Εγώ πάντα έλεγα ότι να φεύγεις από τον τόπο σου είναι αφύσικο.
Ξερίζωμα κανονικό.
Αλλά τώρα πια όλοι θέλουν να φύγουν από τη χώρα γενικά.
Γουστάρω αυτούς έχουν τα κότσια να γυρίσουν πίσω αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ γιατί η πολιτία δεν βάζει πλάτη να μείνουν.
Κι όταν λέω πλάτη δεν εννοώ με λεφτά.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.
Γιατι καλε μου φιλε, δυστυχως αυτοι που κυβερνουν ειναι παντα αυτοι που τους νοιαζει η τσεπη τους κ οχι τα συμφεροντα του τοπου τους... Και εμεις, σαν μαλακες τους ξαναβαζουμε παλι πανω.. Μαλλον αυτοι ΔΕΝ γεννηθηκαν εδω και δεν πονανε τον τοπο τους. Και αν γεννηθηκαν εδω ειναι επιεικως ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ..
Ο προηγουμενος δημαρχος στο μερος που μενω, εχει πει στο παρελθον..
"Εμενα δεν με νοιαζει πλεον το δημαρχιλικι.. Εγω να βγω στην συνταξη θελω" Αφου τα ειχε γαμησει ολα πριν φυσικα. Στο επαγγελμα καθηγητης. Μισθος καθηγητη, μισθος δημαρχου. Συνταξη καθηγητη, συνταξη δημαρχου. Χωρια τα "μαρουλια" που εβαζε στην τσεπη.
Δεν φταιει κανενας ομως, εμεις φταιμε...
.............
Ααααααααχ αναπτυξη!!!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=dwyauo-DYaM
Ευκαιρεια για το πρωτο βημα διαχωρισμου κρατους-εκκλησιας!
Απολυσεις στο δημοσιο αμεσα ζητα η τροικα (εξωτερικου)
ε 10.000 παπαδες μισθοδοτει το κρατος.
και ενω γινεται ο ντορος για τα εργασιακα, παει να περασε αναιμακτα το νεο φορολογικο. πανε για καταργηση ολες οι φοροαπαλλαγες (παιδια, τοκοι στεγαστικων κλπ), φορολογηση ΟΛΩΝ των επιδοματων (εκασ, πολυτεκνικα, ΑΝΕΡΓΙΑΣ κλπ). με λιγα λογια του χρονου ο μεσος φορος θα ειναι 40% έως 100% πανω για ενα οικογενειακο εισοδημα 20.000-35.000 με 2 παιδια και στεγαστικο δανειο.
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Προς το παρόν άσε τους παπάδες γιατί άλλο είναι το εξοργιστικό...Υπάρχουν λέει μερικές χιλιάδες συστηματικά κοπανατζήδες ή αδικαιολογήτως απόντες αλλά και χιλιάδες ΕΠΙΟΡΚΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι, από τους οποίους ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ λέει να αρχίσουν τις απολύσεις. Αλλά και να τους απολύσουν λέει αυτούς τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ υπαλλήλους, θα τους δίνουν το μισό μισθό!!! ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ;;;; Είναι επιβεβαιωμένα επίορκοι, αλλά τους έχουν ακόμα στις θέσεις τους να πλρώνονται κανονικό μισθό και παράλληλα δουλεύει αράδα το παραμάγαζο που έχουν ανοίξει και παίρνουν άλλο ένα μισθό δώρο. Πώς μου έλεγε τις προάλλες ένας ΔΥ; "Εμένα όσα και να μου κόψουν από μισθό θα τα αναπληρώσω από λάδωμα". Τόλμα εσύ άδολε και φουκαρά ιδιωτικέ υπάλληλε να κάνεις λαδιά στη δουλειά σου και ξέρεις πού θα βρεθείς την ίδια μέρα. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!! Έχει χάσει μισό εκατομμύριο κόσμος στον ιδιωτικό τομέα τη δουλειά του και δεν έχει ανοίξει μύτη και για 10.000 αργόσχολους το συζητάνε 2 χρόνια τώρα!!!
Δεν ήξερα ούτε για την πορεία αλλά ούτε για τα έκτροπα...
Ξέρει κανείς λεπτομέρειες?