Προχθές μια που είχα μία μικρή ποσότητα Moto Cool να κάθεται στο μπουκάλι την πρόσθεσα στο δοχείο, έκανα μία μικρή βόλτα και μόλις σταμάτησα και έβαλα τη μοτοσικλέτα στο σταντ το κύκλωμα απέβαλλε μία ελάχιστη ποσότητα και ισορρόπησε από μόνο του:
Αυτή είναι η στάνταρ διαδικασία εκτός αν πετύχουμε ακριβώς την ποσότητα υγρού που απαιτείται και το βράσιμο - φτύσιμο του υγρού συμβαίνει μία φορά μόλις ζεστάνει ο καιρός και μόνο μετά την πρότερη αλλαγή του για αυτό και πρότεινα στον φίλο asxetost να δει πώς θα πάνε τα πράγματα μετά τον κύκλο αυτόν.
Πιστεύω ότι δεν θα έχει περαιτέρω θέματα γιατί όπως έχω ξαναγράψει παρόλο που η πρώτη γενιά Er έχει μικρότερο ψυγείο σε εμένα δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα ακόμα και σε διήμερο track day με καυτές θερμοκρασίες
Πρόσθεσα επίσης και λίγο υγρό φρένων στο ποτηράκι επειδή δυστυχώς κάποιος πήγε να μου ξηλώσει την τύπου Brembo αντλία γιατί προφανώς του γυάλισε, σε μία από τις λίγες φορές που πάρκαρα νύχτα εκτός γκαράζ
Ευτυχώς δεν έλειπαν μέρη αλλά έτρεξε λίγο υγρό από τα λάστιχα που τράβηξε μέχρι που τον πήρανε χαμπάρι από ένα μπαλκόνι και το έβαλε στα πόδια!
Ο έλεγχος του ψυκτικού είναι εβδομαδιαίος στο μαμά σεταπ.
Αν έχουμε ακυρώσει ρουτινες με τζαμπερ ή έχουμε προσθέσει καύσιμο , λειτουργεί πιο χαμηλά θερμοκρασιακά.
με ενάμιση χιλιαρικακι παίρνεις λετζενταρυ εφταμιση που δεν καίει στάλα, δεν έχει φτύσει ποτέ του σταγόνα ψυκτικού,δεν έχει κανένα θέμα γενικώς,πλην της καθαριότητας.
αν ψηθεις, μέχρι και στο πλυντήριο θα το πάω για να το πάρεις μπιμπελό.
Δεν το σκόπευα να το βάλω για πούλημα,αλλά προκειμένου να απαλλαγείς από τον καημό που λες μηχανάκι, χαλάλι,ας το χαρείς εσύ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
πηρούνι έχεις;
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ότι τονε βολεύει για να τσιμπήσει κάτι ζουμερό που του έχω
Έτσι για την ιστορία λύθηκε το πρόβλημα, ίδια διαδρομή, ίδιες συνθήκες, λίγο παραπάνω ζόρι κιόλας βασικά, μπουνάτσα στο ψυκτικό.
Υποθέτω και ας μην υπήρχε διαρροή υγρού από την τάπα, λόγω του οτι δεν συγκρατούσε την πίεση που πρέπει στο κύκλωμα χαμήλωσε το σημείο βρασμού.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Δεν οδηγούν όλοι με την ίδια αντίληψη. Ειδικά σε σχέση με την δική σου και την εμπειρία που έχεις απο την μοτό είναι δύσκολο.
Το πρώτο που φαίνεται εύκολα σε όλα όσα κτύπησαν είναι το ψυκτικό..
Δεν είναι μόνο πως ζεσταίνεται, έχει και τα χρόνια του, η τρόμπα ήθελε κάποια αλλαγή σε όλα όσα έτυχε να δω, τα ψυγεία μετρούσαν μέρες επίσης.
Δεν θεωρώ ότι είμαι υπερβολικός, τι είναι να ρίξεις μια ματιά την εβδομάδα..
Να τα μας πάλιΜια που αρχίσαμε πάλι τις φανταστικές λύσεις σε ανύπαρκτα προβλήματα να προτείνω κι εγώ τοποθέτηση ψυγείου χαγιαμπούζα προληπτικά για καλύτερη ψύξη και να κόβει και τον αέρα στα πολλά επίσης αλλαγή λαδιών κάθε εβδομάδα και για να είμαστε σίγουροι ρύθμιση βαλβίδων δυο φορές τον μήνα. Ντοκτορ Τζώνυ μη με παρεξηγήσεις αλλά και την προηγούμενη φορά σου είπα ότι όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί στν πορεία και στο τέλος με το μηχανάκι αυτό αλλά μάλλον είσαι πολύ φιλότιμος
Πως να μην παρεξηγηθώ όταν λες πως λέω πίπες για πίπες λόγους;
Μήπως θες να παρουσιάσεις αλήθειες;