Σελίδα 132 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3282122127128129130131132133 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.966 έως 1.980 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    οπως είπα και πριν αν δεν έχεις επιχειρήματα..........
    εσυ πιστευεις οτι μπορεις να αλλαξεις τα πραγματα με την ψηφο σου.....καλα κανεις(και δεν ειρωνευομαι).Εγω στα 53, πιστευω οτι οι αλλαγες γινονται αλλιως.......ασε με να το πιστευω.

Απομονω-μέλος
    Κάποιοι αγωνίστηκαν και έδωσαν και την ζωή τους για να έχουμε το δικαίωμα της ψήφου έστω και ανίκανων κομμάτων ή κομμάτων που δεν μας εκφράζουν. Για μένα όποιος δεν πάει να ψηφίσει έστω και από αγανάκτιση δεν έχει δικαίωμα να τα χώνει μετά σε κανέναν. Τέλος μία κακή δημοκρατία είναι προτιμότερη από την καλύτερη δικτακτορία. Αν δεν πάμε όλοι να ψηφίσουμε χάρη τους κάνουμε, να πάψουμε και να ψηφίζουμε και βάζουμε πάνω όποιον θέλουν αυτοί αν είναι αυτό το σκεπτικό σας.
    Ξεκαθαρίζω φίλε CIRUS !!! Δεν μιλάω για εσένα προσωπικά, απλά γράφω με αφορμή το σχόλιο σου !

Αν δεχτούμε ότι τις κυβερνήσεις τις βγάζει αποκλειστικά ο λαός με την ψήφο του,
    τότε αυτοί που ψήφιζαν ενεργά και υπεύθυνα τα τελευταία 30 χρόνια, έφεραν αποδεδειγμένα τέτοιο αποτέλεσμα που λογικά δεν δικαιούνται να μιλήσουν και να απαιτήσουν τίποτε απολύτως, για τα επόμενα 30. Ε ????

Εγώ δεν ξέρω ειλικρινά αν είναι καλύτερη η αποχή από αυτό το θέατρο, ή μια λάθος ψήφος.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    εσυ πιστευεις οτι μπορεις να αλλαξεις τα πραγματα με την ψηφο σου.....καλα κανεις(και δεν ειρωνευομαι).Εγω στα 53, πιστευω οτι οι αλλαγες γινονται αλλιως.......ασε με να το πιστευω.
    οχι φίλε μου δεν αλλάζεις τα πράγματα ΜΟΝΟ με την ψήφο, δεν είπα αυτό σε καμία περίπτωση. Αυτό που είπα είναι ότι είναι απαράδεκτο να μην ψηφίζεις και ότι κάποιοι δώσαν και την ζωή τους για να μπορείς εσύ να το κάνεις.

Σε αφήνω να πιστεύεις ότι θες, ποιος είμαι εγώ άλωστε που θα σου επιβάλω την άποψη μου απλά απόψεις ανταλάσουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Σωστό αλλά είμαστε ζώα και μεις και ψηφίζουμε όποιον θα υποσχεθεί την μεγαλύτερη παπάτζα, αν το βάζαμε να δουλέψει λίγο δεν θα συνέβαινε αυτό.

Δεν έχουμε εμείς πάντα το ακαταλόγιστο και για όλα φταινε οι πολιτικοί.
    Συμφωνώ! Πιστεύω ομως ότι και εσύ συμφωνείς στο γεγονός ότι τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει και θα ψηφίζουμε πάντα την μεγαλύτερη παπάτζα.
    Δεν υπάρχει σωτηρία φίλε...άστο να πάει στο διάολο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Ξεκαθαρίζω φίλε CIRUS !!! Δεν μιλάω για εσένα προσωπικά, απλά γράφω με αφορμή το σχόλιο σου !

Αν δεχτούμε ότι τις κυβερνήσεις τις βγάζει αποκλειστικά ο λαός με την ψήφο του,
    τότε αυτοί που ψήφιζαν ενεργά και υπεύθυνα τα τελευταία 30 χρόνια, έφεραν αποδεδειγμένα τέτοιο αποτέλεσμα που λογικά δεν δικαιούνται να μιλήσουν και να απαιτήσουν τίποτε απολύτως, για τα επόμενα 30. Ε ????

Εγώ δεν ξέρω ειλικρινά αν είναι καλύτερη η αποχή από αυτό το θέατρο, ή μια λάθος ψήφος.
    Εγώ ξέρω. Δεν είναι καλύτερη η αποχή. Όλοι δικαιούνται να μιλάνε όσο λάθος και να ψήφισαν. Το θέμα είναι οι μ@λ@κίες να γίνονται μάθημα γιατί την πρώτη φορά μπορείς να πεις ότι εξαπατήθηκες κιόλας.

απλά απόψεις ανταλάσουμε

Απομονω-μέλος
    Εγώ ξέρω. Δεν είναι καλύτερη η αποχή. Όλοι δικαιούνται να μιλάνε όσο λάθος και να ψήφισαν. Το θέμα είναι οι μ@λ@κίες να γίνονται μάθημα γιατί την πρώτη φορά μπορείς να πεις ότι εξαπατήθηκες κιόλας.
    Μια χαρά τα λες,,,,,,, την ΠΡΩΤΗ ! Άντε τη δεύτερη, άντε την τρίτη, σου κάνω δώρο και την τέταρτη.
    Έχεις υπολογίζει πόσες φορές έκαναν το ίδιο λάθος τα τελευταία 30-40 χρόνια οι υπεύθυνοι έλληνες ψηφηφόροι?
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ! Πιστεύω ομως ότι και εσύ συμφωνείς στο γεγονός ότι τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει και θα ψηφίζουμε πάντα την μεγαλύτερη παπάτζα.
    Διαφωνώ, πιστεύω στην αλλαγή, είναι καθαρά θέμα παιδείας. Όσο οι παλιότεροι που ψηφίζουν φεύγουν μακριά.... κάτι καλύτερο μπορεί να έρθει. Πιστεύω στους νεότερους ανθρώπους και τις γενιές που έρχονται.

Τέλος όπως είπα και πριν προτιμώ την χειρότερη δυνατή εκλεγμένη κυβέρνηση από τον καλύτερο δικτάκτορα του κόσμου που θα τα κάνει όλα καλά.

Πιστεύω στους νεότερους ανθρώπους και τις γενιές που έρχονται.

Θα λες για αυτούς που την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουν τον Καραΐσκάκη ?
    η γεια τα άλα που κσερουν να ζουν αναμεσα στο εζελ και το μπορο τις δρουζα με εδιαμεσι στασι στο φασεμπουκ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Μηπως μπορει κανεις -αμα ξερει- να μας διαφωτισει τεχνικα, πως αλλες χωρες που ειχαν μπει σε μνημονια καταφεραν και βγηκαν ,ενω εμεις δεν μπορουμε? Τι εκαναν παραπανω που εμεις δεν κανουμε?
    Συνοπτικα-απλα-κατανοητα αν γινεται.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Θα λες για αυτούς που την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουν τον Καραΐσκάκη ?
    η γεια τα άλα που κσερουν να ζουν αναμεσα στο εζελ και το μπορο τις δρουζα με εδιαμεσι στασι στο φασεμπουκ?
    εδω tsompanis γινεσαι αδικος(για την νεολαια).ΔΕΝ φταινε τα παιδια που μαλακιζονται και τα ενδιαφεροντα τους ειναι αυτα.ΑΛΛΟΙ ειναι αυτοι που τα μεγαλωνουν ΕΤΣΙ.Ετσι τα θελουν .ετσι τα μαθαινουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    εδω tsompanis γινεσαι αδικος(για την νεολαια).ΔΕΝ φταινε τα παιδια που μαλακιζονται και τα ενδιαφεροντα τους ειναι αυτα.ΑΛΛΟΙ ειναι αυτοι που τα μεγαλωνουν ΕΤΣΙ.Ετσι τα θελουν .ετσι τα μαθαινουν.
    Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά τα λες,,,,,,, την ΠΡΩΤΗ ! Άντε τη δεύτερη, άντε την τρίτη, σου κάνω δώρο και την τέταρτη.
    Έχεις υπολογίζει πόσες φορές έκαναν το ίδιο λάθος τα τελευταία 30-40 χρόνια οι υπεύθυνοι έλληνες ψηφηφόροι?
    τι να κάνουμε στην δημοκρατία όλοι είναι ίσοι δεν έχει εφευρεθεί καλύτερο σύστημα.

όλοι στα νιάτα μας τον παίξαμε μια-δυο-τρεις, εκατον τρεις κάποια στιγμή μαμήσαμε οι περισσότεροι, ενταξει για κάποιους δεν υπάρχει ελπίδα. Αν ξέρεις κανα καλύτερο σύστηματάκι από την δημοκρατία πεστο να το έχουμε υπόψιν.

Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο!
    Εχω μερικες διαφωνιες,αλλα δεν θα τις πω τωρα ,γιατι ......γιατι.......νυσταξα:ZZZ:καλο βραδυ παιδια......τα λεμε αυριο.

τι να κάνουμε στην δημοκρατία όλοι είναι ίσοι δεν έχει εφευρεθεί καλύτερο σύστημα.

όλοι στα νιάτα μας τον παίξαμε μια-δυο-τρεις, εκατον τρεις κάποια στιγμή μαμήσαμε οι περισσότεροι, ενταξει για κάποιους δεν υπάρχει ελπίδα. Αν ξέρεις κανα καλύτερο σύστηματάκι από την δημοκρατία πεστο να το έχουμε υπόψιν.
    ενα που μου ερχετε προχειρα: Αριστο-κρατια.Καληνυχτα τα λεμε αυριο:ZZZ:

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα