Σελίδα 131 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 3181121126127128129130131132133134135136141181231 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.951 έως 1.965 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μου κάνει εντύπωση πως σε όλα τα στοιχήματα που βλέπω και προβλέψεις δίνουν τον άσσο του ΠΑΟΚ πολύ σίγουρο. Αναρρωτιέμαι... τόσο μεγάλη ομάδα έχει γίνει ο ΠΑΟΚ και περιμένουν νίκη στην Τούμπα;

Δεν λέω... κόλαση θα γίνει επάνω αφού είναι πουλημένα όλα τα εισητήρια, αλλά δεν παίζει ο κόσμος. Οι ομάδες παίζουν. Ο ΠΑΟΚ ναι μεν έχει δέσει κάπως αλλά δεν τον έχω δεί ακόμα να έχει εύκολο το σκοράρισμα. Σίγουρα ισχυρή άμυνα, αλλά για δημιουργία όπως τον έχω δεί σε 1-2 παιχνίδια απο το συνδρομητικό δεν με πείθει για επιθετικό φόβητρο. Δεδομένου οτι προπονητής είναι και ο Σάντος που χαρακτηριστικά παίζει αμυντικά συστήματα.

Η ΑΕΚ απο την άλλη δείχνει σημάδια ανάκαμψης , ειδικά στην επίθεση και κάποιο καλύτερο δέσιμο στην άμυνα με τον Κυργιάκο. Τελείως διαφορετική επίσης ομάδα με Πελετιέρι και Τζιμπούρ με τον πρώτο μεν να μην ξέρει απο Ελληνικό πρωτάθλημα και πίεση του εδώ μεγέθους, αλλά τον δεύτερο "εγκληματισμένο" εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω... πιο πολύ για Χ προσωπικά το κόβω παρά για 1 ή 2 το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν συμμερίζομαι την ευκολία που δίνουν τον 1 στον ΠΑΟΚ... όπως και κόβω πονηρό το παιχνίδι με Ξάνθη και ΟΣΦΠ που δεν παίζουν ούτε Τζόρτζεβιτς... αλλά το κυριότερο ... ούτε και Γκαλέτι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μου κάνει εντύπωση πως σε όλα τα στοιχήματα που βλέπω και προβλέψεις δίνουν τον άσσο του ΠΑΟΚ πολύ σίγουρο. Αναρρωτιέμαι... τόσο μεγάλη ομάδα έχει γίνει ο ΠΑΟΚ και περιμένουν νίκη στην Τούμπα;

Δεν λέω... κόλαση θα γίνει επάνω αφού είναι πουλημένα όλα τα εισητήρια, αλλά δεν παίζει ο κόσμος. Οι ομάδες παίζουν. Ο ΠΑΟΚ ναι μεν έχει δέσει κάπως αλλά δεν τον έχω δεί ακόμα να έχει εύκολο το σκοράρισμα. Σίγουρα ισχυρή άμυνα, αλλά για δημιουργία όπως τον έχω δεί σε 1-2 παιχνίδια απο το συνδρομητικό δεν με πείθει για επιθετικό φόβητρο. Δεδομένου οτι προπονητής είναι και ο Σάντος που χαρακτηριστικά παίζει αμυντικά συστήματα.

Η ΑΕΚ απο την άλλη δείχνει σημάδια ανάκαμψης , ειδικά στην επίθεση και κάποιο καλύτερο δέσιμο στην άμυνα με τον Κυργιάκο. Τελείως διαφορετική επίσης ομάδα με Πελετιέρι και Τζιμπούρ με τον πρώτο μεν να μην ξέρει απο Ελληνικό πρωτάθλημα και πίεση του εδώ μεγέθους, αλλά τον δεύτερο "εγκληματισμένο" εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω... πιο πολύ για Χ προσωπικά το κόβω παρά για 1 ή 2 το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν συμμερίζομαι την ευκολία που δίνουν τον 1 στον ΠΑΟΚ... όπως και κόβω πονηρό το παιχνίδι με Ξάνθη και ΟΣΦΠ που δεν παίζουν ούτε Τζόρτζεβιτς... αλλά το κυριότερο ... ούτε και Γκαλέτι.

Gandalf
    Ο Γκαλέτι πράγματι είναι απώλεια.Ο Τζόλε,καλά πού δεν παίζει μπας και μπορέσουνε και βγάλουνε καμμιά πάσα τής προκοπής.

Για την ΑΕΚ,διπλό δαγκωτό λέμε,έχει καθαρίσει η παράγκα τού Ντέμη.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    [i]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64 [/i

Για την ΑΕΚ,διπλό δαγκωτό λέμε,έχει καθαρίσει η παράγκα τού Ντέμη. [/B]

Μου αρεσεις...!!!

ΥΓ Μηπως ειδες τον τερενς...???

( μπας κα;ι βγαλουμε και το ξενοδοχειο....) :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    http://www.youtube.com/watch?v=73Ak9c3E2ks

να πως μας εσπρωξε ο βασσαρας στη νικη με καλπικο πεναλτυ
    Πρωταθλητη.... Δεν διαβαζεις φιλε μου......

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μου αρεσεις...!!!

ΥΓ Μηπως ειδες τον τερενς...???

( μπας κα;ι βγαλουμε και το ξενοδοχειο....) :rotflmao: :rotflmao:

Κάνω την κορόιδα γιατί τού χρωστάω κάτι καντάδες.:rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

ΑΠΛΆ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ....

και πρεπει να ειναι απο αντικειμενικους παρατηρητες που εχει στειλει η ΟΥΕΦΑ.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

SOLD OYT...............ΚΑΙ ΑΣΣΟΣ...?? ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ...!!!!

Τήν Κυριακή θά ξέρουμε........

Πάντως ή ΑΕΚ θάναι πολύ καλύτερη άπ'ότι μέ ΠΑΟ........!!!!!!

Όσο γιά τήν Ξάνθη ........??

Όσες άπώλειες καί νάχει ό γαύρος...........άσε πού ή Ξάνθη........ΔΕ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ.....!!!!!

Μέ τούς άλλους 2 τά δίνει όλα.......

ΞΕΡΟ...........ΔΙΠΛΟ γιά πλάκα......!!!

ΞΕΡΟ..........κι ό βάζελος.....!!!!!!

Ό στόχος αύτή τήν Κυριακή είναι ή ΑΕΚ..........μή γίνει καμμιά μαλακία καί κερδίσει....!!!

Τί Γκαλλέτι καί Τζόρτζεβιτς...........μαλακίες λέμε....!!!!!

Πολύ νωρίς άρχισε συντήρηση φέτος ό Άργεντίνος.....!!!!!

ΕΧΕΙ.............ΣΤΑΥΡΙΔΗ........!!!!!!!

Έγινε καί διεθνής τό παλικάρι.........προχθές........κοίτα σύμπτωση

ρέ πούστη.......!!!!!!!

Θυμηθείτε............πέρσυ..........ΟΣΦΠ---ΛΑΡΙΣΣΑ......!!!!!!!

Έφαγε σέντρα ό Ζωγράφος......!!!

Πάει αύτός ...........ΚΑΗΚΕ.........!!!!!!!

Ο.........ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ........!!!!!!!!

Περιμένω τήν αντίδραση άπό τό κόττερο......!!!!!!

Gandalf

ΡΕ ΜΑΓΕ.............ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.......!!!!!!

Τί πονηρό βλέπεις..........στήν Ξάνθη.......??????

Πλαααααααααααααάκααααααααα...........κάνειιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιις........?????

Δεν λέω... κόλαση θα γίνει επάνω αφού είναι πουλημένα όλα τα εισητήρια, αλλά δεν παίζει ο κόσμος. Οι ομάδες παίζουν.
    Gandalf
    παιζει................ και ο κοσμος!!!!!!
    παιζει στην ψυχολογια των παικτων και στα αφτια του διαιτητη!!!!

1Χ ειναι ο αγωνας στην Τουμπα....... με τον ΑΣΣΟ ποιο πιθανο σημειο!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μην το λές για Ξάνθη Terens...

Ειδικά τώρα που θέλουν να χώσουν χρήμα... εκτός και αν έγινε καμιά παραγγελία , 100+ SKoda για τίποτα υπαλλήλους πάλι.... αλλά αυτό δεν ακούγεται.

Για το ΠΑΟΚ... χαίρομαι που η ΑΕΚ βαφτίζεται εκ νέου outsider, μιας και έτσι πήγε με ΠΑΟ και είδαμε το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ γενικά δεν παίζει καλά όταν έχει πίεση πρωταθλητισμού.. απο την στιγμή όμως που πάει για να δώσει το καλύτερο και οτι βγάλει.. πιστεύω οτι το Χ είναι πιο πιθανό και σε καλή μέρα ίσως και το 2πλο. Θα δούμε πάντως..

Α.. και ο κόσμος μόνο ενθαρρύνει.. αν δεν παίξουν οι παίκτες , οτι και να κάνει ο κόσμος το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Δεν πήρατε ακόμα το μάθημα απο τους Κύπριους με τον Γαύρο;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΩΡΕΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΚ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΤΣΙ???
    Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ...

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟ <<ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ>>> ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙ ΒΡΕ ΜΟΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΠΑΛΥ
    ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ ........
    ΠΟΣΟ ΓΡΥΓΩΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ......ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΑΝ ΠΕΤΙΧΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΗΧΝΑΜΕ ΠΑΛΥ ΚΑΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΡΙΦΤΟΥΛΙ.........Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ............Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ..............
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Μην το λές για Ξάνθη Terens...

Ειδικά τώρα που θέλουν να χώσουν χρήμα... εκτός και αν έγινε καμιά παραγγελία , 100+ SKoda για τίποτα υπαλλήλους πάλι.... αλλά αυτό δεν ακούγεται.

Για το ΠΑΟΚ... χαίρομαι που η ΑΕΚ βαφτίζεται εκ νέου outsider, μιας και έτσι πήγε με ΠΑΟ και είδαμε το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ γενικά δεν παίζει καλά όταν έχει πίεση πρωταθλητισμού.. απο την στιγμή όμως που πάει για να δώσει το καλύτερο και οτι βγάλει.. πιστεύω οτι το Χ είναι πιο πιθανό και σε καλή μέρα ίσως και το 2πλο. Θα δούμε πάντως..

Α.. και ο κόσμος μόνο ενθαρρύνει.. αν δεν παίξουν οι παίκτες , οτι και να κάνει ο κόσμος το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Δεν πήρατε ακόμα το μάθημα απο τους Κύπριους με τον Γαύρο;

Gandalf

Μην τρελαθούμε τώρα που ο Παοκ είναι το φαβορί ...
    Με αντίπαλο την ΑΕΚ παίζει όχι με τον Πανιώνιο

Ομάδα που κοουτσάρει ο σάντος δεν μπορεί να θεωρηθεί ποτέ φαβορι
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
    ΩΡΕΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΚ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΤΣΙ???
    Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ...

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟ <<ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ>>> ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙ ΒΡΕ ΜΟΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΠΑΛΥ
    ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ ........
    ΠΟΣΟ ΓΡΥΓΩΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ......ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΑΝ ΠΕΤΙΧΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΗΧΝΑΜΕ ΠΑΛΥ ΚΑΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΡΙΦΤΟΥΛΙ.........Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ............Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ..............

Αν είσαι γαύρος μάλλον ξεχνάς την περσινή 4σάρα...
    Ασε τις παραφιλολογίες και τις υποθέσεις και κερδίστε μας στο τερεν
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Αν είσαι γαύρος μάλλον ξεχνάς την περσινή 4σάρα...
    Ασε τις παραφιλολογίες και τις υποθέσεις και κερδίστε μας στο τερεν
    Και βάζελος να είναι,πάλι κάποια τεσσάρα ξεχνάει.:rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06