32,18 μαζί με φπα τα πίσω, η απόδειξη γράφει για xtx/r.
32,18 μαζί με φπα τα πίσω, η απόδειξη γράφει για xtx/r.
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ρε προεδρα εχεις αλλαξει δυο φορες τακακια στο μπροστινο εχοντας κανει λιγοτερα χλμ απο μενα και εγω δεν εχω αλλαξει ακομα???
Πρεπει να το πηγαινεις πολυ φετα...![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ε μάλλον όταν άλλαξε τα μαμά τελικά ήθελε να δει πόσα κιλά έχασε η μηχανή και το έριξε στο έντο.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ρε προεδρα εχεις αλλαξει δυο φορες τακακια στο μπροστινο εχοντας κανει λιγοτερα χλμ απο μενα και εγω δεν εχω αλλαξει ακομα???
Πρεπει να το πηγαινεις πολυ φετα...
http://www.moto.gr/forums/showthread...er#post1465885Αρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
τι σωληνακι ειναι αυτο ρε παλικαρια..?κ γιατι γεμιζει λαδι εκει?απο αναθυμιασεις να υποθεσω..?
Στο σχήμα φαίνεται η καινούρια σχεδίαση. Το σωληνάκι είναι αυτό που έχει και την τάπα με την ασφάλεια στο κάτω μέρος. Δεν ξέρω γιατί γέμιζε αλλά με το καινούριο και χωρίς άλλη αλλαγή στην μηχανή δεν ξαναγέμισε.
Αρα λογικα εχει αλλαξει και μπροστινη αναρτηση!!! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ε μάλλον όταν άλλαξε τα μαμά τελικά ήθελε να δει πόσα κιλά έχασε η μηχανή και το έριξε στο έντο.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εφόσον κάνουν 30-35 ευρώ το ένα τακάκι, τότε 3x30-35 = 90-105€ τα τρία άρα δεν είναι υπερβολική η τιμή που πλήρωσε ο Pyromaniacs (μαζί με τα περαστικά), κάνω κάπου λάθος?
Μόλις γύρισα από Yamaha. Πήγα να αλλάξω ρουλεμάν λαιμού (εντός εγγύησης). Γράσο δεν είχε καθόλου. Μου είπε πως από το εργοστάσιο δεν βάζουν πολύ για οικολογικούς λόγους και πως τώρα δεν θα ξανά χρειαστεί τίποτα. Όπως και να 'χει έχω 2 χρόνια εγγύηση σε ανταλλακτικό και εργασία έτσι δεν είναι?
Ρώτησα και για τακάκια. 105 μου είπαν και εμένα. Και στον ίδιο περίεργο φάνηκε.
Έχω μπροστά μου το βιβλιαράκι με τα αναλώσιμα Yamaha. Τακάκια για xtz660 08
εμπρός 11DF58110000 48.98 EU
πίσω 5VKW0046000 30.71 EU
Εγώ έχω λίγο ψωμί ακόμα αλλά όταν έρθει η ώρα δεν το γλυτώνω το κατοστάρικο.
Edit: pyromaniacs ελπίζω να μην πέταξες τα παλιά με τα 15000χλμ γιατί είναι για άλλα τόσα.
Χαχα Σωστά, αν και νομίζω πως εννοούσε πως άλλαξε τα πίσω και όχι τα εμπρός.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αρα λογικα εχει αλλαξει και μπροστινη αναρτηση!!! :rotflmao:
Αυτός λες να την έχει αλλάξει την πίσω?
http://www.youtube.com/watch?v=5cJLe...eature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Χαχα Σωστά, αν και νομίζω πως εννοούσε πως άλλαξε τα πίσω και όχι τα εμπρός.
Αυτός λες να την έχει αλλάξει την πίσω?
http://www.youtube.com/watch?v=5cJLe...eature=related![]()
Ο προεδρας το ειπε ξεκαθαρα οτι εχει αλλαξει απο δυο φορες σε καθε τροχο...
Η αληθεια ομως ειναι οτι την αναρτηση μου εγω την βλεπω αρκετα πεσμενη και ειδικα τα μπροστινα μου φαινεται οτι πλεον δεν εχουν καθολου καλη αποσβεση..![]()
![]()
![]()
Να δουμε ποσο θα κοστισει αν βαλουμε τιποτα καλυτερο...
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
λοιπον καλος ηρθα και παλι στην παρεα του tenere.
λοιπον εχω μια και μοναδικη ερωτηση.
αλλα ας περασω στον προλογο και μετα στην ερωτηση.
εχω ενα gs adv ομως μου χει μπει και παλι στο μυαλο να αρχισω ξανα τις βολτουλες στο χωμα,κατι που εκανα παλιοτερα και ειληκρηνα με χαλαρωνε.
το adv αποκλειεται να το βαλω σε τοσο κακο δρομο κυριως λογω κιλων.
ετσι λοιπον πηρα την αποφαση να προβω και παλι σε αγορα tenere που πιστευω οτι παρολο που εχει τα κιλα του παει ανετα σε χωματοδρομο και ειναι ισως απο τα πιο χωματινα μηχανακια της κατηγοριας του.
αξιοπρεπεστατο μοτερ και μπορει και καποιος να κανει και τις διαδρομες του-εκδρομουλες του ανετα σε εθνικο δικτυο.
και περναω στο ερωτημα,εχει γινει τιποτα σχετικα με το χαμηλωμα της πισω αναρτησης?ειμαι 1,81 και 100 κιλα κι ομως δεν το εφτανα και τοσο ανετα,πατουσα κατω ομως οχι και τοσο σταθερα.εχει διορθωθει αυτο?
Καλώς τον ταξιδιώτη![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου, στην κατηγορία των on/off - touring είναι ότι πιο χωμάτινο σε προσιτή τιμή
(εκτός αν το KTM 690 Rallye είναι προσιτό για σένα).
Το χαμήλωμα είναι εφικτό και εύκολο, αρκεί να αλλάξεις τα σιδεράκια που κρατάν το μοχλικό.
Αυτό γίνεται με τρεις τρόπους:
(1) βάζεις αυτά του TDM (αυτό κάνουν οι περισσότερες αντιπροσωπίες αν τους το ζητήσεις)
(2) τα παραγγέλνεις από το ebay
(3) τα κατασκευάζεις σε ένα μηχανουργείο
Επιπλέον χαμηλώνεις και το μπροστινό ανυψώνοντας τις μπουκάλες πάνω από την τιμονόπλακα.
Έτσι διατηρείς την γεωμετρία και το χαμηλώνεις 2-3cm (αν δεν κάνω λάθος).
Από την άλλη εγώ είμαι 1,78m και 75kg και δεν το χαμήλωσα, στο χώμα το ύψος χρειάζεται - όπως σίγουρα ξέρεις - , μετά από λίγο καιρό θα το συνηθίσεις, πιο εύκολα από μένα που προερχόμουν από street (χαμηλές) μοτοσυκλέτες.
Διαβασε μερικά ποστ εδώ... http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=72Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
και περναω στο ερωτημα,εχει γινει τιποτα σχετικα με το χαμηλωμα της πισω αναρτησης?ειμαι 1,81 και 100 κιλα κι ομως δεν το εφτανα και τοσο ανετα,πατουσα κατω ομως οχι και τοσο σταθερα.εχει διορθωθει αυτο?
Χαμηλώει ευκολα 3-5 εκατοστά με θαυμάσια αποτελέσματα...Και μιλάμε για αναβάτη 1,75....
Εχουμε το ίδιο ύψος , θα το συνηθήσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
ΣωστάΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ο προεδρας το ειπε ξεκαθαρα οτι εχει αλλαξει απο δυο φορες σε καθε τροχο...
WP αν θυμάμαι καλά γύρω στα 150 ....ρώτα τον ψηλόΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Να δουμε ποσο θα κοστισει αν βαλουμε τιποτα καλυτερο...
Για όσους δεν μπόρεσαν ακόμα να το βρουν...
http://www.xt660.cz/katalogy/XT66Z-08_DM021_11D1.pdf