Σελίδα 131 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3181121126127128129130131132133134135136141181231 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.951 έως 1.965 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΤΕΜΗ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΑΜΩ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΣΤΙς ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ....

Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ...

ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...

υ.γ τα κεφαλαία επίτηδες μπας κ δεν τα βλέπετε...τωρα δεν έχετε κ δικαιολογίες
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    den kserw paides...alla...one step at the time. as fugei kai vlepoume.
    Οπως ειπα παραπανω μαγαζι γωνιακο να μην το φοβασαι.

Κανεις δεν ειπε οτι τα πραγματα αλλαζουν μεσα σε μια μερα.
    Και φυσικα δεν αλλαζουν "απο μονα τους"... καμια φορα πρεπει να επιμεινεις.

http://www.youtube.com/watch?v=1K1RsGxavb8

Την Κυριακη υπενθυμιζω οτι θα εχει 13 ο μηνας...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΑΜΩ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΣΤΙς ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ....

Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ...

ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...

Τι θελει να πει ο ποιητης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Τι θελει να πει ο ποιητης?

μην απορεις ρε φιλε....απλα τα 4 ηταν βαρια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750

φωνάζει ο κλέφτης
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Βάλτε ρε καμμιά ταινία τής προκοπής...Ο Μανούσος το παιδί τού λαού,Μοίρα με καταδίκασες,Πάλι ντόρτια ήφερα....για το λαό ρε γαμώτο!

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Λοιπον Φανφαρα θα απαντησω εγω σε αυτο που θελεις....

ΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ 1000% ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΕΧΘΕΣΤΑΤΟ...ΜΠΛΙΑΧΧΧΧ...ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ...ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ ΦΜ) ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ???ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΤΟ CAS????ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΟΥ) ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΛΕΓΕ ''ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ'' ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛAΞΕ ΓΝΩΜΗ....ΞΕΥΤΙΛΕΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΝΕΡ ΕΠΑΙΖΕ ''ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ'' ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ Α.Κ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΚΕ ΕΝΑΣ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ....ΔYO ΦΟΡΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ....ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ....

ΑΥΤΟ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Η Καλαμαριά είναι γνωστό οτι εδώ και μέρες έχει καταθέσεις στο CAS τον φάκελο για την υπόθεση του Ρόμαν Βάλνερ, όμως την Τρίτη είχαμε την πρώτη κίνηση απο την Λωζάννη. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο απέστειλε έγγραφο προς την ΕΠΟ, τον Ολυμπιακό και την Καλαμαριά, ζητώντας να πληροφορηθεί τους λόγους της καθυστερησης της καθαρογραφής της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για την υπόθεση του Ρόμαν Βάλνερ.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KAI ΑΥΤΟ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ο Παντελής Δέδες, όντας ο μόνος Έλληνας μέλος του CAS, τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis για την υπόθεση του Ρόμαν Βάλνερ.

Όταν του ζητήθηκε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για την υπόθεση Βάλνερ ο κ. Δέδες τόνισε: "Είχα πει ότι δεν φταίει αποκλειστικά ο Απόλλων. Η πρωτόδικη, αλλά και η δεύτερη απόφαση δεν με δικαίωσαν. Δεν έχουν σημασία.

Εγώ από πρώτη στιγμή είπα πως δεν φταίει ο Απόλλων. Η απόφαση της Δευτεροβάθμιας είναι... ένα απλό "ραβασάκι" θα έλεγα γιατί ο νόμος λέει ποιες είναι οι αποφάσεις, αυτές που περιέχουν ονόματα διαδίκων, τα πραγματικά περιστατικά, τη νομική θεμελίωση και το δια ταύτα.

Κυκλοφόρησε στις εφημερίδες από τις 5 Μαρτίου ένα "χαρτάκι" που λέει ότι επιβάλλουμε αυτές τις ποινές. Γιατί; Από ποιους; Υπήρχε μειοψηφία; Δεν υπήρχε μειοψηφία; Με ποια επιχειρήματα; Τι έκρινε το δικαστήριο;", κατέληξε ο κ. Δέδες.

ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......3 ΦΟΡΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ

υ.γ. τα εγραψα με κεφαλαια για να μπορεις να τα διαβασεις.....μια και σας πεταξε τα ματια εξω ο Γεωργεας και ο Μπουρμπος εδω δεν εχει 4 φορες ξεφτιλες.....αλλα 4 μπαλλακια(δυστηχως μονο τοσα) που ρουφηξατε

TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...........?????????

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ................ΦΤΥΝΕΙ.........ΡΕΧΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ.........

ΚΙ ΑΥΤΟΙ..............ΜΑΣ ΛΕΝΕ.............

ΠΑΛΙ.....................ΕΠΙΑΣΕ ΒΡΟΧΗ......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθεσαι καί απαντάς σέ ..........τύπο.............πού είδε πέναλτυ στό Γκαλέττι......??????...........
    Τέννις παίζει τό παιδί στή γλυφάδα..........
    Εδώ έγινε ό Βαρούχας άνθρωπος.............τί ψάχνεις...?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Διαβάστε ΦΩΣ καί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ρέ χαιβάνια.........έχει καί δηλώσεις τού Αλέφαντου..

ΜΗ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΙ...........ό ΠΑΟΚ τή ντροπή στήν Τούμπα.......ποιός μιλάει.....
    ρέ...........εκεί πού έχαναν 20 χρόνια.......ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ....

ΜΙΑ ΖΩΗ...........ΧΑΝΕΙ Ο ΟΣΦΠ...........μέ τόν Καζναφέρη....

Καί τό αποκορύφωμα.............ό πρωταθλητής......

ΠΑΜΕ...........ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...............!!!!!!!!!!!

ΧΑ........ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΧΑ........ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Θά.........τρίζουν τά κόκκαλα μερικών.........

ΤΙ................ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ......

ΑΥΤΟΙ............ΟΙ 2 ΤΥΠΟΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΝΕΤ............

ΕΙΝΑΙ....................

ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ............!!!!!!!!!!!!!!

Άς μέ συγχωρέσει ό λαικός μας ήρωας......

ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ...........

Έκατσα καί σάς διάβασα.......καί θά σάς πώ τή γνώμη μου.......

Πρώτα σάς πάω ,γιατί υπάρχει κάποιος κώδικας επικοινωνίας........όσο όπαδοί
    καί νάμαστε αμφότεροι.........
    Μπορεί νά τά βλέπει ό καθένας από τή μεριά του αλλά έχετε τσίπα.........
    Καί όσους φίλους καί γνωστούς έχω ...........
    πάντα υπάρχει τρόπος νά συζητήσουμε......!!!!!!!

Μ'αρέσει πού έχετε απαιτήσεις από τήν ομάδα σας καί τό δείχνετε μέ τόν
    καλύτερο τρόπο ..........ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.............όπως καί εμείς.....

Δύο πράγματα θέλω νά πώ........

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ..........νά κατεβαίνει κάποιος σέ συλλαλητήριο επειδή δέν
    τούκατσε ένα..........απ'ότι φαίνεται πρώην φιλικό σωματείο........
    Γιατί αυτή ή τεσσάρα ήταν ή αφορμή...........καί κατ'επέκτασιν δέν πήρε
    τόν τίτλο........
    Όλη ή Ευρώπη μέ αυτή τή λογική θάπρεπε νάναι στούς δρόμους......
    Γαλλική επανάσταση δηλαδή........

Ούτε αλλάζει τό ποδοσφαιρικό καθεστώς τού ΠΑΟ..........άν κάποιοι από σάς
    πάρουν πανώ καί βγούν στό δρόμο........

Γιά τήν Ελλάδα τά μεγέθη είναι τέτοια πού σάν ηγεσία έχετε ότι καλύτερο υπάρχει......!!!!!
    Τώρα τό γιατί,τό πώς ,καί τό διότι.........
    είναι ένα θέμα πού δέ θά τό ψάξω εγώ........!!!!!!

Καί τό δεύτερο πού θά πώ καί ίσως σάς φανεί αστείο είναι ότι....................

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...........ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ........!!!!!!

ΑΠΛΑ.............Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...............ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.........!!!!!!!!!

Μιά όμάδα πού παίρνει 10 μάτς στό 1-0 καί ειδικά μέ αντιπάλους πολύ κατώτερους........
    καί μάλιστα πολλές φορές καί 11 εναντίον 10.........
    ή.............
    σπρώχνεται..............σπρώχνεται..................σπρώχνεται........ ........

ΑΛΛΑ............από τήν άλλη...........έκανε πλάκα στήν ΑΕΚ........στό πρώτο μάτς........
    έδειξε όμως ηττοπάθεια στό δεύτερο ενώ μπορούσε νά καθαρίσει.....!!!!!!!!!

διέλυσε καί από ατυχία δέν καθάρισε τόν γαύρο στό Φάληρο.............
    έστω καί μέ τήν τύχη καθάρισε σέ Καυταντζόγλειο καί Χαριλάου..........γιά Τούμπα δέ θά πώ
    τίποτε...........

ΤΖΕΚΥΛ ΚΑΙ ΧΑΙΝΤ.........????????

Γιαυτό λέω ,δέ μπορεί στά μεγάλα μάτς νάσαι μεγάλος ..........καί στά μικρά νά παρακαλάς
    νά πέσει ό Καραγκούνης................

ΕΔΩ.............ΝΟΜΙΖΩ ΦΤΑΙΕΙ.............Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..............

Λάθος επιλογές....???
    Λάθος ροτέισιον...???
    Λάθος στήσιμο..?????
    Λάθος τακτική...????

Εγώ πάντως είδα τούς παίκτες τού ΠΑΟ καί ήθικό νά έχουν καί πάθος..........!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    να να παει να γ@μηθει ο ΠΑΟ...σιγα να μην χασω το απογευμα της Κυριακης για να παω να διαδηλωσω για μια ποδοσφαιρικη ομαδα...και ας ειναι η αγαπημενη μου!

Τα πραγματα ειναι απλα και τα ειπε και ο Gandalf...

προσφερεις θεαμα; ....θα ερθω στο γηπεδο καταβαλοντας το αντιτιμο του εισιτηριου, θα παρω και το κασκολακι, την φανελλα...ετσι για τον χαβαλε του πραγματος

εισαι ενα ματσο χαλια;....ουτε ζωγραφιστο δεν θα με δεις...και να βαλεις και τα προϊοντα σου στον κ*λο...

μαγκες, η εποχη του "ρομαντσιμου" στο ποδοσφαιρο εχει περασει εδω και καιρο.
    eisai lathos....
    alla ok, gnwmi mou

Καλημερα στην παρεα

Λοιπον παιδια διαβαζω για Μπασινα-Κατσουρανη-Κλειτον και μου αρεσει παρα πολυ...Αν γινει πραγματικα τετοιο πραγμα και χτυπησουμε και τους 3 θα ειναι φοβερο...Αν και θελουμε και αμυντικους...1 κεντρικο,λογικα ρεζερβα στους Παπασταθο και Δελλα,και 1-2 πλαγιους,κατα προτιμηση οχι ρεζερβα στον Μπουρμπο αν και το παλικαρι προσπαθει...

Αν και ο Κατσουρανης παιζει και κεντρικος αμυντικος ανετα και ο ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ μοιαζει με τον Καφου 5-6 χρονια πριν σε συγκριση με Ραμος και Αραουμπαρενα

Λοιπον Ντεμη βαλε τους μετοχους στην πριζα τωρα ειναι η ευκαιρια να φτιαξεις ομαδα για 5-6 χρονια...Επιθεση εχεις,κεντρο αμα τους παρεις θα εχεις,αμυνα εστω και με Μπουρμπο καλη ειναι για τα ελληνικα στανταρ...Μπλανκο και Εντινιο ειναι μικροι....Ο Καλον αμα συνελθει εχει φοβερα προσοντα και ειναι 28 αν θυμαμαι καλα....Μπασινας εχει 2-3 χρονια μπαλα μπροστα του και δεν εχει κανενα σοβαρο τραυματισμο σαν τον σχεδον αναπηρο Ζηκο...Ο Κλειτον ειναι μικρος...Παπασταθοπουλος επισης....

Και μιας και το φεραμε στο Ντεμη...Κατι ειχα ακουσει για αυτο που ειπε ο la_villa αλλα δεν το ξανακουσα..Οτι εβαλε το νομικο τμημα να ψαξει την υποθεση Βαλνερ..

Και αληθεια να ειναι τι προβλημα υπαρχει?Εγω δεν βλεπω που βασιζεται ο αφορισμος....Δηλαδη τι εγινε???Θα σας κοψει το αυγολεμονο???

Χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι ειναι η επιστημονικη μου αποψη γιατι το νομικο τμημα της ΑΕΚ δεν εχει ακρες στο CAS...Εαν δεχτουμε οτι το εκανε βεβαια...

Αντε καλημερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Και μιας και το φεραμε στο Ντεμη...Κατι ειχα ακουσει για αυτο που ειπε ο la_villa αλλα δεν το ξανακουσα..Οτι εβαλε το νομικο τμημα να ψαξει την υποθεση Βαλνερ..

Και αληθεια να ειναι τι προβλημα υπαρχει?Εγω δεν βλεπω που βασιζεται ο αφορισμος....Δηλαδη τι εγινε???Θα σας κοψει το αυγολεμονο???

Χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι ειναι η επιστημονικη μου αποψη γιατι το νομικο τμημα της ΑΕΚ δεν εχει ακρες στο CAS...Εαν δεχτουμε οτι το εκανε βεβαια...

Αντε καλημερα

κανένα πρόβλημα και πολύ καλά έκανε κ ψάχνει την υπόθεση
    (η @@ριες αν το έκανε αφήστε τες για αλλου...αναλόγως τι θα βρει θα πράξει ο λιγδιάρης)
    όπως πολύ καλά έκανε και ο κόκκαλης....
    σήμερα το γράφουν όλες οι φυλλάδες...και οι δικές σας

αλλά έτσι επειδή παπαρολογούσατε ότι ο ντέμης στην θέση μας δεν θα έκανε τέτοιο πράμα και είναι ξεφτύλα και τέτοια
    εε απέδειξε μόνος του ότι ακριβώς τα ίδια θα έκανε
    επιχειρηματίες είναι κοιτάζουν το συμφέρον της εταιρίας τους...πολύ καλά κάνουν
    για τα πρόβατα το έγραψα που θέλουν να το παίζουν υπερανω...κ ξέρεις αυτοί είναι το χειρότερο είδος...οι κλασσικοί σύγχρονοι έλληνες της υποκρισίας

υ.γ μπορείτε να ξανασκύψετε κ να συνεχίσετε το γλύψιμο εκεί που φτύνατε...
    δε μου λέτε του δώνη θα του τυπώσετε και αυτουνου χαρτονομίσματα???
    όταν τελειώσετε με το γλύψιμο απαντάτε, με την ησυχία σας δεν βιαζομαι, μου λέτε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    http://markakis.yooblog.gr/

"Παρακολουθώ μ’ ένα μίγμα θλίψης και θυμηδίας την προσπάθεια να απαξιωθεί εκ των προτέρων -ακόμη και ως σύλληψη!- το ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την Κυριακή. Γνώμη μου είναι αυτή:
    Ανάμεσα στις λίγες, σοβαρές φωνές που –ορθώς- επισημαίνουν τη μέγιστη σημασία του να είναι ΕΙΡΗΝΙΚΟ αυτό το συλλαλητήριο,
    οι τσιριχτές φωνές που, απ’ την άλλη, αποπειρώνται να παρουσιάσουν την υπόθεση ως «ανώφελη γραφικότητα»,
    έχουν, κατ’ αναλογίαν φυσικά, ίσως την ίδια θέση στην ιστορική πραγματικότητα με τις φωνές, που το 1992-94, αποκαλούσαν «ανώφελη γραφικότητα» τα, επίσης ειρηνικά, συλλαλητήρια για τη Μακεδονία
    -κατ’ αντιπαράθεση με την… προεξοφλούμενη, «βέβαιη αποτελεσματικότητα» των όσων θα έπραττε για το ζήτημα η τότε κυβέρνηση και όσες θα την ακολουθούσαν. (Τρομάρα μας…)

Η Ιστορία, θέλω να πω, αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ουδείς δικαιούται να διεκδικήσει κατ’ αποκλειστικότητα το «σίγουρα ορθόν» των απόψεων και των πράξεών του. Και πως συχνότερα απ’ ότι σπανιότερα, το τι αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς ο μέσος άνθρωπος ως «αναγκαίο» και τι ως «αχρείαστο», όχι μόνο δεν ταυτίζεται με τις ανάλογες κρίσεις της (κάθε είδους, μεταξύ τους και της τέταρτης) εξουσίας, αλλά ενίοτε είναι και πολύ πιο διορατικό και καίριο απ’ αυτές.

Με άλλα λόγια, στ’ αλήθεια, όσοι ήδη παρουσιάζουν την πρωτοβουλία για το κυριακάτικο συλλαλητήριο ως κάτι ανάλογο με τις διασκεδαστικές δημόσιες μεταμορφώσεις του Ψωμιάδη, νομίζουν ότι:
    ΔΕΝ ξέρουν όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος σ’ αυτό ότι δεν θα οδηγήσουν δα και σε… πανικόβλητη αποχώρηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός της ιδιοκτήτριας οικογένειάς του;
    ΔΕΝ ξέρουν ότι από τα, π.χ. δέκα κανάλια και τα δέκα ραδιόφωνα, ίσως και κανένα απολύτως δεν θα αναφερθεί εκτενώς (ίσως και καθόλου) ακόμη και στο ότι έγινε ένα συλλαλητήριο;
    ΔΕΝ ξέρουν ότι αν οι, ας πούμε 5-10-20.000 δεν προλάβουν τους 50-100 που θα… «κυκλοφορούν ανάμεσά τους», τα ίδια δέκα κανάλια θα ξεσκιστούν να δείχνουν από το πρωί ως το βράδυ τα έστω πέντε, δέκα δευτερόλεπτα εικόνας μ’ ένα αυτοκίνητο που θα καίγεται ή με μια βιτρίνα που θα έχει σπάσει -αποδίδοντας εμμέσως τις ασχήμιες στο σύνολο όσων απλώς περπατούσαν ειρηνικά;
    ΔΕΝ ξέρουν ότι με όρους πολιτικής ή επιχειρήσεων, ένα ειρηνικό συλλαλητήριο είναι «σπατάλη χρόνου»;

Εγώ λέω ότι το ξέρουν...."

Και συνεχιζει ο κ.Μαρκακης λεγοντας και αλλα.Καντε τον κοπο να τα διαβασετε.

Οσοι βλεπουν παραπερα απο ενα απλο συναθροισμα την Κυριακη-κοντη γιορτη θελω να πιστευω-
    και οσοι αγαπουν τον ΠΑΟ ειλικρινα θα χαμογελασουν.(χαιρεκακα περνοντας το αιμα τους πισω
    απ τον εχθρο που βρισκοταν εντος τελικα...)
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Καί τό δεύτερο πού θά πώ καί ίσως σάς φανεί αστείο είναι ότι....................

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...........ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ........!!!!!!

ΑΠΛΑ.............Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...............ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.........!!!!!!!!!

εμενα παντως δεν μου φαινεται καθολου αστειο...
    το φωναζω εδω και καιρο στα ποστ μου οτι ο παναθηναικος δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο το υλικο του ΟΣΦΠ για παραδειγμα και μαλιστα εχει νεοτερους παιχτες κ πιο πολλες λυσεις...οχι μονο 11 παιχτες...

ειχε δυο τρανταχτες ελλειψεις δεξι μπακ κ αριστερο μπακ....αριστερο μπακ πηρε τον καλυτερο της Ελλαδας.....
    στα δεξια ο Νιλσον εκανε καλα παιχνιδια και αν ο Πεσειρο ειχε καποιο σχεδιο αξιοποίησής του και τον αφηνε να περναει που κ που τη γραμμη της σεντρας τοτε θα βλεπαμε ενα πολύ καλό πρωτάθλημα απο τον Νιλσον.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Λάθος επιλογές....???
    Λάθος ροτέισιον...???
    Λάθος στήσιμο..?????
    Λάθος τακτική...????

ολα μαζι.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Εγω ενα πράγμα βλέπω...

Μια πόλη που, καθημερινά σχεδόν, γινεται μπουρδέλο απο πορείες/συγκεντρώσεις - τουλάχιστον όμως για αντικειμενικά σοβαρότερα θέματα, θα γίνει ξανα μπουρδελο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ για κατι ΤΟΣΟ γελοίο όσο η κατάντια (ποια; τριτος ειναι ο ΠΑΟ ρε πουστη μου δεν υοπβιβάζεται) μιας ποδοσφαιρικής ομαδας...

Μάλιστα...

ΠΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις