Σελίδα 131 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 3181121126127128129130131132133134135136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.951 έως 1.965 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Το θεμα ομως ειναι να χρησιμοποιούνται και απο τους σωστους ανθρωπους αυτα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Π.χ. η περιπτωση του λούμπιτς. Ηταν διπλωματουχος ψυχακιας, κι ομως του επετρεπαν να πεταει αεροπλανο. Σκοτωσε 150 ανθρωπους. Γιατι; Γιατι προφανως καποιοι εκαναν τα στραβα ματια. Παρολο που υπηρχαν τα δεδομενα που ελεγαν οτι ειναι ψυχακιας, η λαμογιά επικρατησε.[...]

Οχι, καμια σχέση με λαμογια. Εχει να κανει με την πολύ αυστηρη νομοθεσια της Γερμανιας σε ιατρικα θέματα, η οποια εκπορευτηκε απο τα αισχη του ναζισμου στα οποια αρρωστοι κλπ, σταλθηκαν για "διακοπες" σε ευαερα, ευήλια μέρη. Αυτο τους οδηγησε στο απολυτο "ιατρικο απορρητο" με το αποτέλεσμα που ειδαμε (η κακη χρηση της προστασιας των ατομικων δεδομενων - ακους Παναγιώτη; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αυτο τους οδηγησε στο απολυτο "ιατρικο απορρητο" με το αποτέλεσμα που ειδαμε (η κακη χρηση της προστασιας των ατομικων δεδομενων - ακους Παναγιώτη; )
    Εγώ αν ακούω?

Αυτό δεν είπα πριν?

Ρε να με τρελάνεις θες?
    Αυτά που σου λέω παρά 5 μου τα λες και 20?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εγώ αν ακούω?

Αυτό δεν είπα πριν?

Ρε να με τρελάνεις θες?
    Φταίει η διαφορά ώρας με τη Βρετάνη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εγώ αν ακούω?

Αυτό δεν είπα πριν?

Ρε να με τρελάνεις θες?
    Οχι βρε στουρνο, δεν ειπες αυτο πριν. Ειπες οτι πρεπει να προσεξουμε για τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα και σου εδειξα πώς η απολυτη προσοχη (δηλαδη το να μην τα δημοσιοποιησουμε γιατι υπάρχει ιατρικο απορρητο), εστειλε 150 ανθρωπους στον ταφο.

Μπουφο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγώ λέω να έρθεις ετήσια να το λύσουμε εκεί.

Αλλά για κάτσε....

Εμ....

Όχι καλά είσαι στη ΒΑ Γαλλία, μείνε εκεί. Ούτε να μας ευχηθείς φέτος, ε, καλέ μου καπετάνιε;

Οχι βρε στουρνο, δεν ειπες αυτο πριν. Ειπες οτι πρεπει να προσεξουμε για τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα και σου εδειξα πώς η απολυτη προσοχη (δηλαδη το να μην τα δημοσιοποιησουμε γιατι υπάρχει ιατρικο απορρητο), εστειλε 150 ανθρωπους στον ταφο.

Μπουφο
    Ρε ασε τους μπουφους και τις κουκουβαγιες.

Ειπα οτι δε μιλαω μονο για δημοσιες υπηρεσιες, μονο για γιατρους, μονο για το ενα ή μονο για το αλλο.

Κι αν το θες κι αλλιως δε χρειαζοταν να ξερει η λουφτχανσα και η καθε λουφτχανσα αν ο τυπος ητανε σαλταρισμενος.

Αν βαραγε tilt το μηχανημα οταν καναν εισαγωγη του ονοματος του, σημαινει "ακαταλληλος".
    Το γιατι και το πως ουτε που χρειαζοταν να το ξερουν.

Κι εκει μπορει να ερθει καποιος τριτος που δουλεια του ειναι να δει κατα ποσο μπορει να επιλυθει το προβλημα χωρις ουτε να κινδυνευουν οι ζωες των επιβατων και χωρις να ξερει ο εργοδοτης μου αν εχω αλλεργια στα φυστικια.

Καταλαβες τωρα γιατι το "να προσεξουμε" που ειπα εγω πριν και το "απολυτο ιατρικο απορρητο" το οποιο εστειλε τους 150 στον ταφο που σου μπολνταρα συνδεονται?

Μας εχεις ζαλισει με τον ηλιο που εχετε εκει περα αλλα το μυαλο σου δε λεει να ξεπαπαριασει απο τις βροχες που ετρωγες εδω

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Τι τη βροχή δε την πήρε μαζί του?
    Sent from me using a computer.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Τι σημαίνει Habemus papam ρε παιδιά?
    Eχουμε Παπα στα λατινικα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Για το φακελωμα, απλα να σκεφτεις τι φακελωμα επεφτε επι χουντας και ακομα πιο πριν όταν αυτο που λέμε σημερα πισι τοτε ηταν κατι ντουλαπες με ταινιες και τα ελεγαν "ηλεκτρονικος εγκεφαλος".
    ;;;;;;;;;; !!!!!!!!!!

Ποιά χούντα, ποιό pc, ποιές ντουλάπες;

Ο Έλληνας χωροφύλακας, ο γείτονας, ο μπακάλης, ο περιπτεράς, ο δοσίλογος της γειτονιάς...
    "περάστε απ το τμήμα δι υπόθεσίν σας"...
    από εποχής Καποδίστρια "κάμερες, κάμερες παντού"...

Απλώς για να θυμόμαστε κατ αντιδιαστολή η εκ παραλλήλου με τους ναζί,
    εμείς ποιοι είμαστε...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    και όχι μόνο τη βροχή.... τους πήγε όλη την περσινή ετήσια με βροχή και χαλάζι και κακό χαμό

http://www.antenna.gr/news/World/art...kai-plimmyres-

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Πλάκα κάνεις έτσι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ατυχές παράδειγμα.
    Εκτός εάν εννοείς οτι οι πολυεθνικές πρέπει να έχουν πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία ώστε να μην προσλαμβάνουν ψυχάκιδες?
    Δεν συμφωνω στο να εχουν προσβαση οι πολυεθνικες σε οποιοδηποτε αρχειο που περιεχει προσωπικα δεδομενα.

Συμφωνω ομως στο να εχει προσβαση στα ιατρικά αρχεία ο γιατρος του οποίου η αποφαση θα επιτρεψει σε εναν ανθρωπο να πιλοταρει ενα αεροπλανο που μεταφερει ανθρωπους.

Οχι, καμια σχέση με λαμογια. Εχει να κανει με την πολύ αυστηρη νομοθεσια της Γερμανιας σε ιατρικα θέματα, η οποια εκπορευτηκε απο τα αισχη του ναζισμου στα οποια αρρωστοι κλπ, σταλθηκαν για "διακοπες" σε ευαερα, ευήλια μέρη. Αυτο τους οδηγησε στο απολυτο "ιατρικο απορρητο" με το αποτέλεσμα που ειδαμε (η κακη χρηση της προστασιας των ατομικων δεδομενων - ακους Παναγιώτη; )
    Αυτο περι γερμανικης νομοθεσιας για απολυτο ιατρικο απορρητο δεν το γνωριζα. Όντως, κακη χρηση..

Για να ξεφυγουμε λιγο απο τις θεωριες για τους τρελους ( ), σας προτεινω να δειτε τον παρακατω συνδεσμο:

https://medium.com/@tdel/the-story-o...s-7e39ef9d6c2e

Ειναι μια σειρα απο διαγραμματα, εξηγει απλα τα μεγεθη της ελληνικης οικονομιας και πώς εξελιχτηκαν. Νουμερα ειναι. Αμα δε βγαινουν την εκατσες.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned
    Απο το διαγραμμα η μεγαλη αυξηση στους Δ.Υ. ηταν το 1982, (Πασοκαρα, Αντρεας, αλλαγη)
    το 1999 (Σημηταρα, ισχυρη Ελλαδα κλπ)κλπ

Η μεγαλη αυξηση το 2010 μαλλον ηταν διοτι τοτε εγινε η καταγραφη του ποσοι πραγματικα ειναι, και οχι οτι ο ελειμματικος νους ΓΑΠ εκανε προσληψεις....

Φυσικα το high-score στην διαφθορα επαιξε το ρολο του καθως και οτι πλεον ΔΕΝ κανουμε παιδια (κοψτε το χειρογλυκανο ρεεεε) και οπλυθισμος εχει γερασει...αρα η σχεση ενεργων/συνταξιουχων εχει διαταραχθει.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Κεφάλαιο 19, "Τι χρειάζεται να κάνει η Ελλάδα" σύμφωνα με τις συστάσεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης: Raise labour market flexibility and tackle poverty

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ