Σελίδα 131 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3181121126127128129130131132133 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.951 έως 1.965 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

σε ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω
    Lost on purpose..again

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Λοιπον.....
    Για την υπερχείλιση του kfl πιστεύω έφταιγε οτι το μοντακι "εβρασε" απο τον ηλιο.
    Καθ'ολη την διαδρομή μέχρι το καταφύγιο το εβλεπε ο ηλιος και μαλλον ανεβασε εσωτερική πιεση το τανκακι και μου τα ξερασε απο τον αερα.
    Μετα απο αυτο δεν εκανε κιχ.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Λοιπον.....
    Για την υπερχείλιση του kfl πιστεύω έφταιγε οτι το μοντακι "εβρασε" απο τον ηλιο.
    Καθ'ολη την διαδρομή μέχρι το καταφύγιο το εβλεπε ο ηλιος και μαλλον ανεβασε εσωτερική πιεση το τανκακι και μου τα ξερασε απο τον αερα.
    Μετα απο αυτο δεν εκανε κιχ.
    Ρώτα τον Τόλη την παρασκευή...μου είχε σπάσει τα νεύρα...εμένα όχι απο τη ζέστα όμως...απο το κρύο που το είχα στην τσέπη της cordura και όταν πήγα στο κοπή τη πίτα να έχει μαμηθεί να τα κάνει όλα μούσκεμα...ήμουν στο τσάκ να το πετάξω στην Βουλιαγμένης.....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Ρώτα τον Τόλη την παρασκευή...μου είχε σπάσει τα νεύρα...εμένα όχι απο τη ζέστα όμως...απο το κρύο που το είχα στην τσέπη της cordura και όταν πήγα στο κοπή τη πίτα να έχει μαμηθεί να τα κάνει όλα μούσκεμα...ήμουν στο τσάκ να το πετάξω στην Βουλιαγμένης.....
    Το εχω παθει και αυτο....
    Στο τσαντακι που τον βαζω οταν καβαλαω,εξεχει το τανκ και τρωει ολο το κρυο.Με το που θα μπει σε ζεστο χωρο παρτααααααααααααααα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Άμπαλοι και οι 2 σας. Δε δακρυζει ποτέ ο kfl.
    @Sniper είναι diy από Τ-juice το άρωμα και λέγεται vamp vape.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ionized Προβολή μηνύματος
    ρε παλουκαρια για να ρωτησω και εγω δυο πραγματακια γιατι εσεις το εχετε κανει επιστημη εδω μεσα
    1.Βλεπετε καμια διαφορα στης αντοχες σας σκαλες τρεξιμο τσιγαροβηχας κτλ απο τοτε που κανατε κανονικα τσιγαρα?
    2.τελικα το οικονομικο εχει διαφορα η τα ιδια χαλατε?
    3.οτιδηποτε αρνητικο η θετικο καλοδεχουμενο..ψηνομαι καιρο και εγω για ηλεκτρονικο αλλα εχω μαυρα μεσανυχτα και οι 130 σελιδες εδω μαλλον με μπερδεψανε περισοτερο
    1 Ναι θα δεις διαφορά σε αυτά που λες. Ειδικά αν μετά από κάνα 6 μηνο κάνεις μερικά τσιγάρα θα καταλάβεις ακριβώς το φάσμα της καλυτερευσης από τη παροδικη δυσπνοια που θα κάνεις. Λίγο παράδοξο επιχείρημα αλλά δείχνει τη διαφορά.

2 Μη λυπηθεις την αγορά ενός καλού εξοπλισμού. Το vtc είναι μια χαρά και δεν έχει όγκο. Εξαφανίζεται όταν το κρατάς στο χέρι. Τα λεφτά φεύγουν μέχρι να βρεις ένα υγρό που θα σου κάτσει. Η αναζήτηση βέβαια πάντα συνεχίζεται. Όντως γίνεται και λίγο χόμπι του στυλ χμμμ με αυτό τι αποτέλεσμα θα έχω, με εκείνο τι, πως και παει λέγοντας. Μολις όμως βρεις το set up που σε καλύπτει θα είσαι σταθερός στα θέλω σου. Εκεί πλέον είσαι οικονομικά και πλήρης.
    3 - α) Στο ξεκίνημα όλοι ψάχνουν τσιγαρίσια γεύση. ΔΕΝ υπάρχει. Όσο πιο γρήγορα το δεχτείς αυτό τόσο πιο γρήγορα θα μπεις στο κόλπο.
    Οι φάσεις που πρέπει να επανακωδικοποιήσεις στο μυαλό σου είναι οι εξής:Πρωινος καφές, μετά το φαγητό και ποτό. Αν αυτά τα 3 τα ταιριαξεις με μια καλή γεύση και αρχίσει να γίνεται συνήθεια, η υπόλοιπη ημέρα δε θα σε απασχολήσει στο να ανάψεις τσιγάρο. Και να ανάψεις δε χάλασε ο κόσμος ούτε θεωρώ πως είναι αποτυχία.
    3-β) Οι περισσότεροι στην αρχή θέλουν τσιγαρίσια τζούρα στον ατμοποιητή τους οπότε ένας αντίστοιχος σφιχτος σε τζούρα ατμο/της είναι μια καλή επιλογή. Αντί του subtank mini(θέλει γκάζια αυτός) που πρότεινε ο Basilis θα έβαζα και την επιλογή ενός nautilus mini http://www.skroutz.gr/c/2536/ilektro...+nautilus+mini

Ο vstrom των νεοεισερχόμενων στο χώρο του ητ (ηλεκτρονικό τσιγάρο)
    Ο,τι άλλο χρειαστείς εδώ τριγύρω θα είμαστε οι αρκουδιαραίοι

Παλαιό μέλος
    ακριβως ετσι ειναι ο ναυτιλος. vstrom! ψθηνος και με φθηνες κεφαλες που βρισκεις παντου. πιστευω ομως οτι ο τρον (τον εχω δοκιμασει) ειναι ανωτερος με πολύ περισσοτερο γκαζι χωρις να θελει τα βατ του σαμπ.

Αν είναι έτσι ο tron τότε ακούγεται πολύ καλό starter.

Παλαιό μέλος
    βαραει πολύ καλα απο τα 3,8V. έχει διαρροες μόνο αν τον αφησεις να φτασει χαμηλα η σταθμη (το λενε και στο σαιτ). έχει πανευκολη επισκευασιμη κεφαλη και κάθε κεφαλη στοιχιζει 3,5ευρω (4 λενε αλλα ξερεις τωρα) και βγαζει αξιοπρεπεστατο ντουμανι για 20-30μλ.

γευση σαν τον ναυτιλο. σαμπ δεν ειναι, κφλ δεν ειναι...

Αυτό με τη διαρροή το σκότωσε τώρα. Πφφφ..

Παλαιό μέλος
    οι περισσοτεροι χρηστες δεν το αναφερουν καν. εγω επαιζα με ελαχιστο υγρο μεσα.

Σκέψου όμως τον φίλο που θέλει να μπει στον χώρο, να του συμβεί αυτό τι ξενερα θα φάει. Οπότε; Vstrom?

Παλαιό μέλος
    εγω το εδωσα ηδη σε νεο και δεν εχει καποιο θεμα παντως. αν θες στρομ ναι. ναυτιλος

Καλημερα και ευχαριστω για της απαντησεις
    θα παω να δω το βεστρομ λοιπον οταν ξυπνησω απο τον ληθαργο γιατι μολις σχολασα και :ZZZ: ορθιος
    Lost on purpose..again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Τον vaporesso με την κεραμική αντίσταση το έχει δοκιμάσει κανείς?
    Το πήρα πρόσφατα κ έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος αφού έχουν περάσει απο τα χέρια μου διάφοροι ατμοποιητές, όλοι με βαμβάκι. Το κεραμικό το έχω εδώ κ 2 βδομάδες και δεν έχει καμία αλλοίωση στην γεύση, κ μέχρι τώρα αντεχει σαν καινουργιο

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:01
  4. παρομοιο με το τσιγαρο στα 270