Σελίδα 131 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 3181121126127128129130131132133134135136141 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.951 έως 1.965 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ 105 ΕΥΡΟ......

Να πας με την κουκούλα στο ΄να χέρι, και το καλάσνικοφ στο άλλο....

Έχω αλλάξει από δύο φορές τακάκια σε κάθε τροχό.Ποτέ πάνω από 40 μαζί με τα εργατικά , σε επίσημο.
    Δεν υπάρχουν special τακάκια για Τενερέ.Φοράει ότι και τα ΧΤΧ/R

Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος
    αυτο μάλλον θα γίνει, ή στην τελική στο επόμενο σέρβις θα τους κλέψω εγώ!!!! Να σε ρωτήσω μπροστινα τακάκια εσυ έδωσες 40 ευρω σε εξουσιοδωτημένο της yamaha, όχι ότι πάιζει ρόλο απλα για να ξέρω με τους ......... που έχω μπλέξει.
    Α και ο τύπος μου είπε πως δεν έιναι και καλα τα ίδια με το xt x και το xt r. H brebo yamaha δίνουν άλλους κωδικους!

Θα τους πάρω τηλ αυριο και θα δω. παρενθεση: φυσικα και δεν τόλμησαν να μου ζητήσουν εργατικα αφού τους τα πλήρωσα μαζι με τα τακάκια χρυσά

Παλαιό μέλος
    Μόλις πήρα και σε μία άλλη yamaha εδώ στην αθήνα και μου ειπαν και αυτοι 103 e Νομίζω πως μας δουλευουν κανονικότατα και μας κλέβουν κιολας!!! Οικονομικη κρίση. έπεσε η αγορά μοτοσυκλέτας και τα βγάζουν από τα ανταλλακτικα!!!!!

σε λίγο θα μπαίνουμε κουκουλοφόροι στα συνεργεια και με απειλή όπλου θα τους βάζουμε να μας κάνουν σέρβις!!!!!!!!!!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
    αυτο μάλλον θα γίνει, ή στην τελική στο επόμενο σέρβις θα τους κλέψω εγώ!!!! Να σε ρωτήσω μπροστινα τακάκια εσυ έδωσες 40 ευρω σε εξουσιοδωτημένο της yamaha, όχι ότι πάιζει ρόλο απλα για να ξέρω με τους ......... που έχω μπλέξει.
    Α και ο τύπος μου είπε πως δεν έιναι και καλα τα ίδια με το xt x και το xt r. H brebo yamaha δίνουν άλλους κωδικους!

Θα τους πάρω τηλ αυριο και θα δω. παρενθεση: φυσικα και δεν τόλμησαν να μου ζητήσουν εργατικα αφού τους τα πλήρωσα μαζι με τα τακάκια χρυσά
    Ναι σε επίσημο , από εκεί που την αγόρασα.
    Την πρώτη φορά έβαλα μανίσια, τα οποία είναι μαλακά.Την δεύτερη του ζήτησα πιο σκληρά, τα έβαλε πάλι στην ίδια τιμή, πάντα γύρω στα 30-40 Ε.
    Αν θες σου δίνω το τηλ. να ρωτήσεις (Θεσ/κη)
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος
    Ετσι όπως τα καταντήσανε μάλλον θα έρχομαι θεσ/νικη για τακάκια και για σέρβις θα πίνουμε και τις μπύρες μας!!:rotflmao: Μου έχουν σπάσει τα νευρα! Τι να πω .. .

Μήπως να κάνουμε ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο με τα βασικά ανταλλακτικά που χρειάζονται στα πρώτα σέρβις έτσι για να έχουμε όλοι μια ιδέα πόσο κοστίζουν, έτσι ώστε να μην την ξαναπατήσει (-ουμε) κάποιος?

Υ.Γ. Καλό θα είναι να αναφέρεται και που κοστίζουν τόσο τα ανταλλακτικά, π.χ. αντιπροσωπεία, έμπορο ανταλλακτικών, ίντερνετ κλπ.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ 105 ΕΥΡΟ......

Να πας με την κουκούλα στο ΄να χέρι, και το καλάσνικοφ στο άλλο....

Έχω αλλάξει από δύο φορές τακάκια σε κάθε τροχό.Ποτέ πάνω από 40 μαζί με τα εργατικά , σε επίσημο.
    Δεν υπάρχουν special τακάκια για Τενερέ.Φοράει ότι και τα ΧΤΧ/R

Ρε προεδρα εχεις αλλαξει δυο φορες τακακια στο μπροστινο εχοντας κανει λιγοτερα χλμ απο μενα και εγω δεν εχω αλλαξει ακομα???
    Πρεπει να το πηγαινεις πολυ φετα...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Δεν αφήνεται της μ@λ@κίες λέω εγώ ……….και να κατέβετε στο Πευκί που έχει αγώνα να κουνήσετε κανένα σημαιάκι………….και το βράδυ να ποιούμαι καμία τσικουδιά. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
    .και να κατέβετε στο Πευκί που έχει αγώνα
    Γιααα λέγε λεπτομέρειες...

Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

έπεσες... βολέψου! Το avatar του/της NickolasV
    Για το μπροστα δε γνωριζω, το πισω το αλλαξα στην γιαμαχα Δραμας την προηγουμενη Πεμπτη στα 11800χλμ. Τα γνησια της Μπρεμπο 35, εναλλακτικα 25 αλλης εταιριας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
    http://www.offroadteam.gr/index.php?...atid=38&id=948
    Ενδιαφέρον... Είχα σκοπό το ΣΚ να είμαι εκεί ασχέτως αγώνα....Οι βραδινές τσικουδιές που γίνονται ???

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth
    Μήπως να κάνουμε ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο με τα βασικά ανταλλακτικά που χρειάζονται στα πρώτα σέρβις έτσι για να έχουμε όλοι μια ιδέα πόσο κοστίζουν, έτσι ώστε να μην την ξαναπατήσει (-ουμε) κάποιος?

Υ.Γ. Καλό θα είναι να αναφέρεται και που κοστίζουν τόσο τα ανταλλακτικά, π.χ. αντιπροσωπεία, έμπορο ανταλλακτικών, ίντερνετ κλπ.
    συμφωνω κ επαυξανω...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    εννοείς το σωληνάκι που φεύγει απο το φίλτρο αέρα?

Και εμένα γεμίζει με λαδάκι αλλά κατόπιν της χρήσης DNA Stage 1. Το φίλτρο ρίχνει εκεί το παραπανίσιο λάδι του. (έτσι τουλάχιστον πιστεύω, ή κάνω λάθος?) Το αδειάζω και συνεχίζω.
    τι σωληνακι ειναι αυτο ρε παλικαρια..?κ γιατι γεμιζει λαδι εκει?απο αναθυμιασεις να υποθεσω..?

ΧΤΕΣ ΑΛΛΑΞΑ ΠΙΣΩ ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ YAMAHA ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ . ΕΒΑΛΑ ΤΑ BREMBO ΜΕ 30 ΕΥΡΩ.

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3