Σελίδα 131 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 3181121126127128129130131132133134135136141 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.951 έως 1.965 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 700_Thespieis Προβολή μηνύματος
    Απλα να σου επισημανω οτι ακομα και ετσι, μας αντιμετωπιζουν ως νεους Αλβανους της Ευρωπης (πολλες προσωπικες εμπειριες πριν και μετα την κριση)
    Επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό, μιάς και το επίπεδο μόρφωσης και ο τρόπος ζωής των Ελλήνων του εξωτερικού (στην Ευρώπη τουλάχιστον που ξέρω) είναι πάρα πολύ ψηλός. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα Ελλήνων που διαπρέπουν, ειδικά σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Προσωπικά, τόσα χρόνια στο εξωτερικό (από το 2004) δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο, αλλά ούτε κι έχω ακούσει παράπονο από κανένα. Και πίστεψέ με έχω συναναστραφεί με όλα τα κοινωνικά στρώματα. Σε αντιμετωπίζουν σύμφωνα με αυτό που προσφέρεις και σε αναγνωρίζουν ανάλογα. Σίγουρα σε βλέπουν σαν εργατικό δυναμικό και σίγουρα βλάκες υπάρχουν παντού, αλλά μην ξεχνάς ότι η πλειοψηφία είναι εξοικιωμέν με έννοιες όπως "οικονομική μετανάστευση" και ούτε καν το σκέφτονται. Χώρια που δέχονται τη διαφορετικότητα σου με σεβασμό και περιέργια.
    WHO RUNS THE SHOW

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    σου απαντω και κλεινουμε εδω για να μη μαμησουμε το thread οτι ειμαι στην Ολλανδια πριν και μετα την κριση. Περυσι δεν εβρισκα σπιτι γιατι ημουν Ελληνας. Μου κλεινανε (πολλες φορες) το τηλεφωνο στα μουτρα μολις ελεγα οτι ειμαι Ελληνας. Εχω παει σε συνεντευξεις για δουλεια (εχω μαστερ) και μου την εχουν πει (προσπαθησει) επειδη ειμαι Ελληνας. Κιαλλα πολλα που δεν ειναι της παρουσης.

Χαιρομαι για σενα- σιγουρα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις σαν και σενα. Εγω με αυτα που εχω βιωσει αλλα και πολλοι Ελληνες εδω ειναι δυστυχως η αλλη πλευρα.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    ΟΚ για τους Ολανδούς, είναι Γ.Τ.Π. τα παλικάρια, αν και από τους αρκετούς γνωστούς που έχω εκεί δεν μου έχει πει κανένας τίποτε. Για να τα λες αυτά...
    WHO RUNS THE SHOW

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    να σηκωσουμε τα χερια ψηλα, να το παρουμε αποφαση και να στησουμε κωλο για να μας μπει πιο ευκολα η "παγκοσμιοποιηση"

επισης αυτο που γραφει οτι τα παιδια μας μπορει να ειναι οι νεοι Αλβανοι της Ευρωπης , να επισημανω:

[FONT=Arial Black]1oν τα παιδια που φευγουν οικονομικοι μεταναστες δεν ειναι ξυλοκοποι και γιδοβοσκοι, αλλα ατομα με πτυχιο και ανωτατη εκπαιδευση (σε Ελλαδα&εξωτερικο)
    [/FONT]
    [FONT=Arial Black]2ον. οι Αλβανοι που μπηκαν στην Ελλαδα απο το 90 και μετα δεν ηταν "απελπισμενοι Ελληνες ανεργοι" , ηταν σε μεγαλο ποσοστο (οχι ολοι) ατομα με 3ψηφιο πρασινο τατουαζ στο χερι (αριθμος φυλακισμενου) και ηρθαν απο ενα απανθρωπο καθεστως που οι αξιες και τα ιδανικα δεν υπηρχαν ως προτεραιοτητα....οποτε σου μπηγαν ενα στιλετο για να παρουν 100 και 200 δραχμες και να φανε χωρις τυψεις και χωρις να νιωσουν ενοχες , γιατι τους καθοδηγουσε το ενστικτο της επιβιωσης....ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ...ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ....[/FONT]

SVX έχεις κάνει ξεκάθαρη τη θέση σου και μπράβο σου. 'κουλτουριάρης' δέ νομίζω πως είναι κανένας μας εδώ μέσα, και πάλι και να ήταν ακόμα δέν έχω καταλάβει τί ακριβώς εννοείς με αυτή τη λέξη. Πάντως όπως εσύ, έτσι κι εγώ απο την Θεσσαλία κατάγομαι και μπορώ να σου περιγράψω πολλές ιστορίες όχι μόνο για αγρότες που φέρανε αλβανούς και που κρατήσανε για χαμαλίκια αλλά ακόμα και περιπτώσεις απο 'αγνούς έλληνες' που τους καλέσανε, τους βάλανε να τους χτίσουν τα εξοχικά/βίλλες τους και στη συνέχεια όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν τα μεροκάματα, παίρνανε τηλέφωνο την αστυνομία να τους απελάσει. Δέν ήρθαν όλοι μόνοι τους. Ένα άλλο παράδειγμα είναι που πρόσφατα βρήκανε στον Έβρο λαθρομετανάστες(γυναίκες κυρίως) απο τον Άγιο Δομήνικο. Αυτό εσένα τί σου λέει; Ότι απο τον Ατλαντικό βάλανε πλώρη για Ελλάδα ή έγινε κάποια 'εγχώρια παραγγελία'; Μήπως η επίλυση του προβλήματος ξεκινάει απο μάς;

Είμαι υπέρ της ταχίστης επίλυσης του μεταναστευτικού και της επαναθεώρησης του Δουβλίνου ΙΙ αλλά θεωρώ απαράδεκτο να δώσω ψήφο σε άτομα που νοσταλγούν το χίτλερ και τα όσα έκανε(και ας αφήσουν τις δικαιολογίες του στύλ 'ναζισμός είναι ο γερμανικός εθνικισμός και εμείς δέν έχουμε σχέση'). Που κυκλοφορούσε βιβλία υπέρ των δοσίλογων με τίτλους 'Προσπάθειαι Άξιαι Τιμής' ή επανεκδόσεις της 'εφημερίδας των Χιτών' και την ελληνική βερσιόν του προπαγανδιστικού περιοδικού 'Το Σύνθημα'. Να μήν πιάσουμε τα διάφορα έντυπα που κατα καιρούς βγάζανε(γιατί ούτε την κορυφή του παγόβουνου δέν βγάλανε στη φόρα τα διάφορα μπλόγκς). Θές τίτλους να ψάξεις;

Όσον αφορά τους Έλληνες που φεύγουν, που νά ξερες τί κουμάσια ήταν οι Έλληνες που μεταναστεύανε παλιά. Σήμερα σωστά το λές πως φεύγουν οι καλοί.
    Σου εγγυώμαι όμως πως άν ποτέ βγεί στην εξουσία τέτοιο κόμμα η ελλάδα θα μείνει ΜΟΝΟ με γιδοβοσκούς και ξυλοκόπους γιατί όπως είπε και ο Λεβέντης αναφερόμενος στη Χ.Α 'οσοι έχουνε μυαλό θα την κάνουν'. Επίσης με αρχηγό που ζητάει ένωση με Κύπρο(ασχέτως άν οι κύπριοι δέν το θέλουν ούτε για αστείο) και να διεκδικήσουμε τη Βόρεια Ήπειρο, θα δείς πως στο πρώτο μπάμ η Ελλάδα θα γυρίσει στα σύνορα Λαμίας. Οι άνθρωποι δέν είναι μόνο επικίνδυνοι για την δημοκρατία αλλά και για την εθνική ασφάλεια.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MitsosNaked Προβολή μηνύματος
    SVX έχεις κάνει ξεκάθαρη τη θέση σου και μπράβο σου. 'κουλτουριάρης' δέ νομίζω πως είναι κανένας μας εδώ μέσα, και πάλι και να ήταν ακόμα δέν έχω καταλάβει τί ακριβώς εννοείς με αυτή τη λέξη.
    το κειμενο που σχολιαζω εχει γραφτει απο μελος του moto.gr? ειναι ξεκαθαρο πως αναφερομαι στα "μυαλα" και την "κουλτουρα" του τοπου που προτιμουν να κανουν φιλανθρωπιες και να δινουν διαλεξεις απο το θρονο τους για τη διασωση του κοκκινου panda , παρα να κουνησουν το κεφαλι τους και να δουν τι μπορουν να κανουν για να βοηθησουν την κατασταση....

τα χω ΞΑΝΑΞΑΝΑΞΑΝΑΠΕΙ......... απο θεωρια και διαγνωση ειμαστε υπερπληρεις.........
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    το κειμενο που σχολιαζω εχει γραφτει απο μελος του moto.gr? ειναι ξεκαθαρο πως αναφερομαι στα "μυαλα" και την "κουλτουρα" του τοπου που προτιμουν να κανουν φιλανθρωπιες και να δινουν διαλεξεις απο το θρονο τους για τη διασωση του κοκκινου panda , παρα να κουνησουν το κεφαλι τους και να δουν τι μπορουν να κανουν για να βοηθησουν την κατασταση....

τα χω ΞΑΝΑΞΑΝΑΞΑΝΑΠΕΙ......... απο θεωρια και διαγνωση ειμαστε υπερπληρεις.........
    Και έχεις δίκιο και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Στα στοιχεία που παρέθεσα διαφωνείς;
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MitsosNaked Προβολή μηνύματος
    Και έχεις δίκιο και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Στα στοιχεία που παρέθεσα διαφωνείς;
    μπορεις να το καταλαβεις στο ποστ που παραθεσα *1947 "οι Ελληνες ψηφισαν αυτο που ΔΕ θελαν, οχι αυτο που θελαν..."

για μενα ειναι αναποληση του ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΥ , οχι του Φασισμου
    Accipere quam facere praestat injuriam

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nestormaxno Προβολή μηνύματος
    Αν καταλαβαίνω σωστά υπολογίζεις τα χρήματα που χρειάζονται για μισθοδοσίες (χωρίς πακέτα βοήθειας απο ΕΕ και ΔΝΤ) και έως πότε αυτά επαρκούν. Χωρίς να έχω ιδέα απο οικονομικά, νομίζω οτι το πρόβλημα θα παρουσιαστεί μετά τον Ιούλιο. Και εξηγούμαι. Η αβεβαιότητα επηρεάζει την καταναλωτική πίστη. Πώς θα καταναλώσει ο Έλληνας ώστε να εισπράξει η επιχείρηση και να αποδώσει (αν και όσο) Φ.Π.Α. στο Κράτος και να πληρώσει μισθούς του ιδιωτικού τομέα? Ειδικά όταν δεν γνωρίζει αν είναι διασφαλισμένες οι αποταμιεύσεις του? Όταν δεν γνωρίζει αν θα έχει δουλειά την επόμενη μέρα? Όταν το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό?

Ναι ακριβώς αυτό. Συν του ότι δανειστήκαμε άλλο 1.3 δις σήμερα χωρίς κανένα κώλυμα. Για τα παπαγαλάκια στα δημοσιαγραφικά sites που πάνε να σπείρουν πανικό μέχρι τον επόμενο γύρo εκλογών πάει αυτό :a13:
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Ε βέβαια....
    Η αξιοποίηση πτωχευμένων τραπεζών θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικονομία. Απορώ πως δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος μέχρι τώρα.
    με 200δις προίκα
    με κάλυψη των χρημάτων που έφευγαν μαύρα μεσάνυκτα στο εξωτερικό
    με με με

δεν νομίζω να μιλάμε για πτωχευμένες τράπεζες...απεναντίας
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gandalf dr685sm Προβολή μηνύματος
    .
    Προσωπική θεωρία...
    Η Ελλάδα του σήμερα αποζητεί την ελπίδα.. όλοι έχουμε βραχεί και δεν έχουμε ούτε ανέσεις ούτε χρήματα.. εκείνο όμως που δεν ανεχόμαστε πλέον είναι την ατιμωρησία και την κοροϊδία.. ακόμα και απο τον γείτονα μας. Οπότε ο πρώτος που θα βγεί μπροστά και με πράξεις δείξει οτι λειτουργεί με γνώμονα την εκπλήρωση των παραπάνω θα πάρει σαρωτικά ποσοστά.. και θα είναι για πολλά χρόνια στην ηγεσία της χώρας.. αλλά θα δεχτεί και ισχυρό πόλεμο απο τράπεζες και συμφέροντα.. καθώς αυτοί θα είναι που θα πληχθούν περισσότερο.
    πολύ καλή αρχή
    οπότε αν συνεχίσει έτσι... http://www.defencenet.gr/defence/ind...289&Itemid=139

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αν κάνει τη μ@λ@κι@ και σχηματίσει κυβέρνηση με την ψήφο εμπιστοσύνης των λαμογιών ο Τσίπρας, είναι ισοδύναμο με πολιτική αυτοκτονία... αν φερθεί έξυπνα, πρέπει να πάμε σε επαναληπτικές και εκεί έχω την πεποίθηση ότι λόγο ρεύματος και εκλογικού δεδομένου, θα βγει αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβέρνηση, το οποίο είναι και το ζητούμενο αν θέλουμε τελικά να διαπιστώσουμε ποιοι θέλουν να κυβερνήσουν και πως κυβερνάνε.

+ οσα θέλεις...

κυβέρνηση τσίρκο με τα λαμόγια να δίνουν υποτίθεται ψήφο ανοχής αν το κάνει θα κάνει μεγάλη μαλακία.
    Αν θέλει ο λαός να δει αν θέλει να κυβερνήσει και τι θα κάνει η Αριστερα σε ένα μηνα η ρόδος και το πήδημα.

Διαφορετικά υπάρχει ο δικομματισμός και η γνωστή υπογεγραμμένη απο τους προδότες εξαθλίωση του λαού ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος

σε καθε περιπτωση δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενας σωφρων ανορωπος οποιασδηποτε πολιτικης τοποθετησης δεν υπογραφει για την δημιουργια Επιτροπης Λογιστικου Ελεγχου

ειναι απιστευτο οτι δεν ξερουμε ΠΟΥ χρωσταμε με τι ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!
    και απο κει και περα εαν κυρηξουμε καποιο κομματ επαχθες, διαγραψουμε ολο το χρεος ή το δεχτουμε ειναι αλλο θεμα.
    προς το παρων δεν το ξερουμε καν!

το πρότεινε ο Τσίπρας και ο Σαμαράς τον κάλεσε να συνέλθει λέει , γιατί αν κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους.... θα μας πετάξουν έξω απο το ευρω
    ποιος ξερει τι έχουν υπογράψει εκεί μέσα οι 2 μαφιόζοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    O Tσίπρας ρε παιδιά,είπε τίποτα για καμμιά πίστα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Και ο Ζαν Κλώντ (Γιούνκερ) βγήκε και είπε
    να μας βάλουνε λίγο πιο πολύ λιπαντικό,
    γιατί πονάμε και φωνάζουμε,και θα μας
    ακούσουνε οι γείτονες.
    (Την δήλωση τη μετέφρασα ελεύθερα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Δικαιωμα σου να μην σου αρεσουν αυτα που λεει -και το γιατι δεν το κρυβεις και μπραβο σου δεν εχουν ολοι τοσο θαρρος να εκτεθουν δημοσια- αλλα οσο εχεις εσυ το δικαιωμα να γραφεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ θεωριες αλλο τοσο εχει και ο καθ'ενας να γραφει και να παραθετει θεωριες αλλων.
    Αμα οι δικες σου ειναι αυτες που ειναι και τις εχεις κανει πραξη ακομα ενας λογος να σεβεσαι τις θεωριες του αλλου που αποτελουν απο μονες τους σταση ζωης.
    Κατα τα αλλα οι φωνες της λογικης λιγοστευουν και μαλιστα επιλεγουμε να τις αγνοουμε η ακομα και να τις αποσιωπουμε.
    Να δουμε που στο μπουτσο θα καταληξουμε αν και ειναι ολοφανερο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •