει και σε ακολουθώ άνετα.

Τώρα απο εβδομάδα θα κάνω μία επίσκεψη στον Cartman προς Πάτρα πλευρά να προσκυνήσει.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αλήτες Japanophille, ίχνος ντροπής δεν έχετε μέσα σας... βάλατε το Harley στην γωνία να το ριμάξετε (και πάλι φάγατε ψώλιασμα όμως...):rotflmao: .

Και επειδή εγώ μιλάω με Links...και όχι επιχειρίματα που τραβάω απο τον πωπό μου βαθειά μέσα...

Ιδού το κτήνος!!!

http://www.mototriti.gr/news/preview..._DATA_ID=64963

Θα μπορούσε κάτι να κάνει η Honda με κανά VFR 1000άρι...αλλά προτιμάει να περιμένει τους Ευρωπαίους για να τους αντιγράψει!!!

ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να βλέπεις ΟΤΙ γουστάρεις ..................
    ΠΟΙΑ 19000 Ε αρχίζει ;;;;;;;;;;
    :a24: :a24: :a24:
    Η πιό απλή Screaming Chicken αρχίζει από 28000 Ε και η τιμή είναι στην ΙΤΑΛΙΑ !!!!!!!!!!
    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;;;;;;;;;;

Αλήτες Japanophille, ίχνος ντροπής δεν έχετε μέσα σας... βάλατε το Harley στην γωνία να το ριμάξετε (και πάλι φάγατε ψώλιασμα όμως...):rotflmao: .

Και επειδή εγώ μιλάω με Links...και όχι επιχειρίματα που τραβάω απο τον πωπό μου βαθειά μέσα...

Ιδού το κτήνος!!!

Θα μπορούσε κάτι να κάνει η Honda με κανά VFR 1000άρι...αλλά προτιμάει να περιμένει τους Ευρωπαίους για να τους αντιγράψει!!!

ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
    Ποιό ψώλιασμα φάγαμε ;;;;;;;;;;;;;;
    Όσο για τον V4 της Aprilia άσε να βγεί πρώτα και τα ξαναλέμε μετά
    Πως το είπες το άλλο ;;;;;;;
    Μέχρι τα 160 πας ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ;;;;;;;;;
    Εδω συμφωνώ και εγώ !!!!!!!!!!!
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΕΚΡΑΓΕΙ Η ΧΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27

Ιδού το κτήνος!!!

ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!

ποτε δε θα πειραξω τα ζωα τα καημενα...
    και εκεινα σα και σενα δεν εχουνε ψυχη?????
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Λοιπόν φίλε Νικκερ λές λές αλλά ακόμα δεν μου είπες που βρήκες τα 240 άλογα σε Harley! Ξέρω ότι η Harley έχει το ρεκόρ σε αγώνες παλαιοτέρων ετών, αλλά δεν έτρεχε με καθαρόαιμες τσόπερ! Εσύ που βρήκες εργοστασιακή τσόπερ με 240 άλογα?

Περιμένω ε...

Και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ και με αγνοήσατε :o
    ...

Επαναλαμβάνω προς Ευρωπαιόφιλους κυρίως (χωρίς να εξαιρώ και τον εαυτό μου φυσικά):
    ποιές είναι οι τετρακύλινδρες προτάσεις της ευρώπης?
    Aν θέλει κάποιος να πάρει τετρακύλινδρο street ή ss ευρωπαϊκό, ποιές είναι οι επιλογές του?

Υπάρχει κάτι προσιτό οικονομικά, ή μήπως είναι μονόδρομος τα Ιαπωνικά?

Αν για παράδειγμα φίλοι Dessert, strata, Nikker κ.λ.π γουστάρατε τετρακύλινδρο για οποιονδήποτε λόγο που δεν μας ενφιαφέρει, τί θα προτειμούσατε?

Ας εξαιρέσουμε την MV λόγω κόστους και την Aprillia V4 η οποία δεν παράγεται ακόμη!

Λοιπόν?

Chris

Ένα πράγμα που μου αρέσει στο Fazer είναι πως σου δίνει την αίσθηση πως θα το καβαλάς για μια ζωή αλλάζοντας μόνον τα αναλώσιμα και δεν θα σε προβληματήσει ποτέ όσο και να το σκίζεις. Και πιστεύω με τέτοια αντιπροσώπευση στην Ελλάδα θα είναι πολύ πιθανό να γίνει.

Αν και όλο το μπροστινό με τα 43άρια συμβατικά τηλεσκοπικά (ελατήρια και υγρά ohlins) είναι πλέον λίγα. Για να μην πως έως και ψεύτικα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Cartman για να λέμε τα πράγματα ΟΠΩΣ είναι .......
    Μια χαρά μηχανάκια είναι τα ευρωπαϊκά !!!!!!!!!
    Χαλάνε όμως ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ από τα Ιαπωνικά, στοιχίζουν ΣΥΝΗΘΩΣ ένα σκασμό λεφτά και τέλος έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΗ ιπποδύναμη.
    Έχουν όμως ΣΥΝΗΘΩΣ καλλίτερα περιφερειακά και ΟΜΟΡΦΟ σχεδιασμό.
    ΑΝ δεχτείς τα παραπάνω έχει καλώς. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ !!!!!!!!!!!!
    Το βασικότερο πρόβλημα των Ευρωπαϊκών είναι η ΚΑΚΙΣΤΗ αντιπροσώπευσή τους στη χώρα μας και η επίσης ΚΑΚΙΣΤΗ συντήρηση - υποστήριξη που παρέχουν τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ συνεργεία για Ευρωπαϊκές μηχανές.
    Ίσως κάποιοι να έχουν άλλη άποψη και να πούνε ότι τα συνεργεία είναι καλά.
    Με εξαίρεση 1 και μόνο που έμεινα ευχαριστημένος, όλα τα άλλα είναι Γ.Τ.Π.

Μερικά από τα πράγματα που κατάφεραν οι ιάπωνες ήταν να ταρακουνήσουν τους ευρωπαίους και να κάνουν τα Race Replica πιο προσιτά για τον πολύ κόσμο.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Cartman για να λέμε τα πράγματα ΟΠΩΣ είναι .......
    Μια χαρά μηχανάκια είναι τα ευρωπαϊκά !!!!!!!!!
    Χαλάνε όμως ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ από τα Ιαπωνικά, στοιχίζουν ΣΥΝΗΘΩΣ ένα σκασμό λεφτά και τέλος έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΗ ιπποδύναμη.
    Έχουν όμως ΣΥΝΗΘΩΣ καλλίτερα περιφερειακά και ΟΜΟΡΦΟ σχεδιασμό.
    ΑΝ δεχτείς τα παραπάνω έχει καλώς. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ !!!!!!!!!!!!
    Το βασικότερο πρόβλημα των Ευρωπαϊκών είναι η ΚΑΚΙΣΤΗ αντιπροσώπευσή τους στη χώρα μας και η επίσης ΚΑΚΙΣΤΗ συντήρηση - υποστήριξη που παρέχουν τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ συνεργεία για Ευρωπαϊκές μηχανές.
    Ίσως κάποιοι να έχουν άλλη άποψη και να πούνε ότι τα συνεργεία είναι καλά.
    Με εξαίρεση 1 και μόνο που έμεινα ευχαριστημένος, όλα τα άλλα είναι Γ.Τ.Π.
    Φυσικά και τα δέχομαι και συμφωνώ ότι είναι μια χαρά μηχανάκια! Φίλε όπως λέμε συχνά εδώ μέσα, δεν πρέπει να κοιτά κανείς μάρκα αλλά μοντέλο! Να μην κοιτάμε το εργοστάσιο αλλά την ίδια την μηχανή!

Απ`ότι ακούω τα ευρωπαϊκά χαλάνε συχνότερα, αλλά όχι όλα. π.χ. ακούω ότι η bmw έχει άριστη φήμη. Επίσης συμφωνώ με την κακή αντιπροσώπευσή τους στη χώρα μας και την κακή συντήρηση - υποστήριξη που παρέχουν τα ελαχιστα συνεργεία για Ευρωπαϊκές μηχανές που είπες! Μάλλον γι`αυτό χαλάνε τα περισσότερα, κάτι που είναι αναμενόμενο, αφού δεν συντηρούνται σωστά τα μηχανάκια.

Επίσης τα ευρωπαϊκά είναι συνήθως πιο κοντά στα όρια των κινητήρων τους (π.χ. οι μηχανικοί της ΚΤΜ ξεζουμίζουν τον κινητήρα, βγάζοντας 60 ολόκληρους ίππους από μονοκύλινδρο).

Αυτό που προσπαθώ να πώ γενικότερα σε αυτό το θρέντ είναι να μην γίνεται μαζική απαξίωση είτε των Ιαπωνικών είτε των Ευρωπαϊκών! Υπάρχουν άριστα μηχανάκια και στις δύο πλευρές, όπως και άσχημα, γρήγορα, αργά, που σπάνε, που σκάνε που γ@μ@νε κ.τ.λ... δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να τα απορρίπτει όλα από κάποια από τις δύο πλευρές!

Τώρα απο θέμα πλάκας, εννοείτε ότι το παρατραβάμε όλοι...αλλά γίνεται φιλικά και φυσικά χωρίς πρόθεση να πληγωθεί κάποιος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Μερικά από τα πράγματα που κατάφεραν οι ιάπωνες ήταν να ταρακουνήσουν τους ευρωπαίους και να κάνουν τα Race Replica πιο προσιτά για τον πολύ κόσμο.
    +1

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ποιό ψώλιασμα φάγαμε ;;;;;;;;;;;;;;
    Όσο για τον V4 της Aprilia άσε να βγεί πρώτα και τα ξαναλέμε μετά
    Πως το είπες το άλλο ;;;;;;;
    Μέχρι τα 160 πας ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ;;;;;;;;;
    Εδω συμφωνώ και εγώ !!!!!!!!!!!
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΕΚΡΑΓΕΙ Η ΧΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αμα βγει ποτε.... που δε πιστευω... και αν βγει θα κανει και αυτο 59.990 οπος το δεσμο ?

Για τα 3+ δευτερόλεπτα είμαι σίγουρος.
    Για το 0-200 σε 8 πιθανό να κάνω λάθος. Αφού είναι γυμνή και μόνο δύο φορές όλες και όλες άγγιξα το 230. Πάντως μέχρι τα 160 φτάνω εκρηκτικά.
    Μέχρι τα 140 η μηχανή τραβάει και σε ακολουθώ άνετα.

Τώρα απο εβδομάδα θα κάνω μία επίσκεψη στον Cartman προς Πάτρα πλευρά να προσκυνήσει.

ρε σοβαρα τωρα... εχεις οδηγησει κανα 1000αρι ΣΣ τζαπαν?

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε