Σελίδα 133 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 3383123128129130131132133134135136137138143183233 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.981 έως 1.995 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Θα σου περασει ( μη τυχον και διαβασεις το μηνυμα σου αυριο και παθεις καμμια κριση.......... )

Ηταν που παιζατε με τον βαζελο σημερα και αδικιθηκατε τρομερα.....

ΠΑΛΙ ΦΑΟΥΛ ΕΙΣΑΙ............

Χθές τό είπα......

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ο βασαρας οντως γαμησε το παιχνιδι..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

καλησπερα σας και απο μενα..
    χρονια πολλα
    καλη χρονια

δεν καθομαι να διαβασω οτι εχετε γραψει ολες αυτες τις μερες που ελειπα...θα πω μονο λιγα πραγματα για το παιχνιδι σημερα.

ο παναθηναικος ειναι για τον π@@@ καβαλα...και ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του ακομα περισσοτερο.

αλλο ενα παιχνιδι χαμενο απεναντι σε ομαδα με τραγελαφικο ροστερ και αποδοση, δεν καναμε ουτε ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ φαση, φαση της προκοπης που λενε...

περιμενω να δω εσας που με κραζατε για υπομονη και τετοια, να δω τι θα πειτε σημερα.

κωστακη..(hymador) τελικα ειχες δικιο....πρεπει να δωσουμε πιστωση σε αυτον τον κοουτς...
    θα μας φερει πολυ γελιο στην συνεχεια....
    το στησιμο του και οι επιλογες του ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..:a31: :a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Με το γαυρο θα φας τουλαχιστο 3 γιατι εισαι για τα μπαζα.......

Ενώ εσείς που είστε ομαδάρα θα φάτε μόνο δύο :rotflmao:

Ρε ο Τεν Κάτε δεν ήταν αυτός που υμνούσατε τα βαζελάκια πριν 20 μέρες ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    ...... το πεναλτι ηταν καθαρο και αν το σφυριζε κανεις δε θα του ελεγε κανεις τιποτα

κορυφαίο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εσυ δηλαδη μετα ΚΑΙ το χτεσινο ΕΚΤΟς παιχνιδι πιστευεις οτι εχετε φτιαξει ομαδα και εχετε παικτες..
    με βάση το γήπεδο που παίξαμε δεν περίμενα να δω καμιά μπάλα αξιώσεων...
    ακόμα και ο Κωστένογλου την σαβούρα του την έφαγε...

φαντάσου δηλ έναν καταπονημένο αγωνιστικό χώρο...

αλλά οι εμφανίσεις στην ευρώπη μου δείχνουν ότι φτιάχνω ομαδάρα....
    αλλά θέλω οπωσδήποτε 2 προσθήκες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τελιτσα παλικαρι μου προτρεχεις...

Δεν νομιζω να βγηκε κανεις εδω μεσα να πει οτι ηταν πεναλτυ η φαση με τον Ρουκαβινα, μονος σου πας να δημιουγησεις εντυπωσεις...

μάλλον εσύ προτρεχεις....διάβασε πιο πάνω...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μάλλον εσύ προτρεχεις....διάβασε πιο πάνω...

Τον Μπασινα......

Γιατι τον εβριζαν....????

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα χαμος...

πρωτα απ ολα ενημερωση προς ολους οσους θα κινηθουν προς Ν.Φιλαδελεφεια, αποφυγετε τους δρομους γυρω απο το παλιο γηπεδο γιατι εχουν βγει παγανια τα ΑΕΚοπουλα και εχουν κανει μπλοκο...

Δυο πολυ καλοι μου φιλοι βαμμενοι ΑΕΚ που βλεπαμε το ματς μαζι, γλιτωσαν στο τσακ.να τους σαπακιασουν και να τους κανουν το αυτοκινητο λιμπα...

Παμε τωρα στα δικα μας:

@STOUBI

Ξερεις το θα γουσταρα περισσοτερο; Να το εδινε το πεναλτυ στο Ρουκαβινα και μετα να εμπαινα εδω μεσα και να υποστηριζα οτι ειναι πεναλταρα...θα εστελνα π.μ. σε ολους τους ΑΕΚτζηδες ζητωντας τους συγνωμη και οτι λεω μ@λ@κιες, αλλα απεναντι σε εσας θα ημουν καθετος οτι ειναι κλασσικη φαση πεναλτυ!

Θα ηθελα να τσεκαρω αντιδρασεις...αν θα βγαζατε και γλωσσα απο πανω...

Αλλα βλεπεις, εγω τουλαχιστον, δεν θελω να κερδιζω με πετσινα και χαρισμενα πεναλτυ...δεν προκειται ποτε να μπω στη διαδικασια του να γελιοποιουμαι υποστηριζοντας οτι το μαυρο ειναι ασπρο και τουμπαλιν, μονο και μονο για να δικαιολογηω τα αδικαιολογητα...

οποτε μηπως πρεπει να αναθεωρησεις τα περι "ξεφτυλας" και σε ποιους απευθυνονται; ...λεμε τωρα....για ψαξου λιγο...

Φιλικα

@kalgeorge

Αν σου εβαζε το γκολακι ο Ζιλμπερτο θα ελεγες τα ιδια;
    Οταν κερδισες την Ιντερ ελεγες τα ιδια;
    Οταν τερματισες πρωτος στον ομιλο σου;
    Τα ιδια ελεγες Γιωργο;

Σκατα παιξαμε...αλλα μην ξεχνας οτι αν οοοοοοοολες οι ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος αγωνιζοντουσαν επι ισοις οροις η εικονα δεν θα ειχε καμμια σχεση με το πλασματικο εκτρωμα που λεγεται βαθμολογια...βαλτα κατω και μετρα βαθμους...χασαμε και εμεις εντελως ανοητα καποια ματς, ομως επισης καποια αλλα ματς "χαριστηκαν" σε καποιους...αν νομιζεις οτι για αυτο ευθυνεται ο Τεν Κατε και αν πιστευεις οτι η παρουσα βαθμολογικη κατασταση ειναι αμεσα συναρτωμενη με την αποδοση των ομαδων, οκ...

Φιλικα επισης

@kalgeorge

Αν σου εβαζε το γκολακι ο Ζιλμπερτο θα ελεγες τα ιδια;
    Οταν κερδισες την Ιντερ ελεγες τα ιδια;
    Οταν τερματισες πρωτος στον ομιλο σου;
    Τα ιδια ελεγες Γιωργο;

Σκατα παιξαμε...αλλα μην ξεχνας οτι αν οοοοοοοολες οι ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος αγωνιζοντουσαν επι ισοις οροις η εικονα δεν θα ειχε καμμια σχεση με το πλασματικο εκτρωμα που λεγεται βαθμολογια...βαλτα κατω και μετρα βαθμους...χασαμε και εμεις εντελως ανοητα καποια ματς, ομως επισης καποια αλλα ματς "χαριστηκαν" σε καποιους...αν νομιζεις οτι για αυτο ευθυνεται ο Τεν Κατε και αν πιστευεις οτι η παρουσα βαθμολογικη κατασταση ειναι αμεσα συναρτωμενη με την αποδοση των ομαδων, οκ...

Φιλικα επισης
    αν θυμασαι αγορινα μου ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ, δεν ειμαι κολοτουμπας...αν δεν πιστευεις ψαξε τα προηγουμενα ποστακια μου.
    αν εβαζε το δοκαρι και την διπλη ευκαιρια η αεκ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ευκαιρια του ζιλμπερτο αγορι μου.
    χεστηκα γαι την βαθμολογια κωστα.
    αυτο που με χαλαει ειανι οτι ο παο ειναι μπουρδελο...ο κατε το κανει περισσοτερο μπουρδελο...και εσεις βγαινετε και τον υποστηριζετε...
    δεν νομιζω χρειαζεται να σου παραθεσω τα λαθη του ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ.....ξερεις μπαλα και θα τα ειδες μονος σου σιγουρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αν θυμασαι αγορινα μου ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ, δεν ειμαι κολοτουμπας...αν δεν πιστευεις ψαξε τα προηγουμενα ποστακια μου.
    αν εβαζε το δοκαρι και την διπλη ευκαιρια η αεκ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ευκαιρια του ζιλμπερτο αγορι μου.
    χεστηκα γαι την βαθμολογια κωστα.
    αυτο που με χαλαει ειανι οτι ο παο ειναι μπουρδελο...ο κατε το κανει περισσοτερο μπουρδελο...και εσεις βγαινετε και τον υποστηριζετε...
    δεν νομιζω χρειαζεται να σου παραθεσω τα λαθη του ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ.....ξερεις μπαλα και θα τα ειδες μονος σου σιγουρα
    Τι να σου πω ρε συ Kal, αποψη σου...σεβαστη, οχι δεκτη βεβαια, αλλα σεβαστη.

Τι να σου πω ρε συ Kal, αποψη σου...σεβαστη, οχι δεκτη βεβαια, αλλα σεβαστη.
    ναι ρε κωστακη, δνε προσπαθησα να στην επιβαλω...απλα παραθετω..

γκαμπριελ;;; μετα απο 4 εβδομαδες βασικος.
    μαντζιος;;;;; μετα απο 4 εβδομαδες βασικος.

γιομες;;;;;;;; που ειναι το δεκαρι;;;
    που ειναι ο κλευτον;;;
    που ιεναι ο νινης;;;
    που ειναι ο βαγκνερ....ο μπετοβεν....ο πουτσινι...;;;;;

ρουκαβινα;;;; αυτη η παιχτουρα μας κανει χαρη που παιζει με εμας....και εμεις τον εχουμε ολο παγκο!!!!! και ας μπαινει και γαμ@@@ καθε φορα που μπαινει σαν αλλαγη.

ιβανσιτς;;;;;;;;θα μου πεις...ηταν κρυωμενος. Γιατι;;, αλλιως θα επαιζε;;;;
    δηλαδη αυτο το αρχ@@@ ο καραγκουνης που γαμισε ολο το παιχνιδι παλι σημερα ιεναι τοσο καλυτερος;;; ο ζονεφελτν που ειναι ενας καλος, απλα, παικτης....ειναι τοσο καλυτερος απο τον ιβανσιτς;;;;

μην συνεχισω....εχω κουραστει να λεω τα προφανη.
    θελετε τα βλεπετε....δεν θελετε....δικαιωμα σας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ναι ρε κωστακη, δνε προσπαθησα να στην επιβαλω...απλα παραθετω..

γκαμπριελ;;; μετα απο 4 εβδομαδες βασικος.
    μαντζιος;;;;; μετα απο 4 εβδομαδες βασικος.

γιομες;;;;;;;; που ειναι το δεκαρι;;;
    που ειναι ο κλευτον;;;
    που ιεναι ο νινης;;;
    που ειναι ο βαγκνερ....ο μπετοβεν....ο πουτσινι...;;;;;

ρουκαβινα;;;; αυτη η παιχτουρα μας κανει χαρη που παιζει με εμας....και εμεις τον εχουμε ολο παγκο!!!!! και ας μπαινει και γαμ@@@ καθε φορα που μπαινει σαν αλλαγη.

ιβανσιτς;;;;;;;;θα μου πεις...ηταν κρυωμενος. Γιατι;;, αλλιως θα επαιζε;;;;
    δηλαδη αυτο το αρχ@@@ ο καραγκουνης που γαμισε ολο το παιχνιδι παλι σημερα ιεναι τοσο καλυτερος;;; ο ζονεφελτν που ειναι ενας καλος, απλα, παικτης....ειναι τοσο καλυτερος απο τον ιβανσιτς;;;;

μην συνεχισω....εχω κουραστει να λεω τα προφανη.
    θελετε τα βλεπετε....δεν θελετε....δικαιωμα σας.
    Ρε συ kal, στα τελυταια παιχνιδια εχει μπει μεσα ο Νινης και δεν....εχει μπει μεσα ο Ιβανσιτς και ακομα πιο δεν...

Αμα τους εβαζεσημερα δηάδη και δεν καναν τιποτα παλι ο Τεν Κατε θα σου εφταιγε;

Ρε συ kal, στα τελυταια παιχνιδια εχει μπει μεσα ο Νινης και δεν....εχει μπει μεσα ο Ιβανσιτς και ακομα πιο δεν...

Αμα τους εβαζεσημερα δηάδη και δεν καναν τιποτα παλι ο Τεν Κατε θα σου εφταιγε;
    κοιτα να διες που θυμαμαι τον νινη να παιζει γαμω τα παιχνιδια στην ξανθη .
    κοιτα να δεις που τα περισσοτερα στα εχει δωσει ο κλευτον

βαλτους κωστα....και αν δεν....τοτε δεν φταιες εσυ...
    αλλα αν δεν τους βαζεις....τοτε φταις.
    λογικο δεν ειναι;;;;;

εδω εβγαιναν κατι γαυροι και ελεγαν πως γινεται να κραταμε τετοιους παιχτες σοτν παγκο...και εμεις τους βαζουμε σαν αλλαγη...
    φαινεται εχουμε πλειαδα καλων παιχτων..

εδιτ: οσο για τον ιβανσιτς....δεν τον θεωρω παιχταρα....απλα τον αναφερω....γιατι πιστευω...οτι απο τον καραγκουνη.....ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ειναι καλυτερος

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε