Σελίδα 131 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3181121126127128129130131132133134135136 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.951 έως 1.965 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Παλαιό μέλος
    Tις λεω μπορω να μαθω για τι ακριβως με γραφεται και εκλεισε την πορτα και το παραθυρο και μου λεει με στομφο θα δειτε στο τελος κυριε.....
    Τι να κανω?????????????Να χτυπαω το τζαμι σα γυφτος?Δεν ηξερα για τι με γραφει στο τελος μονο που με φωναξε να υπογραψω.Ειδα και εμεινα μαλακας μετα τι να της πω την ειχε γραψει ειδη

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από imba
    Tις λεω μπορω να μαθω για τι ακριβως με γραφεται και εκλεισε την πορτα και το παραθυρο και μου λεει με στομφο θα δειτε στο τελος κυριε.....
    Τι να κανω?????????????Να χτυπαω το τζαμι σα γυφτος?Δεν ηξερα για τι με γραφει στο τελος μονο που με φωναξε να υπογραψω.Ειδα και εμεινα μαλακας μετα τι να της πω την ειχε γραψει ειδη

ας μην πέρναγες το κόκκινο. αν δεν το έκανες το πιθανότερο να μην σε έγραφε. πλήρωνε τώρα.

ρε μεγάλε με το Smart στη Θησέως... νταξ τα μηχανάκια έχουμε αρχίσει και τα συνηθίζουμε να περνάνε τις πεζοδιαβάσεις στις νησίδες... εσύ προσπαθούσες να αποδείξεις πως είσαι πιο πολύ μαλάκας από όλους αυτούς;

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Παιδια περασα ενα κοκκινο πεζοφαναρο και δε φοραγα κρανος ουτε εγω ουτε ο συνοδηγος μου.Πηγαινοντας στο γυμναστηριο 500 μετρα απτο σπιτι μου.
    Γυναικα μπατσος 23 χρονων με εγραψε.......

Δυστυχώς ή ευτυχώς την δουλειά της έκανε.Και την έκανε στην εντέλεια.Έτσι για να μην παραπονιόμαστε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν...

Κι εσύ για 500 μέτρα περπάτημα (ζέσταμα για το γυμναστήριο) ήθελες μηχανάκι?

Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Παιδια πανο απολα να μιλαμε με ανθρωπια το καλα μου εκανε δε μαρεσει σα κουβεντα το θεωρω κακια να περναγα την καβαλας η την κηφησιας και να με γραφανε για κοκκινο ναι αλλα για ενα φαναρι που ελεγξα πρωτα και μετα εφυγα το θεωρω μαλακια τελοσπαντων.Και τη μηχανη την πηρα γιατι ειχα και κατι πρωτεινες στο χερι γιαυτο βαριομουν να τις κραταω.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παιδια πανο απολα να μιλαμε με ανθρωπια το καλα μου εκανε δε μαρεσει σα κουβεντα το θεωρω κακια να περναγα την καβαλας η την κηφησιας και να με γραφανε για κοκκινο ναι αλλα για ενα φαναρι που ελεγξα πρωτα και μετα εφυγα το θεωρω μαλακια τελοσπαντων.Και τη μηχανη την πηρα γιατι ειχα και κατι πρωτεινες στο χερι γιαυτο βαριομουν να τις κραταω.
    Kι ο φορτηγατζής που έφαγε τον Συνιώρη, έλεγξε πριν περάσει με κόκκινο.
    Το κόκκινο δεν είναι STOP για να ελέγχεις και να περνάς.
    Μια χαρά έκανε τη δουλειά της και μακάρι να την έκαναν όλοι έτσι ακριβώς.

Μην κλαίγεσαι, βάλε μυαλό.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Τεσπα το βαλε μυαλο ακουγεται σοφο στη πραξη....πολλοι αποκλεινουν τις πορειας.

[..]Και τη μηχανη την πηρα γιατι ειχα και κατι πρωτεινες στο χερι γιαυτο βαριομουν να τις κραταω.
    Γι' αυτο πας γυμναστήριο :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

... Το avatar του/της tsioy600
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    [B]ας μην πέρναγες το κόκκινο. αν δεν το έκανες το πιθανότερο να μην σε έγραφε. πλήρωνε τώρα.

Γραφικοι οπως παντα μερικοί μερικοί...:a16:

Ξεκινα με το πόδι imba να πηγαινεις gym.Με προχειρους υπολογισμους αν ειναι 500μ αποσταση και πηγαίνεις καθε μέρα σε 60 χρονια θα εχεις κανει αποσβεση απο βενζίνες!!Και θα εισαι και 80 χρονων τουμπανοκωλογερος!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παιδια πανο απολα να μιλαμε με ανθρωπια το καλα μου εκανε δε μαρεσει σα κουβεντα

Εχεις δικιο ...Ακουγεται βαρυ.... Να πω εγω το αλλο....

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ & Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ!!!!

Accipere quam facere praestat injuriam

Μπορει να ηταν μαλακια που σε εγραψε για οτι προβλεποταν,αλλα εκανε αυτο που επρεπε,τη δουλεια της δηλαδη.
    Και εμενα με εγραψε 800 ο χειροτερος ζητας στην Καλαματα,για εξατμιση-κρανος-παντες,ασχετα αν το καθε παραπτωμα ηταν μεμονομενο.
    Απλα με ειχε δει κ μου τη φυλαγε.
    Οσο και να ηταν πολλα, εκανε τη δουλεια του.
    Δεν εφταιγε κανενας αλλος στην περιπτωση μου,εκτος απο εμενα.
    Και στη δικη σου εκτος απο εσενα. Βαλε μυαλο λοιπον..
    Υ.Γ γιατι σταματησες? :P

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    [...] Βαλε μυαλο λοιπον..
    Υ.Γ γιατι σταματησες? :P
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άσπρα μούρα μαύρα μούρα Το avatar του/της Ilief
    Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια ελαφρως τρομακτικη εμπειρια απο την προηγουμενη εβδομαδα. Γυρνουσα Σαββατο πρωι απο Μελισσια με το CRF μαζι με ενα φιλο μ'ενα παπακι. Ολα καλα ολα ωραια φευγοντας απο Μελισσια περασαμε μπροστα απο κατι μπλοκα ευτυχως δεν μας σταμτησαν, και καθως κατεβαινουμε την Πεντελης λιγο πριν διασταυρωθει με την Κηφησιας βγαινει π@π@ρ@ς με Laguna απο στενο με κοκκινο και μπαινει στην Πεντελης κλεινοντας σχεδον ολο τον δρομο μεχρι να πιασει αριστερη. Εγω κορνα δεν εχω, ο αλλος με το παπι που ηταν λιγο πιο πισω πλακωνεται στις κορνες στα φρενα και στα βρισιδια και σταματαει με ποδαρακι μερικα εκατοστα απο την πορτα του τυπου:smilea: Εγω ομως που ημουν πιο μπροστα ειχα μικροτερα περιθωρια αντιδρασης και τροχοπεδησης. Δεν θα πω πως λιποθυμησα απο την ενταση, αλλα μετα οταν πηγα σπιτι ενα βρακακι το αλλαξα Καθως τον εβλεπα και συνεχιζε τη μ@λ@κι@ του παρ'ολες τις κορνες και απο αλλους οδηγους, και συνεχιζε να κλεινει τελειως το δρομο οσο εβγαινε, λεω ''να πεσω πανω του ξεχνα το θα τον πληρωνω μια ζωη κι ας εφταιγε'' σταματαω το φρεναρισμα και δινω οσο γκαζι μπορουσα για να περασω αναμεσα απο τον μπροστινο προφυλακτηρα του και απο το πεζουλακι του πεζοδρομιου. Αν ηταν να πεσω τουλαχιστον να πληρωσω μονο τις δικες μου ζημιες. Ευτυχως πετυχε η σφηνα και δεν παθαμε ουτε γρατσουνια. Το τραγικο της υποθεσης οπως και το αποκορυφωμα ηρθε λιγο μετα. Σταματαω αμεσως μερικα μετρα παρακατω εξω φρενων και του λεω : ''Τι κανεις ρε ανθρωπε εισαι με τα καλα σου θες να μας σκοτωσεις'';
    Κατεβαζει το παραθυρο χαλαρα ηρεμος με τελειως σταρχιδιστικο υφος και μου λεει: ''Δεν σας ακουσα που ερχοσασταν ειχα κλειστο το παραθυρο''!!!! Αν μπορειτε να φανταστειτε το σκηνικο και τον τυπο να απανταει ετσι με ειρωνεια πιστευω ενα μεγαλο ποσοστο μοτοσυκλετιστων θα ειχε χειροδικησει και ασχημα!! Μολις το ακουσα αυτο αρχισα να βαραω μπιελες! Του λεω ''τι λες ρε παιρνεις τιποτα''; ''Ωραια εισαι στον κοσμο σου περνας παρανομα και δεν με ακουσες, δε βλεπεις κιολας''; Εκει ο τυπος ειχε βαλει ηδη πρτωτη κατι μουρμουραγε και εφυγε. Παιδια προσοχη, δεν το παιζω ξερολας αλλα κυκλοφορουν πολλοι χαροι και τρελοι στο δρμο και οσο παει και χειροτερευει. Τα ματια σας ρανταρ παιδια να μην μας ακουμπησουν ουτε πλαστικο.
    Καλα χιλιομετρα ευχομαι σε ολους σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
    Τα ματια σας ρανταρ παιδια
    μετά απ'αυτή την συγγραφή, μάλλον σαν του αυγουλομάτη θα είναι... πάτα κανά έντερ.

Πάλι καλά που την γλύτωσες και πολύ καλά τα λές. ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ιμπα, επειδη κανεις και λιγο το χαζο

10950 επρεπε να σου βαλει προστιμο!

Αντε επιτελους με τους ξεροκεφαλους!

SVX +10000000000

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ιμπα, επειδη κανεις και λιγο το χαζο

10950 επρεπε να σου βαλει προστιμο!

Αντε επιτελους με τους ξεροκεφαλους!

SVX +10000000000
    Μητσακο, οταν παρολιγο να φας το πρόστιμο για την ακρανωτη αδερφή σου, δεν αντέδρασες έτσι

Μάλιστα πήγες να πλακωθείς και με το μπατσο που - τυπικα σωστός - σου υπέδειξε να κατέβει και να παρει ταξι.

Το θυμάσαι το θρεντ ή να το βρω;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ