το θεμα ειναι οτι η ευρωπη δεν πουλαει λογω αξιοπιστιας...αλλα λογω οδηγικης συμπεριφορας και συνολικου πακετου!!!![]()
το θεμα ειναι οτι η ευρωπη δεν πουλαει λογω αξιοπιστιας...αλλα λογω οδηγικης συμπεριφορας και συνολικου πακετου!!!![]()
αυτα τα στερεοτυπα τα περνανε οι εταιριες μεσω των περιοδικων κλπ για διαφημηστικους λογους.
οταν κανουν τεστ σε μια μηχανη (οτι μηχανη κ να ειναι) την βγαζουν 100 φορες καλυτερη απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα και κρυβουν οσο μπορουν τα μειονεκτηματα της, και οταν βγει το επομενο μοντελο την επομενη χρονια το παρουσιαζουν παλι ακομη καλυτερο κ ας εχει απλα μικροδιαφορες για να τσιμπαει ο κοσμος...
το ποιο μηχανακι εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα ειναι σχετικο κ υποκειμενικο ο καθενας λεει το μακρυ του κ το κοντο του...
αναλογα με το τι ψαχνει ο καθενας κανει και τις επιλογες του...
εγω πχ πριν 2 χρονια ηθελα μια μηχανη ss 4κ μεχρι 6.000 ευρω μεταχειρισμενη που να εχει δυναμη, κρατημα, σερβις μεχρι 300 ευρω τον χρονο, οποτε πηρα r1 '00![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από λουκυλουκ
με 100 χιλ. τελικη τη παραπανω οδικη συμπεριφορα![]()
στα +250χιλ. πια ειναι η διαφορα και το πακετο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKE 1978
ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ:ZZZ: ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΗ ΕΚΤΟΣ SUPERSPORT ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ KTM-DUCATI
δεν ασκολουμε γιατι απλα ss εχω και σε αυτο οι Ιαπονες![]()
![]()
τωρα αν ηθελα ΤΡΑΧΤΕΡ σιγουρα θα αγοραζα απο ευρωπηκανουν ποιο βαθη οργομα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostuono
50000χμ και δεν έχει κάνει κιχ!!!
Καφετέριας είναι τα Ιαπωνικα ss!!!Φανελακι αμανικο,μαλλι προκα,γυαλι μασκα και ξερογκαζιες εξω απο το καφε!!!
Και το μηχανάκι μου το σκίζω φιλε FZR1000,Αλεξανδρουπολη Αθήνα σερι,Σερρες Μεγαρα κ τα λοιπα!!!
Τα ιαπωνικα που ειχα πριν ηταν πιο ζημιαρικα.....ΤΕΛΟΣ
![]()
αρκετα καλο αυτο
![]()
![]()
![]()
![]()
.....ΤΕΛΟΣ.
το caponord που εχω εχει 60000 χλμ και εχω αλλαξει μονο εναν ανορθωτη....την αξιοπιστια των japan την ειδαμε και σημερα στα motogp...που ειναι το μοτερ του hayden οοοεεεεοοο???
οσοι εχετε japan να σας δωσω το 1098 μια βολτα να αλλαξετε γνωμη περι στριψιματος και πιστας!!!!!!![]()
![]()
Εδω εγω θελω βολτα 1098
Θελω να δω πως ακουγετε στους κοφτες ενα ducati αν προλαβω δλδ πριν κολλησει :rotflmao: :rotflmao:
Οχι και να χαλαει στα 1.500 χλμ ελεος....
Ενα japan οτι και χρηση να το κανεις τπτ δε θα παθει στα 1.500 χλμ...
ΑΚους εκει κολλησε ι μιζα![]()
![]()
Ρε ειναι για τον πεο τα ευρωπαικα ποτε θα το καταλαβετε...
Βγαζουν ενα 1098 του 2007... και το περναει ενα 1000σσ του 2002
Τωρα θα πειτε... εχουμε αναρτησεις στισημο... και @@....
Λες και τα japan δεν εχουνε καλες αναρτησεις κτλ ....
Το εχω ξαναπει και το ξαναλεο... ενα 1098 με ενα 1000σσ κανουν ιδιο χρονο σε πιστα.....
Οποτε γιατι να δωσω 23.000 για ducati και να μου χαλαει κιολας να μι μπορω να το πουλησω.. μετα... να φοβαμε μι μου πεσει και πληρωνο 10.000ευρω γιατι εχουνε πανακριβα ανταλακτικα... να πληρονω του πουστι τα λεφτα στα σερβις...
Δεν αξιζουν τα λεφτα τους τα ευρωπαικα...![]()
οταν λεμε για το στησιμο δν εννοουμε ενα γρηγορο γυρο. το 1098 αποδεδειγμενα βγαζει ενα αγωνα στο οριο οπως ειναι απ το εργοστασιο. στα τζαπαν θα μειωνονται οι ανοχες τους κ η αναρτηση μετα απο λιγο θα τα φτυσει, τα φρενα δν θα πιανουν![]()
καλα δν ειναι τοσο τραγικα αλλα η διαφορα υπαρχει.. χρειαζονται λιγη βελτιωση ακομα..
κ δν κανει 23000 ρε παιδια 19 κανει το απλο. δλδ +4Κ οκ η διαφορα δν ειναι τοσο μεγαλη.. παιρνεις το πιο καυλα οχημα που υπαρχει ομως..για 4Κ διαφορα.. αν τα χεις τα λεφτα why not? δε λεω να χρεωθεις, γιατι για τπτ δν αξιζει να χρεωνεσαι.. τεσπα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
οταν λεμε για το στησιμο δν εννοουμε ενα γρηγορο γυρο. το 1098 αποδεδειγμενα βγαζει ενα αγωνα στο οριο οπως ειναι απ το εργοστασιο. στα τζαπαν θα μειωνονται οι ανοχες τους κ η αναρτηση μετα απο λιγο θα τα φτυσει, τα φρενα δν θα πιανουν![]()
καλα δν ειναι τοσο τραγικα αλλα η διαφορα υπαρχει.. χρειαζονται λιγη βελτιωση ακομα..
κ δν κανει 23000 ρε παιδια 19 κανει το απλο. δλδ +4Κ οκ η διαφορα δν ειναι τοσο μεγαλη.. παιρνεις το πιο καυλα οχημα που υπαρχει ομως..για 4Κ διαφορα.. αν τα χεις τα λεφτα why not? δε λεω να χρεωθεις, γιατι για τπτ δν αξιζει να χρεωνεσαι.. τεσπα..
Αμα σου περισευουν 4.000 δωστα σε μενα...
Εισαι λιγο μικρος ακομα και δε βγαζεις λεφτα με τον ιδρωτα σου
Οταν θα βγαζεις λεφτα δουλευοντας θα σου φενονται παρα πολλα τα 4.000+++
Και κατι αλλο ι απλη εκδοση δε φοραει ohlins...(νομιζω)
Φιλικα στα λεω... δε τα λεω για να στι πω...![]()
η αληθεια ειναι οτι εχουμε air condition..Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Αμα σου περισευουν 4.000 δωστα σε μενα...
Εισαι λιγο μικρος ακομα και δε βγαζεις λεφτα με τον ιδρωτα σου
Οταν θα βγαζεις λεφτα δουλευοντας θα σου φενονται παρα πολλα τα 4.000+++
Και κατι αλλο ι απλη εκδοση δε φοραει ohlins...(νομιζω)
Φιλικα στα λεω... δε τα λεω για να στι πω...![]()
![]()
![]()
ναι ρε οκ κανονικα μιλαμε, ετσι κ αλλιως μεχρι να παρω μεγαλο μοτορι εγω..ας παρω το rs125 τουλαχιστον να γουσταρουμε λιγο..
γρηγορη θεςς εισαι? μαλλον θα περασω πανω οποτε θελω βολτα με το Κ..![]()
ξερεις ποσα χλμ ειναι το θεσσαλονικη-σερρες? θα την παλευει ενα διχρονο να πηγαινοερχεται? εχει να πας κ απο επαρχιακο η μονο εθνικη?
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
η αληθεια ειναι οτι εχουμε air condition..![]()
![]()
ναι ρε οκ κανονικα μιλαμε, ετσι κ αλλιως μεχρι να παρω μεγαλο μοτορι εγω..ας παρω το rs125 τουλαχιστον να γουσταρουμε λιγο..
γρηγορη θεςς εισαι? μαλλον θα περασω πανω οποτε θελω βολτα με το Κ..![]()
ξερεις ποσα χλμ ειναι το θεσσαλονικη-σερρες? θα την παλευει ενα διχρονο να πηγαινοερχεται? εχει να πας κ απο επαρχιακο η μονο εθνικη?
Παρε κανα tzr250 rgv250... πολυ φτηνα θα βρεις.... ειναι βρωμογκαζα... εγω με tzr250 εμαθα να οδηγαω..... ακομα και τωρα που οδηγαω ενος φιλου το τζρ γουσταρω... 2χρονο με ypvs τρελο ηχο βγαζει... και βγαζει 215 με το κοντερ το δικο μου...
Οποτε ειναι να ερθεις στειλε πμ να συνενοηθουμε
σερρες ειναι καμια 80-90 χλμ ουτε και εγω ξερω ακριβωςαπο περιφεριακο παμε
Αμα δε πας τερμα γκαζι και πηγανεις χαλαρα θα σε πηγαινει...
Εγω πηγαινα σερρες καθε βδομαδα με το τζρ για βολτα (οχι πιστα) δε με εκανε προβληματα...
Απλα το 2χρονο θελει να το δουλευεις διαφοτερικα... οχι οπως ενα 4χρονο... να με καταλαβαινεις..
γρηγορη που ειδες τους ιδιους χρονους???οι συντακτες του powerbikes μπηκαν σερρες με βροχη και το 1098 γυρναγε 3 δευτερα πιο γρηγορα απο το δευτερο κ7....επισης ο μπουστας εκανε ρεκορ πιστας απο τους 2 πρωτους αγωνες χωρις να βαλει εξατμισεις κλπ...και δηλωνει επανειλημενα οτι το 1098 ειναι η καλυτερη μοτοσυκλετα παραγωγης ever!!!!
γρηγορη που ειδες τους ιδιους χρονους???οι συντακτες του powerbikes μπηκαν σερρες με βροχη και το 1098 γυρναγε 3 δευτερα πιο γρηγορα απο το δευτερο κ7....επισης ο μπουστας εκανε ρεκορ πιστας απο τους 2 πρωτους αγωνες χωρις να βαλει εξατμισεις κλπ...και δηλωνει επανειλημενα οτι το 1098 ειναι η καλυτερη μοτοσυκλετα παραγωγης ever!!!!
Ασε τους χρονους στιν Ελλαδα...
Εγω μιλαω για εξωτερικο με εππαγελματιες οδηγους... ιδιους χρονους κανουν στα κλασματα παιζουν....
Δε λεω οτι ο μπουστας και οι αλλοι δεν ειναι πιλοτοι....
![]()