Σελίδα 132 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 3282122127128129130131132133134135136137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.966 έως 1.980 από 2083

Θέμα: AFRICA!

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αν για όποιο λόγο φάνηκε να "τρελάθηκε" το γκάζι μάλλον ήταν από απότομο συμπλεξάρισμα χωρίς άμεση εμπλοκή του άλλου άξονα, όπως κανονικά γίνεται σε αυτά τα κιβώτια, δεν υπάρχει "νεκρός" χρόνος ανάμεσα στις αλλαγές. Ο αναβάτης δεν νομίζω να το περίμενε, οπότε να προλάβει να κλείσει το γκάζι. Όπως πήγαινε, με ότι γκάζι πήγαινε, έπεσε σε "νεκρά", οι στροφές ανέβηκαν και μετά έπιασε πάλι ο συμπλέκτης.
    Λες, δλδ, αν κατάλαβα καλά, οτι ΑΝ το είχε(/αν) κλείσει το γκάζι αυτοστιγμής, δεν θα είχε συμβει τπτ, έτσι;
    Μπορεί - ξερω γω - και λόγω απειρίας να έδωσε και λίγο παραπάνω όταν δεν έπιασε ο συμπλέκτης. Χμμμ, λίγο χλωμό μου φαίνεται, αλλά τι να πώ;

Δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο το απότομο «συμπλεξάρισμα χωρίς άμεση εμπλοκή του άλλου άξονα» να προκαλέσει τέτοια αύξηση στις στροφές.

Πάντως χαίρομαι που δεν έχει RBW, του Σατανά πράγματα αυτά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Πάντως στα 16200 για ένα ABSάτο με "ειδικό" χρώμα με ψηλή ζελατίνα, τριβάλιτσο και κεντρικό σταντ

Και μια και είμαστε στις τιμές, ας προσθέσουμε 1.200 Ευρώ για το Travel Pack που περιλαμβάνει τρείς βαλίτσες, κεντρικό σταντ και ψηλότερη ζελατίνα (φτάνοντας στα 17.490)

Απ το motosport

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Η τιμή των 19 που περιλαμβάνει και την σέλα και την αφτερ μαρκετ ανάρτηση που θα βάλεις δεν υπάρχει φυσικά! Είναι κάτι δικό σου! (θέλεις και το τρικολόρε, δε κόβεις απο πουθενά!)
    ή 2.470 Ευρώ για το Touring Pack που προσθέτει στα προηγούμενα προβολείς ομίχλης led, διακοσμητικά σίδερα-χειρολαβές εμπρός, αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός, μεγαλύτερα μαρσπιέ συνεπιβάτη, και θερμαινόμενα γκριπ. Αρα, η ακριβότερη έκδοση της Africa Twin με ABS/DCT, ειδικό χρωματισμό και το Touring Pack, φτάνει τα 18.760 Ευρώ.

Απ το motosport

Καλα, με σελα και αναρτηση πλησιαζει τα 20

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Θέλει όμως σέρβις από "γνώστη" κλπ κλπ φαντάζομαι
    Ενω το νεο αφρικα θα μπορει να το φτιαχνει ο μαστρο Μητσος;

Μα πράγματι απορώ, τι δε σας αρέσει σε αυτό το μηχανάκι?
    Η τιμη.

Παλαιό μέλος
    Σε λίγο εσείς έτσι όπως πάτε θα την ανεβάσετε στα 25 χιλιάρικα. ...εγώ ξέρω ότι έχει 12500 χωρίς abs τώρα από κει και πέρα ούτε τράβελ πακέτο και προβολείς και ιστοριες για αγρίους. ..δηλαδή αν της βάλεις δύο σαμαριά του κατοσταρικο δεν θα πας εκεί που θέλεις να πας....ίσα ίσα τα σαμαριά είναι πιο true adventure.
    Ποιο αλλο χιλιάρι ον οφ μπορείς να αγοράσεις με 12500?και να είναι και honda

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος

Και μια και είμαστε στις τιμές, ας προσθέσουμε 1.200 Ευρώ για το Travel Pack που περιλαμβάνει τρείς βαλίτσες, κεντρικό σταντ και ψηλότερη ζελατίνα (φτάνοντας στα 17.490)

Απ το motosport

ή 2.470 Ευρώ για το Touring Pack που προσθέτει στα προηγούμενα προβολείς ομίχλης led, διακοσμητικά σίδερα-χειρολαβές εμπρός, αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός, μεγαλύτερα μαρσπιέ συνεπιβάτη, και θερμαινόμενα γκριπ. Αρα, η ακριβότερη έκδοση της Africa Twin με ABS/DCT, ειδικό χρωματισμό και το Touring Pack, φτάνει τα 18.760 Ευρώ.

Απ το motosport

Καλα, με σελα και αναρτηση πλησιαζει τα 20

Ενω το νεο αφρικα θα μπορει να το φτιαχνει ο μαστρο Μητσος;

Η τιμη.

η λογικη σου, ειναι επιπεδου, ουτε δημοτικου....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Η τιμη.
    Για να μη μας αρέσει η τιμή πρέπει να θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που μας προσφέρει και όχι στο γεγονός ότι δεν μπορούμε να τα διαθέσουμε, σωστά?

Και ρωτώ! Στο ΧΤΖ 660 που έβαλαν ταβάνι και δεν το ξεπερνούσαν με τίποτα σας άρεσε?

Με λίγες ώρες παραπάνω στα σχεδιαστήρια θα είχε καλύτερη κατανομή τους βάρους (ειδικά της βενζίνης) και λιγότερο βάρος στο πλαίσιο και στα γύρω γύρω. Επίσης με ελάχιστα παραπάνω θα είχε πολύ καλύτερες αναρτήσεις ενώ με λίγο δουλειά στο μοτέρ θα μπορούσε να χάσει κάμποσα κιλά (απ' το σασμάν πχ) και να κερδίσει λίγα άλογα.
    Τι θέλουμε όλοι από δαυτο? Λιγότερο βάρος, περισσότερη ιπποδύναμη και λίγο καλύτερες αναρτήσεις.
    Αν το έκανε αυτό και το είχε στα 8 αντί για τα 7 θα υπήρχαν παράπονα ότι είναι πολύ ακριβό? Αν του έβαζε και ένα σπεσιαλ κολορ με +350 θα λέγαμε πω πω.. 8350 το τενεκέ και με τις βαλίτσες και το σταντ και τις χούφτες φτάνει το 10αρικο?
    Αν έβαζαν και καινούριο κινητήρα αντί για τον παλιό και έβγαζε λίγο κάτω απ' το 690 και ζύγιζε 10 κιλά λιγότερο μόνο ο κινητήρας?
    Μόλις έφτιαξα ένα πολυ καλό μονοκύλινδρο ον-οφφ που όμως θα κόστιζε 9 μπορεί και 10Κ χωρίς εχτρα, αντί για 7450 χωρίς αβς, αλλά δε θα είχε καμία σχέση με αυτό που καβαλάω. Και πολύ θα ήθελα να το έχω και αν δε μπορούσα θα το έπαιρνα 2 χρόνια αργότερα.

Τώρα μπορώ να διορθώσω εγώ την αίσθηση των 17 κιλών απ' τα 23 λίτρα βενζίνης? Μπορώ να αφαιρέσω τα περιττά κιλά απ' το πλαίσιο που για να έχει την ίδια αντοχή θα έπρεπε να έχει διαφορετική σχεδίαση? Για να βελτιώσω το εμπρός τι πρέπει να δώσω? Δεν τα θέλατε αυτά στο νεο αφρικα? Το θέλατε όπως το παλιό? Βαρύδι που σέρνεται και καίει τον πάτο του αλλά φθηνό?

Η ουσία είναι ότι με μερικά χρήματα παραπάνω πέρνουμε καλύτερο μηχανάκι που μάλλον μπορούν να το αγοράσουν λιγότεροι. Καλύτερο μου ακούγεται από το να γεμίσουμε φθηνές μετριότητες που χρειάζονται βελτίωση απ' τον πρώτο χρόνο.
    Το σπεσιαλ κολορ δε χρειάζεται και τα λοιπά ψιψιψίνια είναι προσωπική υπόθεση του καθενός από που θα τα προμηθευτεί, είναι εχτρα και σα γουστάρει δε τα πλερώνει!

Θεωρώ πως οι πολυτέλειες μόνο πρέπει να μένουν στα έχτρα και όχι βασικότατα πράγματα που είναι η ουσία της μηχανής. Αν η χοντα δεν έχει κάνει χοντρομαλακίες σε αυτή την τιμή (της ευρώπης και όχι του σακαράκη) δε ξέρω κατά πόσο πρέπει να γκρινιάζουμε.
    Για την τιμή του Σακαράκη, σίγουρα μπορούμε να πούμε πολλά.
    Sent from me using a computer.

Γιώρ-γο εγώ θέλω το τρικολορ χωρίς dct οπότε αυτό που είπα ισχύει

Για τις βαλίτσες δεν ξέρω ακόμα...

Παλαιό μέλος
    Οσο εμείς κουβεντιάζουμε για την τιμή, χωρίς να χουμε φράγκο, στο εξωτερικό πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι το άφρικα.

Αλλά αυτοί δεν ξέρουν μωρέ... και ας εχουν τους δρόμους, και ας τους εχουν απαγορεύσει το off roading (στην Ευρώπη), και ας έχουν ασφάλτινη πίστα κάθε 5 χιλιόμετρα και ας εχουν την δυνατότητα να πάρουν ότι μηχανάκι γουστάρουν "λόγω χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Μα τι λαλάκες που ναι...

Moderator
    Γιώρ-γο εγώ θέλω το τρικολορ χωρίς dct οπότε αυτό που είπα ισχύει

Αβς να του βάλω?

Να το τυλίξω ή θα το πάρετε στο χέρι?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Οσο εμείς κουβεντιάζουμε για την τιμή, χωρίς να χουμε φράγκο, στο εξωτερικό πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι το άφρικα.

Αλλά αυτοί δεν ξέρουν μωρέ... και ας εχουν τους δρόμους, και ας τους εχουν απαγορεύσει το off roading (στην Ευρώπη), και ας έχουν ασφάλτινη πίστα κάθε 5 χιλιόμετρα και ας εχουν την δυνατότητα να πάρουν ότι μηχανάκι γουστάρουν "λόγω χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Μα τι λαλάκες που ναι...
    Μα υπήρχε περιπτώσει να βγάλει 1000 αφρικα η honda και να μην πουλάει σαν ζεστό ψωμί? Εδώ στο Ελλάδα τα παραφιλοσοφουμε όλα χάνοντας το πραγματικό νόημα. ....

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lonerider Προβολή μηνύματος
    Εδώ στο Ελλάδα τα παραφιλοσοφουμε όλα χάνοντας το πραγματικό νόημα. ....
    Και τι θέλεις να κάνουμε δλδ?
    Να το αγοράσουμε?

Για να μη μας αρέσει η τιμή πρέπει να θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που μας προσφέρει και όχι στο γεγονός ότι δεν μπορούμε να τα διαθέσουμε, σωστά?
    ...
    Δεν εχει να κανει με το αν καποιος εχει να τα διαθεσει ή οχι. Οι περισσοτερες ενστασεις για το αφρικα αφορουν την τιμη και οχι για το αν το μηχανακι ειναι καλο ή οχι.

Η πηγη της γκρινιας για την τιμη; Η συγκριση με τα υπολοιπα. Και συγκριση επι ισοις οροις. Συγκριση δηλαδη στις στανταρ εκδοσεις τους ή στις φουλ εκδοσεις τους.

Επισης επι ισοις οροις και η συγκριση της τιμης. Θα πρεπει να γινει βασει ελληνικων τιμοκαταλογων. Ή αγγλικων. Ή οποιασδηποτε χωρας. Μίας χωρας ομως.

Τι να πω ρε φιλε.. Το μηχανημα πρεπει να φυσαει σ αυτα που υποσχεται. Φυσανε ομως και τ άλλα..

και αυτομάτως μπαινεις στη συγκριση..

και η τιμη του αφρικα τσουζει..

Παλαιό μέλος
    Και τι θέλεις να κάνουμε δλδ?
    Να το αγοράσουμε?
    Αν ψάχνεσαι και έχεις τα φράγκα με κλειστά μάτια. .....το εργαλείο είναι πολεμιστής. ...Δες την σιλουέτα του........εγώ το έκανα τεστ ραιντ και σου υπογράφω. ..για το μανουαλ μιλάω παντα.

Κατσε μην κουναει κι αυτο..

Συγκριση δηλαδη στις στανταρ εκδοσεις τους ή στις φουλ εκδοσεις τους.
    Ξεχνάς ότι το ΚΤΜ δεν έχει "εκδόσεις" και το GS πρακτικά δεν έχει, ή φουλ έξτρα όλο τον κατάλογο ή περιμένεις κανένα 6μηνο στην καλύτερη και δεν θα το πουλήσεις ποτέ σε κανέναν μετά, διότι το φιλοπροπέλον κοινό δεν ψωνίζει "βασικά" μονδέλα σε καμμιά χώρα.

Επίσης το άφρικα δεν έχει και πολλά έξτρα εδώ που τα λέμε. Θα το πάρεις συνειδητά ακριβώς επειδή ΔΕΝ έχει πολλά μαλακισμένα ηλεκτρονικά παπαρόλια επάνω του.

Επίσης να θυμίσω ότι το GS ήταν (συνδυαστικά απλό και ADV μαζί) το #2 σε πωλήσεις μηχανάκι πίσω από το Tracer και με το CB500X αν θυμάμαι σωστά τρίτο; Και είναι από τα ακριβότερα στην χώρα μας; Η τιμή δεν δείχνει να σκιάζει τον έλληνα της κρίσης...

Ξεχνάς ότι το ΚΤΜ δεν έχει "εκδόσεις" και το GS πρακτικά δεν έχει, ή φουλ έξτρα όλο τον κατάλογο ή περιμένεις κανένα 6μηνο στην καλύτερη και δεν θα το πουλήσεις ποτέ σε κανέναν μετά, διότι το φιλοπροπέλον κοινό δεν ψωνίζει "βασικά" μονδέλα σε καμμιά χώρα.

Επίσης το άφρικα δεν έχει και πολλά έξτρα εδώ που τα λέμε. Θα το πάρεις συνειδητά ακριβώς επειδή ΔΕΝ έχει πολλά μαλακισμένα ηλεκτρονικά παπαρόλια επάνω του.

Επίσης να θυμίσω ότι το GS ήταν (συνδυαστικά απλό και ADV μαζί) το #2 σε πωλήσεις μηχανάκι πίσω από το Tracer και με το CB500X αν θυμάμαι σωστά τρίτο; Και είναι από τα ακριβότερα στην χώρα μας; Η τιμή δεν δείχνει να σκιάζει τον έλληνα της κρίσης...
    Βασικα στο μυαλο μου σαν "αντιπαλο" του αφρικα εχω το 1190r. Το gs.. αστο.. μιλαμε για μηχανακια οχι για gadgets

Όσο για τα ηλεκτρονικα του αφρικα δεν θα ελεγα οτι εχει και λιγα. Μόνο και μόνο το dct..

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  4. africa twin Αναζητήσεις