Ρε La Villa αντι να κοιτας τι κανουν οι αλλοι,θα καταδικασεις μια φορα τι καναν οι προεδροι της ομαδας σου? Μια φορα ρε γαμωτο να μην πειτε για τους αλλους αλλα να παραδεχτειτε!
Ρε La Villa αντι να κοιτας τι κανουν οι αλλοι,θα καταδικασεις μια φορα τι καναν οι προεδροι της ομαδας σου? Μια φορα ρε γαμωτο να μην πειτε για τους αλλους αλλα να παραδεχτειτε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
φιλαρακι εσεις απλα τα δωσατε ολα γιατι ενα χ με τον θρυλο το βλεπετε μεγαλη κατακτιση εμεις παλι οχι
βεβαια δεν σας αδικο γιατι αυτο ειναι ενα πολυ μεγαλο βημα για εσας ιδιως μετα απο την εξαρα αντε και του χρονου
:rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ...........
Τά τρία τελευταία χρόνια,όταν έπρεπε νά μάς άποδείξεις κάτι,
καί στό πέτσινο,καί όταν σέ έστειλα νά μαζεύεις πορτοκάλια στό Ίσραήλ
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ............ΑΕΚΑΚΙ...??
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ.....??
Άν δέν κατάλαβες έσύ πρέπει νά πανηγυρίζεις τό Χ......!!
Καί 16 νά έβαζες πέρσυ..........δέν είχε νόημα,αύτά είναι γιά κατανάλωση
τών ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ....!!
Όταν είναι καυτή ή πατάτα...........
ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΣΟΥ.....!!
Όταν λοιπόν έγώ ήρθα νά διεκδικήσω τόν τίτλο έχασα άπό
ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΑΚΙ,στό τέλος καί πολλά λάθη τού παππού.
Όταν ήρθες έσύ.........
ΡΟΥΦΗΞΕΣ 4 ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΛΕΟΣ....!!!
Τήν έπόμενη φορά πού σέ βρήκα μπροστά μου,
σέ γλύτωσε ό Κάκος καί κέρδισες 17-16....!!
Καί τήν έπόμενη σέ έστειλα νά μαζεύεις πορτοκάλια στή Μέση Άνατολή...!!
Άμα στό δεύτερο γύρο έχεις πάλι 10 βαθμούς διαφορά,
έγώ πάλι έκδρομή θά έρθω....!!
Γιά θυμίσου καί τί έκανες μέ τόν ΠΑΟ όταν άρχιζε νά κλείνει ή ψαλίδα....!!
ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ...
ΓΕΛΑΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
Γιαυτό ,λίγο μασάμε πρίν άνοίξουμε τό στόμα μας.....
ΒΡΕ.............ΓΑΥΡΕ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΕ
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟΥΝ ΣΤΟ 91ο ΛΕΠΤΟ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Διάβασε τόν πρωταθλητή ,
καί περιμένω άπάντηση
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
ότι γραφεις ισχύει ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...
έχετε γράψει κάτι για τον/τους πρώην προέδρους σας και μου διέφυγε?
Απορώ με αυτά που γράφετε.
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
AEK eimai...o Psomiadis ekleve tin omada,oxi to kratos!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ότι γραφεις ισχύει ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...
έχετε γράψει κάτι για τον/τους πρώην προέδρους σας και μου διέφυγε?
Απορώ με αυτά που γράφετε.
συγνώμη.... γνωρίζεις ΤΙ ΕΣΤΙ ψωμιάδης??? Θα μας τρελάνεις...
για τράβα λίγο και πίσω στην χούντα πχ...
και γιατί ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ τον "ψάχνει" τώρα και δεν τον "βρίσκει"... καλά ρε μην τα πετάτε ετσι... ο Τίγρης?
υ.γ αλήθεια πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ αυτοί (και μιλάω για ΟΛΟΥΣ) δεν έχουν "δοσοληψίες" με το κράτος... τώρα το αν έχουν διαφορετικής μορφής δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο. Ολοι κερδίζουν εις βάρος της χώρας.
υ.γ την ομάδα έκλεβε? Ενώ πχ ο Κοκκαλης μπήκε μέσα!!! με 1000 δάνεια εις βάρος της ομάδας. Απλά ο ένας έτρωγε 100 και έδινε 2, ο άλλος ήταν μονο να φάει
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Να σε πώ εγώ τί εστί ψωμιάδης ??????? πάντος για να μήν μπερδεύεσαι με τήν χούντα δέν είχε σχέσημε όλα τα άλλα ναί
, Ξέρεις ρεαλ ή μπάρτσα δέν θα γίνεις ποτέ ούτε και καμιά άλλη ελλήνικη ομάδα αλλά ντορτμουν γίνεσε άμα είχες άλλα μυαλά ( δέν μιλάω προσωπικά γενικά οι γαύροι ) , Το παλτο που λές ο ντουντου ήταν όλη η μεσαια γραμμή σας , έκανε ότι ό ζήκος στήν ΑΕΚ ή ο ζιλμπερτο στόν ΠΑΟ , ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ είναι και οι 3 τους τι άλλο περίμενες να σου κάνει έτρεχε για 2 έριχνε ξύλο και έτρωγε ήταν σε όλες τίς φάσεις τι άλλό ήθελες να κάνει ?
Στο ξαναείπα λαβίλα όταν ανοίξεις τα ματάκια σου και βγάλεις τα ερυθρόλευκα γυαλιά θα καταλάβεις ότι ομάδα ΔΕΝ εχετε , ο πποπονηταρας σας είναι λαμόγιο ολκής ..... ( δές Παντελιτς , Μακουν ) γερέ ξύπνα.....αυτός η προμήθεια που πέρνει για κάθε δικό του παίχτη είναι όσα βγάζεις εσύ τόν χρόνο και παραπάνω
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Πριν λιγες μέρες η Εθνική Ομάδα προκρίθηκε στο Euro και μάλιστα αήττητη. Ουτε ενα πόστ δεν ειδα γι' αυτό, αντιθέτως για τα καθε λαμόγια που σας σέρνουν για να τους χειροκροτάτε, δεν έχετε κουραστεί να γράφετε.
Διαβαστε λοιπόν και να τους χαίρεστε
http://www.sport-fm.gr/article/508758
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πριν λιγες μέρες η Εθνική Ομάδα προκρίθηκε στο Euro και μάλιστα αήττητη. Ουτε ενα πόστ δεν ειδα γι' αυτό, αντιθέτως για τα καθε λαμόγια που σας σέρνουν για να τους χειροκροτάτε, δεν έχετε κουραστεί να γράφετε.
![]()
Η εσυ ανακαλυψες τωρα την Αμερικη......
Η ξυπνησες στραβα....
Τριτη περιπτωση δεν υπαρχει.....
Βαρεθηκαμε να εξηγουμε την υπαρξη αυτου του θρεντ....
Την υπαρξη αυτης της αντιπαραθεσης !!!!
Και μιας και το βρισκω βαρετο να εξηγω γιατι πρεπει να υπαρχουν στην γη αργα και βαρετα αγγλικα μηχανακια ......
Ασε μας στον πονο μας τωρα γιατι οι Γεωργιανοι μιας δευτερη σεντρα προς τον Τζορβα δεν ηξεραν να κανουν με αποτελεσμα να βρεθουμε στο καδο ....!![]()
Καλημερα...![]()
![]()
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ.............
Εύπατρίδη.........
Έδώ γράφουμε γιά αύτά πού διαφωνούμε.....
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ....!!
Όταν κάποτε χρειάστηκε,γιά άλλους λόγους ,τήν άναφέραμε τήν Έθνική.
Έξάλλου ή Έθνική όμάδα μάς έχει προσφέρει πολύ μεγαλύτερες συγκινήσεις.
Προσωπικά θεωρούσα αύτονόητη τήν πρόκριση.
Όταν είσαι στήν 9η θέση στόν κόσμο ,
ό στόχος δέν είναι ή πρόκριση μέ άντίπαλο τήν Γεωργία ,τή Μάλτα καί τή Λετονία
άλλά...........
Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ EURO....!!
Όταν λοιπόν μέ τό καλό πάμε Πολωνία ,Ούκρανία τό καλοκαίρι
θά έρθει καί ή ώρα τής Έθνικής....
Έτσι γιά νά μή σέ βλέπω παραπονούμενο.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
α και για να μην μπερδευεσαι ΠΑΟΚ ειμαι , και οι πρεοεδροι μου τρωγανε λεφτα απο την ομαδα μου ,και οχι απο το κρατος...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ευθυμησαμε παλι.... !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν ειναι ετσι,δεν εχω κανενα προβλημα να τους στειλω στο διαολο ολους τους! Εσυ ποτε θα βρεις το θαρρος να πεις για τα δικα σας τα στραβα? Δεν ξαναμιλαω και κακως ασχοληθηκα,κατι τετοια ακουω και μου ερχεται να φυγω απο αυτη την κολοχωρα και να μην ξαναπατησω!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
συγνώμη.... γνωρίζεις ΤΙ ΕΣΤΙ ψωμιάδης??? Θα μας τρελάνεις...
για τράβα λίγο και πίσω στην χούντα πχ...
και γιατί ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ τον "ψάχνει" τώρα και δεν τον "βρίσκει"... καλά ρε μην τα πετάτε ετσι... ο Τίγρης?
υ.γ αλήθεια πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ αυτοί (και μιλάω για ΟΛΟΥΣ) δεν έχουν "δοσοληψίες" με το κράτος... τώρα το αν έχουν διαφορετικής μορφής δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο. Ολοι κερδίζουν εις βάρος της χώρας.
υ.γ την ομάδα έκλεβε? Ενώ πχ ο Κοκκαλης μπήκε μέσα!!! με 1000 δάνεια εις βάρος της ομάδας. Απλά ο ένας έτρωγε 100 και έδινε 2, ο άλλος ήταν μονο να φάει![]()
Αν ειναι δυνατον ρε γαμω τη ζωη μου,η διαπλοκη η ιδια ειναι,το ξερετε και ολη την ωρα ειστε "Ο προεδρος ειναι αθωος"τα δικα σου επι χουντας"τα δικα μου δεν εχουν σχεση" "Σας γαμ....αμε για αυτο κλαιτε" και αλλα πολλα τετοια αξιοθρηνητα.Καλη τυχη στο μελλον παιδια,πρεπει να αρχισουμε να την παραταμε αυτη τη χωρα να σας αφησουμε μονους εδω!
poios tous g@@@ autous re captainΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
ase pou milas gia lamogia....kai eksaireis tin ethniki???![]()
![]()
![]()
![]()
gia na min leme mono gia ta dika mas![]()
![]()
http://www.sport24.gr/Paraxena/polem...a.1416217.html
200 εναντιον 200...μακρυα απο γυναικοπαιδα...χωρις μαχαρια αλυσιδες καδρονια κλπ....καπου σε ενα δασος οπου υπαρχει και ''αμαχος'' πλυθησμος να καταγραφει...χωρις να την πεφτουνε στους σωριασμενους 5 και να βαρανε αδιακριτα...και στο τελος καποιοι προς στιγμην αντιπαλοι να αγκαλιαζονται....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
gia na min leme mono gia ta dika mas![]()
![]()
http://www.sport24.gr/Paraxena/polem...a.1416217.html
τι σχεση εχει αυτο με τις ελληνικες μαλακιες οπου ξεκινανε 300 δικαβαλα μηχανακια....διασχιζουν μια ολοκληρη πολη...εχουν μαζι τους μολοτωφ αλυσιδες μαχαρια κλπ...και στο τελος καποιες στιγμες να εχουμε σαν αποτελεσμα και νεκρους...
η να πηγαινουν αποσπασματα 4-5 μηχανακια και να πετανε μολοτωφ σε κλειστους χωρους οπου μπορουν να καουν ζωντανοι ανθρωποι...να καταστρεφουν ξενες περιουσιες...η να βρισκουν καποιον μονο του και να τον στελνουν στην εντατικη....
και ποσα αλλα περιστατικα υπαρχουν...
![]()
![]()
![]()
Καλά ΔΕΝ αγκαλιάζωνται μήν λέμε και χαζά :hypnotize απλά υπάρχει διαφορετικού τυπου ξύλο και γενικά ανάλογα τήν χώρα παίζουν και διαφορετικά δεδομένα, για να εξηγηθώ βασικά κατ'εμε χωρίζωνται σε 3 βασικές κατηγορίες
α) βαλκανικές χώρες , χωρες λατινκής αμερικής όπου μιλάμε πρακτικά για πολέμους χρεισιμοποιουν κάθε μέσο ακόμα και όπλα πολέμου (δές τι κάνανε μερικοί γιουγκοσλάβοι με τήν ιταλία)
β) Χώρες κεντρικής ευρώπης και νοτιοδυτικές χώρες ( ιταλία, ισπανία , πορτογαλία , βελγιο , γερμανία κλπ ) όπου τα πράγματα είναι απλά πιο ύπια (πιό λελογισμένο ξύλο )
γ) Βόριες χώρες ( αγγλία ,ολλανδία , ρώσσία ουκρανία, κυρίως αλλά και σουηδία αλλά λιγότερο η τελευταια )
που εκεί έχουμε το ξύλο του αλκοολ όπως το λέω εγώ παίζουν ξύλο για να εκτωνοθουν και να ξενερώσουν απο το αλκοολ
Καλά έχω κατι βιντεακια με απίστευτο ξύλο ...τα αγαπημένα μου......το ένα σε πάρκο στο αστερνταμ πρίν απο αγώνα φεγενοορτ με τον αγιαξ ..κλεισμένη καμιά 300ρια ατομα τής φεγενοορτ σε ενα γεφυράκι και να έρχονται και απο τίς 2 πλευρες κα αυτοι εκεί ταμπουρωμενοι .....20 λεπτά βρωμοξυλο μόνο χέρια πόδια.......
και το άλλο απο τους τρελο-λιβορνέζους να πέρνουν στο κατόπι τούς καραμπινιέρους και αυτοι να παρατάνε εξοπλισμο και να τρέχουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις