Σελίδα 132 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3282122127128129130131132133134135136137142182232 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.966 έως 1.980 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    εμενα παντως δεν μου φαινεται καθολου αστειο...
    το φωναζω εδω και καιρο στα ποστ μου οτι ο παναθηναικος δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο το υλικο του ΟΣΦΠ

+1000
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ο παναθηναικος δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο το υλικο του ΟΣΦΠ
    Αυτό τώρα είναι κολακευτικό για την ομάδα σου;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    κανένα πρόβλημα και πολύ καλά έκανε κ ψάχνει την υπόθεση
    (η @@ριες αν το έκανε αφήστε τες για αλλου...αναλόγως τι θα βρει θα πράξει ο λιγδιάρης)
    όπως πολύ καλά έκανε και ο κόκκαλης....
    σήμερα το γράφουν όλες οι φυλλάδες...και οι δικές σας

αλλά έτσι επειδή παπαρολογούσατε ότι ο ντέμης στην θέση μας δεν θα έκανε τέτοιο πράμα και είναι ξεφτύλα και τέτοια
    εε απέδειξε μόνος του ότι ακριβώς τα ίδια θα έκανε
    επιχειρηματίες είναι κοιτάζουν το συμφέρον της εταιρίας τους...πολύ καλά κάνουν
    για τα πρόβατα το έγραψα που θέλουν να το παίζουν υπερανω...κ ξέρεις αυτοί είναι το χειρότερο είδος...οι κλασσικοί σύγχρονοι έλληνες της υποκρισίας

υ.γ μπορείτε να ξανασκύψετε κ να συνεχίσετε το γλύψιμο εκεί που φτύνατε...
    δε μου λέτε του δώνη θα του τυπώσετε και αυτουνου χαρτονομίσματα???
    όταν τελειώσετε με το γλύψιμο απαντάτε, με την ησυχία σας δεν βιαζομαι, μου λέτε

Ωραια θα παρω ως δεδομενο οτι το εκανε....Ειναι το ιδιο το να προστατευσει τα συμφεροντα του απεναντι σε μια οπως φαινεται αδικη αποφαση που χαρισε 3 βαθμους στον ΟΣΦΠ και το ιδιο αυτο που εκανε ο Κοκαλης?

Δεν το καταλαβαινω...

Οσο για τον Δωνη αμα του αρεσουμε....Δεν επρεπε παντως να βγει η οποια διαπραγματευση στις εφημεριδες αφου εκανε το θεμα παρωδια....Εμενα παντως μου κανει και ο Κωστενογλου...Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να συνεχισει ο Πατερ Νικολαος ειδικα αν παρει την κουπα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ωραια θα παρω ως δεδομενο οτι το εκανε....Ειναι το ιδιο το να προστατευσει τα συμφεροντα του απεναντι σε μια οπως φαινεται αδικη αποφαση που χαρισε 3 βαθμους στον ΟΣΦΠ και το ιδιο αυτο που εκανε ο Κοκαλης?

Δεν το καταλαβαινω...

Οσο για τον Δωνη αμα του αρεσουμε....Δεν επρεπε παντως να βγει η οποια διαπραγματευση στις εφημεριδες αφου εκανε το θεμα παρωδια....Εμενα παντως μου κανει και ο Κωστενογλου...Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να συνεχισει ο Πατερ Νικολαος ειδικα αν παρει την κουπα..

καθεσαι και απαντας στον λα...κοτα ρε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι να σου πω και εσενα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εγω ενα πράγμα βλέπω...

Μια πόλη που, καθημερινά σχεδόν, γινεται μπουρδέλο απο πορείες/συγκεντρώσεις - τουλάχιστον όμως για αντικειμενικά σοβαρότερα θέματα, θα γίνει ξανα μπουρδελο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ για κατι ΤΟΣΟ γελοίο όσο η κατάντια (ποια; τριτος ειναι ο ΠΑΟ ρε πουστη μου δεν υοπβιβάζεται) μιας ποδοσφαιρικής ομαδας...

Μάλιστα...

ΠΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

oloi se kati einai kammenoi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΤΕΜΗ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΑΜΩ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΣΤΙς ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ....

Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ...

ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...

υ.γ τα κεφαλαία επίτηδες μπας κ δεν τα βλέπετε...τωρα δεν έχετε κ δικαιολογίες

Φιλαράκι... δεν ξυπνάμε ξέρεις με την τσίμπλα στο μάτι να τρέχουμε να διαβάζουμε αθλητικές εφημερίδες ούτε η ζωή μας είναι τιο γράφουν αυτές.
    Μπορείς λοιπόν να εξηγήσεις σε μας τους αμαθείς ποια ακριβώς είναι η κίνηση ντέμη γιατί δεν ξέρουμε; Εγώ προσωπικά δεν έχω ενημερωθεί. Μας λες λοιπόν τι έχει συμβεί;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ΠΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

Υπαρχουν και χειροτερα οπως το να αυτοπροσδιοριζεσαι μεσω forum.
    Εκει να δεις καψιμο...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μπασινάς στην ΑΕΚ...

http://www.sport24.gr/html/ent/073/ent.229073.asp

η φημολογία για επιστροφή του Κατσουράνη πιο έντονη παρά ποτέ, πλέον. Απο όσο φαίνεται η ΑΕΚ πάει για αναδημιουργία του κεντρικού της άξονα με Δέλλας - Παπασταθόπουλο - Μπασινά - (Κατσουράνη ;;; )- (Κλέυτον ;;;; ) και μπροστά με Μπλάνκο - Καλόν - Εντίνιο.

Αν τα καταφέρει θα έχει κάνει ενα αρκετά γρήγορο σχήμα, με άριστα ανασταλτικά χάφ (βάσει αριθμών πάντα) , ικανό κέντρο και πολύ καλή επίθεση (πάντα βάσει αριθμών).

Αίντε να δούμε... για προπονητή, μάλλον Δώνη ... με αυτούς τους παίκτες, νομίζω οτι θα έχει ενα καλό και αξιόμαχο σύνολο.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε 25.000 εισητήρια, εκτός και αν γίνει θαύμα και έρθει το πρωτάθλημα προς ΟΑΚΑ μεριά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εγω πιστευω οτι και 2οι να βγουμε αν οντως γινουν αυτες οι μεταγραφες θα εχουμε πιο πολλα διαρκειας απο ποτε

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Καλά όλ' αυτά αλλά ο Δέλλας δεν πάει άλλο ρε μάγε.Είναι αναγκαίο να σπρώξει πολύ χρήμα για την θέση του.Θα δούμε
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Aν αυτο ειναι οντως αληθεια,λεμε οτι θα πεσει πολυ γελιο

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=126625

επεισης προτεινω σε ΕΠΟ και ΟΣΦΠ να καταργησουν και αυτους και περισσοτερο αυτους

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....

o Δέλλας (ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΑΡΙΘΜΩΝ) θεωρείται απο τους πιο σταθερούς αμυντικούς και με τα λιγότερα λάθη. Πάντως απο πίσω είναι και ο Αλεξόπουλος , αρκεί να δούμε σε τι κατάσταση θα επανέρθει απο την προετοιμασία στην επόμενη αγωνιστική σαιζόν.

Θα δούμε πάντως, μιας και οι φυλλάδες, πάντα λένε τα δικά τους.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι απο όσο φαίνεται του Μπασινά και του Δώνη (χωρίς προπονητή η ΑΕΚ δεν κάνει ποτέ μεταγραφές , όσο είναι ο Ντέμης).

Για τα υπόλοιπα θα δούμε παίδες...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Busa...

Άσε γιατί δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν , είναι πως η γραμμή γενικά απο FIFA και UEFA, είναι να μην παίρνουν γενικώς θέση για τοπικά πρωταθλήματα. Απο την στιγμή όμως που κάποιοι καταφεύγουν στο όργανο , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, αλλά για θέματα όπως αυτό με του Βάλνερ που μπορεί να οδηγήσει σε προδεδικασμένα, δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει.

ΤΟ μόνο σίγουρο είναι πως οτι και να αποφασίσει, τόσο η ΕΠΟ όσο και οι υπόλοιποι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να αποδεχτούν και να εφαρμόσουν την απόφαση του CAS.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Busa...

Άσε γιατί δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν , είναι πως η γραμμή γενικά απο FIFA και UEFA, είναι να μην παίρνουν γενικώς θέση για τοπικά πρωταθλήματα. Απο την στιγμή όμως που κάποιοι καταφεύγουν στο όργανο , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, αλλά για θέματα όπως αυτό με του Βάλνερ που μπορεί να οδηγήσει σε προδεδικασμένα, δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει.

ΤΟ μόνο σίγουρο είναι πως οτι και να αποφασίσει, τόσο η ΕΠΟ όσο και οι υπόλοιποι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να αποδεχτούν και να εφαρμόσουν την απόφαση του CAS.

Gandalf
    Ρε Μαγε το γελοιο ειναι οτι πανε να περασουν ΕΠΟ και ΟΣΦΠ (αν ειναι αληθεια) οτι το CAS δεν ειναι αρμοδιο να δικασει.... παρτε και ενα ωραιο κατεβατω απο ενα Blog.....δεν ξερω....αλλα με αρεσε πολυ και κατι μου εκανε κλικ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ την ηλιθιότητα μιας απόφασης που είναι πέρα από κάθε λογική, σε μετωπική σύγκρουση με την ποδοσφαιρική λογική και τα απτά δεδομένα.
    Το μόνο που κατανοώ είναι η βεβαιότητα κάποιων ότι το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο της Λωζάνης θα προσπαθήσει να μην αλλοιώσει τα δεδομένα μιας εθνικής βαθμολογίας (έτσι όπως την διαμόρφωσαν τα αρμόδια όργανα της διοργανώτριας Αρχής), αλλά ουσιαστικά να προκαταλάβει ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Γιατί ως υπόθεση είναι 100% ξεκάθαρη και καμία ομοιότητα δεν υπάρχει με κανέναν Μεγιόνγκ Ζε και κανένα άλλο αθλητικό προηγούμενο. Εκτιμώ ότι ελάχιστοι έχουν καταλάβει ότι μιλάμε για το «προϊόν» καθαρά βρετανικών ηθών και εθίμων, που καμία νομική υπόσταση δεν έχουν εντός της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Και εξηγούμαι.

Ο ποδοσφαιριστής Ρόμπερτ Βάλνερ ανήκε στην Φόλκερκ (Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας) με την οποία και αγωνίστηκε στις 4 Αυγούστου και 29 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας συνολικά 33 λεπτά. Τον Νοέμβριο έφυγε δανεικός από την Φόλκερκ για την Χάμιλτον (Α’ κατηγορία Σκωτίας), όπου και αγωνίστηκε στις 24 Νοεμβρίου, 1η και 8η Δεκεμβρίου, επιτυγχάνοντας μάλιστα και ένα γκολ.
    Τον Δεκέμβρη επέστρεψε στην Φόλκερκ και ακολούθως μετακινήθηκε στην Καλαμαριά. Αριθμητικά, η Καλαμαριά είναι η τρίτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε φέτος, φτάνει βεβαίως η ΦΙΦΑ να αναγνωρίσει την μετακίνησή του από την Φόλκερκ στη Χάμιλτον ως διεθνή μεταγραφή!

Και ρωτάω: είναι ο Νοέμβριος μήνας διεθνών μεταγραφών; Μπορεί οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα να δανειστεί ή να αποκτήσει ποδοσφαιριστή μήνα Νοέμβριο και να τον χρησιμοποιήσει πριν τον Γενάρη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις; Φυσικά και όχι.

Εφ’ όσον λοιπόν δεν αναγνωρίζεται διεθνώς η βρετανική πρακτική δανεισμού παικτών μεταξύ των ομάδων του Νησιού ανά πάσα στιγμή εντός μιας αγωνιστικής περιόδου, πως λογίζεται ως μεταγραφή και δεύτερη ομάδα η Χάμιλτον; Απορία είναι και κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη. Ας μην υποτιμούν όμως και τη νοημοσύνη μας…
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτό τώρα είναι κολακευτικό για την ομάδα σου;
    εμ με πιο υλικο να το συγκρινω??με της Μπαρτσελόνα???
    το συγκρινω με τον πρωτοπορο....εφοσον πρωταρχικος στοχος ειναι το πρωταθλημα και θεωρησουμε οτι εχεις πληρεστερο υλικο απο τον πρωτ/ρο καιρος να ψαξουμε αλλου για τις αιτιες που ειμαστε τριτοι...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38