χωρις πλακα αλλα εχετε παρει οι μπαοκτσιδες σβαρνα ολα τα site και γραφετε τα ιδια πραματα.... δηλ τωρα το καταλαβατε οτι παιζει αυτο? στις εποχες της παραγκας βλεπατε μπαλα? οταν μιλαμε οτι σε καθε πρωταθλημα κυνηγαμε τον γαυρο και δεν εχανε πουθενα βαθμους (θυμαμαι κατι παιχνιδια σερι ειδικα τις εποχες των πρωτων πρωταθληματων που επαιρνε αβερτα πεναλτυ στο τελευταιο πενταλεπτο....) τα πραματα τωρα ειναι ΠΟΛΥ καλυετερα απο τις εποχες της παντοδυναμιας κοκκαλη....Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!
Άλλοι κάνουν καταδύσεις και κερδίζουν πέναλντι, άλλοι ανατρέπουν όποιον κινείται στην περιοχή χωρίς σφύριγμα, άλλοι κοβούν τούρτες, κι εσυ νικάς τριτσώνη και πανόπουλο... Αυτά είναι... ΠΑΟΚ είσαι γι αυτά που γι άλλους είναι άπιαστο όνειρο...
αλλος εγραφε οτι πρωτη φορα παιζεται το πρωταθλημα μεταξυ 3 ομαδων.... HALLO το 2004-05 τη προτελευταια αγωνιστηκη οι 3 του ποκ ειχαν απο 2 βαθμος διαφορα o πρωτος απο τον 30....(ο Νατσουρας του 2010 ακομα ψαχνω να βρω ποιος θα ειναι...)
αλλος γραφει για σπρωξιμο της ΑΕΚ.. λεει να μη χασει τη τεταρτη θεση χαχαχαχαχ ναι μη χασουμε το τρελο προνομιο να ειμαστε 4οι...(!!!) βαλαμε ολο το παρασκηνιο μας (το ποιο???) να δουλεψει για παρτη μας.....χαχαχαααχ ελεος.... καλα στον καλτζωρτζ δεν απαντω η επαρση του ειναι αναλογη των γαυρων... εχω το εχω ξαναγραψει οτι ο καλτζωρτζ ειναι γαυρος κατα βαθος... ζηλευει οτι κανει ο γαυρος και θα ηθελε να ειναι στη θεση του... ετσι απλα..... εγω απο την αλλη δε γουσταρω καθολου να ειμαι γαυροβαζελος ευνοημενος .,..καλυτερα ξανθοπουλος και καζατζιδης(και οι δυο φανατικοι ΑΕΚτζιδες BTW)... τιποτα κακο να εισαι ενα απο τα ινδαλματα του Λαου που ηταν παντα καθαροι και ξαστεροι.... φτωχοι πλην τιμιοι...
μη μιλατε για ευνοιες...εκτως 11 πρωταθληματων που πηραμε με την αξια μας... μας εχουν κλεψει και καμια 10ρια αλλα.... και ειμαστε η μονη ομαδα που της στερισαν 2 πρωταθληματα στα χαρτια....('88-Λαρισα, '08 Γαυρος) ναι ειμαστε ο Ξανθοπουλος και ο Καζατζιδης του ποδοσφαιρου .... αδικημενοι αλλα τιμιοι δεν ηταν αυτοι????? ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ
IDI