American gods.....ειδε φιλος το πρωτο και εδωσε φοβερο feedback απ τις καλυτερες του φανηκε ειπε..για να δουμε..για οσους ξερουν παιζει ο λινκον απ το the100 http://www.imdb.com/title/tt1898069/
Throttle that mysterious friend of ours
Μη μου λες τετοια και χαρηκα...μετα το lucifer περιμενω πως και πως το defenders και το preacher για να δω κατι της προκοπής..![]()
Το Iron Fist το βλέπει κανείς; Έχω δει 3 επ. αλλά δεν έχει αυτό το ιδιαίτερο που είχε ο τυφλός ή η Τζέσικα. Νομίζω στη δεύτερη ο κακός είναι όλα τα λεφτά!
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Δες το ολο ειναι καλουτσικο γιατι θα δεσει το σεναριο με το defenders...δεν ειναι τυφλος η luke cage αλλα μ αρεσε![]()
Δεν λεει τον luke
Χαλια ειναι .Το τελείωσα πριν δύο μέρες, ενώ το ξεκίνησα πριν ακριβώς ένα μήνα. Δεν τελειωνοταν. JJ και DD δεν πιάνονταν. Έθεσαν πολύ ψηλά το πηχη . Το Iron Fist μπροστά τους είναι χαλί, πραγματικα.
Jessica Jones, DareDevil.
Ενώ ο πιλότος του άιρον φιστ πήγαινε καλά, μετά....
Το λουκ ούτε δεν...
Υπαρχει βεβαια κι ο άλλος ο σνάιπερ* πως τον λένε, αλλά δε ψήνομαι ...
στα
*καμμια σχέση με τον δικό μας.
JJ και DD ήταν όντως μια σκάλα πάνω....αλλά...το luke cage με άρεσε γιατί έβγαζε μια άλλη φάση πιο γκέτο πιο soul γενικά σαν να ήταν άλλο κόνσεπτ...το iron fist ήταν λες και το κάνανε λόγο άρπα κόλλα για να κάνει το link με το defenders χωρίς να ασχοληθούν όσο θα πρεπε..παρόλα αυτά σε σχέση με άλλα κι άλλα μια χαρά βλέπεται αν σου αρέσει η μαρβελ και είσαι φαν..Αυτά..αναμονή να δούμε πως θα ναι όταν θα ναι όλοι μαζί..
Δεν νομιζω οτι οποιος ειναι φαν του αρεσει οτι κυκλοφορει εκει εξω. Μια κακη παραγωγη ειναι μια κακη παργωγη, είτε είσαι σούπερ ουαου φαν με άφισεςκαι περιοδικά και κόμικς φαν ή όχι.
Προσωπικά μου αρέσουν και είμαι φαν αλλά είναι κακό. Όχι δεν βλέπετε αλλά κακό. Ήταν αρπαχτη και σου δινει , εκτος την κακη ηθοποιία και την κακη σκηνοθεσια και παραγωγη συνολικα , οτι εγινε πολυ πολυ γρηγορα. Οπως είπες ήταν για να γίνει το defenders.