Ωραίος ο Μαρινάκης και είμαι σίγουρος πως αν ήταν ο "θείος" δεν υπηρχε περίπτωση να παίξουμε εκει μέσα.
νέος ανθρωπος, ελπιζω (καλα λέμε τωρα) και σε νέα ηθη και συμπεριφορές..
αντε...
γαμω το λιμάνι σας γαμω..![]()
:rotflmao:
![]()
Ωραίος ο Μαρινάκης και είμαι σίγουρος πως αν ήταν ο "θείος" δεν υπηρχε περίπτωση να παίξουμε εκει μέσα.
νέος ανθρωπος, ελπιζω (καλα λέμε τωρα) και σε νέα ηθη και συμπεριφορές..
αντε...
![]()
+1299...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αντε...
![]()
![]()
Κοιτα Κωστακη, το να το ριχνεις ξαφνικα στη σοβαροφανεια και να γραφεις γενικοτητες επειδη στριμωχτηκες, ειναι αυτο που σε χαρακτηριζει και επιβεβαιωνεται αλλη μια φορα...ο αποπροσανταλισμος του αποπροσανατολισμου...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν διεψευσες τιποτα......
Και οχι μονο αυτο....
Δεν απαντησες σε βασικα ερωτηματα...
Το λοπον.......
Αν δεν εχεις τιποτα καλλυτερο απο το να ψαχνεις θρεντ με 30000 ποστ το καθενα με καμμια 15αρια αναμεταξυ μας ντερμπυ και καμμια 30αρια ξενους αγωνες απο το 04 που γυρναω εδω μεσα τοτε......
!
Καλη τυχη λοιπον και τα ξαναλεμε σε κανα δυο χρονια....![]()
Και που εισαι.... Στο παραπανω ποστ μιλησα πολυ σοβαρα......
Μεχρι λοιπον να τελειωσεις το απολυτο συγκριτικο σου........
ΥΓ.. Και γιατι δεν το εγραφες ελληνικα..???![]()
![]()
εγραψες μια ειρωνικη μ@λ@κι@ για να δημιουργησεις εντυπωσεις, σου απεδειξα οτι δεν ειναι ετσι...αν δεν μπορεις να το δεχτεις και να το χωνεψεις, προβλημα σου και ποσως με ενδιαφερει αν θα τα πουμε σε ενα, δυο, δεκαπεντε χρονια η και καθολου.
Σε καθε περιπτωση, για τυχον παρομοιες μελλοντικες καταστασεις, στο ξαναγραφω: scripta manent και ελπιζω να εμπεδωσες το τι ακριβως σημαινει και πως μπορει να το χρησιμοποιησει κανεις.
α και επισης:
Δεν διεψευσες τιποτα......
Και οχι μονο αυτο....
Δεν απαντησες σε βασικα ερωτηματα...
Δεν εκανες τιποτα.....!!!
ελπιζω να επεισες τον εαυτο σου...δεν μπορω να πω...η επειχειρηματολογια σου ειναι εκπληκτικη
![]()
![]()
![]()
re sy basili,....
o aris paizei stis 8 nomizw
i aek kai o paok kapou konta stis deka....
o gauros ti wra paizei re????![]()
![]()
![]()
xekooooolaaaaaaaaaaaaaΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re sy basili,....
o aris paizei stis 8 nomizw
i aek kai o paok kapou konta stis deka....
o gauros ti wra paizei re????![]()
![]()
![]()
![]()
κωστακη...... Εκνευρισμενο σε βρισκω.......Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Κοιτα Κωστακη, το να το ριχνεις ξαφνικα στη σοβαροφανεια και να γραφεις γενικοτητες επειδη στριμωχτηκες, ειναι αυτο που σε χαρακτηριζει και επιβεβαιωνεται αλλη μια φορα...ο αποπροσανταλισμος του αποπροσανατολισμου...
εγραψες μια ειρωνικη μ@λ@κι@ για να δημιουργησεις εντυπωσεις, σου απεδειξα οτι δεν ειναι ετσι...αν δεν μπορεις να το δεχτεις και να το χωνεψεις, προβλημα σου και ποσως με ενδιαφερει αν θα τα πουμε σε ενα, δυο, δεκαπεντε χρονια η και καθολου.
Σε καθε περιπτωση, για τυχον παρομοιες μελλοντικες καταστασεις, στο ξαναγραφω: scripta manent και ελπιζω να εμπεδωσες το τι ακριβως σημαινει και πως μπορει να το χρησιμοποιησει κανεις.
α και επισης:
ελπιζω να επεισες τον εαυτο σου...δεν μπορω να πω...η επειχειρηματολογια σου ειναι εκπληκτικη
![]()
![]()
![]()
Σου ειπα.... Αν γουσταρεις να κανεις μια διαδικασια ....
Καντην σωστα.... Αλλιως....
Μπουρδες.....!!!!
Σου ειπα....
Εγω και μονο εγω....εχω την γνωμη μου για εσενα ....Για τους αλλους δεν ξερω...
Το να πιστευεις οτι θα κατσω εγω να ψαξω ποτε και σε ποιους αγωνες ο........ κωστακης.....
Ελειπε απο το φορουμ τοτε σοβαρα......
Εχεις μεγαλο προβλημα.....
Γκε---γκε...????
κωστακη......
paidia moy (kala mi xananiosete papoydia..) oi kairoi allaxan sto elliniko podosfero..
i aek eyxaristei ton paliopoysta to gayro..
o gayros paraxorei gipedo kantines me hot dog kai mpales podosferoy oste na exipiretisei to aek ..giati proexei to ethniko symferon..
o pao psifizei marinaki gia proedro sufra ligas..
kai eseis akoma tsakoneste?ts ts ts...
agrikoi..
Εδώ είναι που τσακώνονται τα Κωστάκια ;;;![]()
![]()
![]()
Κι εγώ Κωστάκι είμαι !!!![]()
![]()
![]()
Θα με παίξετε ;;;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω και μονο εγω....εχω την γνωμη μου για εσενα ....Για τους αλλους δεν ξερω...
ε οταν εκφραζεις τη γνωμη σου δημοσια τι περιμενεις; να τη δεχθω χωρις αντιλογο;
στειλε ενα π.μ. και γραψε μου εισαι κοτα γιατι εξαφανιζεσαι απο το thread μετα απο τα ντερμπι...θα σου απαντουσα εκει...
οταν το γραφεις ομως στο forum και μαλιστα με ειρωνικο τονο απορωντας που εχω τα μουτρα και μιλαω, θα παρεις απαντηση.
Αν δεν σου αρεσει λυπαμαι, δεν το ξεκινησα παντως εγω.
υ.γ. εκνευρισμενος; μπα δεν νομιζω....
Ελα σε κανα 6μηνο......Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εδώ είναι που τσακώνονται τα Κωστάκια ;;;![]()
Κι εγώ Κωστάκι είμαι !!!![]()
![]()
![]()
Θα με παίξετε ;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
( Να κατσω να δω σε ποσους αγωνες ελειπες.....)![]()
ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΞΕΤΕ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ελα σε κανα 6μηνο......
( Να κατσω να δω σε ποσους αγωνες ελειπες.....)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
xekooooolaaaaaaaaaaaaa:rotflmao:
![]()
re mlks ti eiste eseis???
mia aporia kai enas den leei na tin lisei....
kai mou tin lete kai apo panw....
e ti thelete twra....na paizei kapia wra...na minto dw...kai na min borw na simetexw sti sizitisi tou agwnos meta?
Basiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????
![]()
Καυστικοί για τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την έδρα της ρεβάνς με την ΑΕΚ ήταν οι άνθρωποι της Νταντί Γιουνάιτεντ.
"Είναι γελοία όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Εμείς υποχρεωθήκαμε να χαλάσουμε πολλά χρήματα για να είναι έτοιμο το γήπεδό μας και να πάρουμε την άδεια της UEFA, κάτι που δεν έχει γίνει εδώ. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Φυσικά και δεν μας απασχόλησε ποτέ το να πάρουμε το ματς άνευ αγώνα", τόνισε ο πρόεδρος των κυπελλούχων Σκωτίας, Στίβεν Τόμσον.
Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής των Σκωτσέζων, Πίτερ Χιούστον (σχετική φωτό): "Δεν έχουμε επηρεαστεί από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο. Δεν θέλαμε να πάρουμε το ματς στα χαρτιά αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε έτοιμοι και θα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι. Περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς".
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
έχουν και άδικο;...
Τώρα το αν θα περάσουν ή οχι.. είναι άλλη υποθεση.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
τι θα κανουνε λεει????θα αποδείξουνε οτι είνα καλύτεροι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Καυστικοί για τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την έδρα της ρεβάνς με την ΑΕΚ ήταν οι άνθρωποι της Νταντί Γιουνάιτεντ.
"Είναι γελοία όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Εμείς υποχρεωθήκαμε να χαλάσουμε πολλά χρήματα για να είναι έτοιμο το γήπεδό μας και να πάρουμε την άδεια της UEFA, κάτι που δεν έχει γίνει εδώ. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Φυσικά και δεν μας απασχόλησε ποτέ το να πάρουμε το ματς άνευ αγώνα", τόνισε ο πρόεδρος των κυπελλούχων Σκωτίας, Στίβεν Τόμσον.
Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής των Σκωτσέζων, Πίτερ Χιούστον (σχετική φωτό): "Δεν έχουμε επηρεαστεί από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο. Δεν θέλαμε να πάρουμε το ματς στα χαρτιά αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε έτοιμοι και θα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι. Περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς".
χα χα αχχα
εγω οταν ειδα να φανταστείτε τις εικόνες απο το γηπεδο της ν.σμύρνης..
νομιζα έγινε έτσι επειδη εκανα προπόνηση αυτά τα κριάρια..![]()