Λαπαβιτσα
Βγες απ το προφιλ του δεινοσαυρου....
Υ.Γ.
Το ντηλ που λες ...που ο "αλλος" δινει λιγοτερα, ειναι κατω απ το τραπεζι κ ανεντιμο.....να το κανω κ εγω;
Λαπαβιτσα
Βγες απ το προφιλ του δεινοσαυρου....
Υ.Γ.
Το ντηλ που λες ...που ο "αλλος" δινει λιγοτερα, ειναι κατω απ το τραπεζι κ ανεντιμο.....να το κανω κ εγω;
Τι ομορφα...
Μικροι που ημασταν μια φορα κι ενα καιρο,μας ελεγαν να μεγαλωσουμε να παμε σχολειο,να "προκοψουμε"βρισκοντας
δουλεια,να γινουμε σωστοι πολιτες σε μια κοινωνια που ανταμειβει τους σκληρα εργαζομενους και τους τιμιους
Τα παντα ειναι μπουρδελο και ετσι ηταν παντοτε,απλα παλιοτερα επαιζε χρημα και δεν ενοιαζε κανεναν.
Τωρα μας ενοχλει και ασχολουμαστε με το τι παιρνει ο αλλος η ποσα δινουμε εμεις σε φορους κτλ..
Παπαριες.
Οποιος μπορει να κανει βολτες μεσα στο συστημα και να μην φαινεται καθολου,αυτος ειναι ο μαγκας,οι υπολοιποι
ματωνουν.
Δεν υπαρχει συνειδηση στην κοινωνια των "νοικοκυραιων".
Δηλαδή κλείνει ο δρόμος επειδη κεκτημένα μπλα μπλα, έχει γαμηθει το.σύμπαν.και.ο.μπαμπακια ρε .μνια θελει ακομα να ζει το όνειρο.του κωστοπουλου και θα του πω μπραβο.για τον αγώνα;
η σαλτα γ.....υ γιδι και ξυπνα δες γύρω σου;
ρεπορταζ στις ειδήσεις για την απόφοιτη κοινωνιολογιας που ανέλαβε τη φάρμα με τα πρόβατα, ξερει και ξενη γλώσσα. "Εγώ ηθελα να ζήσω Αθήνα η Θεσσαλονίκη αλλά κατέληξα εδώ" θλιμμένη. ο αδερφός της γιατρός λεει. ωφ... δάκρυα κυλησαν για την νεαρά που δεν είναι άνεργη στην πολη αλλά δουλευει το κοπάδι της στο χωριο. αχ... αμα δεν σε θέλει η πτανα η τύχη που σε ρίχνει...
Ειναι σαφές ότι δεν έχεις ιδέα τι πα να πει κοπάδι....
Να σου πω από 1ο χέρι?
Είχα ένα φίλο που πήρε κοπάδι και δεν τον ξανάδα...
Όχι μια χαρά είναι αλλά το κοπάδι δεν ξέρει Σ/Κ 1ομαγιά καλοκαίρι κλπ κλπ
Τρωει κάθε μέρα όλο το χρόνο, χέζει όλη μέρα κλπ κλπ
ΆΜα λάχει σκάσει και κοπάδι με λυκάκους και το τρώει ΟΛΟ ε?
![]()
ανανήψαντας
Κάτσε βρε μανιτσο.
Ρεαλιστικά δεν είπαμε να μιλάμε?
Το πώς θα έπρεπε να δουλεύει το σύστημα, και το αν θα έπρεπε κάποιοι να ειναι αιμοδότες ή οχι, και το αν θα έπρεπε να πεινάνε άνθρωποι, αν θα έπρεπε να έχουμε γιατρούς και φάρμακα, να μην υπάρχει ανεργία κλπ, ειναι θεωρητικά μπαρμπούτσαλα.
Τί το λάθος βρίσκεις σε αυτο που περιγράφει ο ταιστηλ?
Εχει κάπου άδικο?
Ρεαλιστικά αν το δούμε, ειναι ή δεν ειναι αυτός ο μάγκας και οι άλλοι αιμοδότες?