Ο λόγος είναι τα στατιστικά για το blog τους.
Σε είδα βρωμιάρη με το παπί, κοιτάζοντας τον καθρέφτη και κάνοντας στην άκρη για να περάσεις ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Οδηγούσες με το δεξί, στο αριστερό καφές που τον κράταγες με τη χούφτα προς τα πάνω για να μη χυθεί ενώ πήγαινες σαν δαιμονισμένος. Είμαι σίγουρος πως είσαι ντελίβερι. Όπως πέρναγες τράβηξες και μια γρήγορη τζούρα και είδα και την απόδειξη που θα πήγαινες στον κακομοίρη που περίμενε τον καφέ του.
Σε είδα περιστέρι δύσμοιρο να προσπαθείς να γλιτώσεις αλλά να τρακάρουμε με καμία 100. Ευτυχώς σε έφαγε η ζελατίνα της μηχανής και όχι το κράνος. Α ρε Iannone.... παραλίγο θα έβγαζα και εγώ συλλεκτικό....
Σε είδα που με είδες @Bowleno και χαρηκα που σε γνώρισα από κοντά, έστω και με τις δυο κουβέντες κολλημένοι στην κίνηση στην Ν. Φιλαδέλφεια.
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
https://youtu.be/XfIeNycl9GQ
Ρώτησε αν γράφω στο moto.gr του ειπα ναι, μου είπε το nick name του, του είπα το δικό μου, χαμογελασαμε και συνεχισαμε! (έχω και ενα αυτοκόλλητο από το μακρινό 2008 στο πίσω φτερό μου που γράφει moto.gr)
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Εσείς οι δύο σήμερα με τα ψευτόmotard. ακρανώτοι κάγκουρες, κάνατε κόντρα στην Ν.Φιλαδέλφεια , κάψατε το πεζοφάναρο και περάσατε ξυστά με 100-120 χλμ από μια γριούλα που περίμενε καρτερικά μέσα στον ήλιο να περάσει την λεωφόρο. Δεν σας αξίζει να οδηγείτε. Δεν πρέπει να κυκλοφορείτε. Ζώα.
The Dirty Harry
Σε ειδα σημερα το πρωι, θειτσα με το σκουτερ στην Θηβων, περασες ξυστα διπλα μου, εκανες ζιγκζαγκ σαν παλαβη, σαν να μην υπολογιζες τιποτα... "πώς παει ετσι τουτη δω;;!!", αναρωτηθηκα...
Λιγο πιο κατω βλεπω τον δρομο ψιλοκλεισμενο, ενα φορτηγο ειχε σταματησει... Πλησιαζω και βλεπω ενα γνωριμο σκουτερ πεσμενο και την θειτσα να σηκωνεται υποβασταζομενη, αλλα εμφανως οκ... Δεν εκατσα να δω τι ειχε συμβει, επεσες πανω στο φορτηγο;; επεσες πανω σε αμαξι που πηγε να ξεπαρκαρει;; παντως δεν μου κανει εντυπωση που επεσες ετσι οπως πηγαινες... παλι καλα που δεν χτυπησες, ελπιζω να εβαλες λιγο μυαλο...
Σας είδα γυρνώντας σπίτι με το κουτί από ταξίδι:
Δύο βαρύμαγκες να προσπερνάτε βυτιοφόρο φορτωμένο, που πήγαινε μια χαρά στην πορεία του, αφού είχε βγάλει φλάς αριστερά, άγιο είχατε που σας είδε και δεν έστριψε, ακόμα θα σας μαζεύανε.
Ένας βαρύμαγκας με audi Α3, που πήγαινε με 70 στον επαρχιακό, και μόλις τον προσπέρασα για να πάω 90, θίχτηκε και ήρθε και με κόλλησε στο 1 μέτρο για 10 χλμ.
Μα καλά ρε παιδιά κανένας δεν Γ@ μεί; Τι ψυχολογικά έχει μαζέψει ο κόσμος;