Μου κάνει εντύπωση πως σε όλα τα στοιχήματα που βλέπω και προβλέψεις δίνουν τον άσσο του ΠΑΟΚ πολύ σίγουρο. Αναρρωτιέμαι... τόσο μεγάλη ομάδα έχει γίνει ο ΠΑΟΚ και περιμένουν νίκη στην Τούμπα;
Δεν λέω... κόλαση θα γίνει επάνω αφού είναι πουλημένα όλα τα εισητήρια, αλλά δεν παίζει ο κόσμος. Οι ομάδες παίζουν. Ο ΠΑΟΚ ναι μεν έχει δέσει κάπως αλλά δεν τον έχω δεί ακόμα να έχει εύκολο το σκοράρισμα. Σίγουρα ισχυρή άμυνα, αλλά για δημιουργία όπως τον έχω δεί σε 1-2 παιχνίδια απο το συνδρομητικό δεν με πείθει για επιθετικό φόβητρο. Δεδομένου οτι προπονητής είναι και ο Σάντος που χαρακτηριστικά παίζει αμυντικά συστήματα.
Η ΑΕΚ απο την άλλη δείχνει σημάδια ανάκαμψης , ειδικά στην επίθεση και κάποιο καλύτερο δέσιμο στην άμυνα με τον Κυργιάκο. Τελείως διαφορετική επίσης ομάδα με Πελετιέρι και Τζιμπούρ με τον πρώτο μεν να μην ξέρει απο Ελληνικό πρωτάθλημα και πίεση του εδώ μεγέθους, αλλά τον δεύτερο "εγκληματισμένο" εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.
Δεν ξέρω... πιο πολύ για Χ προσωπικά το κόβω παρά για 1 ή 2 το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν συμμερίζομαι την ευκολία που δίνουν τον 1 στον ΠΑΟΚ... όπως και κόβω πονηρό το παιχνίδι με Ξάνθη και ΟΣΦΠ που δεν παίζουν ούτε Τζόρτζεβιτς... αλλά το κυριότερο ... ούτε και Γκαλέτι.
Gandalf