LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν παει σε εσενα,αλλα στον συντακτη του αρθρου που θαβει ασυστολα.ΟΚ προβλημα υπαρχει,και η Lenovo προς τιμην της το ακουσε και προσπαθουν να το λυσουν με την Canonical.Περαν τουτου,το να θαβουμε την εταιρια για καποιο προβλημα ειναι ενα θεμα.Φανταζομαι η HP με τοσα που εχει κανει θα επρεπε να ειχε κλεισει και να ειχε παει στο πυρ το εξωτερον![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Κοίτα πλάκα, το ίδιο κείμενο διαβάσαμε αλλά εγώ δεν είδα πουθενά θάψιμο. Το άρθρο αναφέρει ότι βρέθηκε το πρόβλημα κι εντοπίζεται στο ότι η Lenovo δεν ακολουθεί τα γενικώς αποδεκτά πρότυπα στην κατασκευή του. Φαντάζομαι ούτε και η ίδια η lenovo θέλει να μείνει εκτός μερίδας αγοραστικού κοινού. Το δουλεύουν λέει αλλά όσοι την φάγανε απλά την μάμησαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ξέρεις από εμπειρία τι ακριβώς σημαίνει αντικατάσταση μητρικής από επίσημα σέρβις.
Να σου πω την δικη μου εμπειρια τα τελευταια χρονια ειχα κανα τεσσαρι περιπτωσεις με Lenovo.Δυο περιπτωσεις πανομοιοτυπες στην Σουηδια που εβγαζε προβλημα αναγνωρισης στο Cpu Fan,ηρθε τεχνικος της Lenovo,ειδε το προβλημα και μετα απο μερικες μερες επανηλθε με ολοκληρη μητρικη και την αλλαξε ο ιδιος(Σημειωτεον και τα δυο μηχανηματα ηταν με πενταετη NBD).Εδω Ελλαδα περσι ενα μηχανημα με καμμενη μητρικη το εστειλα Αθηνα και μου ηρθε επισκευασμενο σε μια εβδομαδα(αλλαξανε μητρικη).Συνολικα εως ωρας,μονο καλα λογια εχω για το support της Lenovo.
Tωρα βεβαια αυτο ειναι καθαρα προσωπικη εμπειρια,δεν ξερω σε σενα αν εχει τυχει κατι αναποδο.Με χαρα παντως θα ακουγα κι αλλα παιδια απο εδω μεσα εαν ειχανε προβλημα με Lenovo(ή και Dell).Για Acer και HP δεν μιλαμε βεβαια,θου φυλακι τω στοματι μου...
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Να γιατί Fedora
Shit happens αλλά ελπίζω τουλάχιστον η lenovo να υποστηρίξει τυχον θύματα που δεν είχαν εγγύηση. Με lenovo δεν είχα ποτε εμπειρία για το support αλλά στην Dell πράγματι είναι άψογοι τόσο σε corporate support όσο και στο απλο retail.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Αυτό ελπίζω κι εγώ κι αυτό εννοούσα αλλά ο Γιάννης που έχει μετοχές στην Lenovo φοβήθηκε μην πάρουν κατρακύλα
Από την άλλη για να πω την αλήθεια ουδεμία υποχρέωση έχει να ακολουθήσει την πεπατημένη στον τρόπο κατασκευής του BIOS και δεν έχει και λόγο να υποστεί την όποια οικονομική συνέπεια λόγω τρίτου κατασκευαστή. Το πιο πιθανό είναι να τους υποστηρίξει δικαιώνοντας έτσι την καλή της φήμη στο άφτερ σέιλς. ίσως δλδ και να γίνεται απλά με κάποιον τρόπο να επαναπρογραμματιστεί το BIOS από bootable cd ας πούμε αφού δεν διαβάζει usb.
Που τέτοια τύχη...![]()
'Οτι και να 'εβαζες (πλην Gentoo) το ίδιο θα πάθαινες αφου:
Διάολε αυτο το UEFI πότε θα αποφασίσουν να το ακολουθήσουν οι κατασκευάστριες σωστά χωρίς μαιμουδιες.. Ο καθένας κάνει την δικιά του υλοποίηση![]()
Θέλω να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή στο δίκτυο μέσω ethernet (για on demand υπηρεσίες Nova)
To modem εκεί που είναι δε κουνιέται, ώστε να το πάω κοντά του και να μην τρέχουν καλώδια σε όλο το σπίτι
Κάτι μου είπαν για access point (?) αν καταλαβα καλά.
Ρίξτε μια πρόταση για κάτι που θα δουλέψει σίγουρα, και δεν χρειάζεται μεταπτυχιακές σπουδές στο σετάρισμά του. Ιδανικά Plug n Play![]()
Χρειάζεται access point που μπορεί να δουλέψει σε client mode, σετάρεται σαν μια απλή WiFi συσκευή, με το όνομα του δικτύου και τον κωδικό.
Παράδειγμα.
The journey is the reward!
power line είναι αυτό που χρειάζεσαι, δύο συσκευές που τις βάζεις στην πρίζα του 220 και μεταφέρουν το "Internet" όπου θες και υπάρχει πρίζα ρεύματος. Βασική προϋπόθεση να είναι μονοφασική η παροχή σου και να έχεις έναν ηλεκτρολογικό πίνακα μέσα στο σπίτι και όχι περισσότερους.
Κάτι τέτοιο είναι https://www.skroutz.gr/s/5420030/Dev...0-Duo-Kit.html
μικρού κόστους και κάνει δουλίτσα. Προτίμησε pass through για να μην αχρηστεύσεις (μα την έννοια της δέσμευσης) την πρίζα που θα το βάλεις.
Υπάρχουν, βέβαια, πάντα κι αυτά, για τον παντελώς απαίδευτο: https://www.skroutz.gr/c/913/network...l?from=catspan
Life begins at 45°.