Σελίδα 133 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 3383123128129130131132133134135136137138143183 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.981 έως 1.995 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

η αποφαση ηταν σκανδαλο κ εγκλημα κατα της Ελλαδας παραμονες Εθνικης Επετειου οποτε πρεπει να παρει θεση ο Χοντρος.

Περα απο την πλακα δεν τηρηθηκε τιποτα. Τα ισοπεδωνουν ολα κ σιγουρα ο Πατερας δεν θα κατσει να το πηδηξουνε κ αυτο δεν ειναι καλο για το ποδοσφαιρο. Αν αρχισουν δηλωσεις εκατερωθεν θα ξεφυγει το πραγμα κ αντε να μαζεψεις τα στρατιωτακια μετα.

Τι εγινε ρε γαυρακια? Το μπασκετικο τμημα ζηλεψε το ποδοσφαιρικο κ εχασε απο το κατσικοχωρι της Γερμανιας? Εσεις δεν πηρατε τον ανθρωπο που ειναι μια ομαδα μονος του, που στη θεα του χεζονται οι αντιπαλοι? Ναι βρε για τον ευεργετη Σπανουλη μιλαω το βρηκατε! Μεγεια τις φαπες Βασιλακη! !

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Ο la villa σε ξεβράκωσε πριν λίγο, αντί να πουλάς τρέλα καλό είναι να παραδέχεσαι που και που όταν κάνεις λάθος, εξάλου κανένας δεν είναι άσφαλτος όπως λέει και η σοφή Άντζελα

δεν λέω ότι έχει πάντα δίκιο, μη σου πω ότι διαφωνώ πολλές φορές μαζί του,

αλλά έχει δίκιο, όλοι οι αναπληρωματικοί θα έπαιζαν σε αυτό το παιχνίδι, οπότε ας αφήσουμε τις ιστορίες συνωμοσίας απέξω

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.............

Άν έχεις μέσα 2-3 βασικούς καί 2-3 άναπληρωματικούς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ...??
    Άν χρειαστεί νά μπούν καί 2-3 άπό τό πάγκο βασικοί έπειδή κάτι πήγε στραβά
    μέσα στή λάσπη..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ...??
    Τό ίδιο είναι νά κάνεις ζέσταμα καί νά κάτσεις 2 ώρες στόν πάγκο μέ τό νά σηκωθείς
    νά πάς σπίτι σου 8 καί 10...??
    Τήν τρέλλα πού τήν είδες..??

Ξέρεις κάτι,είχα προβλέψει ότι έχετε τύχη άν βάλετε γκόλ στά πρώτα 20-25 λεπτά.
    Έ τώρα έπειδή δέν παίξατε σάς δίνω τό πολύ 35
    ΑΝ ΔΕ ΣΚΟΡΑΡΕΤΕ.............ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΑ...!!!

ρε πστ μου σε όλα συνωμοσίες βλέπετε,

και η νεροποντή συνωμοσία της παράγκας έγινε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν γράφω τπτ άλλο, το θεωρό γελοίο να συνεχίσω να λέω τα αυτονόητα.

γι' αυτό έχεις την αντιμετώπιση που έχεις εδώ και μη αναφέρεις ότι και αυτά τα λες για πλάκα γιατί τα πιστεύεις και αυτές είναι οι π@π@ριες που σου έλεγα ότι λες.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ............

Βλέπεις γαύρο...??
    Είναι βασικοί οί Πάρντο,Μοντέστο,Ρόμενταλ...??
    Ξεκίνησε βασικός ποτέ ό Μήτρογλου..??
    Είναι άναπληρωματικός...?
    Ζαιρί..??
    Παπαδόπουλος..??
    Παοκ είδες...??
    Είδες ότι μόλις τό πράμμα ζόρισε μπήκαν βασικοί..??
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ............ΑΣΤΑ

Άλλιώς δέν θά τάγραφες αύτά.
    Άν τό μυαλό σου είναι στή βασική έντεκάδα πού έπαιξε μέ τόν Άρη.........δυστυχώς
    Άς μιλήσουμε γιά τέννις....!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ......ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ.
    Όταν γράφω παπαριές δέν τό παίρνεις είδηση:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    το να συνεχίσεις να υποστηρίζεις τη βλακεία που έγραψες δεν σημαίνει ότι θα κάτσω να σου αναλύσω γιατί είναι βλακεία. Μπορείς να καταλάβεις και μόνος σου μια χαρά

Το γεγονός ότι γράφεις βλακείες δεν σημαίνει ότι είσαι βλάκας, αντιθέτως πιστεύω ότι έχεις μυαλό και καταλαβαίνεις πολλά αλλά δεν σ'αφήνει ο οπαδισμός σου να δεις καθαρά, εσύ ότι έχει κίτρινο μέσα το βλέπεις αγνό και καθαρό και ό,τι έχει άλλο χρώμα είναι συνωμοσία και παράγκα ακόμα και να είναι οφθαλμοφανές ότι δεν είναι έτσι.

το τι θα γίνει στο ντέρμπι δεν το ξέρω, μπορεί και να τα φτύσουμε όπως λες και να χάσουμε, αυτό είναι μία άποψη και τη δέχομαι, για τα παραπάνω που έγραψες δες παραπάνω δεν το συνεχίζω.

Εσύ αν δεις αγώνα μποξ και νικήσει αυτός με το κόκκινο σορτσάκι αυτόν με το κίτρινο θα ισχυριστείς κατευθείαν ότι έχει πάρει αναβολικά και ότι το ματς ήταν στημένο από πριν.

ρε πστ μου σε όλα συνωμοσίες βλέπετε,

και η νεροποντή συνωμοσία της παράγκας έγινε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν γράφω τπτ άλλο, το θεωρό γελοίο να συνεχίσω να λέω τα αυτονόητα.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ...........

Άπλά είπα ότι σάς φέρθηκαν πολύ διακριτικά........ούτε κάν τό μισάωρο..:rotflmao: :rotflmao:

Οί βάζελοι βέβαια γιά άλλο πράμμα έχουν ζόρι .
    Έπειδή σέρνονται καί πάνε Ρωσσία τήν Τρίτη είπαν μπάς καί λουφάρουν,άσε πού έχουν
    ήδη στείλει τό Νόμπλια άλλά αύτός δέν τό ξέρει...:rotflmao:
    Άναβολή τήν Τετάρτη...........άναβολή τό Σάββατο καί πάμε Ρούμπιν....

Δέ βολεύει...??

Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ............

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ............ΑΣΤΑ

Όταν γράφω παπαριές δέν τό παίρνεις είδηση:rotflmao: :rotflmao:

Για να δούμε....................................................................

Τ' αφήνω όντως, δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω

Μην είσαι σίγουρος

το να συνεχίσεις να υποστηρίζεις τη βλακεία που έγραψες δεν σημαίνει ότι θα κάτσω να σου αναλύσω γιατί είναι βλακεία. Μπορείς να καταλάβεις και μόνος σου μια χαρά

Το γεγονός ότι γράφεις βλακείες δεν σημαίνει ότι είσαι βλάκας, αντιθέτως πιστεύω ότι έχεις μυαλό και καταλαβαίνεις πολλά αλλά δεν σ'αφήνει ο οπαδισμός σου να δεις καθαρά, εσύ ότι έχει κίτρινο μέσα το βλέπεις αγνό και καθαρό και ό,τι έχει άλλο χρώμα είναι συνωμοσία και παράγκα ακόμα και να είναι οφθαλμοφανές ότι δεν είναι έτσι.

το τι θα γίνει στο ντέρμπι δεν το ξέρω, μπορεί και να τα φτύσουμε όπως λες και να χάσουμε, αυτό είναι μία άποψη και τη δέχομαι, για τα παραπάνω που έγραψες δες παραπάνω δεν το συνεχίζω.

Εσύ αν δεις αγώνα μποξ και νικήσει αυτός με το κόκκινο σορτσάκι αυτόν με το κίτρινο θα ισχυριστείς κατευθείαν ότι έχει πάρει αναβολικά και ότι το ματς ήταν στημένο από πριν.

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...........??

Άμα σέ κλέβανε καί σένα τόσα χρόνια παίκτες ,προπονητή καί τίτλους ίσως νά
    φερόσουν χειρότερα.

ΕΓΩ , ΚΑΝΑ ΜΥΡΡΙΟ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..........

Λέμε βλακείες.........φιλάκια βρέ σίρους....

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...........??

Άμα σέ κλέβανε καί σένα τόσα χρόνια παίκτες ,προπονητή καί τίτλους ίσως νά
    φερόσουν χειρότερα.

Τίποτα άστο όπως είναι, είναι θετικό και μόνο που το παραδέχεσαι έστω και μία φορά.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αυτά που λες τα λες γιατί έχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ έτσι??? Δια της ατόπου απαγωγής ό,τι λες βγαίνει άκυρο αφού έχεις αυτό το πρόβλημα (που μόνος σου παραδέχτηκες) και με αυτό πορεύεσαι και γράφεις άλλα ντι άλλων, οπότε και μεις με το δίκιο μας καταλαβαίνουμε ευθύς εξαρχής ότι γράφεις Π@π@ριές πολύ συχνά.

Έλυσα τώρα το πρώτο σου ερώτημα?????

Συνεχίζω λοιπόν.....

Αν αισθάνεσαι ότι σε κλέβουν ΠΑΝΤΑ όπως αισθάνεσαι, μην παρακολουθείς το ρημάδι το ελληνικό πρωτάθλημα, δες κάποιο άλλο που και καλύτερο είναι και δεν θα αισθάνεσαι ότι σε κλέβουν.

Αν το αισθανόμουν ίσως και να φερόμουν χειρότερα δεν ξέρω γιατί δεν το αισθάνομαι αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα έβλεπα κανένα άλλο πρωτάθλημα χωρίς να είμαι και σίγουρος.

ΕΓΩ , ΚΑΝΑ ΜΥΡΡΙΟ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..........

Λέμε βλακείες.........φιλάκια βρέ σίρους....

συ είπας, εγώ δεν ανέφερα κανέναν άλλο εκτός από σένα

φιλάκια ρουφηκτά ή ρουφηκτά φιλάκια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Το Cirus προφέρεται Σάϊρους

συ είπας, εγώ δεν ανέφερα κανέναν άλλο εκτός από σένα

φιλάκια ρουφηκτά ή ρουφηκτά φιλάκια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ε ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ..........

Πώς τό έξηγείς....??

ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ............ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΡΑ

Τρώγομαι μέ σένα βρέ γαύρε,πού άποκλείεται νά βρούμε άκρη.
    πάντως άπάντησε μου είλικρινά,πόσο καλή είναι ή σχέση σου
    μέ τό άθλημα..??
    Μέ τό χέρι στήν καρδιά όμως άλήθεια...!!
    Γιά νά μή σέ κολλάω ,όχι τίποτε άλλο ,θά σέ δώ μέ συμπάθεια καί θά γλυτώσεις
    άπό μένα...!!

Όχι σάν τόν κολλητό σου,πού έχει παίξει καί λίγη μπαλλίτσα καί κάτι κατέχει.

Ε ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ..........

Πώς τό έξηγείς....??

ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ............ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΡΑ

Τρώγομαι μέ σένα βρέ γαύρε,πού άποκλείεται νά βρούμε άκρη.
    πάντως άπάντησε μου είλικρινά,πόσο καλή είναι ή σχέση σου
    μέ τό άθλημα..??
    Μέ τό χέρι στήν καρδιά όμως άλήθεια...!!
    Γιά νά μή σέ κολλάω ,όχι τίποτε άλλο ,θά σέ δώ μέ συμπάθεια καί θά γλυτώσεις
    άπό μένα...!!

Όχι σάν τόν κολλητό σου,πού έχει παίξει καί λίγη μπαλλίτσα καί κάτι κατέχει.
    Δεν ανέφερα τίποτα για τους Βάζελους, υπάρχουν πολλοί βάζελοι που είναι αρκετά έξυπνοι και καταλαβαίνουν δεν τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι όλους

ο Πατέρας προφανώς και θέλει να πολώσει το κλίμα γιατί έχει συμφέρον, έτσι το εξηγώ

έπαιζα μπαλίτσα και γω αλλά όπως λες εσύ μάλλον δεν το κατέχω το άθλημα, αλλά πάλι πριν λίγο παραδέχτηκες ότι ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ οπότε μάλλον δεν σε λαμβάνω υπόψιν μου.

σε παρακαλώ μην με κολλήσεις, κόλλα μου αν θες ναι, αλλά μην με κολλήσεις τίποτα

ο μόνος λόγος που σου απαντάω είναι ότι αυτή τη στιγμή δουλεύω και δεν έχει καθόλου δουλειά, βαριέμαι και χαζεύω στο internet. Ελπίζω το αφεντικό να μην δει το forum:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν ανέφερα τίποτα για τους Βάζελους, υπάρχουν πολλοί βάζελοι που είναι αρκετά έξυπνοι και καταλαβαίνουν δεν τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι όλους

ο Πατέρας προφανώς και θέλει να πολώσει το κλίμα γιατί έχει συμφέρον, έτσι το εξηγώ

έπαιζα μπαλίτσα και γω αλλά όπως λες εσύ μάλλον δεν το κατέχω το άθλημα, αλλά πάλι πριν λίγο παραδέχτηκες ότι ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ οπότε μάλλον δεν σε λαμβάνω υπόψιν μου.

σε παρακαλώ μην με κολλήσεις, κόλλα μου αν θες ναι, αλλά μην με κολλήσεις τίποτα

ο μόνος λόγος που σου απαντάω είναι ότι αυτή τη στιγμή δουλεύω και δεν έχει καθόλου δουλειά, βαριέμαι και χαζεύω στο internet. Ελπίζω το αφεντικό να μην δει το forum:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ..........

Εύχαριστώ......

ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ..........

Εύχαριστώ......

Εγώ ευχαριστώ,

άντε πιάσε 2 παγωμένες γιατί πολύ σε πείραξα, βάλατε και 5, μη σε στεναχωρώ

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22