σε ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω![]()
Λοιπον.....
Για την υπερχείλιση του kfl πιστεύω έφταιγε οτι το μοντακι "εβρασε" απο τον ηλιο.
Καθ'ολη την διαδρομή μέχρι το καταφύγιο το εβλεπε ο ηλιος και μαλλον ανεβασε εσωτερική πιεση το τανκακι και μου τα ξερασε απο τον αερα.
Μετα απο αυτο δεν εκανε κιχ.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Άμπαλοι και οι 2 σας. Δε δακρυζει ποτέ ο kfl.
@Sniper είναι diy από Τ-juice το άρωμα και λέγεται vamp vape.
![]()
1 Ναι θα δεις διαφορά σε αυτά που λες. Ειδικά αν μετά από κάνα 6 μηνο κάνεις μερικά τσιγάρα θα καταλάβεις ακριβώς το φάσμα της καλυτερευσης από τη παροδικη δυσπνοια που θα κάνεις. Λίγο παράδοξο επιχείρημα αλλά δείχνει τη διαφορά.
2 Μη λυπηθεις την αγορά ενός καλού εξοπλισμού. Το vtc είναι μια χαρά και δεν έχει όγκο. Εξαφανίζεται όταν το κρατάς στο χέρι. Τα λεφτά φεύγουν μέχρι να βρεις ένα υγρό που θα σου κάτσει. Η αναζήτηση βέβαια πάντα συνεχίζεται. Όντως γίνεται και λίγο χόμπι του στυλ χμμμ με αυτό τι αποτέλεσμα θα έχω, με εκείνο τι, πως και παει λέγοντας. Μολις όμως βρεις το set up που σε καλύπτει θα είσαι σταθερός στα θέλω σου. Εκεί πλέον είσαι οικονομικά και πλήρης.
3 - α) Στο ξεκίνημα όλοι ψάχνουν τσιγαρίσια γεύση. ΔΕΝ υπάρχει. Όσο πιο γρήγορα το δεχτείς αυτό τόσο πιο γρήγορα θα μπεις στο κόλπο.
Οι φάσεις που πρέπει να επανακωδικοποιήσεις στο μυαλό σου είναι οι εξής:Πρωινος καφές, μετά το φαγητό και ποτό. Αν αυτά τα 3 τα ταιριαξεις με μια καλή γεύση και αρχίσει να γίνεται συνήθεια, η υπόλοιπη ημέρα δε θα σε απασχολήσει στο να ανάψεις τσιγάρο. Και να ανάψεις δε χάλασε ο κόσμος ούτε θεωρώ πως είναι αποτυχία.
3-β) Οι περισσότεροι στην αρχή θέλουν τσιγαρίσια τζούρα στον ατμοποιητή τους οπότε ένας αντίστοιχος σφιχτος σε τζούρα ατμο/της είναι μια καλή επιλογή. Αντί του subtank mini(θέλει γκάζια αυτός) που πρότεινε ο Basilis θα έβαζα και την επιλογή ενός nautilus mini http://www.skroutz.gr/c/2536/ilektro...+nautilus+mini
Ο vstrom των νεοεισερχόμενων στο χώρο του ητ (ηλεκτρονικό τσιγάρο)
Ο,τι άλλο χρειαστείς εδώ τριγύρω θα είμαστε οι αρκουδιαραίοι![]()
ακριβως ετσι ειναι ο ναυτιλος. vstrom! ψθηνος και με φθηνες κεφαλες που βρισκεις παντου. πιστευω ομως οτι ο τρον (τον εχω δοκιμασει) ειναι ανωτερος με πολύ περισσοτερο γκαζι χωρις να θελει τα βατ του σαμπ.
Αν είναι έτσι ο tron τότε ακούγεται πολύ καλό starter.
βαραει πολύ καλα απο τα 3,8V. έχει διαρροες μόνο αν τον αφησεις να φτασει χαμηλα η σταθμη (το λενε και στο σαιτ). έχει πανευκολη επισκευασιμη κεφαλη και κάθε κεφαλη στοιχιζει 3,5ευρω (4 λενε αλλα ξερεις τωρα) και βγαζει αξιοπρεπεστατο ντουμανι για 20-30μλ.
γευση σαν τον ναυτιλο. σαμπ δεν ειναι, κφλ δεν ειναι...
οι περισσοτεροι χρηστες δεν το αναφερουν καν. εγω επαιζα με ελαχιστο υγρο μεσα.
Σκέψου όμως τον φίλο που θέλει να μπει στον χώρο, να του συμβεί αυτό τι ξενερα θα φάει. Οπότε; Vstrom?
εγω το εδωσα ηδη σε νεο και δεν εχει καποιο θεμα παντως. αν θες στρομ ναι. ναυτιλος
Καλημερα και ευχαριστω για της απαντησεις
θα παω να δω το βεστρομ λοιπον οταν ξυπνησω απο τον ληθαργο γιατι μολις σχολασα και :ZZZ: ορθιος
![]()
Lost on purpose..again
Τον vaporesso με την κεραμική αντίσταση το έχει δοκιμάσει κανείς?
Το πήρα πρόσφατα κ έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος αφού έχουν περάσει απο τα χέρια μου διάφοροι ατμοποιητές, όλοι με βαμβάκι. Το κεραμικό το έχω εδώ κ 2 βδομάδες και δεν έχει καμία αλλοίωση στην γεύση, κ μέχρι τώρα αντεχει σαν καινουργιο