Ξεκαθαρίζω φίλε CIRUS !!! Δεν μιλάω για εσένα προσωπικά, απλά γράφω με αφορμή το σχόλιο σου !
Αν δεχτούμε ότι τις κυβερνήσεις τις βγάζει αποκλειστικά ο λαός με την ψήφο του,
τότε αυτοί που ψήφιζαν ενεργά και υπεύθυνα τα τελευταία 30 χρόνια, έφεραν αποδεδειγμένα τέτοιο αποτέλεσμα που λογικά δεν δικαιούνται να μιλήσουν και να απαιτήσουν τίποτε απολύτως, για τα επόμενα 30. Ε ????
Εγώ δεν ξέρω ειλικρινά αν είναι καλύτερη η αποχή από αυτό το θέατρο, ή μια λάθος ψήφος.
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)
οχι φίλε μου δεν αλλάζεις τα πράγματα ΜΟΝΟ με την ψήφο, δεν είπα αυτό σε καμία περίπτωση. Αυτό που είπα είναι ότι είναι απαράδεκτο να μην ψηφίζεις και ότι κάποιοι δώσαν και την ζωή τους για να μπορείς εσύ να το κάνεις.
Σε αφήνω να πιστεύεις ότι θες, ποιος είμαι εγώ άλωστε που θα σου επιβάλω την άποψη μου απλά απόψεις ανταλάσουμε
Διαφωνώ, πιστεύω στην αλλαγή, είναι καθαρά θέμα παιδείας. Όσο οι παλιότεροι που ψηφίζουν φεύγουν μακριά.... κάτι καλύτερο μπορεί να έρθει. Πιστεύω στους νεότερους ανθρώπους και τις γενιές που έρχονται.
Τέλος όπως είπα και πριν προτιμώ την χειρότερη δυνατή εκλεγμένη κυβέρνηση από τον καλύτερο δικτάκτορα του κόσμου που θα τα κάνει όλα καλά.
![]()
Μηπως μπορει κανεις -αμα ξερει- να μας διαφωτισει τεχνικα, πως αλλες χωρες που ειχαν μπει σε μνημονια καταφεραν και βγηκαν ,ενω εμεις δεν μπορουμε? Τι εκαναν παραπανω που εμεις δεν κανουμε?
Συνοπτικα-απλα-κατανοητα αν γινεται.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
τι να κάνουμε στην δημοκρατία όλοι είναι ίσοι δεν έχει εφευρεθεί καλύτερο σύστημα.
όλοι στα νιάτα μας τον παίξαμε μια-δυο-τρεις, εκατον τρεις κάποια στιγμή μαμήσαμε οι περισσότεροι, ενταξει για κάποιους δεν υπάρχει ελπίδα. Αν ξέρεις κανα καλύτερο σύστηματάκι από την δημοκρατία πεστο να το έχουμε υπόψιν.![]()